Sondaj al Satisfactiei Posesorilor Auto, Primul sondaj de anvergura de acest gen din Romania
![]() ![]() ![]() |
Sondaj al Satisfactiei Posesorilor Auto, Primul sondaj de anvergura de acest gen din Romania
maddan |
![]()
|
||
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|||
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
buna initiativa! sa vdm rezultatele.
|
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
A votat careva?
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Voteaza in medie 100 de oameni pe zi. Sper ca acest trend sa se mareasca
![]() |
--------------------
Renault
2006/7
|
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
QUOTE Procedura este simpla: votati masina personala pe care o aveti acum, acordand note de la 1 la 5 in functie de cat de mult va urati/iubiti masina (1 e foarte prost, 5 e foarte bun). si o calific in comparatie cu ceva ce mi-as dori si nu-mi permit, sau pur si simplu pentru ceea ce este? (intrebare retorica) i-am dat 4 masinii mele. |
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
maddan |
![]()
|
In comparatie cu ceea ce este, in comparatie cu clasa sa, in comparatie cu pretul platit pe ea.
![]() Ar fi absurd sa practicam in continuare sportul Logan vs BMW sau Matiz vs C4 Picasso... ![]() |
--------------------
Renault
2006/7
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
extraordinar,super premiu,fantastic! nu puteau amaratii sa dea macar un matiz chel cadou...
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Daca-i sondaj al satisfactiei atunci notele se dau in functie de cat de mult ti-a confirmat asteptarile.
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
maryus_83 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.067 Joined: 14 April 05 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Dacia/Reno
Logan Ambition 1.5 dci 70cp/ Kangoo 1.5dci
'08/'12 Don't forget kids... the more you post the bigger your penis is.
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Desi nu prea obisnuiesc sa completez astfel de chestionare, acesta mi s-a parut destul de bine realizat si mi-a facut placere sa il parcurg. Iar odata ce am completat am realizat ca sunt destul de multumit de masina. La majoritatea intrebarilor am pus nota 4, iar la cateva 5, 3 si 1.
-Nu prea am fost multumit de dealer (AMAT Pitesti) atunci cand am cumparat masina. Asta din cauza faptului ca acel agent de vanzari nu stia absolut nimic despre masina, mai multe stiam eu. In rest, la service si garantii jos palaria pt AMAT. -De confortul dat de suspensii iarasi nu sunt multumit, resimt toate denivelarile. Dar presupun ca e normal, suspensia fiind tare, are si avantajul stabilitatii in curbe. Prefer asa decat sa aibe comportament de barca in curbe. -Nu prea sunt multumit de designul interior (la Phase 4 mi se pare mult mai reusit), si nici de preturile pieselor la dealer ![]() |
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
ne cere si nr de inmatriculare...poate ne vin niste amenzi acasa
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Ce-i cu redirect-ul ala catre google dupa ce completezi formularul?
|
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
maddan |
![]()
|
Aia este o eroare din partea webdesignerului, se corecteaza imediat
![]() Multumesc ca mi-ai semnalat-o. |
--------------------
Renault
2006/7
|
|
ramm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
Eu am completat, astept camera foto
![]() |
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
Bliss |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 937 Joined: 10 July 06 ![]() |
Inca un set de voturi si de la mine.
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
maddan |
![]()
|
Apropo, daca vreti sa vedeti rezultatele din Marea Britanie, la sondajul Top Gear pe aceeasi tema...
http://www.topgear.com/content/carsurvey/2006/ 56.000 de raspunsuri, wow! |
--------------------
Renault
2006/7
|
|
Braveheart |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 285 Joined: 12 May 07 From: BT ![]() |
am votat si eu, nota finala ca sa spun asa..cu indulgenta 3 si un pic..si asta pt. ca vorbim de gradul de satifactie atins in raport cu asteptarile
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1,6 MPI
2006 Laureat The answer my friend is blowing in the wind
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.558 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
QUOTE(maddan @ 6 Sep 2007, 19:13) Apropo, daca vreti sa vedeti rezultatele din Marea Britanie, la sondajul Top Gear pe aceeasi tema... Mașinile franțuzești nu prea au trecere la englezi... ![]() Stau prost la toate capitolele, în general, nasoale de condus, se strică des, de calitate redusă, etc. În schimb britișii sunt din ce în ce mai mulțumiți de Skoda și Fiat! |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RenoMeganeUK.JPG ( Size: 8.78k ) Number of downloads: 459 A better one ![]() ![]() ![]() RenoEspaceUK.JPG ( Size: 9k ) Number of downloads: 449 Stati sa vad daca tot un Reno e pe ultimul loc..... This post has been edited by driverx: 7 Sep 2007, 08:47 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
alex0507 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 402 Joined: 28 January 07 From: BV ![]() |
Nu e reno da tot frantuzeasca e
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane
2002 Classic Expression, 1.9 dCi
|
|
maddan |
![]()
|
Uite aici si clasamentul satisfactiei soferilor francezi.
Unde, evident, lucrurile se cam rastoarna un pic ![]() http://www.leblogauto.com/2005/06/la_satisfaction.html |
--------------------
Renault
2006/7
|
|
ache2 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 9 October 03 From: Berceni, PH ![]() |
stiu ca e veche, insa sigur trebuie sa conteze :
http://www.libertatea.ro/index.php?section...hiva&sid=187078 eeei, daca asta nu e satisfactie, atunci care e ![]() |
--------------------
FIAS / Baikal
Clona BROWNING / IJ 18 MN
calibru 12 / 223Rem
- PH-07-LUD, PH-10-CJF
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Cand se trage la sorti??
Mi-am votat lagunica ![]() Abia astept acuma sa o si pozez. This post has been edited by $$ilvviu: 20 Sep 2007, 18:00 |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
maddan |
![]()
|
In noiembrie se trage la sorti
![]() Sper ca ai scris de bine de lagunica, da? ![]() |
--------------------
Renault
2006/7
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
am votat si eu
la calitate service am dat 0...deja ma simt mai bine ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
maddan |
![]()
|
Bun, prima parte a sondajului s-a terminat, castigatorul aparatului Canon S5IS este Antonie Catalin din Craiova, posesor al unei Toyota Yaris.
Compilam cele 2100 de voturi, insa primele rezultate arata liderii: http://www.drive-test.ro/?a=det&art_id=695 O sa revin zilele acestea cu scorurile obtinute de modelele Renault si Dacia, fiecare in cadrul marcii respective. Ca o remarca: posesorii de Laguna II sunt foarte multumiti, masina are un scor foarte bun ![]() |
--------------------
Renault
2006/7
|
|
ady85btz |
![]()
|
pune o vorba buna si pentru noi la premiu:blush:
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
MiticaLGN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 138 Joined: 29 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Cum Dacia pe ultimul loc? Vai.. asta e o surpriza neplacuta
![]() |
--------------------
Logan Prestige
KIA CEED SW BEST
2007
|
|
Rentz |
![]()
|
![]() Addicted to diesel Group: Members Posts: 79 Joined: 27 August 05 ![]() |
Un lucru nu inteleg....
Cum Toyota care este pe primul loc in topul satisfactiei nu apare cu niciun model in topul pe modele. Poate ma dumireste cineva ... |
--------------------
RENAULT CLIO SYMBOL
1.5 dCI 65cp
2006
- B
|
|
maddan |
![]()
|
Toyota Avensis ar fi fost numarul 1 la modele, dar nu a intrunit cele 20 de voturi necesare, ci doar 18. Asadar, regula fiind sa aibe minim 20, a iesit la "montaj"
![]() Majoritatea celorlalte modele Toyota au obtinut scoruri foarte mari insa maxim 15-16 voturi fiecare, si nu apar in clasamentul pe modele. 2100 de voturi sunt totusi putine pentru a avea un sondaj foarte exact, insa vom relua votarea intr-o a doua etapa in ianuarie-martie 2008, voturile exprimate pana acum ramanand valabile si intrand si atunci intr-o alta tragere la sorti. Sper sa se stranga in total minim 5000 de voturi, ca si rezultatele sa se bazeze, pentru fiecare model in parte, pe cel putin 50-60 de voturi. |
--------------------
Renault
2006/7
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 21:35 |