Brate stergatoare Dacia Berlina, de care trebuie?
![]() ![]() ![]() |
Brate stergatoare Dacia Berlina, de care trebuie?
the fast and furious |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 588 Joined: 3 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia / Opel -
Berlina / Astra Classic -
1999 / 2006
- B -- ---
|
|||
the fast and furious |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 588 Joined: 3 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca e vremea ca cineva sa posteze ..... o parere. Chiar nu stie nimeni? ![]() |
--------------------
Dacia / Opel -
Berlina / Astra Classic -
1999 / 2006
- B -- ---
|
|
Cristy |
![]()
|
![]() Ghinion Group: Members Posts: 110 Joined: 31 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Berlina, 2000, am tot Champion de vreo 2 luni pe masina. Si la mine scartaie cateodata (nu uneori!
![]() In legatura cu unghiul de cadere, la mine tot timpul isi face un joc bratul in prinderea din plastic a stergatorului, si automat stergatoarele nu mai cad perpendicular, ci se taraie si isi modifica unghiul. |
--------------------
Dacia 1310 /
Opel Astra GTC ||
2000 / 2005
- B-08-LWJ / B-YY-XXX Am o Dacie si nu ezit s-o folosesc!
|
|
nambanidealtceva |
![]()
|
![]() Pe volan din 96 Group: Members Posts: 335 Joined: 31 October 05 From: B U C U R E S T I ![]() |
foloseste tot bratele vechi, dar torsioneaza-le tu (cu o cheie franceza cel mai bine) astfel incat sa cada bine stergatorul.. iar ca lame va recomand alea nemtesti la cutie gri-bleu, nu stiu cum le zice, dar sunt foarte ieftine (apr 8 RON perechea) si foarte eficiente..
PS: de scârtâit vor scartâi orice le-ai face cand nu e apa suficienta pe parbriz... ideea e sa fie eficiente This post has been edited by nambanidealtceva: 4 Jul 2007, 18:21 |
--------------------
Citroen C4
1.6 16V, 2005,
vandut Dacia 1310 Li, 2000 (cu regret)
|
|
Cristy |
![]()
|
![]() Ghinion Group: Members Posts: 110 Joined: 31 August 04 From: Bucuresti ![]() |
E normal ca stergatorul drept sa nu calce pe geam in partea dreapta?
Si eu le-am strambat cu 2 patente si calca mai bine:) Dar la cel drept nu stiu ce sa mai fac! |
--------------------
Dacia 1310 /
Opel Astra GTC ||
2000 / 2005
- B-08-LWJ / B-YY-XXX Am o Dacie si nu ezit s-o folosesc!
|
|
nambanidealtceva |
![]()
|
![]() Pe volan din 96 Group: Members Posts: 335 Joined: 31 October 05 From: B U C U R E S T I ![]() |
acolo calca mai greu, la mine nu toate lamele reuseau sa stearga si coltul din dreapta jos...
|
--------------------
Citroen C4
1.6 16V, 2005,
vandut Dacia 1310 Li, 2000 (cu regret)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 06:56 |