Aer in intalatia de racire, Fac aerisire si dupa cativa km ar am aer
![]() ![]() ![]() |
Aer in intalatia de racire, Fac aerisire si dupa cativa km ar am aer
ydaniel |
![]()
|
||
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
|
||
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|||
Devils |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 394 Joined: 20 April 04 From: Targu-Mures ![]() |
Trage aer pe la furtunul care intra in vasul de expansiune. Are un fel de colier sub capac. Am facut o schita artistica
PS: Scuze ... nu stiu cum de s-a postat de 2 ori ...hmmmm..poate fi sters precedentul This post has been edited by Devils: 10 Feb 2005, 09:42 Attached thumbnail(s) untitled.JPG ( Size: 18.82k ) Number of downloads: 96 |
--------------------
Audi
- B4
- 1994 1.9 TDI Z1 90CP
- MS 03 CNP Cei care sunt buni FAC, ceilalti VORBESC despre asta.
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
Ok mersi ma voi uita!
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
AC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 569 Joined: 11 March 04 From: Iasi ![]() |
QUOTE(Devils @ 10 Feb 2005, 10:41) Trage aer pe la furtunul care intra in vasul de expansiune. Are un fel de colier sub capac. Am facut o schita artistica PS: Scuze ... nu stiu cum de s-a postat de 2 ori ...hmmmm..poate fi sters precedentul Nu are nici o legatura explicatia ta cu necazul omului! ydaniel, urca masina pe o rampa si pipaie toate furtunele de apa, inclusiv pe la pompa de apa, ai sigur scurgri de lichid pe undeva. |
--------------------
Dacia
1310 TX
|
|
Devils |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 394 Joined: 20 April 04 From: Targu-Mures ![]() |
Cum sa nu aiba, daca pe acolo trage aer fals in loc sa traga apa din borcan?!!!!!
|
--------------------
Audi
- B4
- 1994 1.9 TDI Z1 90CP
|
|
ydaniel |
![]()
|
deci NU(nu)am scurgeri.am rampa in garaj si m-am uitat eu+juma de cartier!
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
Devils |
![]()
|
la ce am zis eu te-ai uitat?
|
--------------------
Audi
- B4
- 1994 1.9 TDI Z1 90CP
|
|
ydaniel |
![]()
|
nu ca AM O RACEALA in mine dar dupa ce ma fac bine ma uit!
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
Tokai |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 21 December 04 From: Iasi ![]() |
Intreb si eu...: pentru ce e garnitura aia ce vine pe borcan, daca (la mine) exista doua gauri in capacul borcanului? La mine astea nu actioneaza exact ca o supapa, pentru ca intra aer pe acolo, o veselie. Dar daca furtunul intra in apa si nu trage pe la colierul ala, nu-i nimic.
Sunt de acord, insa, ca nu trebuie sa traga aer pe la furtunul din borcan, sau, mai rau, sa ramana fara apa (si atunci tot aer trage). |
--------------------
Dacia
1310 TLX
- IS-01-XPU
|
|
ydaniel |
![]()
|
pai gaurile alea sunt facute pt a mentine in sistemul de racire o presiune de aprox 0.85 atM(asa cel putin stiu eu)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 15:17 |