Tipla/Husa pt. noul talon auto, Unde gasesc ?
![]() ![]() ![]() |
Tipla/Husa pt. noul talon auto, Unde gasesc ?
Sclaud |
![]()
|
||
Status: activ Group: Members Posts: 480 Joined: 24 July 04 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
none
none
2019
- BV-XX-XXX
|
|||
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.630 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu dau ei tiple, le vinde un baiat in fata portii cu 5 lei.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
La Galati e 1.5 ron o tipla dintr-aia pentru noul talon, la birourile de copiat acte de vis-a-vis de politie. Sunt cam moi, totusi, la 5 ron sunt oare mai rigide?
|
--------------------
.
.
.
|
|
yonutz84 |
![]()
|
![]() never stop thinking... Group: Members Posts: 160 Joined: 6 May 04 From: Iasi ![]() |
O sa caut si eu in Iasi o tipla de aia... provizoriu mi am facut una dintr o folie de a4 + scoci.
|
--------------------
Opel
Astra 1.6 twinport
2006
- IS-07-XXX
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.737 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(loganfan2008 @ 29 Dec 2008, 22:50) tipla aia mi-a dat-o nea Carlos acu' doua saptamani cand m-am intalnit cu el la Technocentre (foto) Se gasesc gratuit in Technocentre la chioscurile alea. Eu de acolo am luat.![]() tech.jpg ( Size: 82.18k ) Number of downloads: 2695 This post has been edited by IRONICK: 18 Jun 2009, 09:13 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.630 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Sunt exact la fel, dar la bucuresti sunt doar mai scumpe. De aia si intrebam de port-actul de la dacia.
QUOTE(IRONICK @ 18 Jun 2009, 10:04) Se gasesc gratuit in Technocentre la chioscurile alea. Eu de acolo am luat. tech.jpg ( Size: 82.18k ) Number of downloads: 2695 Perfect, eu insa am fost la Agora. SI in magazinul de merchandising din Novadis nu am intrat. Ma rog, poate la magazinul de la porta 2 de la Mioveni sa fie ceva. This post has been edited by einstein1984: 18 Jun 2009, 09:59 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
@IRONICK: Tiple pentru talonul SUV-ului n-ai gasit pe acolo? Am auzit c-or sa fie mai mari.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Husele alea Renault/Dacia sunt totusi pentru taloanele frantuzesti, care sunt mai mari si vin perfect. Taloanele romanesti nu au ce cauta in tiplele alea negre.
|
--------------------
.
.
.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Domnule, taloanele alea noi au dimenisuni "europene". Adica suficient de inalte sa nu mai incapa in portofel. Si probabil la fel de mari cu alea frantuzesti.
Eu de aia intreb de coperta aia, ca tipla am, da-l sifonez prin buzunare. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.737 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(Micutzu_BH @ 18 Jun 2009, 10:37) Tiple pentru talonul SUV-ului n-ai gasit pe acolo? Cica se gasesc la Pitesti tiple ... |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Nu poate nimeni sa ofere macar referinta de piesa a portractului? codul ala de 10 cifre?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Sclaud |
![]()
|
Status: activ Group: Members Posts: 480 Joined: 24 July 04 From: Brasov ![]() |
QUOTE(Obscuru @ 18 Jun 2009, 08:33) Da ... apropo: ceva noutati legate de subiect ? Ca eu am schimbat iar masina de vreo 2 saptamani si ... iar trebe alt talon, alta umblatura. Astia la militie tot nu dau tiple dinalea pentru noile taloane ? stie cineva ? Deci revin: astazi am fost si am ridicat talonul de la Politie Brasov. Talonul nu vine (default) si cu minunata tzipla INSA vizavi de politie - la unul din birourile de acte auto - se gasesc astfel de tziple cu 1,5 RON ... pentru cine mai e interesat. |
--------------------
none
none
2019
- BV-XX-XXX
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Si eu am luat tot de la birourile de copiat acte de vis-a-vis de politia rutiera din Gl, o tipla cu 1.5 ron. Macar stiu acum ca, daca va ceda asta, am de unde sa iau alta noua, nu mai stau cu husa rupta ca pe vremuri.
Am schimbat si eu talonul, odata cu terminarea leasingului. |
--------------------
.
.
.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
DEci port talonul ala nou de la Dacia are 284x133 mm deschis si codul de piesa 7711420387. Multumesc de ajutor!
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Exista si varianta renault cu codul 7711420347.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
si de unde il cumperi?
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
razvanamza |
![]()
|
![]() Membru Numarator Group: Members Posts: 509 Joined: 25 November 07 From: Buzau ![]() |
Eu am luat pe bulevardul Timisoara de la un tip la semafor. 3 lei.
|
--------------------
Dacia
Oarecare
Candva
- Bz-00-xxx (\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste Bunny into your (")_(") signature to help him gain world domination. |
|
Brainie |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 464 Joined: 2 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Vindea un colorat prin Piața Moghioroș. Nu știu cu cât.
|
--------------------
Ex Dacia 1310 Li ;
Ex Logan ABS+ 1.6 MPI
2007
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Portact-ul ala de la dacia/renault e inutil pentru noi, se potriveste bine cu taloanele frantuzesti, unde e folosita toata husa. La noi nu-i vad rostul.
Recomand in continuare husele de se vand prin chioscurile de copiat acte din magazinele de vis-a-vis de politia rutiera. |
--------------------
.
.
.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Se vede ca ai talon vechi. Noi aici vorbeam de talonul nou, modelul european (adica identic cu ala frantuzesc) care nu intra in portofel. Husa de plastic am si eu, insa daca il bag in portofel se indoaie ca e prea mare (numai intr-un portofel de dama ar sta ok). De aia vreau o coperta din asta.
Nu mai bine citeai topicul inainte sa postezi aiurea? @ydaniel, teoretic de la orice dealer dacia/renault This post has been edited by einstein1984: 14 Sep 2009, 13:13 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Pentru stiinta matale, leasingul la rabla mea a expirat in iunie 2009, si tot de atunci masina e pe numele meu, deci alt certificat de inmatriculare. Ghici de care e?
Apoi, nu stiu de cate ori ai avut pe mana vreun certificat de inmatriculare frantuzesc, sau italian, sau spaniol, turcesc sau de care vrei matale, insa iti pot spune ca talonul frantuzesc are latimea cat lungimea talonul romanesc. Iar talonul frantuzesc are ca lungime cca 20 de centimetri, si se impatureste in 3, adica vine exact in husa de care spui tu. Talonul romanesc vine ca naiba in husa aia. Eu talonul mi-l tin in masina. Asta e. Ori ca sta talonul in husa lui de plastic, ori in husa mare, tot nu incape in portofel. |
--------------------
.
.
.
|
|
audiofilu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.910 Joined: 4 February 09 ![]() |
Scurt pe doi:pot solicita la RAR sa-mi treaca pentru noul talon anvelopele care au fost omise in vest?In speta am 205/60/16 dar masina se produce in vest cu 225/45/17.As vrea sa pun 225/50/17 si daca faceti calculele este exact ca alea pe care le am acum.Am inteles ca in noul talon nu mai sint trecute noile dimensiuni...am terminat leasingul si se face transferul de proprietate,ma gindeam sa mai inalt putin talonul FARA sa afectez diametrul final al rotii.
Se poate,ma "descurc" sau e ceva tabu? |
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Dimensiunile nu mai apar in talon, insa sunt stipulate in cartea de identitate a masinii.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
audiofilu' |
![]()
|
dar pot solicita sa nu mai apara dimensiunea pe 16 si sa apara doar cea pe 17 (sau si pe 17)?
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
N-ai ce sa soliciti. In C.I. apar toate dimensiunile din certificatul de omologare. Nu e targ sa negociezi.
|
--------------------
-
-
|
|
audiofilu' |
![]()
|
pot face dovada ca in cataloagele reno masina mea vine si cu jante pe 17...acum am jante omologate renault,mi se pare anormal sa nu se treaca si in carte doar pentru ca masina a fost produsa pentru romania
cum naiba 1,9dci de 107cp are jante omologate 225/45/17 si la 2.0T nu desi sint trecute in vest. This post has been edited by audiofilu': 19 Oct 2010, 20:55 |
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
de ce nu pui 225/45/17?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
einstein1984 |
![]()
|
audiofilu, pe langa ca suntem offtopic, nu se poate. Masina e omologata intr-o anume configuratie la noi. Tu poti sa faci calcule cat vrei, pana nu plkatesti omologarea la RAR nu ti le trece nimeni nicaieri.
Si on topic, tipla pentru talonul tip nou are mai nou pe la chioscurile de bilete ratb. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
audiofilu' |
![]()
|
pai astea sint singurele cu care vine masina in vest...eu am avut 205/60/16 si as vrea 225/50/17 care au acelasi diametru...225/45/17 sint mai joase.
ok,platesc omologarea,cit o fi aia? This post has been edited by audiofilu': 19 Oct 2010, 20:58 |
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Ca sa nu dea dyno-ul peste cap.
------------------------------------ Am dat 3 RON pe tipla pt talon pe podul Grant acu vreo luna. This post has been edited by C a t a l i n: 19 Oct 2010, 20:58 |
--------------------
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 01:03 |