fise tesla, ...nu mai merge turometru cum trebuie
![]() ![]() ![]() |
fise tesla, ...nu mai merge turometru cum trebuie
Adrian_Boy |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.849 Joined: 31 October 07 ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Astra Z16XE
2001
- B 16V 101 caluti de rasa!
|
|||
ZTV |
![]()
|
![]() fost membru activ pe Daciaclub Group: Members Posts: 1.674 Joined: 14 December 07 ![]() |
la mine e diferit, fac poza si arat imediat
21 Mar 2009, 22:55: ce am luat eu avea ambalajul asta : This post has been edited by ZTV: 21 Mar 2009, 22:55 Attached thumbnail(s) tesla1.JPG ( Size: 993.3k ) Number of downloads: 377 tesla2.JPG ( Size: 1.12mb ) Number of downloads: 346 tesla3.JPG ( Size: 1.14mb ) Number of downloads: 295 |
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|
gangara |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 882 Joined: 30 October 07 ![]() |
da-le incolo. oricum le-ai luat si sunt bune.
spuneai ca de cand ti-ai pus fise tesla iti merge aiurea turometrul. intradevar si eu de cand mi-am pus fise d-astea am ceva oscilatii insa nu sunt suparatoare. am incercat sa le iau pe rand: bobina, aprinderea at (cu ea , fara ea), etc, dar nici un rezultatat. asa ca m-am resemnat. dar sa vezi cum imi facea cu bob de tico despre care tot vorbeste djasu... ideea e ca turometrele astea au un filtru in ele si mai fiind si romanesti se comporta diferit de la dacie la dacie. |
--------------------
Renault
Megane
2011/E2
- rosii
|
|
Mr_Devil83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.254 Joined: 14 June 08 ![]() |
n-au nici un filtru in ele. au un simplu divizor rezistiv care incarca un condensator.
Turometrul ala e pur si simplu la ghici, se bazeaza pe amplificarea unui tranzistor si redresarea tensiunii alternative produsa de acesta, comparata cu o sursa de curent constant. Daca imi amintesc bine turometrul daciei 1310 cu 2 tranzistori la care am renuntat pt ca e un rahat. Exista in ziua de azi convertoare frecventa/tensiune mult mai avansate cu o liniariatate mai buna de 1 la 100, ex: lm2917 si mult mai imune la paraziti. Turometrul ala de pe berlina e un gonoi foarte influentabil de tensiunea de alimentare, precizia componentelor din el si imbatranirea acestora. Sa zicem ca mergea decent cu releu de incarcare mecanic si fise cu impedanta mare cand era nou. |
--------------------
Dacia
1300 / SUPERNOVA EUROPA
1984 / 2002
|
|
ZTV |
![]()
|
![]() fost membru activ pe Daciaclub Group: Members Posts: 1.674 Joined: 14 December 07 ![]() |
deci, fisele ce am luat eu e bun sau e ceva contrafzcut?
|
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
nu scrie pt ce modele sunt?
din cate vad...sunt un model mai bun:)hitemp |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
ZTV |
![]()
|
nu am facut poze unde scria, dar scrie ceva pe limba rusa, adica are un actibil alba pe acre scria pe limba rusa. In rest generalitati pe care scrie pe verso. Oare fi pt alte masini? In fine ma mai gandesc sa raman la Urziceni sau sa merg sa mai iau un set, astea la 25 ron ( pe ala pe care am avut, aseara am facut cadou la vecinu care avea niste fise de vreo 10 ani )
|
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 01:48 |