J.A.G. sau J.E.G.?, justitie militara americana
![]() ![]() ![]() |
J.A.G. sau J.E.G.?, justitie militara americana
sstanescu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 5 July 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SupeRNova Clima
- B-92-SLC All warfare is based on deception. If your opponent is of choleric temper, seek to irritate him. Pretend to be weak, that he may grow arrogant.
- Sun Tzu on the Art of War |
|||
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
ha?...m-ai facut curios, mai explica odata pe intelesul meu de inginer...
pai altfel se indoaie Jeep-ul...altfel se indoaie Dacia...sa zicem ca asta stim cu precizie ca la 50 de km/h o lovind un obstacol o dacie de indoaie asa...e o dependenta liniara ata se infunda pilonul cu km/h, bon si? sa ne gandim la forma obstacolului, de pozitie, de aderenta suprafetei la franare...chiar daca am sti cu exactitate viteza uneia dintre ele...tot ar fi dificill,...daca nu stiu viteza nici uneia...se formeaza o insiruire de perechi si nici Einsein nu cred ca poate sa spuna ce viteza a avut fiecare inainte de ciocnire... e ca si cum ai spune doi oaneni se intalnesc...stim distantele pe care le-au parcurs, energia cinetica la momentul impactului...nu si cand au plecat...ce viteza are fiecare? This post has been edited by mil: 8 Feb 2005, 18:43 |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
luck |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 1 November 04 From: Buc. --> Rahova ... ![]() |
JEG ... Si cand te gnadesti ca suntem multi care-i mai si pupam in *** ...
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- B-xx-LCN.
2005 Laureate 1.4 traieste clipa ....
|
|
sstanescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 5 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Fiecare masina are la momentul impactului o energie cinetica. Asta, se consuma in timpul impactului in diverse feluri. Exista deformari la nivelul pieselor majore. Pe baza unor calcule se poate aproxima energia necesara pentru a obtine acea deformare. Iti zboara blocul motor. Il gasesti la o anumita distanta, gasesti primul loc de impact cu solul (ca s-a mai rostogolit), ii cunosti greutatea, deja ai o oarece aproximare a energiei necesare pt a-l desprinde si a-l arunca la distanta aia.
Astea sunt chestii generale pe care le-am aflat si eu de la cineva de prin Politie. Ei au experti care sunt chemati la cazurile "grele" si care pot, chiar pe baza fotografiilor de la fata locului, de a da o aproximatie bunicica. Observatie: am zis peste tot aproximatie; nimeni nu poate afla cu precizie de 1 kmph viteza. |
--------------------
Dacia
SupeRNova Clima
- B-92-SLC All warfare is based on deception. If your opponent is of choleric temper, seek to irritate him. Pretend to be weak, that he may grow arrogant.
- Sun Tzu on the Art of War |
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Eu m-as hazarda sa spun, ca afla la zecimala. Ca pina la urma , totul tin e de teoria ciocnirilor din fizica. Se stiu masele, se stie locul ciocnirii, se stiu distantele unde au fost proiectate masinile. Gata, sistemul de ecuatii cu V1 si V2 necunoscute.
|
--------------------
x
x
- x
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
QUOTE(costi @ 8 Feb 2005, 15:28) L-ai uitat pe Dan Pascariu presedinte la HVB (parca) ce a spulberat cinci oameni intr-un Tico (tot cu 4x4) acum vreoi doi ani pe niste serpentine pe Valea Prahovei. Acum da bine mersi interviuri de specialitate [(cit de nesimtit poate fi un om ca sa doarma linistit dupa ce baga in groapa alti 5 (cinci) ?]. QUOTE(sstanescu) Conform cu legea romana, e cert ca ala e vinovat (neacordare de prioritate cumulat cu consum de alcool). Daca era roman, era dosar penal fara incalcituri, mai ales ca-l duceau la IML si vedeau atunci, pe loc, alcolemia. QUOTE(mil) Da cu Pauneasca ce s-a mai intamplat Mai baieti. Din cate stiu eu Pauneasca zburda libera si fara inhibitii pe drumurile nationale si europene, gata oricand de "the mummy returns". La fel si cu cei citati de sus. Pai daca la noi in tara toate personajele astea scapa fara probleme, si aia inca sunt de 5 ori mai neimportanti decat americanul ala, eu zic ca inca este bine (!!) ca se face o ancheta, si ca americanii incearca sa determine exact a cui a fost vina (evident sa o directioneze spre altii). Nu vi se pare normal!? Vreti sa va reamintesc de cazul cu tipul cu matiz care conducea fara permis anul trecut la dorobanti si a intrat pe rosu dintr-ala clar in intersectie, a acrosat rau masina unui reporter EuropaFM, si dupa aia tot el a iesi si l-a luat la bataie, l-a bagat pe ala in coma de fata cu politistii care n-au intervenit, dupa aia a venit tacsu' si a tras un foc cu carabina in aer, si s-au ca.cat polististii aia pe ei? Stiti ce a patit ala pana la urma? Eu stiu ca a luat carnetul (care nu il avea la momentul respectiv). Ce Papura-Voda? Ala era un conducator intelept! ![]() Nu justitia americana e problema, pana acuma aia au respectat exact toate protocoalele incheiate. Nu au incalcat nici o procedura din cate stiu eu. Justitia noastra, aici e problema. Noi, ca si tara, suntem adevaratii vinovati. In locul americanului putea sa fie la fel de bine Tiriac Jr. cu BMW-ul. Credeti ca ar fi fost un proces mult diferit?! ![]() This post has been edited by Valentine: 8 Feb 2005, 18:58 |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
uite ca la distanta de proiectarre a masinilor nu ma gandisem...da, e posibil...eu ma gandeam la deformare ca singurul record a procesului
|
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Cit despre Pauneasca, Iordache, Semeghin, Burca, tartaga si altii, in pur stil romanesc ,ezista o esplicatie: in orice accident exista si victime colaterale. Iar ei pot dormi linistiti, ca si aia la FNI, ca si aia de Revolutie ca toti marii tepari din scurta istorie democrata a Romanie.
Romania e o tara de JAF si JEG. q.e.d. |
--------------------
x
x
- x
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Valentine (si altii cu argumente asemanatoare) - cititi postul meu precedent. Problema adevarata este ca e incredibil cum o tara care se pretinde etalonul de democratie si corectitudine, poate declara PUBLIC (adica nici macar asa, intre ei - e o chestie recunoscuta public) ca atata vreme cat americanii incalca legea in afara tarii lor, nu se pune.
Pai ce pana mea conteaza daca torturezi in US sau in Elbonia? Nu tot tortura e? Sau esti de acord cu ea in ambele tari, sau nu esti de acord niciunde. Faptul ca au la cel mai inalt nivel "standarde duble" ma scarbeste cel mai tare. Daca astia nu isi revin la normal, devin antiamerican ![]() |
--------------------
Renault
Grand Scenic
- B.00.XXX
2008 It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Aliooooooooooooo!
Mai aveti unde sa discutati despre asta! DAca acel topic s-a inchis, dati pm si rezolvam! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 13:52 |