Reductii bujii?, Cum le pot distanta de motor?
![]() ![]() ![]() |
Reductii bujii?, Cum le pot distanta de motor?
Sir_Alex |
![]()
|
||
![]() Mem Brew fara alcool Group: Members Posts: 443 Joined: 2 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
BMW / Dacia
320 - 2,0 Diesel / Logan 1.6.16v
2003/2007
- B-XX-TDI Dacia...masina initierii mele pe sosea si un drum nesfarsit prin service-uri.
|
|||
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
se inneaca ca dai tu prea mult la pedala?
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
Sir_Alex |
![]()
|
![]() Mem Brew fara alcool Group: Members Posts: 443 Joined: 2 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu. Am luat in calcul si asta. De aceea l-am rugat pe taica-miu sa mearga el cu a mea o zi si eu cu a lui. El are experienta de 20 de ani in condus si a patit la fel. Am zis ca o fi si el ca mine si a mai mers cineva cu ea si tot asa...
![]() |
--------------------
BMW / Dacia
2003/2007
- B-XX-TDI Dacia...masina initierii mele pe sosea si un drum nesfarsit prin service-uri.
|
|
Al Cap0nE |
![]()
|
![]() Lex talionis Group: Members Posts: 407 Joined: 19 February 04 From: Bucuresti ![]() |
reductia este pt altceva (daca ti se largeste filetul in chiulasa se pune reductie). Tie i-ti trebuie un distantier. Sau incearca cu niste bujii mai scurte. Ce bujii ai acum ?
|
--------------------
Dacia
1310
84
- KPN
|
|
RIon |
![]()
|
Mai, parca scrie in Mondiu sa nu se faca reductie la bujii???
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
- de CJ www.raresion.ro
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
In Modiru scrie multe, dar nu te apuci sa dai 5 mil pe o chiulasa noua, daca ti se fuce un filet, la care o reductie costa 50 mii
![]() Alex, faptul ca se inneaca nu are legatura cu cit e de bagat bujia, ci cu faptul ca vine prea multa benzina in cilindru si se aprinde prea turziu. Verifica aprinderea (avansul) si carburatia, regleaza nivelul din camera de constant si eventual schimba bujiile cu ceva mai de soi ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Sir_Alex |
![]()
|
Pai am incercat si bujii Brisk si Bosch...
![]() |
--------------------
BMW / Dacia
2003/2007
|
|
RIon |
![]()
|
Incearca ce zice Guru (Paul), Brisk sunt excelente.
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
- de CJ www.raresion.ro
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
Nu neaparat se pot face reductii si pt a preintampina ancrasarea bujiilor(asta la un motor f uzat)sursa: o carte de mecanica de prin '56
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd May 2025 - 19:18 |