SOLENZA TUNING SHOW, intalnirea nationala a Solenzarilor
![]() ![]() ![]() |
SOLENZA TUNING SHOW, intalnirea nationala a Solenzarilor
AR-18-MOS |
![]()
|
||
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
||
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|||
pskint25 |
![]()
|
![]() Membru de ieri pe maine Group: Members Posts: 500 Joined: 15 June 07 From: Aproape ![]() |
atentie la atentie...dar din vidraru s-a transformat in balea ???
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala 1.4 MPi... vreau RS
- B81PSK Always ahead!
|
|
benkenobi |
![]()
|
![]() benkenobi Group: Members Posts: 842 Joined: 13 April 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
solenza
solenza rapsodie
rapsodie 2003-august
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
![]() Membru ma Group: Members Posts: 1.060 Joined: 18 November 08 From: Bucuresti ![]() |
mi-a placut faza cu "de la lastun pana la sandero"
![]() poti sa fi sofer de rally dar daca un prost intra in tine tu cu ce esti de vina? sau daca pune o frana brusca ca ii se pare ca ii iese o frunza in fata.... |
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
- B-68-BMD Daca Ai cap Iese Altfel Dacia 4 ever :X |
|
romanvs |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 1.248 Joined: 14 January 08 From: CRAIOVA ![]() |
Viteza in coloana ,nu mai mare decat viteza maxima admisa pe fiecare portiune de drum in parte(autostrada,drum european,drum national,localitate,etc).Treaba cu sticherele este o idee buna, dupa parerea mea.
Locatia intalnirii Vidraru sau Balea Lac sunt bune ,ramane sa se aleaga exact locatia in functie de "doritori". Despre data intalnirii de 01.08.09 ,inca nu pot sa ma pronunt daca o sa pot sa ajung sau nu,mai este destul timp pana atunci. Cum am mai spus daca sunt liber vin. Ideea cu reclama cred ca este bine venita,cum spunea cineva mai inainte pot fi posesori de Solenze care nu stiu de acest forum si poate sunt interesati de intalnire. |
--------------------
Hyundai
Elantra
2021 D A C I A S O L E N Z A
|
|
Mihai San |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 973 Joined: 2 April 08 From: Bucuresti sau Arges ![]() |
Dar totusi noi dam bani sa le si facem publicitate si pana la urma tot proprietarii si administratorii au de castigat dupa publicitatea pe care le o facem aducand multi vizitatori....si de aici treaba se imbunatateste petru ei.... noi nu castigam nimic cu aceste stickere pe luneta pana la urma si facem reclama unui forum care as putea zice ca ''ar trebuie sa ne plateasca sa le facem reclama'' dar eu nu am cerut asta ci macar de acele stickere sa se ocupe cineva si sa le distribuie gratuit membrilor care solicita acest lucru .....si bani sunt sa poata face aceste stickere si sa le distribuie gratis dar ei poate ca nu doresc sa si extinda activitatea aducand multi useri si nu doresc sa faca mai multi bani din acest forum....pentru ca ei daca v- ati gandit scot o groaza de bani la ce traffic au si cate reclame au....
In fine....ei ar trebui sa stie cel mai bine cum se actioneaza in astfel de situatii insa eu le am propus o idee care sigur le ar aduce profit maxim din toate punctele de vedere...ganditi va daca s-ar distribui aceste stickere gratis userilor si tot colindand tara cu stickerul pe luneta fiecare user pe toate drumurile cu cat s ar imbunatatii numarul vizitatorilor? eu nu am spus toate astea ca ar fi scump un astfel de sticker ..pana la urma ajunge la 3,4 lei dar asa ar fii frumos sa procedeze..... SAU macar sa puna la dispozitie un punct de lucru ,o locatie si o persoana care sa se ocupe de vanzarea acestor stickere daca nu se incumeta sa le ofere gratis This post has been edited by Mihai San: 9 Feb 2009, 01:20 |
--------------------
Dacia;
solenza
2005/confort ; vw golf 4 1.6 16v
|
|
pskint25 |
![]()
|
![]() Membru de ieri pe maine Group: Members Posts: 500 Joined: 15 June 07 From: Aproape ![]() |
daca ajungem la o forma finala, si le lucreaza cineva, ma ofer eu sa le fac si sa le dau vinerea pe pret de productie....
|
--------------------
Dacia
Solenza
- B81PSK Always ahead!
|
|
BoomPunk |
![]()
|
![]() Membru fara respect ptr lege si ``organ``! Group: Members Posts: 637 Joined: 20 March 06 From: Bucharest ![]() |
Referitor la mersul in coloana si la ingrijorarile mai mult sau mai putin fondate ale unor prea-cinstiti membri ai forumului...Daca se respecta viteza legala,daca se adapteaza viteza la conditiile drumului si traficului,daca se pastreaza o distanta de totala siguranta intre cei din coloana...eu pariez ca cel mai nefericit ``accident`` care se poate produce,este cel mult o pana de cauciuc sau ``pierderea`` pe drum a vreunuia dintre participanti.
Haideti sa nu mai dramatizam doar de dragul de-a fi intr-o perpetua telenovela...mai puneti si binele in fata,nu doar raul in dulcele stil romanesc...drobul de sare va cadea,poate...dar nu trebuie sa-l asteptam sa cada. Reclama...cei care detin acest forum nu au nici o obligatie fata de noi,din cate cred eu,cei care-s moderatori fac ceea ce fac pe gratis sau pe o suma simbolica.Reclamele au aparut pe forum doar pentru a se putea plati domeniul si poate pentru alte cheltuieli conexe,nu vom primi noi bani de la acestia sau din partea forumului,indiferent de evenimentul pe care-l organizam,pentru ca nici noi n-am platit vreo cotizatie vreodata pentru a avea acces pe forum.Haideti sa nu cerem ce nu e cazul...nu ne-a obligat nimeni sa punem stickerele cu ``daciaclub`` pe masini deci nici sa le facem reclama,am fost de acord sa platim aceste stickere,unii s-au zbatut destul sa intre in posesia lor.Asa cum nimeni altcineva decat voi nu v-a platit modificarile de orice natura aduse masinilor din dotare,nici acum nu va plati nimeni altcineva decat voi aceasta reclama....in eventualitatea in care ea s-ar intampla.Stiu ca ar fi frumos sa se mediatizeze acest eveniment...dar nu prea cred ca avem solutii cu adevarat viabile.Am putea sa incercam la emisiunea ``roata de rezerva` stiu ca ei sunt mai putin pretentiosi si destul de ok ca oameni.Am mai putea sa popularizam pe forumul 4tuning.ro,avand in vedere traficul pe care-l are...poate chiar si pe forumul reno.ro. Putem incerca pe orice forum ne da prin cap,reclama tot reclama va fi,usor-usor,chiar daca nu vom fi luati prea tare-n seama,oricum vom face destule valuri...de auzit intr-un fel sau altul se va auzi despre noi si ceea ce vrem sa intreprindem,mai mult decat daca discutam doar aici pe forum. ![]() |
--------------------
Dacia
de calcat
Zepter
|
|
metrix4you |
![]()
|
![]() Pasionat de Solenza Group: Members Posts: 505 Joined: 13 March 07 From: Giurgiu ![]() |
si daca o sa fim multi pe la Balea sau Vidraru o sa primim si reducere la bere ?
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Rapsodie
- Gr-03-EGV ... doar eu si "Solnitza" mea ...
|
|
Boris08 |
![]()
|
![]() Supraponderal sunt,dar nu-mi plac masinile mari :)) Group: Members Posts: 474 Joined: 9 May 08 From: Bucuresti ![]() |
Probabil ,pt ca o vom lua en-gros
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2005 Confort Sporit
|
|
theundertaker |
![]()
|
![]() welcome to hell Group: Members Posts: 80 Joined: 17 October 08 From: Death Valley ![]() |
Deci...data plecarii 01.08.2009, dar data intoarceri care este?
Sper ca data intoarcerii nu este 02.08.2008, pt ca nu cred ca are rost un drum de cateva sute de km doar pt o noapte. Ganditi-va si voi ca in data de 01.08.2009 se ajunge, la locul stabilit, undeva dupa orele 14 (depinde de locatia fiecarui membru) sau chiar mai tarziu. Dupa ce ai ajuns acolo, incerci sa te cazezi undeva (daca mai gasesti camere). Pe urma incepe distractia, faci cunostinta cu colegii de pe forum (cei care vor fi prezenti), discutii despre masina fiecaruia, o betie mica sau doua, un foc urias de tabara, discoteca in aer liber, etc. Vine dimineata, cand normal, te odihnesti putin, pt ca nu poti sa te intorci acasa asa obosit. Dupa ce te trezesti te pregatesti de drumul spre casa, doar nu te apuci iar sa bei, nu? Si-atunci pt o noapte facem atata drum? Eu zic sa stam cel putin pana in 03.08.2009, pt a putea face si ceva drumetii, o baie, un pescuit, etc. sa te distrezi toata ziua de duminica. Parerea mea.... This post has been edited by theundertaker: 10 Feb 2009, 08:34 |
--------------------
BMW
750i
2010 FERRARI F430/2009
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
eu cred ca acei dintre voi care vor sa vina si nu vor sa doarma in corturi sa inceapa sa caute cazare de pe acum, ca atunci nu se stie, si mai bine sa fii acoperit.
|
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
pskint25 |
![]()
|
am dormit cuc ateva ocazii in masina de n-am avut aer...tun... ca acasa
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
- B81PSK Always ahead!
|
|
CAT_GAB |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 5 January 09 From: BUCURESTI ![]() |
la capitolul dormit in masina in luna AUGUST se poate dormi fara probleme nu conteaza ce fel de DACIA ai credeti-ma ca am incercat cam toate modelele cu 5 locuri si nu ai nici un STRES.
|
--------------------
dacia
SOLENZA
CONFORT
- AG 09 - - -
|
|
Boris08 |
![]()
|
![]() Supraponderal sunt,dar nu-mi plac masinile mari :)) Group: Members Posts: 474 Joined: 9 May 08 From: Bucuresti ![]() |
Ma acum nu ca ar fi vb de bani, dar sincer mie-mi pare mult mai misto la cort (in conditiile meteo favorabile )decat intr-o oarecare cabana care nu iti ofera mai nimik......
Eu zic ca daca nu planificam si nu organizam calumea (adica stabilita locatia fixa nu probabila,si stabilim cu cazarea nu ne trezima acolo ca de fapt noi suntem 50 iar locuri de cazare 20),ar fi de preferat sa luam corturi cu noi........De mancare gasesti repede dar de dormit.....sa ne separam in 7 cabane la cine-stie ce distanta ......mai bine nu ca aia nu mai e intalnire........ Mentionez ca nu sunt contra intalnirii,eu abia astept sa ne intalnim si asa cum a mai zis cineva mai sus ar fi frumos sa stam macar de pe 1 dimineata pana pe 3 seara...... |
--------------------
Dacia
Solenza
2005 Confort Sporit
|
|
CAT_GAB |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 5 January 09 From: BUCURESTI ![]() |
Daca nu apare ceva care sa ma faca sa plec prin alte parti eu cred ca s-ar putea sa fiu acolodin 31.07 ca na plec de VINERI pana DUMINICA.
Dar pana atunci mai VORBIM!!! |
--------------------
dacia
SOLENZA
CONFORT
- AG 09 - - -
|
|
benkenobi |
![]()
|
![]() benkenobi Group: Members Posts: 842 Joined: 13 April 06 From: bucuresti ![]() |
functie de cati se inscriu la intalnire, vom face ceva rezervari la camping si la cabana. noi sa fim sanatosi pana atunci.
de dormit, dormim noi cumva. unii am mai facut si armata si inca mai dormim prin masini asa ca.......dormitul nu este o problema. ma gandeam ca ar frumos ca cel cu solenza cea mai frumoasa si mai "lucrata" sa castige ca premiu un plin de benzina. ce ziceti? in rest, bere, gratare si muzica si......... pleaca fiecare cand vrea. eu unul stau pana plec ![]() This post has been edited by benkenobi: 10 Feb 2009, 20:06 |
--------------------
solenza
solenza rapsodie
rapsodie 2003-august
|
|
metrix4you |
![]()
|
![]() Pasionat de Solenza Group: Members Posts: 505 Joined: 13 March 07 From: Giurgiu ![]() |
eu abai astept sa-mi testez noul cort
![]() acum stau in dubiu cu ce sa vin , cu solenza sau cu papucul sa-l testez putin pe 4x4 ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Rapsodie
|
|
benkenobi |
![]()
|
|
--------------------
solenza
solenza rapsodie
rapsodie 2003-august
|
|
romanvs |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 1.248 Joined: 14 January 08 From: CRAIOVA ![]() |
In Solenza cu bancheta rabatata pot dormi bine doua persoane daca au sub 1,80 m inaltime.
Unii dorm si la volan. ![]() |
--------------------
Hyundai
Elantra
2021 D A C I A S O L E N Z A
|
|
Banu1974 |
![]()
|
![]() COSTIN Group: Members Posts: 1.155 Joined: 5 October 08 From: BUCURESTI-CHITILA ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
- B-33-SAC Voi radeti de mine ca sunt diferit,dar eu rad de voi ca sunteti toti la fel!!!
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
![]() Membru ma Group: Members Posts: 1.060 Joined: 18 November 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
|
nenestean |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 512 Joined: 22 October 08 From: Sighetu Marmatiei ![]() |
QUOTE(andr3y_yoo @ 11 Feb 2009, 19:31) wow :| da ce i'ai inghesuit...... sa nu uitam ca solenza ii o masinuta .....nu un camion unde poate sa doarma toata familia cine va fi cu familia ....ori la cort ori la hotel dar fiecare sa isi rezolve singur treaba cu."unde dorm?" parerea mea ![]() |
--------------------
Dacia
solenza
2004 / motor 1.4
- MM 05 VFP Pe drumul cel bun !!
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
QUOTE(nenestean @ 11 Feb 2009, 19:42) wow :| da ce i'ai inghesuit...... sa nu uitam ca solenza ii o masinuta .....nu un camion unde poate sa doarma toata familia cine va fi cu familia ....ori la cort ori la hotel dar fiecare sa isi rezolve singur treaba cu."unde dorm?" parerea mea ![]() mai bine decat pe jos ![]() eu am dormit foarte bine pe scaunul din fata sofer.....pe bancheta e deja lux ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
|
Boris08 |
![]()
|
Ma eu cand am zis ca sa venim cu corturile nu am zis ca e obligat.Am vrut sa zic ,ca cine alege locul trebuie sa il cunoasca bine si sa stim din start daca avem unde ne caza acolo.......Pt ca nu cred ca va convine sa stam impartiti la cinestie ce distanta intre noi .....Ma refeream sa gasim un loc de cazare generos (sa ne primeasca pe toti),sau daca nu venim cu corturi.......
|
--------------------
Dacia
Solenza
2005 Confort Sporit
|
|
pskint25 |
![]()
|
camping inseamna corturi...sau masina...daca ne adunam dam aans si luam cabana de langa camping...cu avans ...
|
--------------------
Dacia
Solenza
- B81PSK Always ahead!
|
|
metrix4you |
![]()
|
eu am fost prin noeimbrie in zona , si am ceva cunostinte despre cazare.
La Balea-Lac , nu sunt sanse de cazare , mai jos spre lacul Vidraru este cabana Capra care iar nu este prea recomandat pentru ca este catalogata hotel *** , apoi cativa km mai jos este un complex de vile , Piscul Negru , este bine si macare super , dar nu sunt locuri de camping , iar ultima cabana mai mare care are si parcare si este o cabana pe 3-4 nivele , cu casute si loc de camping este cabana Cumpana. Nu stiu preturile de la aceasta cabana , dar se pot verifica la un nr de tel si eventual se poate discuta despre o inchiriere. Eu astept si parerile voastre , dar daca se va opta spre o cabana cu camping de corturi ... abia astept sa dorm la cort. O sa incerc sa promovez cat mai mult aceasta intalnire in Giurgiu , dar sper sa nu promit ceva degeaba si sa ma trezesc ca nu se mai tine |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Rapsodie
|
|
curentat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 10 December 08 ![]() |
pana la urma ce data e stabilita si unde ca loc?
|
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
|
|
Boris08 |
![]()
|
Deci pana la urma eu as propune sa ramana Cabana Cumpana,pt ca dupa cum apare si in poza pusa de un coleg (imi cer scz ca nu i-am retinut numele) la pag 7 pare a fi superbine....E loc destul acolo......
|
--------------------
Dacia
Solenza
2005 Confort Sporit
|
|
pskint25 |
![]()
|
subscriu la cele scrise de boris
|
--------------------
Dacia
Solenza
- B81PSK Always ahead!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 08:24 |