DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicAdd Video ReplayStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Drumul spre munte

costi
post 5 Jan 2009, 16:14
Post #31

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

Cind s-au montat camerele pe DN1 toata lumea striga ca din gaura de sarpe ca li se incalca viata privata !
Acum stau si gandesc, n-ar fi totusi mai bine sa-ti incalce viata privata decit sa ti-o ia cu totul un tampit ?
Pentru ca asta clama politia "sa ne dea Realitatea caseta sa-i identificam ca noi nu avem camere in zona" !
Si cind te gindesti ca la Londra in City, politia poate identifica orice masina in max 10 minute dupa intrarea ei in perimetru........

--------------------
DSN/SLZ
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Cocojambo
post 5 Jan 2009, 16:15
Post #32

Membru autentic

Eu am un prieten care a facut asta pe autostrada in Franta, culmea nu a patit nimic... a avut noroc, scuza lui:.... se pierduse si nu stia unde e urmatoarea iesire si s-a intors... am ramas ohmy.gif ph34r.gif

Si omul chiar e cu capul pe umeri... nu stiu sa fi depasit de cateva ori viteza legala in localitati/ Bucuresti

--------------------
Dacia Logan Ambition 1.5dci 2006 - B-86-...
-
+
vijelie
post 5 Jan 2009, 16:21
Post #33

membru violet

@costi: intamplator, pe A2 statul roman a platit de 2-3 ori ca sa NU aiba un sistem de trafic management. Gaborii de la Fundulea se uita la Jetix, iar benzina pentru patrulare se termina in primele 10 zile din luna.

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
+
andicarlan
post 5 Jan 2009, 16:41
Post #34

Membru incepator

QUOTE(A l e x @ 4 Jan 2009, 20:07)
Restul soferilor de ce nu s-au simtit sa sune la 112? E drept, n-avem de unde sa stim cati au sunat si cati nu, dar as paria pe faptul ca foarte putini s-au gandit... Si de sunau, ce rezolvau? E un cerc vicios.

Salut

Am sunat eu. Nu in legatura cu aia, ci cu unii beti intre Azuga si Predeal. NIMIC. Aia de la Bucuresti cica nu e jurisdictia lor, dar ca ii vor suna pe cei din Brasov. Aia isi continuau circul pe sosea. Ajungem la o intersectie cu un militian, care le face semne disperate sa circule. Langa el, un echipaj cu radar si camera video. Opresc si il intreb pe ala daca a fost anuntat sau ceva, bineinteles ca nu. Ii spun de aia din fata mea morti de beti si cica mai sunt echipaje mai sus si ii vor opri ei.

Sun din nou la Bucuresti la Politia Rutiera (nu m-am gandit sa sun la 112, my bad sad.gif ) si aia cica i-au anuntat pe cei din Brasov si le-au confirmat ca se vor ocupa.

Ajungem in Predeal, 2 echipaje de politie. Unul oprea circulatia spre partia Clabucet, al doilea dirija. Ca si cel de dinainte a facut semne disperate ca betivii nostri sa-si continue drumul. Ma duc la ei si cica n-au fost anuntati. Ridica din umeri (betivii deja se departasera) si spune: "Ce sa le faci domne'... astia's oamenii..."

Imi venea sa-l scuip si sa-l calc in picioare. Pe mine ma oprea in maxim 100m daca as fi comis vreo contraventie...

Asa ca nu m-ar mira sa fi sunat totusi cineva la 112 in legatura cu manelarii de pe contrasens, dar degeaba...

This post has been edited by andicarlan: 5 Jan 2009, 16:44

--------------------
Renault Clio 2008 Symbol - B 08606
+
A l e x
post 5 Jan 2009, 16:54
Post #35

Showing the fangs of rage

Group: Moderatori

Pai asta e... E un mare "Ma doare-n c..." atat din partea cetatenilor cat si din partea politiei.

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
costi
post 5 Jan 2009, 17:03
Post #36

Membru autentic

Concluzia trista este sa luati TRENUL cind plecati din Buc si METROUL cind stati acasa.
O sa traim cu cel putin 10 ani mai mult datorita acestui lucru !

--------------------
DSN/SLZ
+
djasu82
post 5 Jan 2009, 23:00
Post #37

MEMBRU DACIA CLUB

From: Bucuresti ...

cum fac eu chiar dupa ce s-a ieftinit benzina merg cu metroul la servici biggrin.gif Nu e vorba ca as intampina aglumeratie in trafic fiindca lucrez aproape de casa. Totusi daca ar face si alti asa ca unii ca noi cu siguranta altfel ar fi traficul in bucuresti si ma rog si in afara lui.

--------------------
Dacia Super Nova Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm 1999 / 2003 / 2008 /2011 - nnn
+
costi
post 6 Jan 2009, 11:30
Post #38

Membru autentic

Cu transportul in comun prin Bucresti e cam greu. Pina nu o sa aiba trasee complet separate de trafic (banda 1) dare SEPARATE cu gard nu asa, cu linie continua, n-o sa se poata face nimic. Sta si autobuzul/troleibuzul ca toate celelalte.
Cu trenul insa e chiar bine sa mergi la munte, mai ales daca e rapid. Am fost de citeva ori iarna trecuta tot din motive de aglomeratie, drumuri cu zapada si am avut senzatia ca sint cu clasa in excursie. Super tare....

--------------------
DSN/SLZ
+
Avani
post 6 Jan 2009, 11:50
Post #39

Membru autentic

From: Capitala gri

Hai las.. ca nici cu rapidul nu e frumos. Am fost week asta la Predeal iar la intoarcere dupa ce platesti supliment de viteza pentru rapid, nu numai ca nu ajungi la timp la destinatie (Bucuresti), dar are si intarziere vreo 50 - 70 minute si nu, nu picase nici o masina pe caile ferate sau mai stiu eu ce.

Vorba aia... stie omul cand pleaca....

--------------------
. . .
Think forward !
+
A l e x
post 6 Jan 2009, 15:18
Post #40

Showing the fangs of rage

Group: Moderatori

Parerea mea e ca transportul in comun e varza in Bucuresti. De ce sa nu stau in trafic la mine in masina, sa ascult muzica, etc... si sa stau in RATB?

Singura alternativa ar fi metroul, dar doar sa ai statie aproape de casa si inca una aproape de serviciu sau unde ai treaba... Dar nu e chiar atat de simplu.

Cat despre trenuri, imi spunea cineva ca a mers acum de sarbatori si era frig de a inghetat cele 5 ore de drum...

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
vijelie
post 6 Jan 2009, 15:33
Post #41

membru violet

Ultima data cand am mers cu trenul iarna, era asa de frig incat nu mi-am dat seama ca un nene din compartiment golise un pet de zaibar, pur si simplu imi inghetasera narile.
CFR, clasa 1.

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
+
2dor
post 6 Jan 2009, 15:40
Post #42

Desi nu pare, acum sunt fan iPhone

Da asa e A l e x. Cand o sa avem un transport in comun perfect, si metrou in tot orasul, atunci da o sa merite sa lasi masina acasa. Dar acum ce faci, dupa ce ca stai in picioare, mai te si imping aia din jur, mai pute cate unul, mai o manea de la un telefon, mai cu grija la buzunare, mai un scandal, si tot asa. Prefer sa merg cu masina mea, imi pare rau. Vina e a celor care ne conduc si nu a oamenilor, ei ne trateaza ca pe niste vite, si in schimb asteapta sa ii votam ca niste oameni. Nesimtirea e insa generala si de o parte si de cealalta.

--------------------
Ford Mondeo Vignale Hybrid 2018
Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicAdd Video ReplayTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 20th July 2025 - 23:20
Forum Renault