Parerea cumparatorilor germani despre Dacia (ADAC), NO COMMENTS
![]() ![]() ![]() |
Parerea cumparatorilor germani despre Dacia (ADAC), NO COMMENTS
danm79 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 29 February 04 ![]() |
Attached thumbnail(s) 3.JPG ( Size: 52.59k ) Number of downloads: 492 |
||
-------------------- |
|||
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
O fi sau nu real topul... nu stiu, dar am vazut o gramada de "masini straine", multe din ele "nemtesti" cu problemele loganului si cu economie facuta "la greu", dar la preturi cu cel putin 20% mai mari.
Multi romani nu inteleg ca "mitul masinii germane" s-a dus... se pare ca nemtii sint mai realisti/pragmatici. |
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
cate ghilimele tre sa pun... te-ai luat exact de reply-ul in care luam apararea loganului...ala cu testul elanului facut de adac
i-am dat quote lui smailmiami --> sunt de acord cu el dar de la asta pana la a sustine ca loganu` nou e mai bun decat ORICE sh e cale lunga... bmw-u seria 3 346 a fost doar un exemplu. iar raceri de doi lei cu logan sunt toti atatia cat si cu sh-uri prabusite. crede-ma, cunosc piata auto (mai ales pe partea de intreinre/piese) mai bine decat multi de pe aici referitor la masina din semnatura... daca in loc de megan aveam logan, acu nu ma mai certam cu voi pe forum, eram pe undeva la loc cu verdeata |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
1.6 16v 05-2005
- numar cu gaura m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
mondeo.ro |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 27 November 08 ![]() |
E pacat sa arunci 10.000e pe un Logan.Singurul Logan ce l-as cumpara ar fi un MCV 1.6 16v in echiparea de top.Acesta ar fi foarte util la un pescuit de crap sau la cumparaturi,atunci cand cumperi un LCD sau un congelator.E adevarat,in categoria sa de pret,reprezinta un 'best buy',dar nu cred ca mi-as cumpara unul daca as avea banii in mana.Prefer un LagunaII,Mondeo3 sh sau un clio,polo,fiesta nou.Sau mai fac un mic efort si plusez 2-4.000e si deja pot cumpara ceva nou din clasa compacta(chiar daca mai prost dotat si cu motor pe benzina).Eu cred ca un Logan nu valoreaza mai mult de 7-8.000e nou,fie el si un MCV diesel.Dar exista multe variante mai placute.Cu max. 10.000e poti cumpara un VW Transporter bunicel sau un BMW 320 touring din 2001-2002,care face toti banii.Nu cred ca o masina sh de dupa 2000 se strica prea des.Cati dintre voi si-ar cumpara un logan in detrimentul unui A4 1.9tdi 2001-2002(care chiar se incadreaza in acea suma)? Cu toate ca nu sunt un fan VW,as prefera sa cumpar passatu' lu' vara-mea,calarit peste 200.000km,decat sa-mi cumpar dacie noua.Cred ca tine mult de mentalitatea clientului,daca este dispus sa plateasca atat pe o dacie.Ganditi-va si la faptul ca o masina o cumperi si ca sa te distrezi,sa te satisfaca(valabil,cel putin, in cazul meu),nu doar sa-ti faci treaba cu ea.As vrea sa vad un sofer de logan care nu si-ar schimba dacia cu ceva mai performant
![]() ![]() |
--------------------
Ford/Dacia
Mondeo/1300
'04 5usi Ghia 2.0TDCi/'83 pt.exp.
- TM 87 KUN/TM 08 SWY
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
cica cine vrea sa se deplaseze cu stil, dar nu are banii necesari
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
@mondeo.ro
Banuiesc ca nemtii erau intrebati despre cumpararea de masini noi, deci rationamentul tau este un pic "pe linga problema". In felul in care ai calculat, ar trebui sa iei in calcul si pretul unui Logan sh. Daca este sa comparam Loganul nou cu alte marci sh, de ce sa nu-l comparam si cu un Logan sh (ca pret)? Ori fara inca 3-5000E nu cred ca poti cumpara o "masina straina" cu aceleasi dotari si repet uita-te cu atentie sa vezi cum "sint lucrate" mai nou si masinile straine. In alta ordine de idei nu trebuie neglijata si reteaua de service-uri ca de stricat/avariat... se intimpla la toate masinile, vezi cit timp dureaza (o programare) sa sa repari diferite marci de masini. Nu sint fan Dacia, ba pot sa spun ca-i hulesc destul de mult, dar asta nu inseamna ca trebuie laudati altii uneori nemeritat zic eu. Parerea mea... Hâc! |
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.960 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
ma, dupa ce am stat in coloana vreo 4 ore si am invatat ca MERCEDES = TRABANT la traficul ala, am tras concluzia ca orice masina e buna daca te scoli la ora 6 dimineata...
Loganul e si el o dracie intre cele 2 mentionate mai sus...dar da-o in cenzurat masii, e o masina. Nu va mai certati atata. Ca nu e mama voastra. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
danm79 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 29 February 04 ![]() |
Pai de aici tragem concluzia ca cei care isi iau BMW second il iau sa stea pe loc cu stil..
![]() Oricum BMW ca masina ar trebui interzisa iarna pe la noi, la ce drumuri avem si mai ales ce conducatori auto..la cum zboara de fund daca nu ai niste cauciucuri ca lumea de iarna pe a ea si bucse pe spate schimbate cam in fiecare sezon rece ..e dezastru.Si vorbesc aici de E46 nu de alea dinainte care sunt bombe la stabilitate pe un carosabil cu probleme daca nu stii sa mergi cu ele. Si ma mai indoiesc ca Gigel care si-a luat BMW sa se dea mare in bloc o intretine ca la carte, ca daca ar face-o nu cred ca si-ar permite-o...in fine. Oricum din ce vad la TV de vreo 6 luni accidente incontinuu cu BMW-uri ca la circ, toate rupte si facute zob...asta spune multe despre mentalitatea soferilor respectivi. e deja o selectie naturala cu BMW-urile astea... In fine, eu nu am pus rezutatele respective sa facem flame-uri Logan vs SH sau alte cele..oricum discutiile de genul asta sunt interminabile si infantile si nu numai pe forumul asta. Intotdeauna omul se ataseaza emotional de o marca de masina sau isi va apara decizia luata cu privire la cumpararea uneia sau a alteia indiferent de cate dovezi vor fi impotriva lui...si sunt dovezi in cazul fiecarei marci, daca le cauti... Pe mine sincer m-a bucurat faptul ca imaginea Dacia in Germania este peste a Renault care e pe ultimul loc asa cum merita si ca un produs romanesc reuseste sa aiba succes pe o piata de unde , credem noi ca "rasare soarele" in materie auto. Doar atat...fara comparatii, etc...etc...eventual unii care injura permanent loganul sa stea un moment sa se intrebe introspectiv, "Ba nu cumva m-am inselat?" Doar un moment...nu am mai multe pretentii... |
-------------------- |
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.510 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
inainte sa scrieti 2 pagini, nu puteati da un search???, ca ati fi gasit asta: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...&hl=satisfactie
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 17:17 |