Despre cauciucuri
![]() ![]() ![]() |
Despre cauciucuri
Fancyman |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 495 Joined: 10 September 04 From: Pitesti ![]() |
|
||
--------------------
Stepway
1,0Tce
Confort/Laureate/Variant
|
|||
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Avand in vedere ca m-am descurcat onorabil ultimele doua ierni cu debica frigo am zis sa raman fidel marcii si am luat doua debica passio 2, dot 0113. Profilul este mai ok decat la passio1. Am gasit in carrefour cu 135 bucata. Pe spate o sa las gumele vechi de vara, tot passio dar primul model.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Valy90 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 440 Joined: 3 January 09 From: Giurgiu ![]() |
QUOTE(Fancyman @ 15 Mar 2013, 10:28) QUOTE(cristio_79 @ 15 Mar 2013, 16:48) Nu mai retin exact, dar in proportie de 90-95% in Polonia erau fabricate. Eu le-am luat foarte "proaspete". Super bune Fulda, recomand si ale mele tot in Polonia sunt facute. |
--------------------
Dacia/Opel
Solenza/Astra H
2004/ 1.4 mpi / 2005-1.7 cdti
- GR-xx-WAL
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
QUOTE(Fancyman @ 18 Mar 2013, 09:41) Mda, e cam dubioasa treaba cu polonezii astia. Am luat cauciucuri BF Goodrich cica "Made in United Kingdom" dar bag mana in foc ca sint poloneze.. E vreo problema daca sunt poloneze? Eu le luam si daca erau facute in Romania. Atata timp cat sunt produse intr-o fabrica de renume care respecta anumite standarde, nu vad de ce nu as cumpara. Te incalzeste mai bine daca scrie pe ele ca sunt facute in Germania sau UK, dar de fapt ele sunt facute cine stie pe unde? |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
Fancyman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 495 Joined: 10 September 04 From: Pitesti ![]() |
QUOTE(cristio_79 @ 18 Mar 2013, 12:11) E vreo problema daca sunt poloneze? Eu le luam si daca erau facute in Romania. Atata timp cat sunt produse intr-o fabrica de renume care respecta anumite standarde, nu vad de ce nu as cumpara. Te incalzeste mai bine daca scrie pe ele ca sunt facute in Germania sau UK, dar de fapt ele sunt facute cine stie pe unde? Nu , nu e nicio problema daca sint poloneze, atat doar ca nu suport sa fiu mintit pe banii mei. Pai daca e fals faptul ca sint facute in anglia, nu poate fi fals si faptul ca sint facute de BFG ? |
--------------------
Stepway
1,0Tce
Confort/Laureate/Variant
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Debica sunt poloneze 100%. Poate sunt facute in fabrica lor... In orice caz, daca scrie x tara atunci acolo sunt facute. Nu prea se joaca ei cu asa ceva pentru ca si-ar pierde dreptul de a mai vinde sau exporta plus amenda pe masura. In UE nu prea se mai tolereaza magarii de genul.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
shade4free |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 353 Joined: 23 March 10 From: ...... ![]() |
Mi-am incaltat si eu solenza cu doua bucati Riken de vara La pretul de 165 de roni bucata
Am si pe Opel, de doua sezoane Riken, au rulat foarte bine \Fabricate in Serbia de Michelin |
--------------------
...
scala
.....
- ........
|
|
Fancyman |
![]()
|
Vorbeam de BF Goodrich.
Am vazut la Real cauciucuri cu eticheta de magazin "Tara de provenienta Polonia" iar pe gume scria "Made in ...." alta tara, nu Polonia. Deci se poate. |
--------------------
Stepway
1,0Tce
Confort/Laureate/Variant
|
|
cosstti |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 487 Joined: 26 April 11 ![]() |
Si eu folosesc cauciucuri Debica, iarna pun Frigo pe fata si pe spate raman cu Navigator M+S pe care le rulez de obicei.
De cateva zile aveam o bataie in volan si zgomot deranjant pe spate. La roata stanga spate iesisera sarmele in lateral si se deformase cauciucul intr-un mod cu totul nefiresc, parca era o roata de bicicleta facuta opt, azi am inlocuit-o cu rezerva si bataia din volan a disparut. Pentru mine a fost o surpriza pentru ca nu am mai intalnit asemenea probleme la Debica. |
--------------------
dacia
sandero stepway 1.6, 8V, 62Kw.
2o11
- is xx xxx
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Si de cand ai Navigatoarele pe masina?
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Maskatu |
![]()
|
QUOTE(Fancyman @ 19 Mar 2013, 20:33) Vorbeam de BF Goodrich. Am vazut la Real cauciucuri cu eticheta de magazin "Tara de provenienta Polonia" iar pe gume scria "Made in ...." alta tara, nu Polonia. Deci se poate. Tara de peovenienta nu inseamna si tara unde a fost fabricata. Poate sa fie o tara intermediara care importa direct de la fabrica din x tara si exporta mai departe in y tara. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
cosstti |
![]()
|
@ Iulikk Navigatoarele care le am acum pe spate (hmm... de fapt a ramas numai unul) au intrat in al 4-lea an. Initial au fost pe fata pana in primavara trecuta cand le-am schimbat cu altele noi, tot Navigator.
Eu asa procedez: cand iau doua cauciucuri noi le pun pe fata, cele care au fost pe fata le pun pe spate. Iarna echipez cu Debica Figo doar fata, iar pe spate las Navigatoarele care le-am avut si peste vara, cand vine primavara dau Frigo jos si pun iar Navigatoarele date jos in toamna. Imi vine usor sa fac schimbul deoarece cele doua Frigo au jantele lor propri si personale . |
--------------------
dacia
2o11
- is xx xxx
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Da, asa am si eu. 2 jante de aliaj pt vara, 2 jante de aliaj pt iarna si 2 jante de aliaj pt spate, cu anvelope all-season. La cata iarna este pe litoral, solutia asta este cea mai buna.
Credeam ca-s mai vechi de 4 ani si de-aia au iesit sarmele din ele... pana mea, bad luck. |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
cosstti |
![]()
|
Eu merg cu jante de tabla, Iasul este ca dupa bombardament acum in primavara.
Maine voi incerca sa-i fac cateva poze sa vad ce o sa iasa, cauciucul este umflat si ma uit la el ca la "alta minune". |
--------------------
dacia
2o11
- is xx xxx
|
|
lirutza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 9 May 09 From: București/Buzău ![]() |
Asa am patit si eu cu Debica Navigator 2, tot pe spate, a aparut o galma de nu mai aveai ce face cu cauciucul. Se si uzeaza destul de repede. Pe loganul de firma am Debica Passio, care mi se par destul de slabe. Nu as cumpara si nu as recomanda Debica.
|
--------------------
DSN
Confort
2001
|
|
shake |
![]()
|
![]() Crap Group: Members Posts: 1.589 Joined: 11 August 06 From: Bucuresti , Militari Squad ![]() |
Eu inca nu m-am hotarat intre Passio 2 si Tigar Sigura :-<
|
--------------------
D
S
2003 Montez kit Xenon (Bucuresti).
|
|
Iulikk |
![]()
|
NU tigar... nici debica nu-s cine stie ce....
This post has been edited by Iulikk: 17 Apr 2013, 07:40 Attached thumbnail(s) 529645_479274325479340_313263610_n.jpg ( Size: 52k ) Number of downloads: 392 547577_479274315479341_1271000870_n.jpg ( Size: 107.8k ) Number of downloads: 424 554609_479274318812674_173998265_n.jpg ( Size: 56.85k ) Number of downloads: 424 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
aliosha |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 312 Joined: 14 December 09 From: arges ![]() |
Nu stiu care sunt motivele voastre legate de aceste doua marci, insa eu nu am avut nicio problema cu ele.
- 2 ierni, Solenza, total 40.000 km, Debica Frigo (se vor folosi inca un sezon, cel putin) - 2 ierni, Fabia, total 20.000 km, Debica Frigo (se vor folosi inca doua sezoane, cel putin) - 2 veri, Fabia, 25.000 km, Tigar Sigura (se vor folosi inca doua sezoane, cel putin) - 1 iarna, Corsa, total 15.000 km, Debica Frigo 2 buc, Tigar 2 buc. (se vor folosi inca 2 sezoane, cel putin) - in prezent, Solenza, Riken Allstar. - in prezent, Corsa, Tigar Sigura. toate anvelopele mentionate mai sus au fost achizitionate NOI pe parcursul exploatarii lor, masinile au fost dpdv al geometriei+articulatii+rulmenti in stare perfecta Skoda a circulat in Germania Concluziile le trageti dupa bunul plac... |
--------------------
Renault
Megane 2.2 CC
2008
|
|
shake |
![]()
|
![]() Crap Group: Members Posts: 1.589 Joined: 11 August 06 From: Bucuresti , Militari Squad ![]() |
iulikk in poza din mijloc e un holsurub ?
![]() |
--------------------
D
S
2003 Montez kit Xenon (Bucuresti).
|
|
Iulikk |
![]()
|
Probabil. Nu-s rotilele mele; pozele-s tot de pe forum luate.
PS: http://www.anvelopejantepromotii.ro/9273-A...h-model:Touring |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
eu cred ca de la ala s-a strambat
![]() |
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
para06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 898 Joined: 14 March 10 From: CONSTANTA ![]() |
Vredestein Hi-Trac 2 185/60R14 sunt super
folositi cu incredere si nu ascultati vrajeala cu atinsu si alte chestii merg perfect pe jante stella This post has been edited by para06: 17 Apr 2013, 22:59 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
2003
- CT92PAR
|
|
Fancyman |
![]()
|
Vredestein T Trac
Inca nu le-am probat |
--------------------
Stepway
1,0Tce
Confort/Laureate/Variant
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
|
--------------------
...
...
...
|
|
para06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 898 Joined: 14 March 10 From: CONSTANTA ![]() |
ce poata sa zica garda? cauciucurile sunt ultimu lucru la care cred ca s-ar uita:)))))))))
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
2003
- CT92PAR
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Mie imi atingeau pe fata la viraje maxime si pe spate cand aveam ceva greutate cele de 175/65 R14. E adevarat ca si jantele erau de 6 inch latime, nu de 5,5 cum sunt cele Stella.
In talon nu se mai trec dimensiunile anvelopelor. Cauciucurile sunt primul lucru la care se uita, mai ales daca dai peste un control mixt RAR/Politie. Sunt primele verificate si la ITP, inainte sa intri pentru gaze si sunt primele verificate si la RAR. Iar daca sunt de neam prost si sar in ochi de la distanta te opreste numai pentru asta, cum a patit un vecin de-al meu. |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
Maskatu |
![]()
|
Nu va mai bazati pe asta cu "nu sunt trecute in noile taloane" . Politistul are acces prin statie la multe baze de date, printre care si cea a politiei rutiere. Daca isi pune mintea poate sa afle imediat ce dimensiuni avea la cauciucuri masina oprita. Si cred ca a retinut deja ce dimensiune au daciile.... nu ii trebuie talon sau baze de date pentru a afla dimensiunea.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
cielo99 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 478 Joined: 21 November 10 ![]() |
Iulikk, genul acela de deformare imi aprea mie pe o remorca, indeiferent de producatorul cauciucului, de cate ori incarcam peste sarcina maxima a cauciucurilor apareau astfel de deformari. Cu remorca caram lemne din padure cu un tractoras, avea roti 155/13 si schimbam cauciucuri intr-o veselie pana am pus roti de papuc si n-am mai avut treaba.
Daca a apraut astfel de deformare cand aveai rotile montate pe spate gandeste-te ce ai carat in portbagaj. |
--------------------
Daewoo/Peugeot
Cielo/307
1999/gle 2003/break
- de cluj [COLOR=blue]Banii in lipsa inteligentei sunt foarte periculosi.[/COLOR]
|
|
Iulikk |
![]()
|
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Asa mai de la tara. vara conti eco contact 3 sau 2 si iarna michelin alpina 3 sau 4. DUPA CE AM VAZUT CUM ARATA CATEGORIA CHEAP=MATADOR AM JURAT CA SI LA TRICICLETA O SA PUN GUME DE FIRMA TESTATE DE ADAC.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st June 2025 - 01:29 |