SOLENZA TUNING SHOW, intalnirea nationala a Solenzarilor
![]() ![]() ![]() |
SOLENZA TUNING SHOW, intalnirea nationala a Solenzarilor
Banu1974 |
![]()
|
||
![]() COSTIN Group: Members Posts: 1.155 Joined: 5 October 08 From: BUCURESTI-CHITILA ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
- B-33-SAC Voi radeti de mine ca sunt diferit,dar eu rad de voi ca sunteti toti la fel!!!
|
|||
metrix4you |
![]()
|
![]() Pasionat de Solenza Group: Members Posts: 505 Joined: 13 March 07 From: Giurgiu ![]() |
B-33-SAC , mai citeste odata fraza asta Ma refeream la o intalnire a tunerilor adevarati nu la cei cu masina lu tata si bani de alocatie...ma gandeam la cei care au bagat un minim de 2000 euro in cotetze
Nenestean avea dreptate cand intreba.Topicul a fost clar: o intalnire pt solnite cu imbunatatiri de cel putin 2000E.Ceilalti se intalnesc la Carol ![]() This post has been edited by metrix4you: 6 Jan 2009, 20:29 |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Rapsodie
- Gr-03-EGV ... doar eu si "Solnitza" mea ...
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
![]() Membru ma Group: Members Posts: 1.060 Joined: 18 November 08 From: Bucuresti ![]() |
dupa ce ca e greu sa aduni solenzari de peste tot trebuie sa mai fi bagat 2000 euro in ea
o sa vina 2 max max 3 daca... |
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
- B-68-BMD Daca Ai cap Iese Altfel Dacia 4 ever :X |
|
Boris08 |
![]()
|
![]() Supraponderal sunt,dar nu-mi plac masinile mari :)) Group: Members Posts: 474 Joined: 9 May 08 From: Bucuresti ![]() |
Sper sa nu o planificati prea curand ca eu trebuie sa-mi iau caucioace si jante acum pe 15 si pot veni ca momentan nu am bagat decat 1700 de euroi......si nu cred ca ma primiti
![]() Serios vorbind mai bine mergem undeva in week-end,intr-o poienita sa facem un gratar eventual un pescuit sau chestii d-astea distractive ca deajuns ne certam aici ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2005 Confort Sporit
|
|
Brambus |
![]()
|
![]() member Group: Members Posts: 647 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(metrix4you @ 6 Jan 2009, 21:28) B-33-SAC , mai citeste odata fraza asta Ma refeream la o intalnire a tunerilor adevarati nu la cei cu masina lu tata si bani de alocatie...ma gandeam la cei care au bagat un minim de 2000 euro in cotetze Nenestean avea dreptate cand intreba.Topicul a fost clar: o intalnire pt solnite cu imbunatatiri de cel putin 2000E.Ceilalti se intalnesc la Carol ![]() Printre "ceilalti" mai sunt si altii care au bagat aprox.2000 e in modificari. Asta nu inseamna ca cei care nu au investit un leu nu au dreptul sa vina. This post has been edited by Brambus: 6 Jan 2009, 21:55 |
--------------------
Renault
Megane 2
2007 Megane 2 R26
- B969FEF
|
|
curentat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 10 December 08 ![]() |
ar fi frumos sa ne intalnim toata lumea cu masinile noastre
|
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
|
|
Banu1974 |
![]()
|
![]() COSTIN Group: Members Posts: 1.155 Joined: 5 October 08 From: BUCURESTI-CHITILA ![]() |
QUOTE(metrix4you @ 6 Jan 2009, 20:28) B-33-SAC , mai citeste odata fraza asta Ma refeream la o intalnire a tunerilor adevarati nu la cei cu masina lu tata si bani de alocatie...ma gandeam la cei care au bagat un minim de 2000 euro in cotetze Nenestean avea dreptate cand intreba.Topicul a fost clar: o intalnire pt solnite cu imbunatatiri de cel putin 2000E.Ceilalti se intalnesc la Carol ![]() nenea....fii sincer.tu ai bagat 2000eu in masina?fa o lista...daca nu:,,ciocu mic".Apropo"s, la Carol ca sa vii trebuie sa ai c..ie....mai ales pe frigul asta. se pare ca tu nu ai. This post has been edited by B-33 -SAC: 6 Jan 2009, 23:00 |
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
- B-33-SAC Voi radeti de mine ca sunt diferit,dar eu rad de voi ca sunteti toti la fel!!!
|
|
derivatdeelax |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 2 April 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004/Clima
- B27 "Noi doi, nici macar nu suntem din aceeasi specie. Eram ca tine, apoi am evoluat. Din pozitia ta, esti un om. Din pozitia mea, esti o maimuta."
|
|
benkenobi |
![]()
|
![]() benkenobi Group: Members Posts: 842 Joined: 13 April 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(B-33 -SAC @ 6 Jan 2009, 23:57) nenea....fii sincer.tu ai bagat 2000eu in masina?fa o lista...daca nu:,,ciocu mic".Apropo"s, la Carol ca sa vii trebuie sa ai c..ie....mai ales pe frigul asta. se pare ca tu nu ai. si mai trebuie sa ai si bani pentru cafea si cola. ![]() 7 Jan 2009, 10:04: si daca baiatul este fata? ![]() 7 Jan 2009, 10:07: on topic- si daca totusi ne-am intalni in vara la munte- la gura diham de exemplu? cu corturi si stam vreo 2 zile,, un gratar, un sprit ? sau la balea lac sau in alta locatie pitoreasca? si o punem si de vreo 2 zile de vacanta? ce avem de pierdut? si sa nu ziceti ca este prea costisitor financiar. This post has been edited by benkenobi: 7 Jan 2009, 09:07 |
--------------------
solenza
solenza rapsodie
rapsodie 2003-august
|
|
pskint25 |
![]()
|
![]() Membru de ieri pe maine Group: Members Posts: 500 Joined: 15 June 07 From: Aproape ![]() |
se pune daca am bagat vreo 5000 de euro? (in benzina )
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala 1.4 MPi... vreau RS
- B81PSK Always ahead!
|
|
derivatdeelax |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 2 April 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004/Clima
- B27 "Noi doi, nici macar nu suntem din aceeasi specie. Eram ca tine, apoi am evoluat. Din pozitia ta, esti un om. Din pozitia mea, esti o maimuta."
|
|
curentat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 10 December 08 ![]() |
mai bine ati zice sa stabilim o data la vara si locatia si ne vedem pe acolo asta cine doreste .........
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
|
|
nenestean |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 512 Joined: 22 October 08 From: Sighetu Marmatiei ![]() |
acuma ....sa o luam asa....pe bune....ar fi tare
![]() ![]() succes ! |
--------------------
Dacia
solenza
2004 / motor 1.4
- MM 05 VFP Pe drumul cel bun !!
|
|
vlpvlp06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 549 Joined: 16 March 08 From: Slobozia ![]() |
Eu deja am 2 pungi de popcorn,astept sa mai vina cineva cu o sticla de pepsi si sa urmarim aceasta telenovela ca se anunta interesant.
P.S. Sticla de pepsi poate sa fie si mai ieftina de 2000 de euro. ![]() |
--------------------
ex:dacia solenza/
volvo for life!!!/
T-5 power Magazin de piese auto on-line.
http://vlpauto.ro/ |
|
theundertaker |
![]()
|
![]() welcome to hell Group: Members Posts: 80 Joined: 17 October 08 From: Death Valley ![]() |
Abia astept sa vad autostrazile si drumurile romaniei pline de solenze indreptandu-se catre locul stabilit. Ne vedem cand ne-ntalnim!!!
![]() ![]() ![]() |
--------------------
BMW
750i
2010 FERRARI F430/2009
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
|
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
metrix4you |
![]()
|
![]() Pasionat de Solenza Group: Members Posts: 505 Joined: 13 March 07 From: Giurgiu ![]() |
stai linistit ca am c***ie , dar nu pot sa vin dintr-un singur motiv : lipsa timpului.sa stii ca vin de la gr , nu este problema.
Bani multi nu am bagat in ea ( in afara de reparatii ) ![]() O sa fac tot posibilul sa vin odata si la carol , sa vad cati din Buc au c**ie si vin |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Rapsodie
|
|
BoomPunk |
![]()
|
![]() Membru fara respect ptr lege si ``organ``! Group: Members Posts: 637 Joined: 20 March 06 From: Bucharest ![]() |
In orice caz...mai multi decât vin la voi la Gr la întâlniri...
![]() Păcat ca acolo la Gr nu prea misca nimic,orasul ala e plin de țărani fițosi,de cocalari,de rromi si romani țiganizati care nu viseaza decat bmw-uri,nu au ei de ce sa se prezinte la intalnire,chiar daca au solenza,le e rusine sa iasa cu ea....ce-ar zice pitipoancele rupte-n dos de foame,dar care viseaza la bani multi? ![]() Ar mai iesi oare cu ei la un suc pe la ``mall`` sau la ceas?....Hmm,eu n-as prea crede... ![]() This post has been edited by BoomPunk: 7 Jan 2009, 20:42 |
--------------------
Dacia
de calcat
Zepter
|
|
pskint25 |
![]()
|
![]() Membru de ieri pe maine Group: Members Posts: 500 Joined: 15 June 07 From: Aproape ![]() |
QUOTE(derivatdeelax @ 7 Jan 2009, 12:14) In rezervor Acum eu tin cu majoritatea....ceilalti sa se dea dupa majoritate si hai sa fim seriosi ca de aia ne-am luat masini sa ne deplasam distante mai lungi in timp mai scurt. Ia sa vedem cat am bagat in masina sa vad daca ma incadrez muzica - 650 alarma - 250 folie - 120 portbagaj - 100 bord - 110 evacuare - 250 chip tunning - 100 detector - 100 etc... merge ? ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
- B81PSK Always ahead!
|
|
BoomPunk |
![]()
|
![]() Membru fara respect ptr lege si ``organ``! Group: Members Posts: 637 Joined: 20 March 06 From: Bucharest ![]() |
Hai frate....omul vorbea de tiuning adevarat...stii tu,``true`` nu fitele astea....benzina de 10.000 de euroi,detector de 100....si alte chestii neinteresante.Adica....tiuning man!
|
--------------------
Dacia
de calcat
Zepter
|
|
blanos |
![]()
|
![]() VITEZOMAN Group: Members Posts: 34 Joined: 6 July 08 ![]() |
idee buna .dar sa vina doar cei ce au bagat 2000 ? poate are salariu mare baiatu?oricum ar fi buna ointalnire la munte
|
--------------------
DACIA
SOLENZA SCALA,LOGAN
VERSIUNE 1,4 ............BLN-urile mele blanos VITEZOMAN
|
|
TBird |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 22 August 07 From: Constanta ![]() |
Daca ar fi avut salariu mare nu avea el alta masina cumva ?
|
--------------------
Cielo Executiv
DOHC 1.5 16V
2001
- CT-85-SFD
|
|
Banu1974 |
![]()
|
QUOTE(BoomPunk @ 7 Jan 2009, 20:38) In orice caz...mai multi decât vin la voi la Gr la întâlniri... ![]() Păcat ca acolo la Gr nu prea misca nimic,orasul ala e plin de țărani fițosi,de cocalari,de rromi si romani țiganizati care nu viseaza decat bmw-uri,nu au ei de ce sa se prezinte la intalnire,chiar daca au solenza,le e rusine sa iasa cu ea....ce-ar zice pitipoancele rupte-n dos de foame,dar care viseaza la bani multi? ![]() Ar mai iesi oare cu ei la un suc pe la ``mall`` sau la ceas?....Hmm,eu n-as prea crede... ![]() ce dracu le zici,frate, si tu asa pe fatza?ma surprinzi...oare asa o fi?stii tu ceva...cred. ![]() ![]() ![]() ![]() 7 Jan 2009, 21:55: QUOTE(metrix4you @ 7 Jan 2009, 20:24) stai linistit ca am c***ie , dar nu pot sa vin dintr-un singur motiv : lipsa timpului.sa stii ca vin de la gr , nu este problema. Bani multi nu am bagat in ea ( in afara de reparatii ) ![]() O sa fac tot posibilul sa vin odata si la carol , sa vad cati din Buc au c**ie si vin te asteptam cu bratele deschise. This post has been edited by B-33 -SAC: 7 Jan 2009, 21:55 |
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
|
|
metrix4you |
![]()
|
din pacate nu pot sa-l contrazic pe colegul de mai sus.avea perfecta dreptate ce zicea despre Gr.o mica completare: masinile de "fitze" sunt in mare parte niste rable polisate frumos pe afara si cu numar de Bulgaria...
![]() O sa incerc sa vin la Buc,acolo sunt oameni mai normali. PS. Spuneti si voi ora intalnirii la Carol.parca se tine vinerea |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Rapsodie
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Solenzul @ 5 Jan 2009, 22:14) Lasati capitala ca loc de intanlire pentru ca nu toti cunosc. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eu nu cred ca vreunu din voi nu are un GPS ca sa va indrume catre o locatie anume , dar ca idee va puteti intalni in parcarea din Carefura sau Metro , ca aveti si un Mac prin zona , sa va potoliti foamea si frigul . Daca veti fi mai multi de 4-5 aveti MARE grija la Politie , ca va luati amenzi . Apoi va puteti face si voi o data ambitie , sa traiti adevarata aventura sa mergeti 20 de km cu masina in Bucuresti si apoi sa mai vb consumuri si altele . E un lucru pe care unii il fac O DATA IN VIATA ![]() Nu vei scoate tu din Bucuresti 30-40 de masini sa se care toti pana la km36 pe frigul asta , ca sa va uitati unii la altii ! QUOTE(metrix4you @ 6 Jan 2009, 20:28) B-33-SAC , mai citeste odata fraza asta Ma refeream la o intalnire a tunerilor adevarati nu la cei cu masina lu tata si bani de alocatie...ma gandeam la cei care au bagat un minim de 2000 euro in cotetze Nenestean avea dreptate cand intreba.Topicul a fost clar: o intalnire pt solnite cu imbunatatiri de cel putin 2000E.Ceilalti se intalnesc la Carol ![]() 1. propui o intalnire a catorva POSIBILI proprietari de masini la care nici macar TU nu poti veni ; 2. ii jignesti pe altii si le dai cu flit ca , nu au de ce sa vina cu masinile lor daca nu au bagat 2000 de euro in ele ; 3. deci "ceilalti" care se intalnesc la Carol cum sunt dupa tine si ce masini au , dupa parerea ta ? QUOTE(metrix4you @ 7 Jan 2009, 20:24) stai linistit ca am c***ie , dar nu pot sa vin dintr-un singur motiv : lipsa timpului.sa stii ca vin de la gr , nu este problema. Bani multi nu am bagat in ea ( in afara de reparatii ) ![]() O sa fac tot posibilul sa vin odata si la carol , sa vad cati din Buc au c**ie si vin Eu cred ca voi vreti sa va numarati cohones-urile si nu stiti cum sa o faceti . Apropos , primele stelute ce reprezinta ? Tu ai 3 cumva ? ![]() Parerea mea este ca intalnirea NATIONALA se poate face ori la mare , ori la munte , intr-un anotimp/perioada cat mai on-sezon , DAR invitatiile se fac la toti proprietarii de marca / model de masina ( 1310 ... , DSN , SLZ , LGN , Sandero ) , alte discriminari fiind de prost gust / simt . Intalnirea de obicei dureaza si peste noapte , cu un foc de tabara , un gratar , poate si ceva "antigel-uri" pentru posesorii de masini , altfel o intalnire in frig pe nu stiu unde ... lasand oricand un gust amar . Cum poate sa vina cineva din Sighetul Marmatiei pana in Bucuresti , ca sa fie luat la misto ca el nu a bagat 2000 de euro in masina , sa manance ceva pe graba si apoi sa fuga inapoi si sa fie si satisfacut de acea intalnire ? Alte cluburi fac aceste intalniri de multi ani , cel putin de 2-3 ori pe an si toata lumea e multumita . Oare in daciaclub de ce nu se fac ? Raspunsul este poate la indemana oricui , dar nu oricine il poate da si in orice caz nu un "boboc", care este in club de cateva zile si vrea sa adune mii de oameni ca sa-si puna el in practica o idee . Daca aveti de gand sa faceti o intalnire NATIONALA fara discriminari nesimtite , va sustin cel putin cu idei si propuneri . |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
pskint25 |
![]()
|
boom vroiam sa evidentiez in graba, ca chiar daca bagi ceva banuti in masina nu te poti incadra la o categorie "excusivista" de "tiuneri"...intalnire de "tiuneri adevarati" cred a nu tine cont nici macar de marca, ce sa mai zic de model...cam asta ai vrut sa spui si tu dar ai fost mai acid... cu benzina am glumit si mi s-a parut evident..
sunt de acord cu ultima parte din postul de mai sus al lui marius. fara frustrari se poate dialoga? |
--------------------
Dacia
Solenza
- B81PSK Always ahead!
|
|
Banu1974 |
![]()
|
QUOTE(pskint25 @ 8 Jan 2009, 00:43) boom vroiam sa evidentiez in graba, ca chiar daca bagi ceva banuti in masina nu te poti incadra la o categorie "excusivista" de "tiuneri"...intalnire de "tiuneri adevarati" cred a nu tine cont nici macar de marca, ce sa mai zic de model...cam asta ai vrut sa spui si tu dar ai fost mai acid... cu benzina am glumit si mi s-a parut evident.. sunt de acord cu ultima parte din postul de mai sus al lui marius. fara frustrari se poate dialoga? se poate.dar depinde ce si cum discutam... |
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
|
|
theundertaker |
![]()
|
![]() welcome to hell Group: Members Posts: 80 Joined: 17 October 08 From: Death Valley ![]() |
QUOTE(ALO 30 @ 5 Jan 2009, 19:34) Phui...ce mi-am luat-o... ![]() Nu credeam ca toti sunt asa stramtorati...criza criza da chiar ASHEA ![]() Ma refeream la o intalnire a tunerilor adevarati nu la cei cu masina lu tata si bani de alocatie...ma gandeam la cei care au bagat un minim de 2000 euro in cotetze ![]() Pai....daca eu imi pun 2000 de euro in torpedoul "cotetului" se pune? Ca doar tot in masina sunt bagati, nu? Oricum ideea e bunicica avand in vedere faptul ca si afara sunt organizate astfel de intalniri, de exemplu posesorii de porsche sau posesorii de harley, etc, dar nu cred ca organizatorii puneau conditia ca doar cei care au investit o anumita suma de bani in masina/motorul lui, se pot prezenta. Parerea mea.... |
--------------------
BMW
750i
2010 FERRARI F430/2009
|
|
benkenobi |
![]()
|
![]() benkenobi Group: Members Posts: 842 Joined: 13 April 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(TBird @ 7 Jan 2009, 22:48) a avut mert dar a vandut-o si si-a luat solenza ca a auzit ca este foarte buna. ![]() 8 Jan 2009, 16:32: bai baieti- care ziceati ca marus eugen a emigrat in congo? uite ca este prin preajma. mai marius , tu chiar nu ai citit ce am postat undeva anterior, sau iti place sa repeti ca un papagal , emitand apoi pretentia ca ai fost original? ma refer la locatie cand spun asta. hai da-ne idei ca noi suntem profani. de ce ai mereu convingerea ca numai tu poti avea sclipiri de geniu? ce dracu, noi traim pe sub pamant? si in ultima instanta -de ce esti dispus sa dai doar idei? de ce nu te alaturi si tu grupului? bafta multa. raman la ideea postata anterior- locatie la munte , vara , cu corturi si stam vreo 2 zile cu tot harnasamentul dupa noi ( mici, bere, friptura, vin si muzica). hai aveti sange in voi, ce dracu, numai motociclistii pot face intalniri? This post has been edited by benkenobi: 8 Jan 2009, 15:32 |
--------------------
solenza
solenza rapsodie
rapsodie 2003-august
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Va multumesc ca existati!
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 10:26 |