Oglinzi Ph2 pe Solenza, Arata bine? ...
![]() ![]() ![]() |
Oglinzi Ph2 pe Solenza, Arata bine? ...
Ming |
![]()
|
||
![]() Membru Irlandez Group: Members Posts: 445 Joined: 2 July 10 From: Alba Iulia ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Avantage
- B-40-FJB I'd rather lose by a mile because I built my own car, then win by a inch because someone built it for me.
|
|||
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
De mers probabil ca merg puse, dar se vor vedea urat de tot.
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=25518&st=180 S-a mai discutat pe undeva despre oglinzi de "feiz deux". |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Ming |
![]() ![]()
|
![]() Membru Irlandez Group: Members Posts: 445 Joined: 2 July 10 From: Alba Iulia ![]() |
sincer sa fiu nu am gasit nimic acolo deaia am deschis alt topic...
acum daca am gresit ... asta e nu sunt primu si nici ultimu |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Avantage
- B-40-FJB I'd rather lose by a mile because I built my own car, then win by a inch because someone built it for me.
|
|
Vladd |
![]()
|
![]() Membru Banatean Group: Members Posts: 1.453 Joined: 19 May 09 From: Resita, Caras-Severin ![]() |
|
--------------------
Dacia/Bmw
Solenza/320
Europa cu A/C si DA/ E90
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Asa... stiam eu ca a mai fost discutat, dar nu mai stiam cum se numeste topicul.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Ming |
![]() ![]()
|
mersi mult
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Avantage
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Dar serios , voi chiar aveti nevoie de oglizi mai mari ? Mi se par enorme cele de LGN nou . Cele de SLZ chiar au un aer mai sportiv , ca si volanul de altfel ...
Si la Clio am la fel , tot oglinzi mici si ma descurc f bine cu ambele . Noaptea mi s-ar parea si mai criminal sa ma omoare cei din spate cu farurile pe o oglinda cat un tv portabil . |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 23:52 |