Logan într-o rână, Stă aplecat pe stânga.
![]() ![]() ![]() |
Logan într-o rână, Stă aplecat pe stânga.
popf |
![]()
|
||
![]() Membru contravenient :( Group: Members Posts: 28 Joined: 23 August 07 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan
1,4mpi, 2006
- b-13-cXc
|
|||
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
1. ce intelegi prin "tinuta de drum buna" in conditiile descrise?
2. cum ai determinat diferenta? 3. ai fost la vreun service sau cum ai dedus ca nu e minic in neregula? 4. cati ani are mama? |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
QUOTE(popf @ 8 Jan 2009, 00:12) Am observat la loganul mamei (Preference 1.4 din 2006) următoarea problemă: stă puțin aplecat spre stanga spate, nu mult, dar vizibil. Am verificat pe teren orizontal, cu portbagajul gol și este o diferenta de 2-3 cm între stanga și drepta. Cum nu se poate merge in service mai devreme de sfârșitul lunii vă rog să-mi spuneți care poate fi cauza și dacă se poate circula cu el. Ținuta de drum este bună, nu pare nimic în neregulă. Vă mulțumesc. Da, s-ar putea sa te rastorni ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
chestia asta am observat-o la multe masini vechi care au stat parcate pe teren inclinat. daca a fost parcata frecvent cu o roata pe bordura e posibil ca de acolo sa i se traga.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4MPI Laureate Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
|
|
namidee |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 19 September 08 From: Frankfurt ![]() |
Presiunea in cauciucurile spate e ok?
|
--------------------
Dacia
Sandero
1.4 MPI 2008
|
|
valentin22 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 109 Joined: 30 November 08 ![]() |
sall
am o intrebare cate kg. are mama ta ? si daca a circulat mai mult singura in masina se explica ! |
--------------------
DACIA
LOGAN BERLINA
2007 PREFERENCE-DIESEL
- B-40-xxx STOP ACCIDENTELOR VIATA ARE PRIORITATE !
|
|
popf |
![]()
|
![]() Membru contravenient :( Group: Members Posts: 28 Joined: 23 August 07 ![]() |
Am observat pozitia ciudata a masinii in garaj, garantat suprafata este orizontala. Evident, presiunea in pneuri este cat trebuie.
@al 1. Nu trege lateral, efortul la volan este acelasi la viraje stanga-dreapta, etc 2. Am observat pozitia ciudata a masinii in garaj, garantat suprafata este orizontala. Evident, presiunea in pneuri este cat trebuie. 3. Observare vizuala o arcurilor spate, punte, armortizoare, etc, miscat de masina lateral 4. (51) nu vad unde intra varsta in ecuatie, dar conduce enervant de prudent. Atat ca arcul pare putin "lasat". Cu masina nu s-a facut carausie. @tkx Asa este, cam 9 ore pe zi, masina a fost parcata cu rotile pe trotuar, preponderent cu cele din dreapta. This post has been edited by popf: 8 Jan 2009, 10:22 |
--------------------
dacia
logan
1,4mpi, 2006
- b-13-cXc
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
da, parcarea prepondereanta cu rotile pe trotuar poate avea o influenta...
daca nu deranjeaza tinuta si comportamentul pe drum, nu vad unde-i buba... nimic pe lumea asta nu-i perfect simetric si simetriile depind de o gramada de factori... pentru a te linisti ca totul e ok mergi mai bine la un service Dacia si cere o diagnoza... eventual si un test al geometriei... P.S. varsta mamei era... o gluma ![]() |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
popf |
![]()
|
Sa vad cum fac o vizita la service, va tin la curent.
|
--------------------
dacia
logan
1,4mpi, 2006
- b-13-cXc
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Ochiometric, ochiometric, dar o masuratoare cu o ruleta ai facut?
De ex. de la suprafata carosabila pana la o margine a pasajului rotii spate. Stanga -dreapta, ca sa se elimine orice iluzie optica. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
popf |
![]()
|
Am scris in primul post, aproape 3 cm.
|
--------------------
dacia
logan
1,4mpi, 2006
- b-13-cXc
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Pai ai masurat tu cu ruleta sau cu altceva, sau aproximativ din ochi cum zice Klaus?
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
popf |
![]()
|
Problema rezolvată la Mavexim (mama locuiește în Târgoviște). Era de vina amortizorul care "s-a înțepenit" ??! . Ridicată pe elevator puntea sta aiurea de tot. Schimbat pe garanție extinsă, după o oră de parlamentări și țigăneala de rigoare.
Acum totul este ok. Nu pot să vă ofer mai multe relații deorece nu am participat la operațiune. Oricum corpul delict a fost "arestat" în service. |
--------------------
dacia
logan
1,4mpi, 2006
- b-13-cXc
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Cum vine aia amortizor intepenit?
Piasele schimbate pe garantie raman la service, care le trimite producatorului, care studiaza problema, care .... |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
AL |
![]()
|
tiganeala este necesara pentru ca nesimtiti de la service-urile Dacia sustin ca amortizoarele nu sunt acoperite de garantie, de parca nu ar face parte din masina... mai exact ei sustin ca sunt componente predestinate uzurii si nu e vorba de defecte ci de uzuri normale... ceea ce e discutabil.... iar refuzul de inlocuire e legal doar daca este prevazut expres in conditiile de garantie extinsa ca amortizoarele nu sunt acoperite de aceasta.
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Garantia extinsa acopera si amortizoarele in limita a 50.000km (Cap3, alin. 4).
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 09:00 |