SOLENZA TUNING SHOW, intalnirea nationala a Solenzarilor
![]() ![]() ![]() |
SOLENZA TUNING SHOW, intalnirea nationala a Solenzarilor
Banu1974 |
![]()
|
![]() COSTIN Group: Members Posts: 1.155 Joined: 5 October 08 From: BUCURESTI-CHITILA ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
- B-33-SAC Voi radeti de mine ca sunt diferit,dar eu rad de voi ca sunteti toti la fel!!!
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
![]() Membru ma Group: Members Posts: 1.060 Joined: 18 November 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(benkenobi @ 3 Feb 2009, 19:35) daca vom merge intr-o oarecare coloana viteza maxima va fi de 130. cine nu vrea asa vine singur. in fond nu ne grabeste nimeni, nu suntem la liniute, nu vrem sa atragem atentia mai mult decat este cazul si in ultim ainstanta dmiram peisajul. si nu uitati- unii vin cu familiile si nu cred ca este dispus cineva sa riste viata copiilor din masina pentru fite de doi lei. cred ca as putea veni cu bmw-ul si sa-l vad pe ala care se tine dupa mine. ![]() serios vorbind nu vrea nimeni sa transformam intalnirea intr-o amintire urata asa ca prudenta va fi cuvantul de ordine. toti sunt bineveniti. asteptam inscrieri. si sunt sigur ca pana la vara fiecare poate strange cateva milioane vechi pentru un plin si ceva bere si ceva friptura si ........fiecare ce vrea. off:pe mine ma tine sa vin dupa tine cat i-ai dat?? 250??? usor....inchiriez un avion sa ma traga si merg cu 500 dupa tine vin noaptea si iti pun apa in rezervor si cand e sa ne alergam u o sa mergi cu 120 si eu cu 180 ca u ai apa in loc de benzina ![]() on:glumesc si eu normal ca nu mergem cu 180(toti) mergem frumos cu 120-130 viteza de cruaziera....bei un suc,o cafea,un burn,redbul ajungi acolo faci un gratar bei o bericica......... |
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
- B-68-BMD Daca Ai cap Iese Altfel Dacia 4 ever :X |
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
QUOTE(benkenobi @ 3 Feb 2009, 20:35) daca vom merge intr-o oarecare coloana viteza maxima va fi de 130. cine nu vrea asa vine singur. in fond nu ne grabeste nimeni, nu suntem la liniute, nu vrem sa atragem atentia mai mult decat este cazul si in ultim ainstanta dmiram peisajul. si nu uitati- unii vin cu familiile si nu cred ca este dispus cineva sa riste viata copiilor din masina pentru fite de doi lei. cred ca as putea veni cu bmw-ul si sa-l vad pe ala care se tine dupa mine. ![]() serios vorbind nu vrea nimeni sa transformam intalnirea intr-o amintire urata asa ca prudenta va fi cuvantul de ordine. toti sunt bineveniti. asteptam inscrieri. si sunt sigur ca pana la vara fiecare poate strange cateva milioane vechi pentru un plin si ceva bere si ceva friptura si ........fiecare ce vrea. Bine zis,'viteza maxima'.....eu as propune chiar mai putin ca nu ne grabim. Dar imi convine si asa....atinge 130 cazanul meu ![]() Pana la 180 pe ceas...ne tinem toti dupa bmw-ul tau.. ![]() @ AR-18-MOS......omule.....chiar nu te poti abtine? Chiar n-are rost atitudinea asta. Desi e numita intalnirea 'solenzarilor' eu o sa vin cu supernova....ca asta detin. Alti prieteni cu matiz,logan,1300 sau alte marci dupa buget. Ce zici.....vii si tu cu loganul,ca tot dacie e pana la urma. Bafta! |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
benkenobi |
![]()
|
![]() benkenobi Group: Members Posts: 842 Joined: 13 April 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(AR-18-MOS @ 3 Feb 2009, 21:42) tiberiu lasa gura mai moale si posteaza ceva idei. la 40 de ani ai tai ar trebui sa fi ceva mai copt si mai putin caustic. daca vom veni de la bucurestyi vreo 10-15 masini sunt sigur ca vor veni si din tara alte cateva. asa ca vom face un mic foc de tabara si ne vonm simti bine la un gratar si o bere pe malul lacului. in fond este mai frumos si mai bine decat in padurile din jurul bucurestiului. on topioc- nu te inscrii si tu? ca loganul ala gri al tau chiar este frumos si tot dacie este. ![]() |
--------------------
solenza
solenza rapsodie
rapsodie 2003-august
|
|
radiozipp |
![]()
|
![]() Membru Cu Solenza ! Group: Members Posts: 560 Joined: 10 November 07 From: Bucuresti ![]() |
eu am zis 15-20 pt ca atatea stiu ca vin la intalniri.. am spus si eu prin aproximatie.. ca daca eram vro mama omida iti spuneam de acum cati vor veni... ar fi marfa..
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala
2003 , Scala
- 1 Noul Opel Astra 1.4 benzina full !
|
|
tataiedaciotul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 504 Joined: 20 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Mai oa...meni buni!Din cate stiu eu ar fi prima iesire "intrunita".La a2-a, a3-a,la...cite or mai fi ...o sa vedem.Asa ca ar tebui sa nu mai batem apa in piua si sa ne agitam cand se apropie evenimentul.Parerea mea!...
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala
- B-31-PGD Bucuresti,Dacia Solenza, Scala 2004
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Banu1974 |
![]()
|
![]() COSTIN Group: Members Posts: 1.155 Joined: 5 October 08 From: BUCURESTI-CHITILA ![]() |
QUOTE(AR-18-MOS @ 5 Feb 2009, 22:19) Sa vad cum stati cu organizarea, sa fie ceva calumea ... Si sa fiu "disponibil". Deci, nu promit nimic de pe acum. No ofence.... Parerea mea e ca ,,disponibilitatea",nu tine decat de vointa si ,de ce nu?...de dorinta. Poate gasim un sistem sa facem publica aceasta intalnire,multi posesori impatimiti de solenze,nu au habar de acest forum. |
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
- B-33-SAC Voi radeti de mine ca sunt diferit,dar eu rad de voi ca sunteti toti la fel!!!
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
QUOTE(B-33 -SAC @ 5 Feb 2009, 22:26) No ofence.... Parerea mea e ca ,,disponibilitatea",nu tine decat de vointa si ,de ce nu?...de dorinta. Poate gasim un sistem sa facem publica aceasta intalnire,multi posesori impatimiti de solenze,nu au habar de acest forum. sau de vointa si dorinta sefului in unele cazuri. pentru publicitate da-ti un mail pe la canalele tv romanesti, se va gasi unul care sa publice stirea, chit si pe "burtiera". |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
pskint25 |
![]()
|
![]() Membru de ieri pe maine Group: Members Posts: 500 Joined: 15 June 07 From: Aproape ![]() |
stikere pe luneta....
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala 1.4 MPi... vreau RS
- B81PSK Always ahead!
|
|
Banu1974 |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
|
|
pskint25 |
![]() ![]()
|
![]() Membru de ieri pe maine Group: Members Posts: 500 Joined: 15 June 07 From: Aproape ![]() |
facem textul si sa vedem cate bucati producem
![]() Solenza@Vidraru 01.08.09 www.daciaclub.ro This post has been edited by pskint25: 6 Feb 2009, 10:31 |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala 1.4 MPi... vreau RS
- B81PSK Always ahead!
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
![]() Membru ma Group: Members Posts: 1.060 Joined: 18 November 08 From: Bucuresti ![]() |
macar in ziar sa dam
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
|
Mihai San |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 973 Joined: 2 April 08 From: Bucuresti sau Arges ![]() |
Eu zic ca aceste stickere sa le primim gratis de la cei care se ocupa si care au de castigat de pe urma acestui forum...in fond noi avand aceste stickere pe luneta atragem mai multi utilizatori ai acestui forum si se mareste si buzunarul proprietarilor forumului.
Deci asteptam aceste stickere din partea lor... ![]() |
--------------------
Dacia;
solenza
2005/confort ; vw golf 4 1.6 16v
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
QUOTE(Mihai San @ 6 Feb 2009, 14:23) Eu zic ca aceste stickere sa le primim gratis de la cei care se ocupa si care au de castigat de pe urma acestui forum...in fond noi avand aceste stickere pe luneta atragem mai multi utilizatori ai acestui forum si se mareste si buzunarul proprietarilor forumului. Deci asteptam aceste stickere din partea lor... ![]() corect ! |
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
|
ursu_83 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 208 Joined: 17 September 08 From: Bucuresti ![]() |
e un baiat la Braila care face stikere cu dacia club...mi-am comandat si eu unul plus niste stikere cu solenza...maine o sa pun poze dupa ce le lipesc
si lucreaza si ieftin. 6 Feb 2009, 15:38: m-as baga si io la intrunirea asta .... This post has been edited by ursu_83: 6 Feb 2009, 15:38 |
--------------------
dacia
solenza
2003/clima
- B 30 URS
|
|
radiozipp |
![]()
|
![]() Membru Cu Solenza ! Group: Members Posts: 560 Joined: 10 November 07 From: Bucuresti ![]() |
nu vezi ca altceva decat warn-uri nu dau...un concurs ceva..sau chiar sa dea la toti useri de pe acest forum inregistrati un sticker ceva.. ca vorba aia.. e reclama lor pe masinile noastre...ba chiar mai mult... noi platim ca sa le facem (nu si in cazul meu , traiasca puiu si sac)si sa le punem pe masina...
This post has been edited by radiozipp: 6 Feb 2009, 17:13 |
--------------------
Dacia Solenza
Scala
2003 , Scala
- 1 Noul Opel Astra 1.4 benzina full !
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
QUOTE(andr3y_yoo @ 6 Feb 2009, 13:40) ![]() ![]() ![]() Sindicatul 'Solenzarul' va aduce la cunostinta ca in data de 1.08.2009 la ora(care vreti voi),la Balea Lac,va avea loc intrunirea nationala a solenzarilor tunati. Pe ordinea de zi se afla urmatoarele: 1-Prezentarea membrilor. 2- Prezentarea utilajelor din dotare(proprie sau a parintilor) ![]() 3-Prezentarea tuningului. 4-Prezentarea proiectelor de viitor (daca exista). 5-Felicitari,masa,dans.......la discretie. Foarte important!!!!! Felicitarile,masa si dansul se platesc nemteste ![]() ASTEPTAM PROVINCIA!!!!!IN NUMAR CAT MAI MARE!!!!! Ce ziceti,merge??? Il publicam??? This post has been edited by puiu82: 6 Feb 2009, 17:15 |
--------------------
Toyota
Auris
2011
Ex-clima verde jad. |
|
Banu1974 |
![]()
|
QUOTE(puiu82 @ 6 Feb 2009, 17:14) ![]() ![]() ![]() Sindicatul 'Solenzarul' va aduce la cunostinta ca in data de 1.08.2009 la ora(care vreti voi),la Balea Lac,va avea loc intrunirea nationala a solenzarilor tunati. Pe ordinea de zi se afla urmatoarele: 1-Prezentarea membrilor. 2- Prezentarea utilajelor din dotare(proprie sau a parintilor) ![]() 3-Prezentarea tuningului. 4-Prezentarea proiectelor de viitor (daca exista). 5-Felicitari,masa,dans.......la discretie. Foarte important!!!!! Felicitarile,masa si dansul se platesc nemteste ![]() ASTEPTAM PROVINCIA!!!!!IN NUMAR CAT MAI MARE!!!!! Ce ziceti,merge??? Il publicam??? Bravo nenea! mai simplu si fara ,,sindicat",nu merge? ,,sindicatul", pe mine,ma duce cu gandul la altfel de grupare... Zic sa alegem si un ,,presedinte",serios,si membrii care au de facut o propunere...sa o prezinte la ,,urmatorul congres al solenzarilor".... This post has been edited by B-33 -SAC: 6 Feb 2009, 18:21 |
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
QUOTE(B-33 -SAC @ 6 Feb 2009, 18:19) Bravo nenea! mai simplu si fara ,,sindicat",nu merge? ,,sindicatul", pe mine,ma duce cu gandul la altfel de grupare... Zic sa alegem si un ,,presedinte",serios,si membrii care au de facut o propunere...sa o prezinte la ,,urmatorul congres al solenzarilor".... puteti folosi marea adunare generala a solenzarilor, are un aer mai serios asa ![]() ca sa va faceti reclama bagati mass-uri pe mess la greu si repet incercati pe la tv, inclusiv la otv. |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
nenestean |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 512 Joined: 22 October 08 From: Sighetu Marmatiei ![]() |
deci gata ??? definitiv ca intalnirea solenzarilor va avea loc in data de 1.08.2009 la balea lac ???
![]() |
--------------------
Dacia
solenza
2004 / motor 1.4
- MM 05 VFP Pe drumul cel bun !!
|
|
Banu1974 |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
23.08
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
puiu82 |
![]()
|
Pana la al XV-lea congres.......mai avem de mancat.........
Atunci,sa incercam si alte denumiri:Cartelul Solenza,Asociatia Solenzarilor Profesionisti,Gasca Solenzarilor,Uniunea Posesorilor de Solenza,Partidul Solenza Tunata,Clubul Solenzarilor De Toate Varstele,Mafiotii Solenzari ![]() Asteptam cu mare interes,noi propuneri pentru denumire. ![]() ![]() Bafta! |
--------------------
Toyota
Auris
2011
Ex-clima verde jad. |
|
Banu1974 |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
|
|
nenestean |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 512 Joined: 22 October 08 From: Sighetu Marmatiei ![]() |
o idee.....poate pt reclama.....cine se stie mai bine sa faca ceva mai frumos
This post has been edited by nenestean: 6 Feb 2009, 22:31 Attached thumbnail(s) solenzaniada_copy.jpg ( Size: 220.69k ) Number of downloads: 176 |
--------------------
Dacia
solenza
2004 / motor 1.4
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
nenestean |
![]()
|
ii doar un exemplu.
puteam sa scriu 30 feb. 2055 |
--------------------
Dacia
solenza
2004 / motor 1.4
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
QUOTE(andr3y_yoo @ 3 Feb 2009, 21:19) Baiete, tu ai fost vreo data, de cand ai permisul, in coloana de peste 10 masini? La o asemenea coloana, mergi maxim cu 110Km/h, ca daca se intampla ceva, la 130Km/h pe un drum national, se face toata coloana praf si pulbere! Uite, aici necugetare, ce s-a intamplat azi vara, cand am mers in coloana cu +130Km/h. Si am fost foarte norocosi! This post has been edited by AR-18-MOS: 6 Feb 2009, 22:48 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
benkenobi |
![]()
|
![]() benkenobi Group: Members Posts: 842 Joined: 13 April 06 From: bucuresti ![]() |
tiberiu-lasa dragul meu ca-i invat eu cum se merge in coloana. stai linistit si mai ales nu extrapola nici0data. daca un individ face un accident mergand in coloana nu trebuie sa facem toti accidente. in situatii similare oamenii se comporta diferit.
iar despre viteza s-a specificat clar-max 130 asta insemnand pe A1, nicidecum pe alte sosele. sunt ferm convins ca cei din filmulet mai mult se jucau pe sosea decat sofau in limitele legale, ale bunului simt si ale respectului fata de alti participanti la trafic. iar cei pe care-i cunosc si care vor veni de la bucuresti au destula experienta asa incat sa nu produca evenimente neplacute. This post has been edited by benkenobi: 7 Feb 2009, 10:00 |
--------------------
solenza
solenza rapsodie
rapsodie 2003-august
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 09:20 |