MISS SOLENZA 2009, e timpul sa ne lamurim care e cea mai faina
![]() ![]() ![]() |
MISS SOLENZA 2009, e timpul sa ne lamurim care e cea mai faina
Banu1974 |
![]()
|
![]() COSTIN Group: Members Posts: 1.155 Joined: 5 October 08 From: BUCURESTI-CHITILA ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
- B-33-SAC Voi radeti de mine ca sunt diferit,dar eu rad de voi ca sunteti toti la fel!!!
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
![]() Membru ma Group: Members Posts: 1.060 Joined: 18 November 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(B-33 -SAC @ 11 Jan 2009, 19:22) mie imi place a lu mmd pt ca s-a ingrijit de ea si bineinteles motorul si...exteriorul ma rog e obisnuit dar ca are alta vopsea This post has been edited by andr3y_yoo: 11 Jan 2009, 19:42 |
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
- B-68-BMD Daca Ai cap Iese Altfel Dacia 4 ever :X |
|
Banu1974 |
![]()
|
![]() COSTIN Group: Members Posts: 1.155 Joined: 5 October 08 From: BUCURESTI-CHITILA ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
- B-33-SAC Voi radeti de mine ca sunt diferit,dar eu rad de voi ca sunteti toti la fel!!!
|
|
benkenobi |
![]()
|
![]() benkenobi Group: Members Posts: 842 Joined: 13 April 06 From: bucuresti ![]() |
eu tot pe a mea o votez ca am lucrat la ea de mi-am zdrobit degetele.
la primavara o polishez marfa si ii pun folie carbon pe plafon. ![]() |
--------------------
solenza
solenza rapsodie
rapsodie 2003-august
|
|
Brambus |
![]()
|
![]() member Group: Members Posts: 647 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc pt.apreciere si "vot"
|
--------------------
Renault
Megane 2
2007 Megane 2 R26
- B969FEF
|
|
Banu1974 |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
|
|
abc |
![]()
|
old school kid Group: Members Posts: 651 Joined: 28 November 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
solenza
scala
2003
|
|
Banu1974 |
![]()
|
QUOTE(abc @ 11 Jan 2009, 22:18) Sincer,locul 1 il merita benkenobi. O sa intrebati ![]() Nici pe departe nu este a lui cea mai aspectuoasa dar ce a facut el la ,,interior", ![]() |
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
![]() Membru ma Group: Members Posts: 1.060 Joined: 18 November 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(B-33 -SAC @ 11 Jan 2009, 23:10) Sincer,locul 1 il merita benkenobi. O sa intrebati ![]() Nici pe departe nu este a lui cea mai aspectuoasa dar ce a facut el la ,,interior", ![]() da stiu a facut multe in interior...mai ales isonorizari si da sunt de acord cu tine ca a ajutat pe multi si le-a dat idei |
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
|
benkenobi |
![]()
|
![]() benkenobi Group: Members Posts: 842 Joined: 13 April 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(B-33 -SAC @ 11 Jan 2009, 23:01) am auzit de unii care au folie extraordinara ![]() 12 Jan 2009, 19:24: multumesc prietenilor pentru aprecieri. ar fi mai bine totusi sa nu comentam public aceste aspecte din simplul motiv ca tot ce am facut, am facut din pasiune. si pasiunea nu are nevoie de maguliri. This post has been edited by benkenobi: 12 Jan 2009, 18:24 |
--------------------
solenza
solenza rapsodie
rapsodie 2003-august
|
|
Banu1974 |
![]()
|
QUOTE(benkenobi @ 12 Jan 2009, 18:18) am auzit de unii care au folie extraordinara ![]() <span class='edit'>12 Jan 2009, 19:24:</span> multumesc prietenilor pentru aprecieri. ar fi mai bine totusi sa nu comentam public aceste aspecte din simplul motiv ca tot ce am facut, am facut din pasiune. si pasiunea nu are nevoie de maguliri. Magulirile nu au nimic in comun cu calitatile si valoarea unui om.ce este...este. |
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
Si uite asa s-a terminat si aceasta poveste MISS SOLENZA 2009
![]() ![]() ![]() |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
sad |
![]()
|
![]() membru stang Group: Members Posts: 189 Joined: 5 December 05 From: Bucuresti ![]() |
nu a murit..... cum sa moara topicul ?
apropo aveti locul "sora mai mica si mai urata" ? ca asa ma bag si eu cu a mea.. pentru vot ramsen - simpla .. culoare frumoasa.. jantele/jentile (pentru "toti" categoriile de oameni ![]() binenteles parerea mea ![]() |
--------------------
Dacia Solenza
Confort
2004
- ct-06-zkb
|
|
Banu1974 |
![]()
|
QUOTE(sad @ 15 Jan 2009, 01:55) nu a murit..... cum sa moara topicul ? apropo aveti locul "sora mai mica si mai urata" ? ca asa ma bag si eu cu a mea.. pentru vot ramsen - simpla .. culoare frumoasa.. jantele/jentile (pentru "toti" categoriile de oameni ![]() binenteles parerea mea ![]() La ce te referi cand spui,,sora mai mica si mai urata?" |
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
multumesc sad pentru apreciere
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
sad |
![]()
|
![]() membru stang Group: Members Posts: 189 Joined: 5 December 05 From: Bucuresti ![]() |
adica solenza stock si culoare nasoala a.k.a. taxi
![]() p.s. a se vedea poza mea din "avatar" ![]() |
--------------------
Dacia Solenza
Confort
2004
- ct-06-zkb
|
|
Banu1974 |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
|
|
benkenobi |
![]()
|
in locul tau eu nu as opri la semafor chiar daca este rosu. riscul sa se urce unul in masina si sa zica" la gara va rog" este prea mare.
![]() |
--------------------
solenza
solenza rapsodie
rapsodie 2003-august
|
|
Banu1974 |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
|
|
Brambus |
![]()
|
![]() member Group: Members Posts: 647 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2
2007 Megane 2 R26
- B969FEF
|
|
sad |
![]()
|
QUOTE(benkenobi @ 15 Jan 2009, 19:53) in locul tau eu nu as opri la semafor chiar daca este rosu. riscul sa se urce unul in masina si sa zica" la gara va rog" este prea mare. ![]() iti dai seama ca ai fost muuuuuult prea rau... nu ? ![]() ![]() p.s. multumesc celorlalti care au ras copios ![]() This post has been edited by sad: 17 Jan 2009, 02:18 |
--------------------
Dacia Solenza
Confort
2004
- ct-06-zkb
|
|
Banu1974 |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
|
|
ramsen |
![]()
|
are dreptate sad sint uni colegi care nu stiu decit sa isi bata joc de alti.rusine sa le fie
AAA...acest topic mai traieste??? |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
benkenobi |
![]()
|
daca faci referire la mine te inseli amarnic. daca esti baiat destept ( valabil si pentru sad) intelegi nuanta de ironie din ultimul meu post. daca nu intelegi, ai facut umbra degeaba pamantului.
sad- b-33-sac ti-a facut o propunere. de ce nu te alaturi grupului nostru de solenzari? toti sunt de gasca, onesti si gata sa te ajute cand esti la greu. eu zic ca nu ai ce pierde. asa ca vinerea viitoare- parcul carol ar trebui sa scrie pe tine. si nu uita-cea mai frumoasa solenza este cea pe care o are fiecare. |
--------------------
solenza
solenza rapsodie
rapsodie 2003-august
|
|
Brambus |
![]()
|
Suparaciosi nene baietii, ce naiba parca sunte-ti niste pensionari morocanosi care nu stiu de gluma!
This post has been edited by Brambus: 17 Jan 2009, 12:48 |
--------------------
Renault
Megane 2
2007 Megane 2 R26
- B969FEF
|
|
ramsen |
![]()
|
poate ca uni din noi o ia in serios ce spunem pe forum...la asta ma refer si nu la tine benkenobi
pentru mine acest topic este inchis bafta celor care mai intra pe el va salut si numai bine va urez atit voua ca persoana cit si masinutelor voastre |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
Banu1974 |
![]()
|
QUOTE(ramsen @ 17 Jan 2009, 12:56) poate ca uni din noi o ia in serios ce spunem pe forum...la asta ma refer si nu la tine benkenobi pentru mine acest topic este inchis bafta celor care mai intra pe el va salut si numai bine va urez atit voua ca persoana cit si masinutelor voastre Vai,ramsen,nu face asta,te rugam,nu ne parasi... Si chiar crezi ca-i pasa cuiva ca nu mai intri tu? ce dracu mai,parca ati avea 15 ani[unii]Cata sensibilitate feminina la unii ,,barbati".... ![]() |
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
|
|
sad |
![]()
|
benkenobi eu am inteles f bine ce ai zis... si am inteles si ironia... dar asa cum le-am inteles eu .. cred ca trebuia sa intelegi si tu ca daca ma suparam ziceam "ba esti bulangiu m-am luat eu de tine /!$#@$#@$ etc" dar cum am ras si eu la gluma ta dar totusi am avut asa o umbra de
![]() pe mine poate sa scrie si africa dar muncesc ca tampitu si din pacate nu am timp p.s. ca sa nu mai fac un topic... si sa va iert ca ati facut misto de mine ![]() clemele alea din spate sunt puse bine.. si siguranta e buna.. dar e de 25 ![]() p.s. B-33 -SAC iti multumesc ca vb despre mine in reply-urile tale ![]() This post has been edited by sad: 17 Jan 2009, 20:16 |
--------------------
Dacia Solenza
Confort
2004
- ct-06-zkb
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
to the A.I.R.P.O.R.T
![]() da si daca e galbena si e stock ce are? parca nu mai sunt si alte masini mai urate |
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 03:16 |