SOLENZA TUNING SHOW, intalnirea nationala a Solenzarilor
![]() ![]() ![]() |
SOLENZA TUNING SHOW, intalnirea nationala a Solenzarilor
vlpvlp06 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 549 Joined: 16 March 08 From: Slobozia ![]() |
|
||
--------------------
ex:dacia solenza/
volvo for life!!!/
T-5 power Magazin de piese auto on-line.
http://vlpauto.ro/ |
|||
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(B-33 -SAC @ 19 Jan 2009, 22:20) Eu am propus Costinesti-ul,pe criteriul ca este statiunea ,,tineretului",si majoritatea posesorilor de solenza,sunt tineri,unii chiar prea ,,tineri".... Ai fost vara in sezon cu masina in Costinesti dupa 8 seara ? Te intreb pentru ca eu am fost si am dat numai peste "bronzati" , piliti la volan , BMW-isti cu tobe sparte si manele ... Nu este liniste deloc , nu este loc de parcat nici 3 masini , nu 30 si apoi se sparg masinile intr-o veselie de zici ca-i la bulgari . QUOTE(benkenobi @ 25 Jan 2009, 14:39) care parte din tine nu va veni? ![]() locatia stabilita-lacul balea. perioada iulie -august. sa vedem cati se vor inscrie. Ben - locatia de intalnire e super , problema apare daca voi chiar vreti sa va si cazati acolo ! Buc - Balea Lac - Buc , pe orice parte urcati / coborati , veti depasi 600 km dus-intors , deci undeva tot va trebui sa va cazati , altfel veti f f obositi , iar acolo nu cred ca vor fi camere . Ma poti face carcotas cat vrei , dar iti spun ca eu am patit-o de nu au avut nici 2 camere libere anul trecut , cam in acea perioada si m-am ofticat ca as fi vrut sa ma cazez la Balea Lac . Poate veti gasi ceva locuri libere la Balea Cascada , ca acolo parca am vazut ceva casute , dar ... cu siguranta nu-i acelasi lucru . Pana atunci mai este chiar mult timp si chiar daca acum sunt multi doritori , acea lista nu este decat provizorie , de asta eu nu ma pronunt in nici un fel . Lista ar trebui sa insemne in avans pentru rezervarea camerelor , numar de tel de contact si neaparat telefoane si rezervari , altfel ... QUOTE(Boris08 @ 27 Jan 2009, 01:53) FOC ? Tu chiar crezi ca faci ce vrei acolo ? La cea mai mica adiere ti-a zburat si carnea si gratarul si pietrele fierbinti ... Daca vreti gratar se face fara nici o problema inainte de Baraj , aveti si locuri de camping cu masinile si un parau mic , cu apa f rece . Vara , cand este deschis Transfagarasanul , este multa Politie si sus la Balea si pe traseu , deci nu va ganditi ca puteti sa faceti chiar orice . Ultima urcare de anul trecut am facut-o printre gropi , cam 7 - 10 km ... deci sa nu va asteptati ca totul va fi ca-n palma , dar cine stie , poate au mai reparat drumul putin . |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
metrix4you |
![]()
|
![]() Pasionat de Solenza Group: Members Posts: 505 Joined: 13 March 07 From: Giurgiu ![]() |
pe mine nu m-ai trecut pe lista
![]() Drumul intr-adevar nu este foarte stralucit , am fost eu prin noiembrie 2008. La partea cu cazarea are dreptate Eugen , nu vom gasi la Balea , insa propun un loc dragut , cabana Cumpana.Se abate la vreo 5Km de sosea.Este un drum forestier , dar eu am fost cu solenza , asa ca nu este problema. Are si motel si casute si camping de corturi.Deci , toata lumea trebuie sa fie fericita.Plus ca exista si teren de fotbal Uitati si poza. This post has been edited by metrix4you: 28 Jan 2009, 19:37 Attached thumbnail(s) DSC00730.JPG ( Size: 1.35mb ) Number of downloads: 425 |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Rapsodie
- Gr-03-EGV ... doar eu si "Solnitza" mea ...
|
|
benkenobi |
![]()
|
![]() benkenobi Group: Members Posts: 842 Joined: 13 April 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(metrix4you @ 28 Jan 2009, 20:36) pe mine nu m-ai trecut pe lista ![]() Drumul intr-adevar nu este foarte stralucit , am fost eu prin noiembrie 2008. La partea cu cazarea are dreptate Eugen , nu vom gasi la Balea , insa propun un loc dragut , cabana Cumpana.Se abate la vreo 5Km de sosea.Este un drum forestier , dar eu am fost cu solenza , asa ca nu este problema. Are si motel si casute si camping de corturi.Deci , toata lumea trebuie sa fie fericita.Plus ca exista si teren de fotbal Uitati si poza. drumul prost? pai in bucuresti avem drumuri ok? daca mergem la munte in concediu avem parte numai de drumuri ok? matrix-frumoasa locatia. spatiu suficient si pentru masini. toti cei care se anunta pe forum ca potentiali participanti la intalnirea nationala sunt bine veniti. lista ramane deschisa pentru toti doritorii. bafta tuturor. |
--------------------
solenza
solenza rapsodie
rapsodie 2003-august
|
|
metrix4you |
![]()
|
![]() Pasionat de Solenza Group: Members Posts: 505 Joined: 13 March 07 From: Giurgiu ![]() |
uitati aici mai multe detalii:
http://www.posada.ro/cabana_cumpana.htm Distante: Bucuresti-C. de Arges 163 km; C. de Arges-Baraj Vidraru 30 km; Baraj Vidraru-Cabana Cumpana prin stanga, 15 km (drum forestier7D) - acces cu auto de teren sau Baraj Vidraru-Cabana Cumpana prin dreapta, din DN 7C (km 90 Pod parau Capra) 37 km, din care7 km pe drum forestier refacut - acces cu autoturism clasa medie !!! Eu am facut ambele variante de traseu cu solenza ![]() Pe cel mai scurt ( stanga la baraj ) este mai rau , dar este frumos daca se merge incet Pe celalalt este asfalt si este doar o portiune de drum forestier This post has been edited by metrix4you: 28 Jan 2009, 21:50 Attached thumbnail(s) harta01.jpg ( Size: 25.33k ) Number of downloads: 413 |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Rapsodie
|
|
romanvs |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 1.248 Joined: 14 January 08 From: CRAIOVA ![]() |
Intalnire e bine pusa la Balea dar cazarea se poate face mai jos unde se pot face gratare fara probleme si este si mai ieftin.Se vrea a se face o intalnire a "solenzarilor" nu mergem sa ne lafaim in lux.
Buna dispozitie sa fie. |
--------------------
Hyundai
Elantra
2021 D A C I A S O L E N Z A
|
|
Banu1974 |
![]()
|
![]() COSTIN Group: Members Posts: 1.155 Joined: 5 October 08 From: BUCURESTI-CHITILA ![]() |
QUOTE(romanvs @ 29 Jan 2009, 20:40) Intalnire e bine pusa la Balea dar cazarea se poate face mai jos unde se pot face gratare fara probleme si este si mai ieftin.Se vrea a se face o intalnire a "solenzarilor" nu mergem sa ne lafaim in lux. Buna dispozitie sa fie. Nu putem ,,impune un anumit standard"...unii vor manca ciorba,altii gratare,unii vor dormi in cort,altii in vila... Sunt convins ca ,,unii" vor face si exces de opulenta... ![]() ![]() ![]() This post has been edited by B-33 -SAC: 29 Jan 2009, 23:24 |
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
- B-33-SAC Voi radeti de mine ca sunt diferit,dar eu rad de voi ca sunteti toti la fel!!!
|
|
benkenobi |
![]()
|
![]() benkenobi Group: Members Posts: 842 Joined: 13 April 06 From: bucuresti ![]() |
excesul de opulenta despre care vorbesti nu-si are rostul atata timp cat omul poseda o solenza. daca era "jmecher" avea mert si ar pleca in insule in concediu nu ar veni cu solenza la balea.
cat despre mancare-normal ca mananca fiecare ce vrea ( chestie de gusturi, de regim, de sanatate, etc) , bea fiecare ce vrea ( de aceea avem pe piata zeci de sortimente de vin si bere). gresesc? sau ar trebui sa venim toti imbracati la fel si sa avem masinile de aceeasi culoare si model? b33 sac-te rog nu mai fi carcotas. pe fond ai dreptate ( fiecare va dormi unde va vrea si va manca ce va vrea, va purta la gat ce lant va vrea si va asculta in masina muzica pe care o vrea) dar asta nu trebuie sa fie cauza pentru care sa anulam intalnirea. mai degraba imi fac griji de vreme intrucat nu putem prevedea cum va fi vremea peste catva timp. locatia din fotografie mi se pare extraordinara asa ca lista este inca deschisa. as mai propune ca fiecare sa poarte pe luneta o hartie pe care sa scrie nickname-ul de pe forum. baietii din pitesti nu se inscriu si ei? |
--------------------
solenza
solenza rapsodie
rapsodie 2003-august
|
|
tataiedaciotul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 504 Joined: 20 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Da locul este super OK! Ma rog toata zona.Sac-ule esti tare negativist!...Fi optimist si bucura_te ca s-a ajuns la faza asta de discutii.Cand vafi sa se intample evenimentul o sa avem cu totii surpriza,asa ca...la buna vedere.
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala
- B-31-PGD Bucuresti,Dacia Solenza, Scala 2004
|
|
pskint25 |
![]()
|
![]() Membru de ieri pe maine Group: Members Posts: 500 Joined: 15 June 07 From: Aproape ![]() |
sa nu care cumva sa o luam pe stanga de la baraj!!!! pe langa faptul ca nu ai ce admira decat padure, drumul seamana cu o albie de rau secata, pe care daca mergi cu masina ajungi in urma unuia care merge pe jos... unde mai pui ca la un moment dat mi-a cam fugit pamantul de sub roti, la vale, la propriu. Pe partea dreapta se merge foarte bine, chiar daca e mai lung cu cam 20 km, si unde se intalnesc drumurile in coada lacului putem face stanga si in max 1 km este un loc de campare mai mult decat generos si pentru masini si pentru gratare si pentru dat la peste, samd. Daca e vara eu zic ca e cort! Si diferenta intre cei care dorm in vila si cei care dorm in cort este ca vei fi mai aproape de masina si mai departe de mucegai
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala 1.4 MPi... vreau RS
- B81PSK Always ahead!
|
|
Banu1974 |
![]()
|
![]() COSTIN Group: Members Posts: 1.155 Joined: 5 October 08 From: BUCURESTI-CHITILA ![]() |
QUOTE(tataiedaciotul @ 30 Jan 2009, 09:50) Da locul este super OK! Ma rog toata zona.Sac-ule esti tare negativist!...Fi optimist si bucura_te ca s-a ajuns la faza asta de discutii.Cand vafi sa se intample evenimentul o sa avem cu totii surpriza,asa ca...la buna vedere. ![]() ok. sa dea Dzeu.sa ne adunam...pana la urma. |
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
- B-33-SAC Voi radeti de mine ca sunt diferit,dar eu rad de voi ca sunteti toti la fel!!!
|
|
romanvs |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 1.248 Joined: 14 January 08 From: CRAIOVA ![]() |
Nu am avut intentia de a impune un anumit standard,dar parca prea mi se pare ca "se pun bete in roate",de genul :aia nu imi place,asa nu imi place,etc.
Cine vrea sa vina la intalnire vine pt intalnire,cine vrea concediu vrea relaxare totala in familie sau cu prietenii. Eu unul daca as veni la intalnire in timpul concediului as sta putin , as da mana cu participantii si apoi mi-as vedea in continuare de concediu. Mie mi-ar place la intalnire sa discutam despre masini,sa le admiram reciproc,sa mancam,sa bem,ce mai sa ne simtim bine si de ce nu sa nu facem si un traseu. Cum am mai spus ,buna dispozitie sa fie. This post has been edited by romanvs: 30 Jan 2009, 19:25 |
--------------------
Hyundai
Elantra
2021 D A C I A S O L E N Z A
|
|
pskint25 |
![]() ![]()
|
![]() Membru de ieri pe maine Group: Members Posts: 500 Joined: 15 June 07 From: Aproape ![]() |
plecarea din orase neaparat in coloane
![]() si eventual ar mai fi o locatie in apropriere, cam la 30 km spre fagaras/brasov (de la balea) sambata de jos, cu cazare belsug la 60 ron/zi (acum 2 ani), cu chioscuri si camp unde ne putem posta, loc de foc samd... ce ziceti? This post has been edited by pskint25: 30 Jan 2009, 20:03 |
--------------------
Dacia
Solenza
- B81PSK Always ahead!
|
|
nenestean |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 512 Joined: 22 October 08 From: Sighetu Marmatiei ![]() |
deci ....o data aveti ?????
sa vad daca ma incadrez anu asta....BACu ![]() |
--------------------
Dacia
solenza
2004 / motor 1.4
- MM 05 VFP Pe drumul cel bun !!
|
|
benkenobi |
![]()
|
data sigura nu s-a stabilit. cred ca ar fi bine in iulie . ultimul week-end. depinde si de cum se anunta vremea. voi ce ziceti?
This post has been edited by benkenobi: 30 Jan 2009, 20:21 |
--------------------
solenza
solenza rapsodie
rapsodie 2003-august
|
|
metrix4you |
![]()
|
in orice week-end din vara mai putin cel din 4-5 iulie
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Rapsodie
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(pskint25 @ 30 Jan 2009, 19:46) plecarea din orase neaparat in coloane ![]() si eventual ar mai fi o locatie in apropriere, cam la 30 km spre fagaras/brasov (de la balea) sambata de jos, cu cazare belsug la 60 ron/zi (acum 2 ani), cu chioscuri si camp unde ne putem posta, loc de foc samd... ce ziceti? Coloane de 20-30 de masini pe DN1 nu cred ca-i o idee buna , dar timp mai e destul . Pana atunci bafta tuturor si sa speram ca se mai incalzeste putin , pt ca se pare ca iarna da in marsarier si mai vine o data . ![]() This post has been edited by marius80_eugen: 30 Jan 2009, 22:34 |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
benkenobi |
![]()
|
noi ziceam ca mergem in zona balea lac, deci nu vad ce cautam pe DN1. si de ce nu am merge in coloana? cine ne interzice si de ce?
chiar este mai frumos asa. si in luna iulie este destul de cald, chiar si la balea. hai cu inscrierile, nu va opriti. |
--------------------
solenza
solenza rapsodie
rapsodie 2003-august
|
|
metrix4you |
![]()
|
vara o baitza in lacul vidraru este super .Chiar te racoreste
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Rapsodie
|
|
nenestean |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 512 Joined: 22 October 08 From: Sighetu Marmatiei ![]() |
pt data in care sa se organizeze intalnirea Solenzarilor
sa fie 01.august.2009 iar locul de intalnire.......cred ca majoritatea vrea la lacul vidraru propunerea mea ![]() |
--------------------
Dacia
solenza
2004 / motor 1.4
- MM 05 VFP Pe drumul cel bun !!
|
|
pskint25 |
![]()
|
eu ma bag pentru 1 august la vidraru... bucurestenii sa ne adunam la carol la 06.00 ?
This post has been edited by pskint25: 2 Feb 2009, 17:18 |
--------------------
Dacia
Solenza
- B81PSK Always ahead!
|
|
metrix4you |
![]()
|
mie-mi comvine
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Rapsodie
|
|
benkenobi |
![]()
|
|
--------------------
solenza
solenza rapsodie
rapsodie 2003-august
|
|
pskint25 |
![]()
|
cine tine registrul
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
- B81PSK Always ahead!
|
|
Banu1974 |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
|
|
radiozipp |
![]()
|
![]() Membru Cu Solenza ! Group: Members Posts: 560 Joined: 10 November 07 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() ![]() pana la urma.. facem si stickere cu numele de pe forum ? ![]() ar fi marfa un sir de solenze.. 10-15 masini.. ar fi ceva ![]() ![]() This post has been edited by radiozipp: 3 Feb 2009, 13:55 |
--------------------
Dacia Solenza
Scala
2003 , Scala
- 1 Noul Opel Astra 1.4 benzina full !
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
![]() Membru ma Group: Members Posts: 1.060 Joined: 18 November 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(radiozipp @ 3 Feb 2009, 13:51) ![]() ![]() ![]() pana la urma.. facem si stickere cu numele de pe forum ? ![]() ar fi marfa un sir de solenze.. 10-15 masini.. ar fi ceva ![]() ![]() toti cu tobe sport si la 180 alergam pe autostrada facem si noi stickere cu solenzaclub ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
- B-68-BMD Daca Ai cap Iese Altfel Dacia 4 ever :X |
|
benkenobi |
![]()
|
daca vom merge intr-o oarecare coloana viteza maxima va fi de 130. cine nu vrea asa vine singur. in fond nu ne grabeste nimeni, nu suntem la liniute, nu vrem sa atragem atentia mai mult decat este cazul si in ultim ainstanta dmiram peisajul. si nu uitati- unii vin cu familiile si nu cred ca este dispus cineva sa riste viata copiilor din masina pentru fite de doi lei.
cred ca as putea veni cu bmw-ul si sa-l vad pe ala care se tine dupa mine. ![]() serios vorbind nu vrea nimeni sa transformam intalnirea intr-o amintire urata asa ca prudenta va fi cuvantul de ordine. toti sunt bineveniti. asteptam inscrieri. si sunt sigur ca pana la vara fiecare poate strange cateva milioane vechi pentru un plin si ceva bere si ceva friptura si ........fiecare ce vrea. |
--------------------
solenza
solenza rapsodie
rapsodie 2003-august
|
|
metrix4you |
![]()
|
deci pana la urma chiar o sa mergem.Super ... abia astept.Are dreptate in legatura cu viteza ... nu mergem la intrecere.
Partea cu gratarele si bericica va fi super ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Rapsodie
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 11:08 |