Huruit deranjant, Apare doar cand accelerez
![]() ![]() ![]() |
Huruit deranjant, Apare doar cand accelerez
serban_77 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 13 October 09 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
super nova
2001 clima8
|
|||
vallymarian88 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 30 October 09 ![]() |
sall si la mne se aude o huruitura cand trec din viteza a 3-a in a 4-asi se opreste abia cand ajung pe punctul de a cupla vit a 5- CE PARERE AVETI?
![]() ![]() |
--------------------
super nova
europa
2003
|
|
danimar |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 25 February 10 ![]() |
Zeusreddog a spus-o clar: huruitul apare atunci cand e in MERS si o ACCELEREAZA, intre 2000 si 2800 de ture.
Deci nu se intampla cand ambaleaza motorul in gol, nici atunci cand e in mers si o lasa la ralentí, ci tocmai atunci cand masina TRAGE. Umila mea parere e ca pot fi mai multe cauze posibile. Cand e in sarcina, ansamblul motor se torsioneaza (acea miscare ce se resimte cand tii mâna pe schimbatorul de viteze), facand ca motorul sa se apropie in anumite zone de caroserie(tampoanele de prindere, de exemplu, sau -cum spunea un coleg mai sus- catalizator=scut indoit. De astea nu iti poti da seama turând pe loc motorul, oricât te-ai uita la el, iar in mers nu e prea usor sa te bagi pe sub masina ca sa vezi ce atinge. ![]() Asa face si DSN-ul meu, cand trage: vibreaza sau "huruie". Poate sa fie de la uzura transmisiei(cutie, planetare etc.), dar culmea e ca asa face si Loganul mcv diesel nou al tatalui meu, având doar 8500 Km, INTRE1500 SI 2500 DE TURE: cu cat o calc mai puternic, cu atat huruie mai tare ! Eu zic ca nu e un lucru de luat in seama, atata timp cat motorul merge bine si trage. Calcati-o mai putin!! Oricum, nu e recomandat sa o calci la turatii joase (la benzinara, calc-o de la 3000 in sus). |
--------------------
Dacia
SuperNova
2001/Clima
|
|
Relu_GTT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.502 Joined: 11 May 08 From: BRASOV ![]() |
iti atinge in scut, am patit si eu
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
- BV 27 GTT BMW e46 FL 2.0i
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 06:49 |