Grija Mare, Securitate
![]() ![]() ![]() |
Grija Mare, Securitate
mark`` |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.826 Joined: 12 February 06 From: Tg.Mures ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Spring
2023
|
|||
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
|
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
mikemaniack |
![]()
|
![]() Membru Maniac Group: Members Posts: 357 Joined: 8 April 08 From: Bucuresti ![]() |
daca eu iau 4000 pe a mea clima 2004 si putini km , nu cred ca conteaza foarte mult km astia ,da ma rog.. maine imi fac casco si poimaine ii dau foc cu mana mea
![]() eu zic ca valoreaza prea bine solnitza in ochii asiguratorului daca iti ofera peste 4000 pe ea. slava domnului ca ai scapat ady din accidentul asta cumplit.vorba unui coleg de pe forum referitor la accident,eu stiu ca bmw-urile astea vechi nu stau chiar foarte ok la testele euro ncap si ca masa a ajutat bmw-ul sa nu fie la fel de sifonat ca solnitza. daca amandoua aveau aceasi masa cred ca erau cam la fel de sifonate masinile. si inca o chestie cum au mai zis si colegi de mai sus nu cred ca aveati viteaza aia uitativa de curiozitate pe euroncap.com sa vedeti cum se sifoneaza masinile la o viteaza de 62 km/h, dar pai la 90/120 la ora, va faceati conserve. FEREASCA DUMNEZEU FATA DE ASEMENEA EVENIMENTE. eu as da o lege pt astia fara experienta daca tampitu ala de 20 de ani avea 11 luni inseamna ca era incepator si bineinteles ar trebuie sa i se ia carnetul pt ca circulat cu viteza peste limita legala si ar trebui sa dea un test mult mai riguros de legislatie si de practica si sa i se suspende si carnetul pe 1 an cel putin. |
--------------------
BMW
320D
TOURING EX SOLENZA CLIMA 2004
|
|
ursul_bipolar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.667 Joined: 23 July 08 ![]() |
QUOTE(mikemaniack @ 20 Jan 2009, 14:02) eu as da o lege pt astia fara experienta daca tampitu ala de 20 de ani avea 11 luni inseamna ca era incepator si bineinteles ar trebuie sa i se ia carnetul pt ca circulat cu viteza peste limita legala si ar trebui sa dea un test mult mai riguros de legislatie si de practica si sa i se suspende si carnetul pe 1 an cel putin. Ar trebui sa se faca in asa fel incat nu toti cretinii sa aiba carnet, teste mai dure, nu numai din legislatie ci si din alte domenii, sa le testeze cumva capacitatea creierului imbacsit cu smecherie si prostie!!! si aici ma refer la toti care se cred "jmecheri" la volan, cocalari cu bmw-uri luate din bulgaria si care nu au bani sa le inmatriculeze dar care omoara oameni pe strazi. Numai in bucuresti ii vezi zi de zi, si politia, "capetele de creta" stau si se uita, ca atat au invatat (sunt si politisti care isi fac treaba, dar prea putini). Pacat ca nimeni nu face nimic, eu sunt de acord cu taxa asta controversata, poate asa nu-si mai iau toti "bizonii" masini. |
--------------------
Toyota
RAV4
HSD Elegance 2018 Toyota Highlander HSD Exclusive 2022
|
|
adysh |
![]()
|
![]() The future's mother fucker bright !!! Group: Members Posts: 38 Joined: 31 March 07 From: Tournai,Belgia ![]() |
Dupa cum va mai spuneam , politia noastra are o mare parte din vina pentru ceea ce se intampla pe strazile noastre si dupa cum spuneati si voi aceasta examinare pentru obtinerea permisului nu ar trebui sa fie asa tranparenta.
Referitor la asigurari , azi am dat drumul la dosarul de dauna si o sa va tin la curent cu evaluarea si despagubirea . Bafta la toti ! |
--------------------
Renault
Megane
Cabriolet , 2008 , 1.5dCi
|
|
adysh |
![]()
|
![]() The future's mother fucker bright !!! Group: Members Posts: 38 Joined: 31 March 07 From: Tournai,Belgia ![]() |
Salutare,salutare,
Uite asa a trecut un an si mai bine si eu despagubire , NU , procesul a inceput(a-III-a infatisare),bla ,bla,bla .....intre timp am mai avut o interventie chirurgicala la Bucuresti(ca cei din Galati vai mama lor) , am mai cheltuit niste banisori , un PIC de suferinta , ca uite asa merge treaba la romanica.Numai bine. |
--------------------
Renault
Megane
|
|
canea_dragos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 660 Joined: 13 April 09 From: Bucuresti ![]() |
frate ma bucur ca ati scapat cu atatea si nu mai mult....sa-i multumiti cat traiti lui Dumnezeu pentru asta....si eu era sa o sfeclesc cand ma duceam la Ploiesti...eram pe un drum secundar si urcam un pod,aveam vreo 70 km/h, cand sa-l cobor brusc la vreo 15 m in fata mea era o caruta fara semnalizare(unul din ocupanti avea o mica lanterna foarte chioara)....iar din fata urcau masini...neavand timp sa franez cat trebuie norocul meu a fost ca dat-o pe a treia si am accelerat pana la fund,am tras putin stanga si brusc dreapta incercand replierea...dar m-a furat de fund si am piscat putin frana exact cu o fractiune de secunda inainte sa ma ciocnesc cu cel din fata....de asemenea norocul meu ca cel din fata a franat si a tras cat i-a permis podul dreapta....altfel....nici nu vreau sa ma gandesc:(
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
2004 Confort
- PH 88 CDM
|
|
canea_dragos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 660 Joined: 13 April 09 From: Bucuresti ![]() |
ady frate ce se mai aude cu procesul?...ai rezolvat ceva?
si eu am casco la asito kapital si o am asigurata la 3850 euroi...sper sa nu fiu nevoit sa intru in posesia acelor bani intre timp era sa o patesc destul de nasol...sunt multi care nu folosesc macar faza de intalnire nu mai spun de luminile de ceata deoarece unele masini nu au asa ceva....eram in spate la otopeni din tunari catre balotesti...ceata densa...nu vedeai la 30 metri...aveam aprins xenonul pe scurta, proiectoarele de ceata si lampa de ceata pe spate...am aprins tot ce aveam pe masina...cand la un moment dat intalnesc o dacie 1310 break in fata...incetinesc ma apropii de ea...avea niste stopuri cam chioare dar ma rog...l-am zarit...si merg in spatele lui ceva si ajung la un moment dat intr-o linie dreapta de vreo 300 metri(stiu drumul destul de bine) si ma gandesc sa-l depasesc ca mergea cu 50...ma asigur din spate incerc sa ma asigur cat mai bine din fata, dau semnal alaturi de un flash insotit de claxon si ma bag in depasire...credeti-ma ca i-am dat-o pe a III-a special sa-l depasesc repede...nici nu am apucat sa ajung in paralele bine cu el ca ma trezesc la nici 30-40 metri in fata ca vad 2 beculete ca de pom de craciun chioare....pur si simplu am franat brusc...pana la podea....chiar am si tras foarte putin dreapta in speranta ca daca nu ma opresc sa trag cat mai mult cat sa nu ma ciocnesc frontal dar sa minimizez coliziunea cu dacia depasita ne-am oprit toti 3 unul langa altul...eu eram intre cele 2 masini....cred ca 30 cm ne-a despartit....si acuma trag un avertisment: CASCATI BINE OCHII PE TIMP DE CEATA SI FOLOSITI LUMINILE ADECVATE! recunosc ca as fi fost vinovat 100% in caz ca se producea necuratul, dar sa fim seriosi...ala avea pozitiile aprinse pe timp de ceata densa de nu vedeai la 30 metri...e inadmisibil...pe mine m-au salvat luminile aprinse si cred ca si xenonul ca spre deosebire de halogen "taie" ceata mult mai bine, altfel nu stiu ce iesea si m-a vazut ala de la distanta de cel putin 100 metri zic eu si a redus viteza |
--------------------
DACIA
SOLENZA
2004 Confort
- PH 88 CDM
|
|
Alexio |
![]()
|
![]() Ciocolata mecanica! Group: Members Posts: 1.108 Joined: 7 December 08 ![]() |
Pentru cine a spus pe aici ca daca 2 obiecte se lovesc frontal, unul avand viteza X si unul viteza Y inseamna ca oricare din obiecte a suferit o lovitura cu viteza x+y ESTE FALS.
In cazul baiatului care a facut topicul (imi pare rau pentru el si sotia lui), SLZ lui avea 90 iar BMW 120.... asta nu inseamna ca SLZ a suferit un accident echivalent cu unul la viteza 90+120=210 intr-un zid. SLZ a suferit un accident echivalent cu unul la 90 + forte fizice intr-un zid dar oricum nu depasesc un aprox de 100. Fizica de clasa a6a. This post has been edited by Alexio: 25 Jun 2010, 22:03 |
--------------------
Dacia
1310 Berlina
1998
|
|
ionelpopa83 |
![]()
|
![]() dea Group: Members Posts: 237 Joined: 1 May 06 ![]() |
- se pare ca Alexio are dreptate, desi la inceput nu prea credeam
![]() http://www.automarket.ro/stiri/video-cum-a...0kmh-30289.html This post has been edited by ionelpopa83: 26 Jun 2010, 11:56 |
--------------------
dacia
solenza
2005 confort
- dea
|
|
adysh |
![]()
|
Salutari si bine ne-am regasit.De cand nu mai am masina intru mai rar pe forum dar uite ca mi-am adus aminte de acest topic.Ce va pot spune este ca traim in tara lui Papura Voda unde fiecare face ce-l duce capul.Uite azi fac 2 ani de la "eveniment" si stadiul procesului este tot ca la inceput(s-a ajuns la concluzia ca actiunea de urmarire penala s-a facut gresit) fapt care a dus la retrimiterea dosarului inapoi la Politia Rutiera mai apoi la Parchety si tot asa.Asta este .Numai bine si sarbatori cu bine.
|
--------------------
Renault
Megane
|
|
aluibasarabeanu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 664 Joined: 24 August 08 From: CONSTANTA ![]() |
A inceput din ce in ce mai des sa-mi fie rusine ca sunt roman!A-ti vazut ce sa intamplat la maternitatea ai care a luat foc si au murit nu stiu cati bebelusi?Un prost de 100 de kile statea cu mainile in buzunar si se uita pe geam cum ard micutii.Presupun ca in momentul de fata soferul BMW-ului e bine sanatos si deja are dinnou permis!Tu nici macar nu ti-ai obtinut banii pentru paguba materiala (un fleac) sa nu mai vorbim de daune morale care mie cel putin mi se par colosale atata timp cat tu nu ai facut nimic gresit si ai avut de suferit enorm.De carute ce sa mai zic.Eu personal am batut un carutas de nu-i mai trebuie in viata lui sa mearga noapte fara lumini.Urmatorul care imi va aparea in fata fara lumini, daca nu sunt depasit din punct de vedere fizic, va avea mult de suferit.De politie si de legislatie mi-e deja greata.Am sunat odata la 112 pentru ca o caruta facuse in spatele ei o coloana de un km de masini si m-au luat peste picior ca nu intelegeau evenimentul pe care am sa il raportez, ca ceea ce ziceam eu era ceva normal!!!!!Cand a nascut sotia, acum un an si trei luni, am facut un efort si mi-am luat un Logan pentru o siguranta mai mare.Aveam o Supernova si sunt constient ce cutie de conserva este.De nevoie am vandut Loganul si acum am o Solenza si traiesc cu sentimentul ca atunci cand sunt la volan pot muri intr-o secunda din cauza ca atat imi permit, o conseva cu roti.Solenza nu cred ca obtine nici o stea la crash teste.Ramane sa ne pazim singuri de soferi idioti, de instructori care nu ii invata nimic, de legislatie care e facuta in batjocura, de politie care nu da doi bani pe capitolul numit "siguranta rutiera".Nu va doresc altceva decat sa va fereasca Dumnezeu de astfel de evenimente si pentru initiatorul topicului sa reuseasca sa treaca peste acele evenimente si amintiri urate si sa fie sanatos!
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
1,6 16v anul 2006
- Necunoscut momentan
|
|
adysh |
![]()
|
Salutare,
Gata , s-a terminat in sfarsit procesul lu' peste prajit.Dupa aproape patru ani s-a dat si verdictul.Cine este interesat sa se "delecteze" , mai jos este un copy-paste de pe portalul instantelor de judecata.Eu intre timp m-am facut "opel-ist" dar o sa-mi pastrez in continuare contul pe Dacia.Numai bine. Stima, Adrian ________________________________________________________________________________ _ 11/09/2012 Condamnare Solutie: Condamnă pe inculpatul Feraru Adrian Florin la o pedeapsă de 5 (cinci) luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, prevăzută de art. 184 alin. 2 și 4 din Codul penal, cu aplicarea art. 74 alin. 1 lit. a și c Cod penal, în referire la art. 76 alin. 1 lit. e Cod penal (faptă săvârșită la data de 20.12.2008, parte vătămată Zamfir Eduard Adrian). Condamnă pe inculpatul Feraru Adrian Florin la o pedeapsă de 5 (cinci) luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, prevăzută de art. 184 alin. 2 și 4 din Codul penal, cu aplicarea art. 74 alin. 1 lit. a și c Cod penal, în referire la art. 76 alin. 1 lit. e Cod penal (faptă săvârșită la data de 20.12.2008, parte vătămată Pașcanu Marius Adrian). Condamnă pe inculpatul Feraru Adrian Florin la o pedeapsă de 2 (două) luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, prevăzută de art. 184 alin. 1 și 3 din Codul penal, cu aplicarea art. 74 alin. 1 lit. a și c Cod penal, în referire la art. 76 alin. 1 lit. e Cod penal (faptă săvârșită la data de 20.12.2008, parte vătămată Pașcanu Manuela ). Condamnă pe inculpatul Feraru Adrian Florin la o pedeapsă de 2 (două) luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, prevăzută de art. 184 alin. 1 și 3 din Codul penal, cu aplicarea art. 74 alin. 1 lit. a și c Cod penal, în referire la art. 76 alin. 1 lit. e Cod penal (faptă săvârșită la data de 20.12.2008, parte vătămată Zamfir Petruța). În temeiul disp. art. 33 lit. b în referire la art. 34 lit. b C.penal, contopește pedepsele aplicate prin prezenta, urmând ca inculpatul Feraru Adrian Florin să execute pedeapsa cea mai grea de 5 luni închisoare, sporită la 8 (opt) luni închisoare. În temeiul art. 81 Cod penal, dispune suspendarea condiționată a executării pedepsei pe durata unui termen de încercare de 2 (doi) ani și 8 (opt) luni, stabilit în condițiile art. 82 Cod penal. Aplică inculpatului Feraru Adrian Florin pedeapsa accesorie a interzicerii drepturilor prevăzute de art. 64 lit. a teza a II-a și b Cod penal, iar în temeiul art. 71 alin. 5 Cod penal, dispune suspendarea executării pedepsei accesorii, pe durata termenului de încercare de 2 (doi) ani și 8 (opt) luni . Constată că partea vătămată Zamfir Adrian Eduard s-a constituit parte civilă în cauză cu suma de 6.000 euro reprezentând daune materiale și 10.000 euro daune morale, partea vătămată Zamfir Petruța s-a constituit parte civilă cu suma de 1000 euro, reprezentând daune materiale și cu suma de 10.000 euro daune morale, partea vătămată Pașcanu Marius Adrian s-a constituit parte civilă cu suma de 10.000 lei, reprezentând daune materiale și cu suma de 10.000 euro reprezentând daune morale, și partea vătămată Pașcanu Manuela s-a constituit parte civilă cu suma de 5.000 lei, reprezentând daune materiale și cu suma de 6.000 euro reprezentând daune morale. Constată că în cauză Spitalul Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei Galați s-a constituit parte civilă cu suma de 1.654,98 lei reprezentând cheltuieli medicale efectuate pentru îngrijirile acordate părții vătămate Zamfir Eduard Adrian, suma de 6.989,84 lei reprezentând cheltuieli medicale efectuate pentru îngrijirile acordate părții vătămate Pașcanu Marius, suma de 3.071,47 lei reprezentând cheltuieli medicale efectuate pentru îngrijirile acordate părții vătămate Pașcanu Manuela, suma de 1.226,29 lei reprezentând cheltuieli medicale efectuate pentru îngrijirile acordate părții vătămate Zamfir Petruța. În temeiul art. 14 și 346 Cod de procedură penală, în referire la art. 998 și urm. Cod civil, obligă inculpatul Feraru Adrian Florin alături de asigurătorul SC Asigurare- Reasigurare Astra SA la plata următoarelor sume: - 10.000 lei cu titlu de despăgubiri materiale, și 2.500 euro (la cursul BNR de la data plății efective) cu titlu de despăgubiri morale către partea civilă Pașcanu Marius Adrian - 5.000 lei cu titlu de despăgubiri materiale, și 1.000 euro (la cursul BNR de la data plății efective) cu titlu de despăgubiri morale către partea civilă Pașcanu Manuela - 3.500 euro (la cursul BNR de la data plății efective) cu titlu de despăgubiri materiale, și 5.000 euro (la cursul BNR de la data plății efective) cu titlu de despăgubiri morale către partea civilă Zamfir Eduard Adrian - 1.000 euro (la cursul BNR de la data plății efective) cu titlu de despăgubiri materiale, și 2.000 euro (la cursul BNR de la data plății efective) cu titlu de despăgubiri morale către partea civilă Zamfir Petruța - 12.942,58 lei către partea civilă Spitalul Clinic Județean de Urgență Sfântul Apostol Andrei din Galați, (din care suma de 1.654,98 lei reprezentând cheltuieli medicale efectuate pentru îngrijirile acordate părții vătmate Zamfir Eduard Adrian, suma de 6.989,84 lei reprezentând cheltuieli medicale efectuate pentru îngrijirile acordate părții vătmate Pașcanu Marius, suma de 3.071,47 lei reprezentând cheltuieli medicale efectuate pentru îngrijirile acordate părții vătmate Pașcanu Manuela, suma de 1.226,29 lei reprezentând cheltuieli medicale efectuate pentru îngrijirile acordate părții vătmate Zamfir Petruța). Respinge ca neîntemeiate celelalte pretențiile civile formulate de părțile vătămate Pașcanu Marius Adrian, Pașcanu Manuela Zamfir Eduard Adrian și Zamfir Petruța. În temeiul art. 191 alin. 1 Cod de procedură penală, obligă pe inculpatul Feraru Adrian Florin la plata sumei de 600 lei cu titlu de cheltuieli judiciare către stat(din care suma de 240 lei aferentă urmăririi penale). |
--------------------
Renault
Megane
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu ma bucur ca esti OK de poti sa scrii acest mesaj acum, sper ca si ceilalti pasageri nu au ramas cu sechele....
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
alex_DNK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.795 Joined: 9 May 08 From: Slobozia ![]() |
intr-un final s-a rezolvat. oricu, vorba aia: mai bine mai tarziu decat niciodata. cele bune!
|
--------------------
skoda
octavia
2009
- 87 dnk
|
|
Lucas87 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 21 June 14 ![]() |
Buna seara tuturor.in legatura cu problema de mai sus cu accidentul dintre BMW si SOLENZA, eu am fost soferul BMW-ului si ceea ce v-a povestit adi nu este chiar realitatea:
1. Avem mai bine de un an de experienta si vreo 10000km parcursi 2. Oricat de multa experienta de sofer ai avea nicioadata nu se stie ce se poate intampla 3. Aveam 80-90km/h si nu 120-130 cum s-a precizat pentru ca abia ce ieseam din localitate 4.caruta mi-a aparut aparut imediat dupa curba si nefiind semnalizata am vazut-o prea tarziu 5. Masina am incercat sa o redresez pentru ca nu eram atat de idiot incat sa evit caruta ca sa intru frontal cu cealalta masina si ne-am lovit pe colturile masini, ca daca era sa nu incerc sa revin, nici eu, nici adi si nici restu care mai eram nu mai traiam. 6.era singura varianta de a incerca sa o ocolesc pentru ca daca intram in ea, omoram calul si omul sau oamenii care erau in caruta plus altele, iar in sant nu puteam intra pentru ca era intuneric si nu stii peste ce dai pe dreapta.deci in concluzie a fost instinctul de sofer de a evita pe timp de noapte un obstacol nesemnalizat.daca tot se lauda ca are 12 ani de experienta si multe tari strabatute ar trebui sa stie lucrul asta.la mine a fost vorba de ghinion 7.imi cer scuze pentru cele intamplate, imi recunosc greseala insa nu mi-o asum in totalitate 8.am vrut sa fac o campanie in legatura cu carutele nesemnalizate insa nu am avut sprijin nici macar din partea politiei |
--------------------
Dacia
Dacia
1999 berlina
- Gl-99-FCM
|
|
JOHN123 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 187 Joined: 26 September 09 ![]() |
...alaturi de o campanie despre ce inseamna CONDUITA PREVENTIVA, despre care multi ar trebui sa stim, dincolo de litera regulamentului...pe care, la fel multi, il cam fentam, pana cand ne fentam si norocul nostru, si mai rau, pe-al altora.
|
--------------------
SOLENZA
1.4MPI
2004, CLIMA Sandero Stepway 0.9 TCE
"Nimic din ce-i omenesc nu mi-e strain"(Terentiu) |
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Apreciez parerile ambelor parti. Evident nu vom fi vreodata toti de acord. Va rog totusi sa nu intram aici in polemica, sa zicem cine avea dreptate si cine nu.
Lucas, intr-un fel e bine ca nu a fost mai grav de atat. Totusi e pacat ca s-a ajuns aici... Deh, lectia sigur a fost invatata de toata lumea. Apreciez inca o data faptul ca cele 2 parti implicate au tras un semnal de alarma - sa vada si altii ce se poate intampla, de vina poate fi o terta parte - care eventual poate sa si dispara de la locul accidentului... CONDUCETI CU ATENTIE ! Nu conduceti cu viteza acolo unde nu este vizibilitate ! |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
velceani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 953 Joined: 29 May 09 From: C de Arges ![]() |
acum ca s-a deschis vorba despre aceste intamplari, am intalnit o situatie in care
era sa o patesc urat de tot. Drum judetean caruta in fata mea, mergeam cu aproximativ 40 km, urcam, panta usoara.. si dau semnal sa depasesc, ma bag de jumatate si ma trezesc cu unu in spate le meu ca ma claxoneaza si era deja la usa mea... am franat si noroc ca nu aveam viteza... am evitat caruta si ala a trecut si dus a fost.. Acum intrebarea mea fireasca e cine era de vina in cazul asta? |
--------------------
Dacia
Logan 2
Sl plus 1.2 16v 2016
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
In text nu apare ...m-am asigurat, am semnalizat m-am asigurat din nou, ma bag...
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
velceani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 953 Joined: 29 May 09 From: C de Arges ![]() |
da... nu am mentionat tot... nu m-am bagat, m-am asigurat l-am vazut in oglinda la distanta dar nu am apreciat viteza lui(nu aveam cum, zic eu, vazandu-l in oglinda) si am inceput depasirea.
bineinteles ca el avea destul aviteza sa fie deja in spatele me, si sa claxoneze.. De mentionat ca depasirea o faceam in scurt, am vazut caruta dupa curba (maxim 20 m) si el a facut-o la fel, curba in spate usor dreapta, curba in fata usor stanga, fara vizibilitate mai mare de 50 de metrii... |
--------------------
Dacia
Logan 2
Sl plus 1.2 16v 2016
|
|
i96nds |
![]()
|
Tu macar mai esti in viata de ne povestesti astea, pe cand celalalt nebun..... cine stie pe cine a omorat intre timp....
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 02:11 |