Montare ceasuri plasma
![]() ![]() ![]() |
Montare ceasuri plasma
Steve From Oradea |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.002 Joined: 11 October 04 From: Oradea ![]() |
Attached thumbnail(s) 04042007.jpg ( Size: 215.01k ) Number of downloads: 8651 04042007_001_.jpg ( Size: 239.16k ) Number of downloads: 9587 |
||
--------------------
Renault
Laguna II Dynamique 1.9dCi - 140CP
2003
- BH
|
|||
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Doamne, da' urat poate sa mai arate. Asa design urat chiar demult nu am mai vazut. Sincer nici nu stiu de unde vine problema....cred ca e de proportii intre liniute si numere...nu stiu, dar e damn fucking ugly.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
vasile82 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 482 Joined: 3 December 04 From: Ploiesti, Bucuresti ![]() |
Sa le stapanesti sanatos! Important este sa-ti placa tie.
Noi multumim pentru informare/exemplu. |
--------------------
Ex Logan,
Renault Fluence
1.6
|
|
catalin06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 357 Joined: 15 March 07 From: Arges ![]() |
Arata chiar bine ! Mie imi plac . Bravo !
|
--------------------
Renault
Megane III
2010
- AG 66 -_-
|
|
faty |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 3 January 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
Si in ce anume consta kit-ul ?
E o fata ce se pune peste ceasuri si se alimenteaa ? cat e de groasa ? |
--------------------
Dacia
1300
'75
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
avem topic dedicat modificarilor de bord, de asemenea avem sectiune dedicata tranzactiilor.
folia electroluminiscenta se aseaza peste cea originala, deoarece are o gaura prea mare in jurul acelor. NU se potrivesc pictogramele, oricit de mult te-ai stradui, are un ridicator de tensiune care piuie in draci (asta inseamna ca e bun rau) iar intrerupatorul arata odios |
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
IeD3vil |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 15 May 07 ![]() |
Plus ca curenteaza destul de mult (am facut peste 10 instalari in ultimul timp si m-am curentat de fiecare data
![]() Am montat pe cel putin 3 logane si au iesit impecabil, s-a pupat plasma cu displayul original foarte bine. trebuie avuta grija. 30 min orice instalare... e chiar foarte simplu la loganchiar maine imi vin 2 plasme pt logan si astra g... |
--------------------
Oltcit
Citroen
1990 1300 cv 4
- dj10*** Astra F `97
Oltcit TRS `90 |
|
krystal_22 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 13 April 05 ![]() |
Cat ma costa ceasurile cu tot cu montaj? si de unde se pot achizitiona?
|
--------------------
Dacia
Logan
Preferance 2005
- IL-01-DMX
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Ce naiba mai sunt si astea...imi poate explica si mie careva cum functioneaza?
This post has been edited by Slider: 28 Sep 2007, 14:05 |
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
se numeste folie electroluminiscenta, este o folie luminoasa care se poate taia la forma dorita. Dupa ce se taie, se serigrafiaza in acel fel.
I se spune in "popor" plasme, insa asta e o denumire exagerata pentru niste p[roduse mult prea inferioare din punct de vedere calitativ. |
--------------------
D
Logan
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Adicatelea te poti juca cum vrei cu ea, o pui la curent si gata treaba? Unde se gaseste din asta?
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.696 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Se gaseste in tastatura telefoanelor mobile.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Dsign |
![]()
|
se gaseste pe net, in magazine virtuale de profil. Trebuie doar sa cauti.
Da, poti alimenta chestia dupa ce o tai/decupezi. La fel, exista si flexineonul, un fel de fir luminos de 3mm, pe care il poti taia ... |
--------------------
D
Logan
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
pai da un link la flexineon ca poate vrea cineva sa dea contur la plasme...
auzi bre... da plasma asta... daca o fac de 1 metru si bag curent in ea prind OTV? |
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
B-53-SDP |
![]()
|
![]() 1.6 16v E5 + GPL Group: Members Posts: 489 Joined: 12 March 06 ![]() |
Parerea mea este ca arata mult mai bine cesurile daca le schimbi doar ledurile.
Cineva de aici face treaba asta si o face chiar bine am vazut borduri modificate el si chiar arata super. O sa il rog sa imi faca si mie in viitor. Contra cost bineinteles. Bafta! |
--------------------
Dacia
Logan
Laureat 1.6 16v E5+ GPL On the street, drive safely and reponsibly and wear the seatbelt !
|
|
cubik |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 30 September 07 From: Moscow www.dusterclubs ![]() |
Hi. I from Moscow. Read very long your forum. A lot of interesting has seen. Also has decided to make to itself the panel of devices. Has replaced 12 diodes also has replaced an overlay with tsyframi on a speedmeter and odonometre. Here result.
64596483.jpg 64596484.jpg 64596487.jpg 64596481.jpg This post has been edited by cubik: 30 Sep 2007, 16:17 |
--------------------
renaulte
Duster from Moscow
2012 I live in Moscow
|
|
Dsign |
![]()
|
Bravo, it looks very nice. Keep up the good work
Bravo, arata foarte frumos. Tine-o tot asa |
--------------------
D
Logan
|
|
B08WLI |
![]()
|
![]() Membru ?? Group: Members Posts: 107 Joined: 27 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Yes, very nice job.
Ce dreaq inseamna "tsyframi" ? |
--------------------
Dacia
LOGAN
2006 Laureate
- B 08 WLI
|
|
Slider |
![]()
|
Ma sunt eu OFF TOPIC acu' da' ma mananca destele sa pun o intrebare. (poate mai iau 10% warn...).
De ce vorbeste nenea Cubik de la Moscova in limba engleza cu noi ? |
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
![]() ![]() Daca ar vorbi in rusa ai intelege ceva? Tu cand vorbesti cu un strain, vorbesti in romana? Mi se pare mai reusit rezultatul lui decat cel al altora. Daca erau luminate in alb era si mai bine. This post has been edited by ageana: 1 Oct 2007, 11:07 |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
QUOTE(Slider @ 1 Oct 2007, 11:16) Ma sunt eu OFF TOPIC acu' da' ma mananca destele sa pun o intrebare. (poate mai iau 10% warn...). De ce vorbeste nenea Cubik de la Moscova in limba engleza cu noi ? pai doar nu vrei sa scrie in chirilica ![]() oau it looks awesome ![]() moama are rezervorul plin ochi This post has been edited by Giurisici Fabian: 1 Oct 2007, 11:12 |
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
cubik |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 30 September 07 From: Moscow www.dusterclubs ![]() |
I write a translator through on-line, therefore some words meet writing with a cyrillic alphabet. For English I very badly talk and write, and in the internet such bad translation...I live in Moscow. For me Renault Logan is done at the plant of "AVTOFRAMOS" in Moscow.
All of pictures are done from my car. Weigh tuning I did by the hands. |
--------------------
renaulte
Duster from Moscow
2012 I live in Moscow
|
|
Slider |
![]()
|
Ahaaa..cu traslator. Nu intelegeam cum de naiba el citeste in romaneste (intelege) si raspunde in engleza...el fiind rus.
Caut si eu un translator din asta roman englez. |
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
cubik |
![]()
|
You will not believe, but there is no translator with Romanian on Russian, and on other languages is, if would be, I could understand you more.. And so - I look pictures and I assume, about what you wrote at a forum... With Greetings from Moscow, to Romanian people!!!
|
--------------------
renaulte
Duster from Moscow
2012 I live in Moscow
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
We are proud to have a new forum member from mother Russia.
![]() |
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
spune-i si tu pe intelesul lui...adica:
Мы горды иметь нового члена форума от матери Россия. ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
lol
![]() naspa becurile alea din primul post |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
omegabear |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 116 Joined: 24 January 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Steve From Oradea @ 5 Apr 2007, 07:05) Salut! Am montat un ceas plasma(stiu ca nu e plasma,doar asa spune toata lumea deja).Daca pot ajuta pe cineva,astept intrebari! Uite si poze: Atentie la indicatorul de turatie, subdiviziunile sint gresit impartite. 8 in loc de 10. Sau poate ca turatia motorului de Logan este in sistem oct. nu dec. ... 4 timpi ... x 2 roti motrice ... ![]() |
--------------------
DACIA
1310 L
1994
- B 10 AGE "Nu are convingeri decât acela care n-a aprofundat nimic."
E. M. Cioran |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 17:47 |