Punte SPATE !, Intrebare si idei !!
![]() ![]() ![]() |
Punte SPATE !, Intrebare si idei !!
Luucian |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 16 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1410
1993
|
|||
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Da!
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
madalinu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 25 July 07 ![]() |
La berlina si break puntile sunt la fel,doar talerele difera(la modelele vechi de berlina).La modelele mai noi,poate ai observat ca sunt cu talere si prin urmare si tamburi DE BREAK.Asa ca nu vad nici o problema.
Numai bine!!! |
--------------------
dacia
berlina
1985
- SV XX XXX ce'si face omu cu mana lui se cheama lucru manual........
|
|
soulraven |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 984 Joined: 25 February 07 From: Campulung Muscel ![]() |
mie unu mi-sa terminat filetul dupa axu ala de tine tamburii, pot sa fac ceva?pot sa schimb doar axu ala din centru?sau sunt nevoit sa schimb toata puntea?
|
--------------------
Dacia Berlina
1310
1990
- ----
|
|
BOA |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 2 February 06 From: Bucuresti ![]() |
poti incerca sa rectifici filetul (il faci mai mic).. faci alte piulite la fel de mari pe exterior, cu un filet mai mic pe interior fata de cel original. Axul nu se schimba. Din cate stiu eu, e bagat la cald si sudat pe spate.
|
--------------------
Dacia 1310
TL
- B 81 BOA
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 11:04 |