Montare Mp3- Preturi -, ...si schimbare actuatoare
![]() ![]() ![]() |
Montare Mp3- Preturi -, ...si schimbare actuatoare
mariusdanielchelariu |
![]()
|
||
![]() Membru cu idei... Group: Members Posts: 259 Joined: 1 February 07 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SuperNova Clima , ex Papuc
1995-CL, 2002-Clima, Full :D
- IS98ACB Eram fericit,si voi erati,si dupa asta ne-am luat Dacii.....si n-am mai fost.
|
|||
Reckno |
![]()
|
![]() Adaug tampiti in lista de warn logs! Group: Members Posts: 523 Joined: 18 June 07 ![]() |
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/SONY/XS-F_1325/http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/SONY/XS-F_1325/
uite-le sunt boxele care mi le-am montat eu pe portiere chiar azi si se potrivesc perfect! (inclusiv carcasa in locul celei stock). mp3-ul se monteaza f usor pe masina, mufele sunt universale iar cablurile sunt trase (la modelul meu clima). mp3-ul nu are leg cu ce boxe ai boxele scot cat fac si aia e ![]() |
--------------------
Renault
Megane
Coupe 2011
- MAG
|
|
spiridon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 786 Joined: 5 May 05 From: Iasi ![]() |
Ff ieftin 40ron tot Viorel 0741024494
|
--------------------
Dacia Supernova
- prima iubire, a inceput in...
2001
- IS- inginer - frezez si programez chei, repar telecomenzi, immo off 0741024494
|
|
zambiee99 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 1 August 06 ![]() |
sal mariusdanielchelariu
![]() ![]() |
--------------------
Dacia, Renault
SuperNova, Clio
2001, 2004
- MM 04 EOR, MM 90 DNS Dacia SuperNova 2001 Confort MM 04 EOR, Renault Clio 2 bicorp 2004 MM 90 DNS
|
|
mariusdanielchelariu |
![]()
|
![]() Membru cu idei... Group: Members Posts: 259 Joined: 1 February 07 From: Iasi ![]() |
Sunt cam scumpe, eu astept sa aduca la Domo Panasonic de 10 cm.
Dupa sarbatori o sa ma duc la Viorel Spiridon , ca vreau sa rezolv mai multe probleme cu ajutorul lui. Ms mult de info! Mai astept idei,topicul nu se inchide... Cu stima, Daniel Chelariu |
--------------------
Dacia
- IS98ACB Eram fericit,si voi erati,si dupa asta ne-am luat Dacii.....si n-am mai fost.
|
|
zambiee99 |
![]()
|
Cum vrei sa montezi boxe de 10cm? adica diametrul boxei este de 10 si capacul de 13? neaparat vrei numai panasonic? si blaupunkturile sunt bune si ieftine pe spate blaupunkt am http://domo.ro/Audio-Video/Echipamente_Aut...aupunkt_GTX-693 si la preturile lor suna beton.
This post has been edited by zambiee99: 30 Dec 2007, 15:31 |
--------------------
Dacia, Renault
SuperNova, Clio
2001, 2004
- MM 04 EOR, MM 90 DNS Dacia SuperNova 2001 Confort MM 04 EOR, Renault Clio 2 bicorp 2004 MM 90 DNS
|
|
mariusdanielchelariu |
![]()
|
Pai de 10 sunt celelalte pe care tre sa le dau jos pe fata , nu ?
Asa am inteles eu de pe forum.Sa ma corectezi daca gresesc. Vreau neaparat Panasonic, pt ca Panasonic am pe spate si Panasonic e si MP3 player ul, si vreau neaparat sa fie aceeasi marca toata linia audio. Ce spuneti, sa pastrez cablajul original ? Sa il schimb ? Zambiee99 , te astept sa discutam si pe messenger daca ai timp, poate mai schimbam impresii despre Super Novele noastre.Astept id ul tau pe PM. Cu stima, Daniel Chelariu |
--------------------
Dacia
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
Boxele de fabrica de pe fata sunt de 10cm, dar in acel locas incap fara probleme boxe de 13cm.
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
mariusdanielchelariu |
![]()
|
Multumesc SYL !
O sa astept atunci sa aduca de 13, oricum Panasonic nu mai au de nici un diametru. Numai de bine! Cu stima, Daniel Chelariu |
--------------------
Dacia
|
|
NicuEne |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 2 May 05 From: Curtea de Arges ![]() |
mp3-ul nu are leg cu ce boxe ai boxele scot cat fac si aia e ...................are legatura !!! daca impedanta nu corespunde ai ocazia ori sa arzi finalul la mp3 ori sa arzi boxele !!!!!!!!
|
--------------------
dacia
Logan Laureate
2008
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
Nu mai spune , auzi se arde finalul
![]() ![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
mariusdanielchelariu |
![]()
|
M-ati bagat in ceata rau de tot....
Maine ma uit sa vad ce impedanta au boxele spate... Cu stima, Daniel Chelariu |
--------------------
Dacia
|
|
zambiee99 |
![]()
|
Boxele entry level is de 4Ω, si nu cred ca panasonicurile au alta impedienta, am un subwoffer de 8Ω dar acela nici nu este de masina. In rest singurul casetofon pe care am vazut cu 2Ω (parca) era de la o buburuza veche si cea originala. Dar sigur ca trebuie verificata.
This post has been edited by zambiee99: 5 Jan 2008, 09:10 |
--------------------
Dacia, Renault
SuperNova, Clio
2001, 2004
|
|
mafiozzo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 760 Joined: 17 May 07 From: .::Cluj::. ![]() |
cdplayerul se monteaza foarte usor ai putea sal pui si tu cu unpic de cap rezolvi orice in fata ai putea sa vizitezi cora sau ceva supermarket gasesti si acolo dar daca ai ceva bani uitate pe 4tuning.ro la sectiunea bazar si vei gasi mai multe
|
--------------------
Ex : Supernova 2001
Opel Astra G CC 2003
Coupe Now : Mondeo 2007 Limuzina
|
|
mariusdanielchelariu |
![]()
|
Am rezolvat astazi problema, cu pretiosul ajutor al domnului Viorel Spiridon, care a lucrat foarte profesionist, si fara a se considera reclama , il recomand tuturor posesorilor de Supernove pentru diagnoza si reparatii,pentru ca are niste tarife mici, si lucreaza excelent.
Dl. Spiridon efectueaza si diagnoza computerizata pentru toata gama Renault. Se poate inchide , multumesc. Cu stima, Daniel Chelariu |
--------------------
Dacia
|
|
ti3sto |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 518 Joined: 7 December 08 From: Bucuresti-Berceni ![]() |
pana la urma ce model de boxe ai achizitionat ma refer la cm 10 sau 13 ??? si ce caracteristici au ?
|
--------------------
Dsn
SuperNova
2000 1.4 -----------Tractari Auto Non Stop -------
Cel mai mic pret, Bucuresti 100Lei Tel :0769797963 |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th July 2025 - 13:26 |