Diferente intre DSN si Logan, Probleme
![]() ![]() ![]() |
Diferente intre DSN si Logan, Probleme
robert1991 |
![]()
|
||
robert1991 Group: Members Posts: 922 Joined: 13 October 09 From: pitesti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane IV
2018 Business
- B -- ---
|
|||
donlucyan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.726 Joined: 28 March 11 From: Valenii de Munte-Ploiesti ![]() |
asa este dar nu as cumpara un logan pt ca la bani care i dau pe el pot lua o masina mai capabila decat ea ,app supernova este o masina foarte buna daca o intreti si i dai ce i trebuie la timp la mine supernova e plina de ulei si vaselina si de aceea nu am rugina deci se poate face ceva si de aceea pica piesele daca nu i schimbi la timp piesele.
This post has been edited by donlucyan: 26 Nov 2011, 14:56 |
--------------------
Dacia SuperNova 2003
Opel Vectra C GTS
1,4MPI-2003 75CP 2005-2.0 TDI 160cp
- PH-40-Secret
|
|
robert1991 |
![]()
|
robert1991 Group: Members Posts: 922 Joined: 13 October 09 From: pitesti ![]() |
fiecare cu conceptia lui !
![]() daca la anu va mai fii oferta asta si voi sta bine cu finantele o sa o vand pe asta pentru logan nou ! nu are rost sa ne mai contrazicem.. mai ales ca e forum pentru imbunatatiri SUPERNOVA! |
--------------------
Renault
Megane IV
2018 Business
- B -- ---
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
La 2800 nu exista masina mai capabila si ieftina de intretinut decat loganul.
This post has been edited by Maskatu: 26 Nov 2011, 16:05 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
fuzzzy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.080 Joined: 21 February 09 From: BucureSHIT! ![]() |
QUOTE(robert1991 @ 26 Nov 2011, 15:36) daca la anu va mai fii oferta asta si voi sta bine cu finantele o sa o vand pe asta pentru logan nou ! Sa nu faci prostia asta... Loganul nou nu se mai merita... vezi ca ai chestii pe masina care momentan nu se mai pun din fabrica... si chestii d-alea neimportante cum ar fi bara stabilizatoare... un Logan din 2004 - 2006 se merita cel mai bine dupa parerea mea... daca e chiar Prestige cu atat mai bine, fie benzina fie diesel. |
--------------------
reno
clio hb
'02
- X-xXx-XxX "Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guță
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@ |
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
QUOTE(fuzzzy @ 26 Nov 2011, 11:17) Man, nu zic cu rautate, dar sunt tot p-acolo... greierasi si scartaieturi si zdruncinaturi, tot p-acolo... iar calitatea nu zic, la logan pare un pic altfel dar.... tot m-a dezamagit.... Eu ti-am spus ia ceva strain , ma repet daca sn era bagat acuma in fabrica remodelat arfi iesit alta masina , pus un nou motor 1,4/16v usile si plasticele refacute ... mai bine spus tot sn restilizat altfel ar da ... Acuma am vazut ca vor sa scoata un nou model de 3m siceva lungime logan mini ![]() Ca si sn si loganul daca se intaresc amortizoare se taie din arcuri pentru o garda la sol mai mica ai stabilitate si la viteza mare ... partea proasta e ca la sn aerul nu se scurge mai repede lovind in parbrizul aproape pus orizontal fata de logan care e pus mult mai oblic fata de sn... |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Vrabia malai viseaza...
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
SERGIULICA04FUX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.357 Joined: 9 November 08 From: Satu Mare/Cluj Napoca ![]() |
mai daca nu sunteti multumiti de sn(asta pentru cei care tot carcotesc) eu zic sa le vindeti si sa vedeti ce masina straina puteti sa luati sa fie ieftin de intretinut si sa fie la fel de buna. dar ganditi-va ca sn de nou a fost aprox 6000 de euro. ce masina straiana luati la vremea aceea noua la 6000 de euro??
|
--------------------
Skoda
Fabia
2005/Confort Pentru toti cei care ma irita am o vorba sa va spun inca: GURA MICA!!!
|
|
donlucyan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.726 Joined: 28 March 11 From: Valenii de Munte-Ploiesti ![]() |
sn este o masina foarte buna cum o intreti asa o ai, si daca e sa o luam asa ce masina buna la pretul sn luati ce vechituri de wv golf 3 din 1990 si opeluri 1990 cu 300000km la bord ,deci nu mai vb aiurea.
This post has been edited by donlucyan: 27 Nov 2011, 10:18 |
--------------------
Dacia SuperNova 2003
Opel Vectra C GTS
- PH-40-Secret
|
|
SERGIULICA04FUX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.357 Joined: 9 November 08 From: Satu Mare/Cluj Napoca ![]() |
eu unul o am de noua si in tot acesti 9 ani o singura data m-a lasat in drum din cauza alternatorului. s-au dus periile si nu am mai avut incarcare. masina mea are peste 215000 de km si se tine foarte bine
This post has been edited by SERGIULICA04FUX: 27 Nov 2011, 10:20 |
--------------------
Skoda
Fabia
2005/Confort Pentru toti cei care ma irita am o vorba sa va spun inca: GURA MICA!!!
|
|
Ryco1 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 353 Joined: 20 September 07 From: Pitesti ![]() |
Motorul,cutia si consumul de carburant pune in cur masini cu multe mii de euro
![]() |
--------------------
Dacia
Supernova Rapsodie
2002
|
|
Maskatu |
![]()
|
QUOTE(SERGIULICA04FUX @ 27 Nov 2011, 10:06) mai daca nu sunteti multumiti de sn(asta pentru cei care tot carcotesc) eu zic sa le vindeti si sa vedeti ce masina straina puteti sa luati sa fie ieftin de intretinut si sa fie la fel de buna. dar ganditi-va ca sn de nou a fost aprox 6000 de euro. ce masina straiana luati la vremea aceea noua la 6000 de euro?? Mie imi place ca unii se bat cu pumnii in piept cum ca super nova este cazan, ploua in ea, rugineste, e praf, in schimb NU ar prefera un logan pe motiv ca-i cam aceeasi masina. Eh, uite ca nu este. Restul e cancan. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
vick_supernova |
![]()
|
![]() Membru Dacia Group: Members Posts: 238 Joined: 3 November 09 ![]() |
eu niciodata nu as da supernova pe un logan pt ca in primu rand tabla e foarte proasta si subtire la logan( sa incercati sa apasati mai tare in prag sa vedeti cum flambeaza si in materia rugina am vazut cu ochi mei la primu model de logan cum avea toate 4 aripile mancate de rugina dupa numai 5 ani), in al 2 lea rand motoru de 1.4 mpi care e si pe supernova are un consum enorm de mare si futuros din calea afara, iar in al 3 lea rand eu nu am vazut nici o supernova care cand pui frana sa le aprinda semnalizarea pe cand la logan e ca un fel de dotare din cauza ca are contacti de la triplele de pe spate foarte buni, iar stabiletate la logan e praf zic din experienta ca pe dealu negru nu am putut sa intru in curbe cu mai mult de 60 ca ziceai ca se rastoarna pe cand cu supernova mea 70- 80 stie sa ia curbele. deci parerea mea supernova cu toate defectele ei de la fabricatie e umpic deaspura loganului.
|
--------------------
Dacia
Supernova
2001/comfort
- VL 03 WXS
|
|
Maskatu |
![]()
|
Asa e. Loganul este praf, super nova rulez. Realitatea este insa alta. Mergi cu un logan macar 200-300 km si vorbim dupa. Nu te mai lua dupa toti habarnistii.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
SERGIULICA04FUX |
![]()
|
n-ati pus voi mana pe masini straine sa vedeti acolo scoruri la piese, distributii de 800-900 de ron. pivoti de 90-100 ron, nu mai vorbesc de da domnu si o si palesti un pic si nu te scoti cu un far sh fara 300-400 ron.
|
--------------------
Skoda
Fabia
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
QUOTE(Maskatu @ 27 Nov 2011, 10:38) Si nebunul balamuc ![]() QUOTE(SERGIULICA04FUX @ 27 Nov 2011, 11:20) eu unul o am de noua si in tot acesti 9 ani o singura data m-a lasat in drum din cauza alternatorului. s-au dus periile si nu am mai avut incarcare. masina mea are peste 215000 de km si se tine foarte bine Felicitari. QUOTE(Ryco1 @ 27 Nov 2011, 11:55) Da si niste exemple,te rog. QUOTE(vick_supernova @ 28 Nov 2011, 00:13) eu niciodata nu as da supernova pe un logan pt ca in primu rand tabla e foarte proasta si subtire la logan( sa incercati sa apasati mai tare in prag sa vedeti cum flambeaza si in materia rugina am vazut cu ochi mei la primu model de logan cum avea toate 4 aripile mancate de rugina dupa numai 5 ani), in al 2 lea rand motoru de 1.4 mpi care e si pe supernova are un consum enorm de mare si futuros din calea afara, iar in al 3 lea rand eu nu am vazut nici o supernova care cand pui frana sa le aprinda semnalizarea pe cand la logan e ca un fel de dotare din cauza ca are contacti de la triplele de pe spate foarte buni, iar stabiletate la logan e praf zic din experienta ca pe dealu negru nu am putut sa intru in curbe cu mai mult de 60 ca ziceai ca se rastoarna pe cand cu supernova mea 70- 80 stie sa ia curbele. deci parerea mea supernova cu toate defectele ei de la fabricatie e umpic deaspura loganului. Comparatia intre dsn si lgn....hmm.......fiecare are puncte mai tari si mai slabe.....desi am dsn,un logan e un pic peste........ca siguranta si fiabilitatea pieselor. QUOTE(SERGIULICA04FUX @ 28 Nov 2011, 00:43) n-ati pus voi mana pe masini straine sa vedeti acolo scoruri la piese, distributii de 800-900 de ron. pivoti de 90-100 ron, nu mai vorbesc de da domnu si o si palesti un pic si nu te scoti cu un far sh fara 300-400 ron. Corect......dar depinde de masina. Oricum,exista piese aftermarket si,de ce nu,locul preferat al multor soferi romani:dezmembrarile. Bafta! |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
marianmn |
![]()
|
![]() Deisia Group: Members Posts: 441 Joined: 13 April 09 From: Iași ![]() |
QUOTE(Maskatu @ 27 Nov 2011, 23:19) Asa e. Loganul este praf, super nova rulez. Realitatea este insa alta. Mergi cu un logan macar 200-300 km si vorbim dupa. Nu te mai lua dupa toti habarnistii. am mers cu loganul lui taica'miu vreo 10 mii de km. la capitolul confort si siguranta bate supernova fara indoiala. acum depinde daca ai toate dotarile pe logan. in rest ce sa zic ... supernova e mai sprintena si imi permit sa fac niste depasiri la limita pe care cu loganul nu ... dar daca ar fi sa aleg intre supernova si logan as alege altceva strain vreo germanca ceva ![]() |
--------------------
Ex - Dacia
SuperNova
2oo2 Clima / Audi A4 B5 TDI
|
|
fuzzzy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.080 Joined: 21 February 09 From: BucureSHIT! ![]() |
Ai mers cu motorul de 1,4 tu probabil... daca mergeai macar cu cel de 1,6 8v aveai alta parere....
|
--------------------
reno
clio hb
'02
- X-xXx-XxX "Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guță
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@ |
|
Maskatu |
![]()
|
Discutia asta devine ridicola. Sper sa citeasca ce scrieti voi pe aici inginerii de la dacia, poate poate repun in productie super nova. Nu stiu cum naiba nu si-au dat seama pana acum ca ei defapt nu au facut o imbunatatire prin logan, ci din contra, o masina si mai proasta fata de super nova.
out! ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
ca sa zic si eu ceva aici cutia de pe supernova care am avut o e muuuuuult mai buna decat cea de pe opelul pe care il am acum.o parere...
@intre logan si dsn as alege dsn.nu pt ca loganul nu este mai bun,dar nu mi a placut niciodata (mare,pozitie la volan aiurea,stabilitatea,etc).am lucrat pe 2 loganuri si cam stiu care e faza.prefer sa iau o dsn si cu diferenta de bani sa i investesc in ea.vorbim strict de cele 2 masini ca dupa mine as lua o solenza full ![]() |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
SERGIULICA04FUX |
![]()
|
dupa parerile unora de aici o supernova o sa valoreze cat 2 logane daca is asa de laudata
|
--------------------
Skoda
Fabia
|
|
quick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 996 Joined: 13 April 07 From: bistrita ![]() |
![]() |
--------------------
dacia
super nova 2002/ ford focus 2007 1.6tdci90cp
/suzuki samurai 1.3 1985 numa buna de off road
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
pai aia care sunt pasionati au avut sau au o supernova si stiu ce inseamna a avea o supernova
![]() |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
QUOTE(SERGIULICA04FUX @ 27 Nov 2011, 11:06) mai daca nu sunteti multumiti de sn(asta pentru cei care tot carcotesc) eu zic sa le vindeti si sa vedeti ce masina straina puteti sa luati sa fie ieftin de intretinut si sa fie la fel de buna. dar ganditi-va ca sn de nou a fost aprox 6000 de euro. ce masina straiana luati la vremea aceea noua la 6000 de euro?? Eu am dus-o la tara ! Maskatu daca mori tu tata asa de mult dupa logan ... ce astepti vinde sn si ia loganu... |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
donlucyan |
![]()
|
si daca vinde supernova mai treb pus diferenta ,si la cati bani a bagat in ia mai bine o tine parea mea,oricum loganul este superior supernovei deci nu are rost sa mai discutam aiurea.
![]() This post has been edited by donlucyan: 28 Nov 2011, 20:26 |
--------------------
Dacia SuperNova 2003
Opel Vectra C GTS
- PH-40-Secret
|
|
Maskatu |
![]()
|
Din ciclul daca taceai filozof ramaneai, ai zis-o asule. Trecand peste factorul moral, anume ca o super nova este de cel putin 2 ori mai buna ca loganul, in viziunea dragalasilor ce postati pe aici, exista si factorul financiar.
Mai exact, piata nu tine cont de parerile voastre puerile, cum ca o super nova este mai buna ca un logan, ci mai mult de fapte reale, anume dotari, siguranta, confort, an fabricatie, etc. Nu mai spun ca deja comparam merele cu perele si ne dau prune. Comparati o masina scoasa din fabricatie de aproape NOUA ANI, cu una care inca se mai fabrica, dat fiind succesul ce l-a avut. Super nova nu o sa o vand vreodata. Cred ca am mai spus motivul de cel putin 10 ori, dar ma repet, ca vad ca nu ai inteles. M-a costat 2000 euro in 2008, si am investit in ea inca 1500 euro. Bani scrisi pe hartie nu vorbe in vant si calcule facute dupa ureche. Ia zi tu, cam cat mai valoreaza o super nova clima din 2001, in stare buna spre foarte buna cum este a mea? Maxim 1500. Ianis a vandut-o pe a lui cu 6000 si un pic de roni, si a lui era din 2003. Drept urmare as iesi in minus cu 2000 euro?! ![]() ![]() This post has been edited by Maskatu: 28 Nov 2011, 22:57 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Ryco1 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 353 Joined: 20 September 07 From: Pitesti ![]() |
Maskatu a facut o sinteza perfecta.Sa comparam Supernova cu Loganul e prea mult.Eventual ne consolam si noi cu un consum decent,o masina sprintena si cam atat.Cine o are sa-i traiasca cine nu sa nu-si doreasca.
![]() This post has been edited by Ryco1: 29 Nov 2011, 09:25 |
--------------------
Dacia
Supernova Rapsodie
2002
|
|
adrian.petrov |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 485 Joined: 19 March 08 From: Bucuresti ![]() |
Desi sunt proprietar de supernova si sunt multumit de ea asa cum este, realizez ca structura de rezistenta a caroseriei de SN si Solenta este net inferioara Loganului - si sunt aproape sigur ca de lucrul asta si-au dat seama si frantujii de la dacia de aceea au scos modelul din fabricatie.
In ziua de azi cand toti se zbat cu stelutele de la EURONCAP - primeaza siguranta soferului si a pasagerilor, uitativa ca la un accident relativ usor la SN si Solenta se infloreste imediat tabla - de nu mai recunosti masina si in special SE DEFORMAZA PLAFONUL , la Logan este un pic altceva .... Deci din punct de vedere al sigurantei consider ca Loganul este peste SN si Solenta - indubitabil. Cum bine preciza "Ryco1"- Cine o are sa-i traiasca cine nu sa nu-si doreasca !!!!!!!!!!! Adrian ![]() |
--------------------
RENAULT MEGANE ;
RENAULT MEGANE ;
2004 -1.9 DIESEL , 2004 1.6 16V BENZINA ;
- B Nu poti face supa de PUI, daca pui numai gainat de pui
|
|
pulbur |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 270 Joined: 23 June 09 From: SM ![]() |
De acord cu cele spuse mai sus.
Caroserie DSN,sufera la capitolul rigidizare. Am observat o diferenta foarte mare de cand mi-am montat bara stabilizatoare pe spate. Ma gandesc sa demontez tot interiorul(trebuie sa refac izolatia de pe podea,intrucat am folosit materiale care nu retin apa) si sa montez o bara drepunghiulara sub scaunele din fata (cum e si la logan),sa o mochetez,sa fie ca si din fabrica si poate una in spatele bordului. Am scapat de zgomote in jur de 75%,mai am un pic si o fac masina straina ![]() This post has been edited by pulbur: 29 Nov 2011, 07:48 |
--------------------
Dacia/Fiat
DSN
2002
|
|
djasu82 |
![]()
|
QUOTE(Maskatu @ 28 Nov 2011, 23:36) Din ciclul daca taceai filozof ramaneai, ai zis-o asule. Trecand peste factorul moral, anume ca o super nova este de cel putin 2 ori mai buna ca loganul, in viziunea dragalasilor ce postati pe aici, exista si factorul financiar. Mai exact, piata nu tine cont de parerile voastre puerile, cum ca o super nova este mai buna ca un logan, ci mai mult de fapte reale, anume dotari, siguranta, confort, an fabricatie, etc. Nu mai spun ca deja comparam merele cu perele si ne dau prune. Comparati o masina scoasa din fabricatie de aproape NOUA ANI, cu una care inca se mai fabrica, dat fiind succesul ce l-a avut. Super nova nu o sa o vand vreodata. Cred ca am mai spus motivul de cel putin 10 ori, dar ma repet, ca vad ca nu ai inteles. M-a costat 2000 euro in 2008, si am investit in ea inca 1500 euro. Bani scrisi pe hartie nu vorbe in vant si calcule facute dupa ureche. Ia zi tu, cam cat mai valoreaza o super nova clima din 2001, in stare buna spre foarte buna cum este a mea? Maxim 1500. Ianis a vandut-o pe a lui cu 6000 si un pic de roni, si a lui era din 2003. Drept urmare as iesi in minus cu 2000 euro?! ![]() ![]() Odata visam si eu ca tine la slz cand loganul nu erape piata si ma minunam ce mult o tineau astia la pret 5000 de euro si cand colo s-a dovedit a fi aceeasi macina cu unele imbunatatiri fata de sn , la fel si loganul fata de slz... Parerea mea si a multora nu se compara fierul strain cu cel romanesc. Tata a avut pe timpul comunistilor wartburg modelul limuzina si nici nu se compara cu dacile chiar si cele pana in 2000 iar la fier nici cu loganul din 2011 plus demarajul avand si carburator dublu ... pus de nemti , planetarele adevarate nu panarame cum au daciile si renourile nu secompara nici la ora actuala... la interior nu mai vorbesc... si masina era din 69 ![]() Inca o mai am la tara trasa in graj ... cu timpul tabla la caroserie dupa atatia ani inca mai rezista iar pe sub ea arata ca noua , venise unu sa o cumpere cu 5000 de euro si nu am dat-o nu se stie ... Legat de logan sincer mie unu nu-mi place fiindca sunt satul de dacii si de confrotul lor ... iar la sigurante loganul sta la fel de prost se vede pe strazile romaniei... sunt mai multe logane la dezmembrari decat sn, slz la un loc. |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 10:26 |