caculator airbag
![]() ![]() ![]() |
caculator airbag
dacis |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|||
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Intre timp am constatat o conduita SF a senzorului pentru sistemul airbag. Acesta se aprinde la punerea contactului (impreuna cu cel de activare / dezactivare airbag pasager) dar de cateva zile doar uneori - nu mereu! - cel dintai nu se stinge. Am incercat sa urmez sfatul cu desfacerea cochiliei dar, spre rusinea mea, nu mi-am dat seama cum se demonteaza. Asa ca astept un sfat.
Cu un castig tot m-am ales: cascand ochii aiurea pe sub bord mi-am amintit ca am luat de curand cu 60 de lei un set de filtre (aer, ulei si polen) de Buzau si m-am hotarat sa imi montez si eu filtrul de polen. Am decupat intai un orificiu central, dupa care am rupt (60-40, nu la mijloc!) o panza de bomfaier, iar cu partea pentru lemn in 10 minute decuparea a fost gata. Montat filtrul, verificat scaparile de aer (par 0) si totul e OK. Cu capul sub airbagul pasager, am miscat nitel mufa acestuia si vad ca proband dupa aceea de cateva ori functionarea senzorului, de fiecare data indicatorul din bord s-a stins dupa cateva secunde de la punerea contactului. Din precautie, am sa desfac totusi cochilia, sa vad cum e cablul de airbag de acolo. Astept sfaturi despre cum s-o fac. Multam'frumos PS Credeti ca ar putea corecta cineva titlul topicului... This post has been edited by dacis: 12 May 2012, 11:34 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
robbie_ro |
![]()
|
![]() ----------------------- Group: Members Posts: 464 Joined: 25 June 07 ![]() |
Folosind o surubelnita cu cap "stelat" torx T20 trebuie sa desfaci cele doua suruburi care prind cochilia si are se afla in partea de dedesubt. Uite o imagine: link
|
--------------------
Dacia
Logan
2007, Laureate Plus
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 14:35 |