Metrou fără frontiere, 100 de noi statii, 70 km de tunel pana in 2025
![]() ![]() ![]() |
Metrou fără frontiere, 100 de noi statii, 70 km de tunel pana in 2025
zodrac |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 13 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
*
*
* Dacia Logan Ambition 1.5 dCi - iunie 2006
|
|||
V a L y O |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 673 Joined: 27 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Cu teoria stam bine, mama ei de practica. Daca o sa sape astia in acelasi ritm cum se construiesc autostrazile, poate nepotii nostri vor merge pe noile magistrale.
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 2007
- FVV If You Have Nothing Nice to Say, Say Nothing At All.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Si cine le face, Bechtel?
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Imi permit 2 comentarii:
1. ![]() 2. ![]() |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
le-a luat 15 ani sa termine statia Nicolae Grigorescu, statie care era Sapata, Turnata si aproape toata cu sinele trase, si pasajul baneasa... si ei vor sa faca 100 de statii....
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Cand o sa dea in folosinta si a o suta statie o sa ma mut inapoi in Bucuresti.
|
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Din acelasi ciclu cu linia intre Drumul Taberei si Universitate, care ar fi gata in vreo 5 ani. Cand intr-adevar, ei n-au fost in stare sa termine niste magistrale care erau 80% facute, cel putin partile grele. Cat am stat in Bucuresti mai mergeam pe la un amic care statea in Bucurestii Noi si treceam mereu pe langa zona aia in lucru cu troleu'. Din cate stiu nici pana acum nu se circula mai sus de 1 Mai.
Si vor 100 de statii... Cand am vazut proiectul pentru magistrala din Drumul Taberei am ramas prost: idei de genu' statie la Orizont si statie la Favorit. Pai in puii mei mergi pe jos 5 minute distanta aia, poate si mai putin. Pentru ce sa faca atat de dese statiile? Sa le faca daca-s in stare prin tot orasul, plasate cu cap, ca mai merge omu' si pe jos 500m in plus... |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
Orice oras civilizat in lumea asta, de talia orasului bucuresti are cel putin o linie de metrou pana in aeroport. Rusine acestui oras ca are doar o linie de autobuz obosita cu care faci 3 ore pana intr-o gara la fel de imputita. Rusine.
|
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
fnp |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 446 Joined: 5 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Are fiica mea niste desene animate : Barbie-Fairytopia!
|
--------------------
Dacia Logan
MCV 1.5 DCI 70CP
2007 Laureate + ABS
- B
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Deoarece niciodata nu o sa se intample asta in Bucuresti, consider ca persoana care a emis elucubratiile (elucubratii deoarece-s absurditati, pentru ca nu o sa se intample) astea este un mitoman. Astia de la Metrorex repara o scara rulanta dupa aproape o saptamana - probabil din cauza unui management extraordinar de prost - si simt nevoia sa ne impartaseasca magistrale pe hartie?!
|
--------------------
.
.
.
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.178 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
stai linistit ca nu construesc ei METROREX au altii firme de constructii (de pe linga diversi oameni bine pusi) care trebuie sa manince si ei o piine
oricum este companie la care actionarul e statul , companie care care apartine inca de Ministerul Transporturilor (la fel ca si CFR-ul oricum s-au chinuit la 4 statii 18 ani care erau facute in proportie de peste 50% in 90 , iar magistrala a 3 a fost data gata in cel mult 2 ani spune cineva care cunoaste bine problema ![]() ![]() |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Proiectul este 100% realizabil, daca vor reusi sa-l invie pe Ceasca.
|
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Lasa-i domne sa faca .... Da IO zic Sa faca cate o statie la fiecare... Sa ajunga la toata lumea... Sa nu care cumva sa ia vrunu cate doua statii ....
Acum serios vorbind: incep cu un mare DACA.... Deci: Daca Bucurestiul ar avea un sistem de metrou cum are Parisul eu unul NU as mai avea nevoie de masina decat la cumparaturi ..... Si eu merg in medie cam 28.000 - 30.000 km pe an numai in Bucuresti.... Dar cred ca in momentul cand vor fi gata cele 100 statii de metrou in Bucuresti probabil ca eu o sa merg in baston (in cel mai fericit caz) si nu prea o sa mai pot folosi metroul ... pentru ca ... dehhhh taica ..... |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
S-ar putea sa fie vorba de statii de metrou usor, adica de tramvai in tzarc, desi nici pe alea nu cred sa le poata face !
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
"Peste 100 de stații noi, mai mult de 70 km de tunele - aceasta e rețeaua de care spune conducerea Metrorex că are nevoie Bucureștiul până în 2025."
Subteran, ca suprateran nu va fi gata nici intr-o mie de ani (vezi pasajul Basarab). This post has been edited by vijelie: 22 Dec 2008, 17:05 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
body |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
Se pare ca e o diferenta semantica ; s-a spus ca aceasta e rețeaua de care spune conducerea Metrorex că are nevoie Bucureștiul până în 2025 , deci ARE NEVOIE , asta nu inseamna ca se va si construi !
|
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
- PH-72-BVR PH-77-MMR body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
A, atunci m-am linistit! Asta e, m-am pripit! Ca era culmea sa le faca!
|
--------------------
.
.
.
|
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() Astia in loc sa mai faca niste scari sau benzi rulante la victoriei le arde de caterinca ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.178 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
QUOTE(vijelie @ 22 Dec 2008, 17:04) "Peste 100 de stații noi, mai mult de 70 km de tunele - aceasta e rețeaua de care spune conducerea Metrorex că are nevoie Bucureștiul până în 2025." Subteran, ca suprateran nu va fi gata nici intr-o mie de ani (vezi pasajul Basarab). reteaua actuala are 67 km parca deci sa se faca in 17 ani 70 Km adica in medie 4 km pe an adica echivalentul tronsonului nou deschis , LINIA DE CENTURA - GRIGORESCU , ![]() ![]() oricum sint perseverenti baietii au visuri mari |
--------------------
RENAULT
2024
|
|
zodrac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 13 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Da acuma serios sa presupunem ca ar fi bani de la europeni si ar fi vointa politica sa faca asa ceva, tehnic ar fi posibil sa realizeze ce si-au propus pana in 2025?
|
--------------------
*
*
* Dacia Logan Ambition 1.5 dCi - iunie 2006
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Da, cu bani si vointa se pote. Chiar si mai repede.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
mauru007 |
![]()
|
![]() sir Group: Members Posts: 437 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Cei de la Metrorex in colaborare cu Circul Globus s-au apucat sa dreseze cartite pentru construirea noilor magistrale. In acest fel in Romania va fi primul metrou ecologic din lume.
|
--------------------
Ford
Focus
2002/Ghia
- vl Ford Focus Sedan 1.6 I 101 CP / Ford Fiesta 2009 1.4 diesel
Bucuresti/Salajan |
|
bygy007 |
![]()
|
buna asta ( ca in reclama la bere)
![]() ![]() This post has been edited by bygy007: 25 Dec 2008, 17:28 |
--------------------
RENAULT
2024
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bygy007 @ 25 Dec 2008, 07:13) buna asta ( ca in revclama la bere) ![]() Ai cam chefuit az'noapte, este? ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
ATM |
![]()
|
![]() 1948 Tucker Torpedo Group: Members Posts: 596 Joined: 28 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Ideile Metrorex sunt bune, zic eu. Metrou in Drumul Taberei, metrou pe Carol, Colentina, ohoho, ce bine ar face la trafic. Acuma problema se pune in felul urmator: totul se poate face , e greu de crezurt insa ca se va face si la timp. Macar Drumul Taberei daca ar face-o, si tot ar fi bine. Probabil ca prin 2080 toate magistralele astea vor exista in realitate...da' pana atunci o sa ma cam doara in cot , pentru ca fie o sa am elicopter, fie o sa am sicriu.
Da' macar e frumos sa te uiti pe harta si sa vezi planurile cincinale. Asteptam planurile Metrorex pentru metrou in Timisoara, Brasov, Cluj, Valenii de Munte etc etc. macar sa avem ce comenta toti, nu numai bucurestenii. |
--------------------
MITSUBISHI
COLT
Z30-2005 Inchiriez fiare de calcat, geamuri termopan, betisoare de urechi, aparate de ras. Rog seriozitate.
|
|
bygy007 |
![]()
|
|
--------------------
RENAULT
2024
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
La intersectia de la Belu se screm de ani buni sa faca legatura intre peroanele metroului si cele ale tramvaielor care circula prin intersectie.Acum au rezolvat problema punand plase de sarma peste gurile deja facute.Ba mai mult peste viitoarele peroane au pus pamant si ceva decorativ ca prea arata dezolant santierul ala.Lucru cel mai bun totusi pe care l-au facut este ca au desfiintat toate panourile care gatuiau circulatia in zona degeaba.Oare cand va fi gata macar acea conexiune intre tramvaie si metrou nu ce viseaza ei?
|
--------------------
a
b
c
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st May 2025 - 08:39 |