DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Huruit deranjant, Apare doar cand accelerez

serban_77
post 28 Oct 2009, 19:00
Post #61

Membru incepator

Group: Members

salut referitor la huruit la mine a fost asa incepea zgomotul in momentul in care depaseam vit de 75/h si o tot tinea asa indiferent daca erea in vit sau nu dupa multe cautari (scut , toba si alte aparatori ) am fost in service la Pitesti si sa rezolvat prin schimbarea rulment fata stanga ( in prealabil sau schimbat intai rulmenti spate dar nu a fost de acolo) precizez ca nu se incalzea roata si nu avea joc sper ca am fost de folos si in limita timpului va stau la dispozitie bafta!

--------------------
dacia super nova 2001 clima8
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
vallymarian88
post 3 Nov 2009, 13:23
Post #62

Membru incepator

sall si la mne se aude o huruitura cand trec din viteza a 3-a in a 4-asi se opreste abia cand ajung pe punctul de a cupla vit a 5- CE PARERE AVETI?
blink.gif blink.gif java script:emoticon(':blink:')

--------------------
super nova europa 2003
+
danimar
post 26 Feb 2010, 23:52
Post #63

Membru incepator

Zeusreddog a spus-o clar: huruitul apare atunci cand e in MERS si o ACCELEREAZA, intre 2000 si 2800 de ture.
Deci nu se intampla cand ambaleaza motorul in gol, nici atunci cand e in mers si o lasa la ralentí, ci tocmai atunci cand masina TRAGE.
Umila mea parere e ca pot fi mai multe cauze posibile. Cand e in sarcina, ansamblul motor se torsioneaza (acea miscare ce se resimte cand tii mâna pe schimbatorul de viteze), facand ca motorul sa se apropie in anumite zone de caroserie(tampoanele de prindere, de exemplu, sau -cum spunea un coleg mai sus- catalizator=scut indoit. De astea nu iti poti da seama turând pe loc motorul, oricât te-ai uita la el, iar in mers nu e prea usor sa te bagi pe sub masina ca sa vezi ce atinge. tongue.gif
Asa face si DSN-ul meu, cand trage: vibreaza sau "huruie".
Poate sa fie de la uzura transmisiei(cutie, planetare etc.), dar culmea e ca asa face si Loganul mcv diesel nou al tatalui meu, având doar 8500 Km, INTRE1500 SI 2500 DE TURE: cu cat o calc mai puternic, cu atat huruie mai tare ! Eu zic ca nu e un lucru de luat in seama, atata timp cat motorul merge bine si trage. Calcati-o mai putin!! Oricum, nu e recomandat sa o calci la turatii joase (la benzinara, calc-o de la 3000 in sus).

--------------------
Dacia SuperNova 2001/Clima
+
Relu_GTT
post 26 Feb 2010, 23:59
Post #64

Membru autentic

From: BRASOV

iti atinge in scut, am patit si eu

--------------------
Dacia SuperNova 2002 Confort - BV 27 GTT
BMW e46 FL 2.0i
+
3 Pages < 1 2 3
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th May 2025 - 06:49
Forum Renault