Probleme lcu garantia la un shop online., au trecut 30 zile dupa garantie... si nimic...
![]() ![]() ![]() |
Probleme lcu garantia la un shop online., au trecut 30 zile dupa garantie... si nimic...
DigitalScribe |
![]()
|
||
![]() Scribul Digital Group: Members Posts: 1.249 Joined: 5 October 04 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
D-Max 2022
- n/a
|
|||
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
firma nu e in faliment, dar anul trecut au avut un profit de... 2.223 RON! La o cifra de afaceri de 1.992.276 RON, e cam mic profitul..
pe de alta parte 24 media center a avut pierderi de 19.311 RON.. Nasol.. Mereu ma trec fiori cand vad date de-astea contabile, ma gandesc cum ar fi sa mi se intample mie asa ceva.. |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Eh, in realitate probabil stau treburile mult mai bine decat pe acte...
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
normal, nici nu credeam altceva
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
Codrin-Bacau |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 598 Joined: 18 September 07 From: Bacau ![]() |
Salutare,
Daca tot discutati de garantii, nu mai dorsc sa deschid un nou topic, stiti de unde pot sa iau noua lege a garantiilor, sau macar ce s-a modificat la ea, pt. ca am auzit ca ac. lege s-ar fi modificat in dec...sau ianuarie 2009. Voi stiti ceva? Multumesc anticipat. |
--------------------
Renault
Symbol-Fidji
2007-1.5 dCI/70Cp
- BC-
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Codrin-Bacau |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 598 Joined: 18 September 07 From: Bacau ![]() |
Multumesc Klaus
Un amic mi-a zis ca ar fi vorba de ceva din ianuarie 2009..dar nu cred. |
--------------------
Renault
Symbol-Fidji
2007-1.5 dCI/70Cp
- BC-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th July 2025 - 17:39 |