cine poate sa ma ajute
![]() ![]() ![]() |
cine poate sa ma ajute
aditazeze |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 9 January 09 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane scenic
2002
|
|||
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
poze cu motorul te rugam:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Florin_d_1300 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 103 Joined: 31 January 07 ![]() |
Dupa cum arata, mai e 1300 doar in acte
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1979
|
|
bomba_11980 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 184 Joined: 29 October 07 From: Iasi ![]() |
Super transformarea
![]() ![]() Sa o stapanesti bine.... Legat de problema ta... las altii mai experimentati sa te lamureasca... ![]() |
--------------------
Dacia
1310 L
1999
- IS-**-*** Stima si respect detinatorilor de masini marca - DACIA -
|
|
dacia_gpg |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 473 Joined: 2 November 07 From: POCREACA ![]() |
Motorul tau presupun ca are capacitatea de 1647, deci carburatorul simplu corp nu face fata de aia tragi putin de soc ca sa ii imbogateasca amestecul, o poza ar spune multe ca sa-ti spun ceva si despe bujii.
|
--------------------
dacia
DACIA 2000 ,
2000
|
|
cagulaa |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 102 Joined: 24 September 08 From: Topoloveni ![]() |
carburatorul ar trebui sa mearga daca este pus la punct chiar daca este cu un corp ( cred ca asta inseamna consum redus, in defavoarea puterii)
am avut un r25 si mergea cu carb. de dacie de zbarnia |
--------------------
dacia, Renault
1310, Clio Estate Dynamique 1,5 dCi 85 CP
1997
- @%& Totul trece, dar nu totul se uita!!!
|
|
aditazeze |
![]()
|
multumesc pentru ajutor ,iata si motorul.
9 Jan 2009, 16:52: stiam ca are un consum mai mic dar cateodata ma enerveaza si daca as putea sa-i fac ceva, as face, dar nu stiu ce, ma gandeam la alte bujii sau alta aprindere electronica ,daca stie cineva sa-mi spuna, va rog This post has been edited by aditazeze: 9 Jan 2009, 16:52 |
--------------------
renault
megane scenic
2002
|
|
ZTV |
![]()
|
![]() fost membru activ pe Daciaclub Group: Members Posts: 1.674 Joined: 14 December 07 ![]() |
posibil sa fie un motor de r18 sau r20 atat de identic cu motorul de Dacia ?
|
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|
aditazeze |
![]()
|
prietene de aceeia am facut poza cu codul motorului si spune-mi tu daca exista motor de dacie cu codul asta si in plus asa m-i sa spus si mie eu nu am de unde sa stiu daca e asa sau nu, asa am cumparat-o.
|
--------------------
renault
megane scenic
2002
|
|
dacia_gpg |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 473 Joined: 2 November 07 From: POCREACA ![]() |
Nu stiu sa fi folosit R20 astfel de motoare, poate varianta restransa a Daciei 2000 , in rest un motor banal de 1397 cmc care s-a montat si pe r18.Poti monta bujii Sinterom 14N 21.
|
--------------------
dacia
DACIA 2000 ,
2000
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
nu este motor de dacie, asta daca e facut inainte e 89. Este doar o serie asemanatoare 810.99 care are cica 54 cai.
This post has been edited by kog: 9 Jan 2009, 20:29 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Parerea mea este ca este foarte buna aprinderea asta pe care o ai acum ,mai ales daca este aia cu senzor in loc de platina ...
|
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
aditazeze |
![]()
|
nu vreau sa va contrazic dar motorul nu este fabricat in romania ,omul de la care am luat masina (vecinul din spatele casei)l-a adus din germania cand a lucrat el acolo (1994) il luase pentru el ,dupa aceeia s-a privatizat si si-a luat alta masina si deci el mi-a spus ca are motorul de r 18 ,dar dupa cum v-am mai spus am gasit pe un forum renault din franta codul asta si spunea cineva acolo ca ar fi motor de r20 folosit pe r 18 dar nu asta e problema ,problema mea este daca e motor de r 18 sa incerc sa-l fac sa mearga mai bine ,adica sa incerc sa folosesc ceva piese de r18 sau r20 (bujii,aprindere,carburator...) sa vad daca merge,si aici v-as ruga sa ma ajutati daca puteti,multumesc
|
--------------------
renault
megane scenic
2002
|
|
dacia_gpg |
![]()
|
1.bujii poti folosi care doresti
2.aprindere de r5,11,18,20 cu senzor pe volanta, alta bobina,alt delco, alta aprindere 3.R18 a folosit vreo 3 tipuri de carburatoare, poti cauta unul original. |
--------------------
dacia
DACIA 2000 ,
2000
|
|
aditazeze |
![]()
|
multumesc de ajutor.
|
--------------------
renault
megane scenic
2002
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 09:13 |