o problema
![]() ![]() ![]() |
o problema
vladutz_sb |
![]()
|
||
![]() Am vandut-o ... Group: Members Posts: 172 Joined: 20 January 09 From: Sibiu ![]() |
|
||
--------------------
ex Dacia
Supernova
Acum : Adun la pusculita i like motocicle !!! and ai uant to da bi da best!!! i lav iu veri maci!!!
|
|||
iulian sn2001 |
![]()
|
![]() Membru fost incepator Group: Members Posts: 490 Joined: 24 April 07 From: galati ![]() |
Incearca sa conduci preventiv(un picior pe frana si unul pe acceleratie
![]() |
--------------------
dacia
supernova
2001 confort cap sa ai ca mintea vine dup-aia
|
|
vladutz_sb |
![]()
|
![]() Am vandut-o ... Group: Members Posts: 172 Joined: 20 January 09 From: Sibiu ![]() |
a nu stiu cum sa ma exprim in termeni tehnici
![]() ![]() ![]() |
--------------------
ex Dacia
Supernova
Acum : Adun la pusculita i like motocicle !!! and ai uant to da bi da best!!! i lav iu veri maci!!!
|
|
cristi87 |
![]()
|
![]() fa-te viteaz knd esti singur in masina...nu chinui si p altii Group: Members Posts: 507 Joined: 2 May 08 ![]() |
da jos filtrul de aer si misca cu mana de tija aia kre comanda acceleratia...verifica si locul unde intra cablul in imbracamintea lui,fa-i 2 -3 curse cu mana si gata.ce ti s-a intamplat,se intamla o data la 1 milion de cazuri.eu am patit sa mi se rupa tija care face legatura intre corp clapeta si cablu.....am legat cu sarma si am mers asa toata ziua...aproape k nu imi venea sa mai cumpar tija de 40 lei(in targ,piese de origine) si la magazin, 20 lei
|
--------------------
RENAULT
Megane 2.2 1.6 16v 82Kw
2007
- Unknown..yet [COLOR=blue][SIZE=7]omul este dator sa sculte, nu sa si creada....
|
|
vladutz_sb |
![]()
|
ms cristi
![]() ![]() |
--------------------
ex Dacia
Supernova
|
|
lazargabi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 15 September 08 ![]() |
Si eu mai patesc asa ....din cauza motorasului 'pas cu pas'!!
|
--------------------
Dacia
Supernova
2001 rapsodie
|
|
26-Kbe |
![]()
|
![]() Membru Dacia Club Group: Members Posts: 510 Joined: 17 October 08 From: Bucuresti ![]() |
Curatal si nu o sa mai ai probleme ...
|
--------------------
Hyundai
Accent
2003 Skoda Octavia RS1 / 2009
|
|
marduk8602 |
![]()
|
![]() 4x4 offroad Group: Members Posts: 119 Joined: 6 September 07 From: bucuresti ![]() |
dc mai umblii pe acolo sau pe la alte cabluri, sa bagi niste sprai WD40 (intre cablu si imbraacaminte) face minuni, totul aluneca mai usor si merge mai bine, nu se mai intepenesc, tin mai mult
![]() |
--------------------
dacia
mcv
cheala sep 2011
- B-26-YIR minsk 125cc 1992 B-90-EAE
|
|
usurnairam19 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 29 March 09 ![]() |
ce ulei pot folosi, la motr
![]() 29 Mar 2009, 20:07: imi raspundeti si mie la msg va rog ![]() ![]() This post has been edited by usurnairam19: 29 Mar 2009, 19:07 |
--------------------
dacia
supernova
2001 5 usi
- Tl 02 epx
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Use the search, luke. Raspunsurile sunt sub privirile tale. Trebuie doar sa le cauti...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 00:07 |