Comutator Carburator GPL, GPL
![]() ![]() ![]() |
Comutator Carburator GPL, GPL
Fantastik |
![]() ![]()
|
||
![]() get rich or die trying... Group: Members Posts: 786 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Super Nova
2002 EUropa Decat pe jos mai bine cu Dacia....!!!
|
|||
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
posibil sa ai o lipitura rece prin el acolo este un montaj electronic sint mai multe cauze , poate fi releele din interior sau chiar butonul defect exista pe undeva la dacia clasic un topic despre instalatiile GPL
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Fantastik |
![]()
|
![]() get rich or die trying... Group: Members Posts: 786 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
da nu stiu ce sa zic....... faza ca m-am enervat asa tare incat nu mai imi vine sa ii fac nimic...
Sa rezolvat... m-am enervat.. dus in masina .. scos comutatorul ....bibilit la fire... bagat firul negru la loc in papuc.. pus la loc comutatorul .. nici nu mai bazaie... si merge si bine .. Multumesc se poate inchide.... This post has been edited by Fantastik: 22 Jan 2009, 19:15 |
--------------------
Dacia
Super Nova
|
|
rokos |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 536 Joined: 25 January 07 From: IASI ![]() |
pe viitor sa verifici daca ai siguranta pe fir la comutator, undeva in compartimentul motor, si de asemenea firul de masa, prins undeva tot pe la motor in tabla. De obicei rugineste si nu mai ai masa.
Bafta! |
--------------------
VW // DACIA
Golf IV 1.9 TDI // LOGAN 1.5 DCI
2000 // 2008
- is-%%-###
|
|
Fantastik |
![]()
|
Stiu de siguranta.... am siguranta pe motor... multumesc de sfat..
![]() |
--------------------
Dacia
Super Nova
|
|
doctoru1980 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 284 Joined: 1 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Fantastik @ 23 Jan 2009, 08:37) Salut, Am avut si eu masina pe GPL si am avut aceeasi problema. Trebuia sa misc mereu de mufa ca sa functioneze. Cand se auzea acel bazait nu mai functiona. Tata a avut si el aceeasi problema si pana la urma comutatorul s-a stricat. Si-a pus altul singur. Era unul de televizor din ala vechi, ca un ac daca mai stiti care avea 3 pozitii. A vandut masina unui prieten si acel comutator functioneaza si astazi. Cand mi-a pus instalatia prin 2001 se cerea 10 euro pe un comutator. Acum a ajuns 120 de lei? Nu-mi vine sa cred. |
--------------------
-8861
Logan/1300
2006/1972
- CharlesioNig https://vgruk.com/ - visit vgruk
|
|
Fantastik |
![]()
|
Da se pare ca astia au vazut ca sunt multe masini pe GPL si au zis de ce sa nu profite si ei de pe urma noastra... cu bazaitul ala o sa rezolv de tot momentan nu mai face dar pentru asigurarea mea o sa il chem pe un prieten de al meu sa imi faca mufa cum trebuie sau daca este nevoie sa schimb mufa...
![]() |
--------------------
Dacia
Super Nova
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
QUOTE(doctoru1980 @ 23 Jan 2009, 22:43) Salut, Am avut si eu masina pe GPL si am avut aceeasi problema. Trebuia sa misc mereu de mufa ca sa functioneze. Cand se auzea acel bazait nu mai functiona. Tata a avut si el aceeasi problema si pana la urma comutatorul s-a stricat. Si-a pus altul singur. Era unul de televizor din ala vechi, ca un ac daca mai stiti care avea 3 pozitii. A vandut masina unui prieten si acel comutator functioneaza si astazi. Cand mi-a pus instalatia prin 2001 se cerea 10 euro pe un comutator. Acum a ajuns 120 de lei? Nu-mi vine sa cred. acel comutator are pe linga afisarea nivelului de GPL si rol de protectie in cazul opririi motorului , un circuit electronic sesizeaza acet lucru (prin spira infasurata pe fisa centrala sau firul legat la minusul bobinei de inductie) si inchide supapele de gaz |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
danono |
![]()
|
Ala care intreaba mult Group: Members Posts: 118 Joined: 12 December 07 From: Tg.Mures ![]() |
Demonteaza comutatorul si refa toate lipiturile.
Am patit aceeasi treaba acum aproape un an de zile cu comutatorul de la instalatie si cand am mers la garantie cu el l-au dat baietii jos si au refacut lipiturile doar. De atunci nu am mai avut nici o problema cu el (instalatia este VOLTRAN) |
--------------------
Dacia
Duster
2019
- MS-xx-xxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 09:40 |