Ori e pariu, ori e prea prost, Masina de politie nu depaseste un TIR
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ori e pariu, ori e prea prost, Masina de politie nu depaseste un TIR
BodoC |
![]()
|
![]() Membru in plina criza Group: Members Posts: 152 Joined: 9 April 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Logan
Prestige 1,6 16V
2008 Acel ce fara de care nu poate fi ceea ce este!
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Cine stie ce motor de 800 cm avea masina de politie si nu apuca sa depaseasca tirul...risca sa il omoare ala...totusi un tir este destul de lung si nu prea ai cum sa l depasesti asa usor cum crezi tu.....oricum...daca actiunea se intampla in China este clar ca soferul tirului a luat pedeapsa cuvenita..Vazand clipul eu nu am ajuns la concluzia ta ca ''soferul politist este prea prost''....
This post has been edited by MHY: 19 Dec 2008, 17:39 |
--------------------
------
------
------
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu merge!
![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.166 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
de acord cu MHY
merge cu mozilla |
--------------------
Renault
Megane 2.1
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
merge si cu IE!
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Voi ati vazut ce autostrada au aia????
![]() ![]() Noi facem in 2008 autostrada cu 2 benzi pe sens.... si din aia facem 10 km pe an... Acu'ca vine Berceanu o sa facem 10 km la 2 ani ![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
BodoC |
![]()
|
![]() Membru in plina criza Group: Members Posts: 152 Joined: 9 April 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(MHY @ 19 Dec 2008, 17:38) Cine stie ce motor de 800 cm avea masina de politie si nu apuca sa depaseasca tirul...risca sa il omoare ala... Cred ca nici in Congo nu au 800 cm pe masina politiei. Si dupa cum arata autostrada aia, nu prea cred sa fie in China. In plus, daca ar fi in China, dupa doua incercari nereusite, soferul TIR-ului s-ar fi ales cu doua gloante: unul intr-o roata, si celalalt in cap. QUOTE(MHY @ 19 Dec 2008, 17:38) Crede-ma, stiu ca nu e asa usor sa depasesti un TIR. "offtopic: mai ales Bulgaresti" QUOTE(MHY @ 19 Dec 2008, 17:38) Sau doi prieteni, unul sofer de TIR, celalalt sofer de politie, au pus un pariu. "Nu ma depasesti pe autostrada". Si politistul nu a riscat pentru un simplu pariu. |
--------------------
Logan
Prestige 1,6 16V
2008 Acel ce fara de care nu poate fi ceea ce este!
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Si pina la urma ce s-a intimplat?
Sau e facatura. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Ori e facatura ori politia chiar vroia sa opreasca tir-ul ala si se straduia sa ii intre in fata si sa il opreasca si soferul de tir incerca sa scape (oricum sanse mici sa scape tinand cont ca e cu tir-ul si aia il dau prin statie si cu mai multe echipaje il opresc repede).
|
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 22:30 |