Xenon...Made by China, cum se face instalatia de xenon
![]() ![]() ![]() ![]() |
Xenon...Made by China, cum se face instalatia de xenon
andu911 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
|
|||
dan.gutu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 499 Joined: 26 February 07 From: Europa ![]() |
Deja suntem off topic,care este masina aia cu xenon din fabrica si are far cu oglinda ?Ca se lucreaza la proiectarea unor faruri cu oglinda,in care se pot monta xenon,vezi Volvo,este alta treaba.La unii producatori de automobile,daca vrei xenon,au un alt tip de far,cu lupa, exemplu VW pt Jeta si Golf,ca Passatul are un singur tip de far cu lupa.
|
--------------------
TOYOTA
COROLLA & AURIS HSD
2009 & 2012
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Care e masina? Laguna 2.1!
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
QUOTE(dan.gutu @ 6 Jan 2009, 21:53) Deja suntem off topic,care este masina aia cu xenon din fabrica si are far cu oglinda ?Ca se lucreaza la proiectarea unor faruri cu oglinda,in care se pot monta xenon,vezi Volvo,este alta treaba.La unii producatori de automobile,daca vrei xenon,au un alt tip de far,cu lupa, exemplu VW pt Jeta si Golf,ca Passatul are un singur tip de far cu lupa. Cum zicea colegul R19/16V... Laguna 2.1. Din cate mai imi vin mie in minte sunt : Mercedes E-Klasse 95-02, C-klasse 98-03... etc. http://www.xenonoptics.com/faq3.php D2S: Discharge second generation shielded D2R: Discharge second generation reflection What is the difference between D2R and D2S? The main difference is the U-shaped masking on the D2R that blocks out unpredictable light in certain directions. Also, the base has different notches. Name of base is P32-d2 for D2S and P32-d3 for D2R. D2R was developed so that Mercedes could still use their reflector based headlights in the mid 1990s. They did not want use projectors like BMW. A glare box inside the headlight could have been used to accomplish a straight line, but a mask painted on the bulb was cheaper to make and had better precision. Other (near) luxury cars (Lexus, Infinity and Acura) followed Mercedes and equipped their cars with D2R bulbs in reflector based headlamps. Using a D2R in anything else than a OEM HID headlight designed for the D2R bulb makes no sense. It will only reduce output. Some HID kits comes with D2R bulbs. Some amateur kit designers will even claim that D2R genrally reduces glare in a retrofit. This is nonsense. The D2R bulb masking is around 3-4 a'clock and 8-9 o'clock when bulb is in right position. Those are not the (only) sectors that creates glare. As an example, here is the data on Philips 2 versions: D2S: 3200lm, 4250K, 91lm/W, 35W D2R: 2800lm, 4150K, 80lm/W, 35W Tot ce e cu R la coada(D1R, D2R...) se refera la "reflection". Adica sunt becuri pentru faruri cu oglinda. Acum pricepusi ? ![]() Revenind la topic, nu mi se pare relevant modul in care se fabrica si se ambaleaza niste drosere. Atat timp cat sunt bine gandite, nu se strica si folosesc scopului pentru care sunt create, e problema producatorului cum si in ce conditii le fabrica. Poate unu vrea sa le fabrice in timp ce sta pe WC. ![]() Produsul finit conteaza. This post has been edited by andu911: 6 Jan 2009, 23:33 |
--------------------
-
-
-
|
|
tuner |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.556 Joined: 27 September 05 From: BrAsOv ![]() |
am si eu un filmulet interesant
http://www.bixenon.ro/ in partea de jos a paginii trebuie si sonor pt a intelege ceva This post has been edited by tuner: 8 Jan 2009, 00:18 |
--------------------
am avut o dacie
131o L
mandru posesor de SCENIC 2001 :) acum și Zoe Am un RENO si asta imi ocupaaa tot timpul!!!
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Nu stiu de ce va grabiti sa ii criticati chiar asa, daca s-ar fabrica in romania nu doar ca nu s-ar testa nimic, nici macar cum o fac ei, dar ar fi problema clientului daca da peste un rebut.
Mie imi pare ca se chinuie cu ce au sa faca cat pot de bine.. |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Cred ca majoritatea instalatiilor cumparate si adaptate pe masini sunt facute asa, mai "pe genunchi", si pana acum nu s-a plans lumea.
Se si face un profit bun, la cat de ieftina e mana de lucru la chinezi, la noi ajungand cu 100 de euro setul. |
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 05:16 |