dacia, probleme tehnice
![]() ![]() ![]() |
dacia, probleme tehnice
tudor CJ |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 31 January 09 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1400
1989
- CJ 81 MMI
|
|||
za_kristake |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 628 Joined: 9 March 08 From: Sibiu ![]() |
ai verificat daca biela cea noua face cursa completa sa nu loveasca undeva?
si ma rog de ce nu ai schimbat si cuzinetii? arborele original a avut vreo reparatie? |
--------------------
1310
L
1997
- SB
|
|
tudor CJ |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 31 January 09 ![]() |
da, face cursa completa iar cuzinetiii i-an schimbat in prima faza cu altiii noi dar am crezut ca din cauza aia stringe (ca sint mai mari iar arborele e uzat )si i-am pus tot pe aia vechi .am mai slabit bielele si cuzinetii care tin arborele si am observat ca face o presiune mare in capul pistonului dar ma gindesc ca e ceva normal din cauza ca segmentii sint noi
|
--------------------
dacia
1400
1989
- CJ 81 MMI
|
|
ionut_09_RWX |
![]()
|
![]() Membru...din pasiune Group: Members Posts: 143 Joined: 26 January 09 From: olteni-ph ![]() |
QUOTE(tudor CJ @ 1 Feb 2009, 14:47) da, face cursa completa iar cuzinetiii i-an schimbat in prima faza cu altiii noi dar am crezut ca din cauza aia stringe (ca sint mai mari iar arborele e uzat )si i-am pus tot pe aia vechi .am mai slabit bielele si cuzinetii care tin arborele si am observat ca face o presiune mare in capul pistonului dar ma gindesc ca e ceva normal din cauza ca segmentii sint noi Salut, Pune cuzineti noi, in functie de reparatiile arborelui(cu cat arborele este mai uzat cu atat cuzinetii sunt mai mari, asa trebuie sa fie altfel bate),dar aseazai bine in lagar, strange bielele bine, si gandeste-te cat de bine se misca pistonul in bolt, cand l-ai pus. Altceva... ai pastrat pozitia la distributie?? spor la treaba... This post has been edited by ionut_09_RWX: 1 Feb 2009, 19:12 |
--------------------
Dacia
1310 cl break
dec 1998, GPL Marini
- PH-09-RWX io nu vreau sa-mi mearga break-u' ca bmw-u'...
io vreau sa mearga... cum vreau io...=)) |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 10:41 |