SOLENZA TUNING SHOW, intalnirea nationala a Solenzarilor
![]() ![]() ![]() |
SOLENZA TUNING SHOW, intalnirea nationala a Solenzarilor
Zippy |
![]()
|
||
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|||
Boris08 |
![]()
|
![]() Supraponderal sunt,dar nu-mi plac masinile mari :)) Group: Members Posts: 474 Joined: 9 May 08 From: Bucuresti ![]() |
De ce nu???? Orcine e binevenit ,si cu tancul daca vrea
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2005 Confort Sporit
|
|
Rafi |
![]()
|
![]() e doua bleu!! Group: Members Posts: 1.204 Joined: 27 November 07 From: ™Bucharest™ ![]() |
QUOTE(Boris08 @ 14 Feb 2009, 01:44) ![]() ![]() Attached thumbnail(s) M1A1_Abrams.jpg ( Size: 22.95k ) Number of downloads: 548 |
--------------------
Dacia™
1310----CN----
--1996-- Daewoo™ Nubira II --CDX-- --2006--
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
|
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
pskint25 |
![]()
|
![]() Membru de ieri pe maine Group: Members Posts: 500 Joined: 15 June 07 From: Aproape ![]() |
sa nu uiti berea, gratarul si 2 kile de benina, ca taxa de outsider
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala 1.4 MPi... vreau RS
- B81PSK Always ahead!
|
|
extasy_myhay |
![]()
|
![]() un pitic intr-o lume mare Group: Members Posts: 282 Joined: 11 May 08 From: Bucuresti ![]() |
oameni buni eu deja am facut rezervare la cabana solnita
![]() ![]() |
--------------------
DACIA
SOLENZA
2004 Confort sporit chiar spre scala
- B XX HWO
|
|
pskint25 |
![]()
|
![]() Membru de ieri pe maine Group: Members Posts: 500 Joined: 15 June 07 From: Aproape ![]() |
face cineva lista?
ne-am decis? |
--------------------
Dacia
Solenza
- B81PSK Always ahead!
|
|
Boris08 |
![]()
|
![]() Supraponderal sunt,dar nu-mi plac masinile mari :)) Group: Members Posts: 474 Joined: 9 May 08 From: Bucuresti ![]() |
Lista lui Shindler
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2005 Confort Sporit
|
|
benkenobi |
![]()
|
![]() benkenobi Group: Members Posts: 842 Joined: 13 April 06 From: bucuresti ![]() |
constat ca, cel putin teoretic, si-au exprimat dorinta de a veni la munte destui posesori de solenze pana acum. sa vedem si cine vine cu adevarat.
lista definitiva va fi facuta in luna iunie ca sa putem face rezervari la cabana ( camping sau casute). pana atunci noi sa fim sanatosi. si veti grija mare la radare. s-a dat liber la amenzi ( bani la buget) |
--------------------
solenza
solenza rapsodie
rapsodie 2003-august
|
|
extasy_myhay |
![]()
|
![]() un pitic intr-o lume mare Group: Members Posts: 282 Joined: 11 May 08 From: Bucuresti ![]() |
mai pulsez cu o solenza(un amic)
p.s. detectorul isi scoate banii cu aproape fiecare drum aveti grija in bucuresti ca s-au inmultit camerele ( cred ca e epidemie) |
--------------------
DACIA
SOLENZA
- B XX HWO
|
|
Fantomas |
![]()
|
![]() Nesuferit Group: Members Posts: 186 Joined: 27 February 08 From: Bucuresti ![]() |
Sal .. intervin si eu ... cu o mica precizare , observatie sau cum vreti sa o numiti
![]() in primul rand .. pana in iunie mai este ... si sigur pana atunci o sa se schimbe multe lucruri , si mai mult de 8-9 ... maxim 12 masini nu vor venii din simplu fapt ca multi nu vin la intalniriile din bucuresti ... ce sa mai zic la cele din provinciu ... si eu sunt unul dintre cei care nu vin la intalniriile bucuresteniilor ( daca pot zice asa ) .... eu cred ca acest topic e bine venit , bine gandit , dar eu zic ca trebuie stabilit cu 1 sapt inainte aceasta intalnire ... pt ca multi nu pot sa isi ia concedii in anumite perioade ale anului cel mai bine ar fii ... in prima saptamana a lunii iunie sa se stabileasca o intalnire exact din acea luna si sa se mearga intr`un week`end ... de preferat undeva unde pot ajunge toti si drumu este usor si cunoscut de 95 % dintre cei de pe forum. balea lac este o zona frumoasa etc etc ... dar la brasov este mai bine .. din punct de vedere a zonei arhii cunoscute ... parerea mea si chestia cu marea... sa fim serios ![]() ![]() este doar o PARERE , OBSERVATIE ... asa ca luati`ma usor cu criticile ![]() This post has been edited by Fantomas: 17 Feb 2009, 00:32 |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2004
- B 86 ***
|
|
Boris08 |
![]()
|
Fantomas cu tot respectul dar nu am inteles nimic din ce ai scris mai sus......
Legat de mare, a cazut de mult pt ca e multa aglomeratie iar celui din coltul opus al hartii nu-i este deloc benefic la buzunar sa vina la mare pt o simpla intalnire(aici sunt exclusi cei care oricum merg anual la mare si nu i-ar fi deranjat) ....La Balea noi am considerat ca e cat de cat mai la centru,iar la Brasov e aglomerat intotdeauna................. This post has been edited by Boris08: 17 Feb 2009, 00:42 |
--------------------
Dacia
Solenza
2005 Confort Sporit
|
|
Fantomas |
![]()
|
![]() Nesuferit Group: Members Posts: 186 Joined: 27 February 08 From: Bucuresti ![]() |
am inteles .. ce s`a vorbit ... eu doar am zis ... unde e mai bine , adica la brasov , pt ca la balea nu stie chiar toata lumea sa nimereasca din prima
![]() si da .. la brasov e aglumerat ... si era oarecum bine ... aveam si noi specatatori care sa ne priveasca bijuteriile ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2004
- B 86 ***
|
|
tataiedaciotul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 504 Joined: 20 September 08 From: Bucuresti ![]() |
He!,He,HE,doar daca vi noaptea!Si ...
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala
- B-31-PGD Bucuresti,Dacia Solenza, Scala 2004
|
|
26-Kbe |
![]()
|
![]() Membru Dacia Club Group: Members Posts: 510 Joined: 17 October 08 From: Bucuresti ![]() |
Va salut,
La propunera lui B-33-SAC de a stabili o intanlire dsn + slz, as dori sa particip si eu la intanlirea vostra de la balea, bineinteles daca voi fi acceptat tinand cont de faptul ca nu am slz ![]() @puiu82 sa inteleg ca tu mergi la aceasta intanlire? |
--------------------
Hyundai
Accent
2003 Skoda Octavia RS1 / 2009
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
|
--------------------
Toyota
Auris
2011
Ex-clima verde jad. |
|
26-Kbe |
![]()
|
![]() Membru Dacia Club Group: Members Posts: 510 Joined: 17 October 08 From: Bucuresti ![]() |
Buna treaba
![]() ![]() This post has been edited by 26-Kbe: 17 Feb 2009, 10:36 |
--------------------
Hyundai
Accent
2003 Skoda Octavia RS1 / 2009
|
|
metrix4you |
![]()
|
![]() Pasionat de Solenza Group: Members Posts: 505 Joined: 13 March 07 From: Giurgiu ![]() |
" adica la brasov , pt ca la balea nu stie chiar toata lumea sa nimereasca din prima "
hai sa fim seriosi , nu cred ca este vreo straduta in fundul bucurestiului sa nu nimereasca lumea.Nu prea ai cum sa te ratacesti pentru ca ala este drumul ![]() Fie ca vii de la Curtea de Arges , fie pe partea cealalta tot pe la jumatatea distantei este ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Rapsodie
- Gr-03-EGV ... doar eu si "Solnitza" mea ...
|
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
De ce nu vreti sa mergem la mare? Eu am fost vara trecuta cateva zile intr-un camping din Navodari.Foarte linistit si foarte civilizat, camping ingradit si pazit, multa iarba verde, umbra pentru corturi, grupuri sanitare foarte curate cu apa calda in permanenta, loc destul pentru corturi.Pentru cei care nu agreeaza ideea de cort exista si casute.Plaja e la iesirea din camping, plaja care este foarte curata si mult mai putin populata in comparatie cu Costinesti/Neptun/etc. Camparea costa 16 ron/persoana/zi + 11 ron masina/zi. Exista chiar si un restaurant cu autoservire in incinta campingului cu preturi omenesti daca va saturati de gratare
![]() Nu-mi displace nici ideea cu muntele dar e mai greu cu cortul ca trebuie sa te echipezi bine sa nu ingheti de frig. Va atasez si niste poze ca sa va faceti o idee. DSCF7211_-1.jpg DSCF7216-2.jpg DSCF7217-3.jpg DSCF7218-4.jpg DSCF7219-5.jpg DSCF7255-6.jpg DSCF7257-7.jpg DSCF7306-8.jpg DSCF7307-10.jpg normal_DSCF7309-9.jpg DSCF7298-12.jpg normal_DSCF7304-13.jpg This post has been edited by Zippy: 18 Feb 2009, 05:43 |
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
|
|
tataiedaciotul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 504 Joined: 20 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Pai Buc.-Bilea cca.300km(sau adiacente).Cluj-Bilea cca.300km,(sau adiacente)!
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala
- B-31-PGD Bucuresti,Dacia Solenza, Scala 2004
|
|
Boris08 |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Solenza
2005 Confort Sporit
|
|
radiozipp |
![]()
|
![]() Membru Cu Solenza ! Group: Members Posts: 560 Joined: 10 November 07 From: Bucuresti ![]() |
in proportie de 99% vin si eu ... so..
![]() |
--------------------
Dacia Solenza
Scala
2003 , Scala
- 1 Noul Opel Astra 1.4 benzina full !
|
|
Banu1974 |
![]()
|
![]() COSTIN Group: Members Posts: 1.155 Joined: 5 October 08 From: BUCURESTI-CHITILA ![]() |
Pana la urma,nu conteaza unde ne intalnim.
Daca tinem cont si de cei care sunt ,,de unde se agata harta",si asa ar fi normal,locul ideal e la Balea... Cineva ar trebui sa inceapa o lista,pana atunci sa stim cu aproximatie cam cati suntem.... ![]() <span class='edit'>18 Feb 2009, 18:02:</span> poate vii vineri si mai vb. <span class='edit'>18 Feb 2009, 18:02:</span> poate vii vineri si mai vb. <span class='edit'>18 Feb 2009, 18:03:</span> QUOTE(26-Kbe @ 17 Feb 2009, 08:54) Va salut, La propunera lui B-33-SAC de a stabili o intanlire dsn + slz, as dori sa particip si eu la intanlirea vostra de la balea, bineinteles daca voi fi acceptat tinand cont de faptul ca nu am slz ![]() @puiu82 sa inteleg ca tu mergi la aceasta intanlire? This post has been edited by B-33 -SAC: 18 Feb 2009, 18:04 |
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
- B-33-SAC Voi radeti de mine ca sunt diferit,dar eu rad de voi ca sunteti toti la fel!!!
|
|
Zippy |
![]()
|
Pai intai hai sa facem o lista cu doritori si abia apoi sa vedem daca merita sa facem toata treaba asta undeva in centrul tarii. Ca daca suntem 10 masini din Bucuresti si una din Brasov nu cred ca merita sa mergem noi pana la Balea lac.
|
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
|
|
extasy_myhay |
![]()
|
pai atunci zic sa ne intalnim la sofia ca sunt 396.31 km si cu putin noroc ne intalnim si cu rachetii
![]() |
--------------------
DACIA
SOLENZA
- B XX HWO
|
|
Banu1974 |
![]()
|
![]() COSTIN Group: Members Posts: 1.155 Joined: 5 October 08 From: BUCURESTI-CHITILA ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
- B-33-SAC Voi radeti de mine ca sunt diferit,dar eu rad de voi ca sunteti toti la fel!!!
|
|
pskint25 |
![]()
|
eu propun sa faca SAC lista
![]() si daca in urma listei reies 10 din bucuresti si unu din brasov, il invitam pe cel din urma ... poate la carol ![]() pana nu nfacem lista sa vedem care de unde ne adunam, nu intelegem nimic... si chiar daca ne adunam doar bucuresteni, hai la munte ce naiba mai luam o gura de aer si noi ...CURAT ! |
--------------------
Dacia
Solenza
- B81PSK Always ahead!
|
|
extasy_myhay |
![]()
|
gura poacatosului adevar graieste pskint25 are deptate o gura de aer curat e bine venita
P.S. recunosc ca am uitat sa pun gilimelele de rigoare post-ul prcedent |
--------------------
DACIA
SOLENZA
- B XX HWO
|
|
vlpvlp06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 549 Joined: 16 March 08 From: Slobozia ![]() |
![]() |
--------------------
ex:dacia solenza/
volvo for life!!!/
T-5 power Magazin de piese auto on-line.
http://vlpauto.ro/ |
|
puiu82 |
![]()
|
Nici un amator de intalniri,nu mai scrie pe aici???
|
--------------------
Toyota
Auris
2011
Ex-clima verde jad. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 10:49 |