DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> caculator airbag

dacis
post 3 May 2012, 21:00
Post #31

Membru autentic

Group: Members
From: dealurile oable ale Mioritei

Am banuiala ca nu-i o chestie prea complicata sa demontez cochilia. Numai ca ma gandesc ca poate ar trebui sa apelez la vreun meserias, ceva, sa fac o verificare mai extinsa, mai serioasa. Nu stiu daca sa leg aprinderea senzorului de micul accident de care v-am povestit. Faptul ca s-a intamplat la cateva zile dupa accidentul povestit ma face sa ma gandesc ca o legatura de cauzalitate ar putea totusi fi...

This post has been edited by dacis: 3 May 2012, 21:02

--------------------
DACIA Logan KissFM 1,4 2008
dacis
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
dacis
post 12 May 2012, 11:32
Post #32

Membru autentic

From: dealurile oable ale Mioritei

Intre timp am constatat o conduita SF a senzorului pentru sistemul airbag. Acesta se aprinde la punerea contactului (impreuna cu cel de activare / dezactivare airbag pasager) dar de cateva zile doar uneori - nu mereu! - cel dintai nu se stinge. Am incercat sa urmez sfatul cu desfacerea cochiliei dar, spre rusinea mea, nu mi-am dat seama cum se demonteaza. Asa ca astept un sfat.

Cu un castig tot m-am ales: cascand ochii aiurea pe sub bord mi-am amintit ca am luat de curand cu 60 de lei un set de filtre (aer, ulei si polen) de Buzau si m-am hotarat sa imi montez si eu filtrul de polen. Am decupat intai un orificiu central, dupa care am rupt (60-40, nu la mijloc!) o panza de bomfaier, iar cu partea pentru lemn in 10 minute decuparea a fost gata. Montat filtrul, verificat scaparile de aer (par 0) si totul e OK.

Cu capul sub airbagul pasager, am miscat nitel mufa acestuia si vad ca proband dupa aceea de cateva ori functionarea senzorului, de fiecare data indicatorul din bord s-a stins dupa cateva secunde de la punerea contactului. Din precautie, am sa desfac totusi cochilia, sa vad cum e cablul de airbag de acolo. Astept sfaturi despre cum s-o fac. Multam'frumos

PS Credeti ca ar putea corecta cineva titlul topicului...

This post has been edited by dacis: 12 May 2012, 11:34

--------------------
DACIA Logan KissFM 1,4 2008
dacis
+
robbie_ro
post 13 May 2012, 13:14
Post #33

-----------------------

Folosind o surubelnita cu cap "stelat" torx T20 trebuie sa desfaci cele doua suruburi care prind cochilia si are se afla in partea de dedesubt. Uite o imagine: link

--------------------
Dacia Logan 2007, Laureate Plus
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 6th May 2025 - 14:35
Forum Renault