Drum cu prioritate - problema
![]() ![]() ![]() |
Drum cu prioritate - problema
klaus |
![]()
|
||
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|||
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Bucatica aia de asfalt este o insula de directionare.
Mi-am adus aminte de "Cel mai iubit dintre pamanteni". "Ce construim noi aici? Noi aici construim un cos. Ce fel de cos? Un cos de nuiele". ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
b34uen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 12 February 07 ![]() |
|
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
- B 92 ELL 1) Esti pe daciaclub
2) Imi citesti semnatura 4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3 5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu 6) Zambesti. |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
b34uen, vezi ca e dificil de definit?
Chiar si pentru cineva care nu a luat carnetul "la Pitesti". |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
b34uen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 12 February 07 ![]() |
vroiam sa subliez ca atata timp cat e semaforul ala in intersectie nu mai stai sa te gandesti daca e drum sau nu sau e insula sau amenajare rutiera sau cum vrea fiecare sa o defineasca. regulamentul nu e interpretabil ci asa ne place noua sa incercam sa gasim ceva ce ne da dreptate.
oricum acum exista si un cedeaza trecerea acolo. This post has been edited by b34uen: 2 Mar 2009, 18:28 |
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
- B 92 ELL 1) Esti pe daciaclub
2) Imi citesti semnatura 4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3 5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu 6) Zambesti. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st June 2025 - 17:42 |