Far de golf
![]() ![]() ![]() ![]() |
Far de golf
AlinREHAU |
![]()
|
||
![]() membru incepator Group: Members Posts: 718 Joined: 21 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
break
96
|
|||
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Din ce motiv ti-ai spart farul cu ciocanul?
|
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
|
|
AlinREHAU |
![]()
|
Arata naspa
![]() |
--------------------
Dacia
break
96
|
|
vladrehau |
![]()
|
![]() Instalator Group: Members Posts: 918 Joined: 22 January 07 From: middle moldova ![]() |
si eu care vroiam sa mi iau golf......sa ma kk pe farurile lor is mai bune la logan ca s de plastic.....
![]() daca tot la i spart pune ti si angel eye This post has been edited by vladrehau: 10 Jan 2009, 18:46 |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
AlinREHAU |
![]()
|
Nu , nu fac modificari la lumini . Doar ca schimb sticla lovita de muuuuulte pietricele cu una noua si vopsesc interiorul in negru,se poate face si la logan ...
dsc07391vs7.th.jpg |
--------------------
Dacia
break
96
|
|
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
asta este ciocanu ... si asta este faru'
multumim pt. explicatiile foarte amanuntite ![]() |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension-
BMC filters-Chrome window trims-Xenon
- Smoked taillights Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
Vanity, definitely my favorite sin! |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Long live CASCO ... asa-i ?
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Are cineva lamaie?
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
QUOTE(AlinREHAU @ 10 Jan 2009, 18:57) Nu , nu fac modificari la lumini . Doar ca schimb sticla lovita de muuuuulte pietricele cu una noua si vopsesc interiorul in negru Si de ce vrei sa vopsesti interiorul ? crezi ca arata mai bine? This post has been edited by bobo77: 11 Jan 2009, 14:02 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
AlinREHAU |
![]()
|
dsc07503et8.th.jpg
Gata , l-am rezolvat ![]() ![]() Mie imi plac mai mult asa , si nici nu mai lumineaza decat unde trebuie .Daca ai observat mai toate masinile mai noi au renuntat la cromul de pe langa oglinzi . Imi pare rau ca nu am facut poza la ce lumina dadeau farurile pe un zid inainte si dupa . This post has been edited by AlinREHAU: 11 Jan 2009, 14:11 |
--------------------
Dacia
break
96
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
AlinREHAU |
![]()
|
Felicitari Driverx pt achzitie
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
break
96
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Chiar sunt curios de ce te superi. Atata timp cat ti-ai pus opera pe forum, nu-i normal sa primesti comentarii de tot felul vis-a-vis de ea? Sau vrei numai comentarii pozitive?
Eu, de exemplu, o sa comentez negativ. Probabil altii vor comenta pozitiv. Parerea mea e ca sunt mai urate decat farurile originale. Si nici macar n-ai obtinut vreo performanta in plus. Aia cu "asta e ciocanu si asta este faru'" m-a rapus si pe mine. ![]() ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
AlinREHAU |
![]()
|
Eu prefer sa nu ii orbesc pe colegii de trafic cu farurile mele matuite (am pus sticle noi la ambele faruri) si de vopsea am mai explicat . Nu trebuie sa placa la toata lumea si la carat calorifere ,merge si asa ...
|
--------------------
Dacia
break
96
|
|
vladrehau |
![]()
|
![]() Instalator Group: Members Posts: 918 Joined: 22 January 07 From: middle moldova ![]() |
pune poza aia cu cate calorifere incap intrun golf ca daca nu o pun eu...
|
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
..poze cu termopane nu aveti?
Chiar...de ce nu ai folosit sticla de termopan Low-E? |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
vladrehau |
![]()
|
nu bre ca noi suntem instalatori de centrale termice nu lucram cu termopane ...rehau face multe chestii pana si tevi in navete spatiale
![]() http://www.rehau.ro/compania/despre.noi/fo...ier.award.shtml This post has been edited by vladrehau: 11 Jan 2009, 20:23 |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Se pare ca v-a cam tras-o Putin.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
AlinREHAU |
![]()
|
Nu cumva sa te prind cu poza aia ... Ca idee nu aveai unde sa arunci un ac in toata partea din spate
![]() Driverx , nu am mai vorbit de mult timp , sunt curios totusi daca vrei sa imi raspunzi la o inrebare doua ... Cum e sa conduci Logan dupa ce te dai jos din OZN ? si daca "te simti cu nasul pe sus" de nu poti sa conduci o masina romaneasca ... Ca un coleg de forum asta mi-a spus cand vorbeam de jafu asta de golf ... ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
break
96
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
acum spala si masina
![]() cu ce ai vopsit farul ? |
--------------------
-
-
-
|
|
AlinREHAU |
![]()
|
Vopsea " negru lucios " . Degeaba o speli ca in 2 zile e la fel .
|
--------------------
Dacia
break
96
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
te rezolvam eu fara ciocan
![]() le-ai schimbat pe casco? |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(AlinREHAU @ 11 Jan 2009, 15:20) Eu prefer sa nu ii orbesc pe colegii de trafic cu farurile mele matuite (am pus sticle noi la ambele faruri) si de vopsea am mai explicat . Poate ne explici si noua cum farurile matuite dau MAI MULTA lumina decat alea fara zgarieturi. Ca orientarea fasciculului se face de pe vremea dacilor (cu un singur i, pentru carcotasi) cu oglinda. |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
AlinREHAU |
![]()
|
Nu am spus ca dau mai multa lumina ci doar ca fascicolul de lumina (despre care ai invatat in clasa a 7 a la Fizica ) cand intalneste o sticla clara nu isi schimba directia dar cand intalneste o ciobitura in sticla pleaca dupa pozitia acelei zgarieturi in mai multe directii . Cand ai tot farul plin de ciobituri se amplifica efectul.
|
--------------------
Dacia
break
96
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
si daca se disipa lumina, fasciculul bate mai departe sau mai aproape?
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
AlinREHAU |
![]()
|
Daca ai sticla fara zgarieturi si ciobituri pe ea , majoritatea luminii care pleaca de la oglinda merge pe traseul dat de oglinda , nu ? Dar daca ai zgarieturi si ciobituri pe sticla la far lumina aia care trebuia sa ajunga in fata nu bate in copaci ? pt ca este deviata de imperfectiunile de la nivelul sticlei . Vorbim aici de o cantitate mica de lumina care o ia la sanatosa dar acum cu sticle noi nu mai bate aiurea deloc. Daca nu ma crezi , ia doua bucati de sticla , una clara su alta matuita si pune o lanterna sa bata prin ele individual sa vezi ce face din fascicol sticla matuita. Repet , nu am spus ca bate la distanta mai mare sau mai puternic din cauza sticlei .
|
--------------------
Dacia
break
96
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 18:47 |