Maciulie Schimbatior viteze?
![]() ![]() ![]() |
Maciulie Schimbatior viteze?
DomnulK |
![]() ![]()
|
||
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|||
ICET |
![]()
|
![]() O fi bine sa fii rau sau e rau sa fii bine?? Group: Members Posts: 750 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca e la fel ca la slz sistemul de prindere si cred ca da,pur si simplu prin tragere!Cu o anumita forta,dar nu sunt sigur ca e la fel!Incearca si vei vedea!Oricum nu e insurubat,e bagat prin presare!
|
--------------------
FIAT
Grande Punto
2006
- B 07 CHE StarGuide Sg-43-ds
Marbella M-5010 defect Membru Frigotehnist.STELIST pe viata. |
|
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
Am tras de el de mi-au iesit ochii din cap ca la melc. Nu am reusit nimic.
Astept in continuare solutii! |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
Cr3ativ3 |
![]()
|
![]() Ma-nvart pe-aici...fac cercuri Group: Members Posts: 264 Joined: 19 December 04 From: PITESTI ![]() |
Vezi sa nu tragi prea tare de el ca cine stie ce se intampla si poate ramai cu tot levieru' in mana . O fi ea cutie de renault dar tot de roman e asamblata.
UNCHIMEO LUCREAZA LA DACIA NU STIU CE FACE PE LA CUTI CEVA CU MASALIAERUL SI NU STIE CU CE SE MANANCA MECANICA Klaus edit: recomand niste lectii de gramatica de limba romana... |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 2004 Nu stiu sa ma semnez :P !
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Ea am prins-o cu o cheie franceza si am rasucit pana s-a rupt. Daca vrei s-o recuperezi intreaga e mai greu.
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
rdesign |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 159 Joined: 25 December 04 From: Craiova ![]() |
QUOTE(kAndrei @ 4 Jan 2005, 00:24) Aveti idee cum se scoate? Eu am incercat prin : rasucire ,tragere si lovire cu patentul. Dar nu am reusit sa-l scot. Vreau sa imi pun o maciulie de SRN. Multumesc! Eu am scos maciulia prin rasucire cu mana. Tija este doar randalinata (are facute striatii) si atat. Rasuceste-o fara frica ca dupa ce apuca sa se desprinada putin o scoti usor. Repet, la mine a cedat la mana fara sa folosesc o alta scula. Si mie mi-a fost putina teama la inceput, dar nu are ce sa se intample pentru ca nu ai nici o sansa sa indoi levierul de comanda de sub masina, ce se leaga cu tija schimbatorului. P.S. Eu am montat maciulie de aluminiu. |
--------------------
dacia
logan
- DJ 2810 Am facut atat de multe in viata incat nu stiu daca o sa ies la pensie popa sau medic ginecolog!
|
|
DodoBird |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 572 Joined: 15 October 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(rdesign @ 4 Jan 2005, 08:25) Eu am scos maciulia prin rasucire cu mana. Tija este doar randalinata (are facute striatii) si atat. Rasuceste-o fara frica ca dupa ce apuca sa se desprinada putin o scoti usor. Repet, la mine a cedat la mana fara sa folosesc o alta scula. Si mie mi-a fost putina teama la inceput, dar nu are ce sa se intample pentru ca nu ai nici o sansa sa indoi levierul de comanda de sub masina, ce se leaga cu tija schimbatorului. P.S. Eu am montat maciulie de aluminiu. He he he ....... de stricat e foarte usor ...... de bomfaer ai auzit ?..... usurel cu el ...si gata cade maciulia ..... nutrage de ea ca sar putea sa trebuiasca sa schimbi tot levierul cu nuca cu tot ...... |
--------------------
Dacia
Berlina 1300 cmc
2005 Alba
- B-54-WEG
|
|
mariachi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 238 Joined: 8 November 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
iese prin rasucire.
CURAJ! |
--------------------
Dacia Logan
1,5 dCI
2006
- nr de CJ
|
|
dacian20 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 14 December 04 ![]() |
daca nu vrei sa te chinui tu cu ea meri la un magazin unde se gasesc maciuli(benzinariile mol) si ii pui pe aia s-o scoata sa vezi daca se potriveste asta noua.eu asa am facut
|
--------------------
dacia
logan 1.4 laureat
- lgn xxx
|
|
andrei_dum |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 154 Joined: 4 January 05 ![]() |
QUOTE(kAndrei @ 4 Jan 2005, 00:24) Aveti idee cum se scoate? Eu am incercat prin : rasucire ,tragere si lovire cu patentul. Dar nu am reusit sa-l scot. Vreau sa imi pun o maciulie de SRN. Multumesc! eu mi-am schimbat maciulia cu asta.Trimit o poza. Am fost sfatuit tot pe forum sa trag cu putere,rasucire etc. Cred ca 30 min m-am chinuit si degeaba.Pana la urma l-am taiat cu panza de bomfier si gata.Spune careva sa verifici daca se potriveste de unde o cumperi.corect dar daca e de firma are niste surubele fine 3 la numar,cel putin asa are al meu si se prinde foarte bine apoi.In cap se pune tot o chestie de cauciuc care merge pt. teava noastra. ca sa nu scartaie si sa stea fix in partea de sus. Bafta multa si sper sa nu ajungi sa-l tai. |
--------------------
Dacia
berlina
1970
- ag 22 pbm
|
|
ar_logan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 139 Joined: 7 December 04 From: ARAD ![]() |
Eu am reusit sa-l scot fara sa-l tai, dar m-am chinuit.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4Preference
- B 00 XJM 100% - 90%posesori permis
- 10% soferi |
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Are cineva idee daca pot sa schimb maciucile de la DSN si LGN intre ele fara prea mult efort? Adica Scos/Bagat si atat?
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
sa scoti maciulia de la DSN e o adevarata aventura
![]() este un manson de plastic , peste care vine maciulia propziuzisa in interiorul ei vine o piulita de fier . poti sa accesezi piulita daca scoti insemnul cu ordinea vitezelor de pe maciulia de la dsn. |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
E incredibil ce solutii mecanice gasesc astia citeodata; cum naiba au strins piulita aia?
La fel si cu butonul frinei de mina ..... |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 04:47 |