in ce ordine?, ce care sa incep?
![]() ![]() ![]() |
in ce ordine?, ce care sa incep?
andr3y_yoo |
![]()
|
||
![]() Membru ma Group: Members Posts: 1.060 Joined: 18 November 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
- B-68-BMD Daca Ai cap Iese Altfel Dacia 4 ever :X |
|||
Banu1974 |
![]()
|
![]() COSTIN Group: Members Posts: 1.155 Joined: 5 October 08 From: BUCURESTI-CHITILA ![]() |
QUOTE(andr3y_yoo @ 6 Jan 2009, 21:32) daca astea sunt boxe de cocalar.... pt manele iti iei 4 twintere si o boxa si asculti ..... sa sti pt cultura ta ca NU ASCULT MANELE !!! poate ca TU crezi ca toti suntem ca tine(scuze dar m-ai provocat te credem de treaba) ascult house de obicei sau radio.. Multi ar vrea sa fie ca ,,mine".eu glumeam si se vede ca nu citesti tot pe aici....unii stiu la ce ma refeream.nici eu nu ascult manele...si chiar sunt de treaba. vino vineri si ai sa vezi.eu doar ma miram de dimensiunile ,,boxei"...te aprinzi cam repede.... ![]() 6 Jan 2009, 23:36: QUOTE(abc @ 6 Jan 2009, 20:57) banuiesc ca e vorba de sac eu inteleg ca voi nu prea va aveti bine,am citit mai multe topicuri...da totusi...mai moale sau de preferabil fara ...si chiar daca nu e ....las-o mai incet,e de bun simt nu de altceva sincer Crezi ca stie ce e ala bun simt?,,Omu" e intelectual,cel putin asa se lauda ![]() ![]() This post has been edited by B-33 -SAC: 6 Jan 2009, 23:36 |
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
- B-33-SAC Voi radeti de mine ca sunt diferit,dar eu rad de voi ca sunteti toti la fel!!!
|
|
benkenobi |
![]()
|
![]() benkenobi Group: Members Posts: 842 Joined: 13 April 06 From: bucuresti ![]() |
lasati dracului atacurile la persoana si dezbateti idei. academia celor 7 ani este foarte utila cand te afli pe un forum. si ce dac aSAC este instalator? este rusinos? eu sunt muncitor la RATB si am si lant si bratara si ghiul si nu nu sunt cocalar.
![]() cel putin incercati sa nu mai fiti rasisti si respectati-va reciproc. 7 Jan 2009, 09:58: on topic- eu tot cu imbunatatirile legate de confort si siguranta as incepe. This post has been edited by benkenobi: 7 Jan 2009, 08:58 |
--------------------
solenza
solenza rapsodie
rapsodie 2003-august
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
![]() Membru ma Group: Members Posts: 1.060 Joined: 18 November 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(B-33 -SAC @ 6 Jan 2009, 23:05) Multi ar vrea sa fie ca ,,mine".eu glumeam si se vede ca nu citesti tot pe aici....unii stiu la ce ma refeream.nici eu nu ascult manele...si chiar sunt de treaba. vino vineri si ai sa vezi.eu doar ma miram de dimensiunile ,,boxei"...te aprinzi cam repede.... ![]() <span class='edit'>6 Jan 2009, 23:36:</span> Crezi ca stie ce e ala bun simt?,,Omu" e intelectual,cel putin asa se lauda ![]() ![]() stiu am citit pe prezentati solenzele.... si ti-a mai zis cineva ca esti cocalar si u ai raspuns ca nu esti |
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
- B-68-BMD Daca Ai cap Iese Altfel Dacia 4 ever :X |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th May 2025 - 14:27 |