tentativa drift
![]() ![]() ![]() ![]() |
tentativa drift
vladrehau |
![]()
|
||
![]() Instalator Group: Members Posts: 918 Joined: 22 January 07 From: middle moldova ![]() |
|
||
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|||
mihai_dorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu cred ca era ceata in capu lui de mergea cu proiectoarele aprinse. Doamne sper sa realizeze ca prostia doare.
21 Dec 2008, 12:48: Iata un destept ca asta de mai sus, si logic....consecinta. This post has been edited by mihai_dorin: 21 Dec 2008, 11:48 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Si care-i legatura intre astea doua Loganuri?
Si cat timp se joaca cu masinile pe spatii libere unde sa nu deranjeze pe nimeni ... treaba lor, sa nu faca asa ceva pe drumuri publice. This post has been edited by Serje: 21 Dec 2008, 12:02 |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
E aceeasi masina?
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Doar daca si-a dat jos folia de pe luneta, dar nu prea cred.
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Irish |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 11 September 08 From: Bacau . ![]() |
Imi place folia aia de pe luneta ... e pusa doar pana in dreptul stopului no putut so puna pana jos
![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
1.8 Dynamique
- BC 05 JMU
|
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
poza cu spatele masinii din sant exemplifica calitatea montarii foliei care a fost taiata pentru a acomoda stopul central
![]() edit am fost depasit de irish This post has been edited by antifizic2: 21 Dec 2008, 14:17 |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
2004
- B-57-LXF 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
iuliano_smile |
![]()
|
![]() Dependent de D1300 Group: Members Posts: 1.217 Joined: 5 November 08 From: Ploiesti ![]() |
Pacat de planetare, cutia de viteze si ambreiaj
![]() In rest stau si ma intreb cum a reusit sa puna loganul acela in pozitia aceea? Cred ca cu grija si cu atentie ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza si o Berlina Furioasa
2004 Scala cu 1980 editia de Lux Schimb iluminarea la masini:tablouri de bord, plafoniere.
|
|
vladrehau |
![]()
|
![]() Instalator Group: Members Posts: 918 Joined: 22 January 07 From: middle moldova ![]() |
a vrut sa puna folie cu opacitate 95 %.......a lasat 5 %
![]() |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Nu inteleg primul clip. Credeam ca pateste ceva masina. Asa, omul se joaca cu masina ? Si ? Spre deosebire de sutele de idioti de pe YouTube, macar asta nu e pe o strada publica. E treaba lui...
vladrehau, postezi foarte multe clipuri, dintre care majoritatea sunt aiurea... |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
AlinREHAU |
![]()
|
![]() membru incepator Group: Members Posts: 718 Joined: 21 March 06 ![]() |
Foarte frumos Vlad
![]() |
--------------------
Dacia
break
96
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 13:25 |