DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

13 Pages < 1 2 3 4 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> SOLENZA TUNING SHOW, intalnirea nationala a Solenzarilor

Banu1974
post 6 Jan 2009, 19:54
Post #31

COSTIN

Group: Members
From: BUCURESTI-CHITILA

QUOTE(nenestean @ 6 Jan 2009, 18:46)
doar cei care au bagat peste 2000 de parale europene au voie sa mearga la intalnirea asta "galactica" a vostra ????  sad.gif
mno ......eu am bagat in ea ..ceva mai putin ... big_wheel.gif
deci nu ma duc ...
*

.,,Fratioare",termina cu ironiile astea ieftine.a zis cineva ca se pot intalni doar cei care au bagat o anumita ,,suma de bani"?sunt baieti pe aici care nu au bagat mari sume...poate doar ceva munca,imaginatie,si suflet.vad ca te cam dai....arata-ne si noua solnita ta te rog...

--------------------
dacia solenza 2003 clima - B-33-SAC
Voi radeti de mine ca sunt diferit,dar eu rad de voi ca sunteti toti la fel!!!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
metrix4you
post 6 Jan 2009, 20:28
Post #32

Pasionat de Solenza

From: Giurgiu

B-33-SAC , mai citeste odata fraza asta Ma refeream la o intalnire a tunerilor adevarati nu la cei cu masina lu tata si bani de alocatie...ma gandeam la cei care au bagat un minim de 2000 euro in cotetze
Nenestean avea dreptate cand intreba.Topicul a fost clar: o intalnire pt solnite cu imbunatatiri de cel putin 2000E.Ceilalti se intalnesc la Carol smile.gif

This post has been edited by metrix4you: 6 Jan 2009, 20:29

--------------------
Dacia Solenza 2003 Rapsodie - Gr-03-EGV
... doar eu si "Solnitza" mea ...
+
andr3y_yoo
post 6 Jan 2009, 21:35
Post #33

Membru ma

From: Bucuresti

dupa ce ca e greu sa aduni solenzari de peste tot trebuie sa mai fi bagat 2000 euro in ea
o sa vina 2 max max 3 daca...

--------------------
Dacia Solenza 1.4 GT Turbo - B-68-BMD

Daca Ai cap Iese Altfel

Dacia 4 ever :X
+
Boris08
post 6 Jan 2009, 21:47
Post #34

Supraponderal sunt,dar nu-mi plac masinile mari :))

Sper sa nu o planificati prea curand ca eu trebuie sa-mi iau caucioace si jante acum pe 15 si pot veni ca momentan nu am bagat decat 1700 de euroi......si nu cred ca ma primiti tongue.gif
Serios vorbind mai bine mergem undeva in week-end,intr-o poienita sa facem un gratar eventual un pescuit sau chestii d-astea distractive ca deajuns ne certam aici smile.gif)

--------------------
Dacia Solenza 2005 Confort Sporit
+
Brambus
post 6 Jan 2009, 21:49
Post #35

member

QUOTE(metrix4you @ 6 Jan 2009, 21:28)
B-33-SAC , mai citeste odata fraza asta Ma refeream la o intalnire a tunerilor adevarati nu la cei cu masina lu tata si bani de alocatie...ma gandeam la cei care au bagat un minim de 2000 euro in cotetze
Nenestean avea dreptate cand intreba.Topicul a fost clar: o intalnire pt solnite cu imbunatatiri de cel putin 2000E.Ceilalti se intalnesc la Carol smile.gif
*

Printre "ceilalti" mai sunt si altii care au bagat aprox.2000 e in modificari. Asta nu inseamna ca cei care nu au investit un leu nu au dreptul sa vina.

This post has been edited by Brambus: 6 Jan 2009, 21:55

--------------------
Renault Megane 2 2007 Megane 2 R26 - B969FEF
+
curentat
post 6 Jan 2009, 22:04
Post #36

Membru autentic

ar fi frumos sa ne intalnim toata lumea cu masinile noastre

--------------------
dacia solenza 2003 clima
+
Banu1974
post 6 Jan 2009, 22:57
Post #37

COSTIN

QUOTE(metrix4you @ 6 Jan 2009, 20:28)
*

nenea....fii sincer.tu ai bagat 2000eu in masina?fa o lista...daca nu:,,ciocu mic".Apropo"s, la Carol ca sa vii trebuie sa ai c..ie....mai ales pe frigul asta. se pare ca tu nu ai.

This post has been edited by B-33 -SAC: 6 Jan 2009, 23:00

--------------------
+
derivatdeelax
post 6 Jan 2009, 23:00
Post #38

Membru incepator

QUOTE(B-33 -SAC @ 6 Jan 2009, 22:57)
nenea....fii sincer.tu ai bagat 2000eu in masina?fa o lista...daca nu:,,ciocu mic".Apropo"s, la Carol ca sa vii trebuie sa ai c..ie....mai ales pe frigul asta. se pare ca tu nu ai.
*

eu am bagat mai mult in ea ... e drept ca doar prima oara atunci cand am achitat-o radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif

--------------------
Dacia Solenza 2004/Clima - B27
"Noi doi, nici macar nu suntem din aceeasi specie. Eram ca tine, apoi am evoluat. Din pozitia ta, esti un om. Din pozitia mea, esti o maimuta."
+
benkenobi
post 7 Jan 2009, 09:03
Post #39

benkenobi

From: bucuresti

QUOTE(B-33 -SAC @ 6 Jan 2009, 23:57)
*

si mai trebuie sa ai si bani pentru cafea si cola. radmasa.gif

7 Jan 2009, 10:04:
si daca baiatul este fata? icon_mrgreen.gif

7 Jan 2009, 10:07:
on topic- si daca totusi ne-am intalni in vara la munte- la gura diham de exemplu? cu corturi si stam vreo 2 zile,, un gratar, un sprit ? sau la balea lac sau in alta locatie pitoreasca? si o punem si de vreo 2 zile de vacanta? ce avem de pierdut?
si sa nu ziceti ca este prea costisitor financiar.

This post has been edited by benkenobi: 7 Jan 2009, 09:07

--------------------
solenza solenza rapsodie rapsodie 2003-august
+
pskint25
post 7 Jan 2009, 10:43
Post #40

Membru de ieri pe maine

From: Aproape

se pune daca am bagat vreo 5000 de euro? (in benzina ) smile.gif

--------------------
Dacia Solenza 2004 Scala 1.4 MPi... vreau RS - B81PSK
Always ahead!
+
derivatdeelax
post 7 Jan 2009, 11:14
Post #41

Membru incepator

QUOTE(pskint25 @ 7 Jan 2009, 10:43)
se pune daca am bagat vreo 5000 de euro? (in benzina ) smile.gif
*

depinde ... benzina ai pus-o in rezervor sau a fost doar un hobby de-al tau sa cumperi benzina? laugh.gif laugh.gif laugh.gif

--------------------
Dacia Solenza 2004/Clima - B27
"Noi doi, nici macar nu suntem din aceeasi specie. Eram ca tine, apoi am evoluat. Din pozitia ta, esti un om. Din pozitia mea, esti o maimuta."
+
curentat
post 7 Jan 2009, 11:55
Post #42

Membru autentic

mai bine ati zice sa stabilim o data la vara si locatia si ne vedem pe acolo asta cine doreste .........smile.gif

--------------------
dacia solenza 2003 clima
+
nenestean
post 7 Jan 2009, 12:22
Post #43

Membru autentic

From: Sighetu Marmatiei

acuma ....sa o luam asa....pe bune....ar fi tare wub.gif dar ....prea greu de indeplinit .... pt ce'i ce stau in apropierea"zonei de intalnire" ie usor ....dar ceilalti ??? sa vina de la cateva sute de km .... sad.gif ...dar in orce caz .....greu de indeplinit..dar nu imposibil

succes !

--------------------
Dacia solenza 2004 / motor 1.4 - MM 05 VFP
Pe drumul cel bun !!
+
vlpvlp06
post 7 Jan 2009, 14:07
Post #44

Membru autentic

From: Slobozia

Eu deja am 2 pungi de popcorn,astept sa mai vina cineva cu o sticla de pepsi si sa urmarim aceasta telenovela ca se anunta interesant.

P.S. Sticla de pepsi poate sa fie si mai ieftina de 2000 de euro. tongue.gif

--------------------
ex:dacia solenza/ volvo for life!!!/ T-5 power
Magazin de piese auto on-line.

http://vlpauto.ro/
+
theundertaker
post 7 Jan 2009, 14:31
Post #45

welcome to hell

From: Death Valley

Abia astept sa vad autostrazile si drumurile romaniei pline de solenze indreptandu-se catre locul stabilit. Ne vedem cand ne-ntalnim!!! laugh.gif laugh.gif laugh.gif

--------------------
BMW 750i 2010
FERRARI F430/2009
+
puiu82
post 7 Jan 2009, 18:24
Post #46

MOTANU'RAPIDIST!

From: bucuresti,giulesti

QUOTE(vlpvlp06 @ 7 Jan 2009, 15:07)
Eu deja am 2 pungi de popcorn,astept sa mai vina cineva cu o sticla de pepsi si sa urmarim aceasta telenovela ca se anunta interesant.

P.S. Sticla de pepsi poate sa fie si mai ieftina de 2000 de euro. tongue.gif
*

Am venit cu pepsi tongue.gif

--------------------
Toyota Auris 2011 - B-999-CGS
Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad.
+
metrix4you
post 7 Jan 2009, 20:24
Post #47

Pasionat de Solenza

stai linistit ca am c***ie , dar nu pot sa vin dintr-un singur motiv : lipsa timpului.sa stii ca vin de la gr , nu este problema.
Bani multi nu am bagat in ea ( in afara de reparatii ) smile.gif , dar sunt mandru cu masinutza mea
O sa fac tot posibilul sa vin odata si la carol , sa vad cati din Buc au c**ie si vin

--------------------
+
BoomPunk
post 7 Jan 2009, 20:38
Post #48

Membru fara respect ptr lege si ``organ``!

From: Bucharest

In orice caz...mai multi decât vin la voi la Gr la întâlniri... tongue.gif
Păcat ca acolo la Gr nu prea misca nimic,orasul ala e plin de țărani fițosi,de cocalari,de rromi si romani țiganizati care nu viseaza decat bmw-uri,nu au ei de ce sa se prezinte la intalnire,chiar daca au solenza,le e rusine sa iasa cu ea....ce-ar zice pitipoancele rupte-n dos de foame,dar care viseaza la bani multi? biggrin.gif
Ar mai iesi oare cu ei la un suc pe la ``mall`` sau la ceas?....Hmm,eu n-as prea crede...biggrin.gif

This post has been edited by BoomPunk: 7 Jan 2009, 20:42

--------------------
Dacia de calcat Zepter
+
pskint25
post 7 Jan 2009, 20:43
Post #49

Membru de ieri pe maine

QUOTE(derivatdeelax @ 7 Jan 2009, 12:14)
depinde ... benzina ai pus-o in rezervor sau a fost doar un hobby de-al tau sa cumperi benzina? laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif
*

In rezervor

Acum eu tin cu majoritatea....ceilalti sa se dea dupa majoritate si hai sa fim seriosi ca de aia ne-am luat masini sa ne deplasam distante mai lungi in timp mai scurt.

Ia sa vedem cat am bagat in masina sa vad daca ma incadrez
muzica - 650
alarma - 250
folie - 120
portbagaj - 100
bord - 110
evacuare - 250
chip tunning - 100
detector - 100
etc...
merge ?

biggrin.gif

--------------------
Always ahead!
+
BoomPunk
post 7 Jan 2009, 20:46
Post #50

Membru fara respect ptr lege si ``organ``!

From: Bucharest

Hai frate....omul vorbea de tiuning adevarat...stii tu,``true`` nu fitele astea....benzina de 10.000 de euroi,detector de 100....si alte chestii neinteresante.Adica....tiuning man!

--------------------
Dacia de calcat Zepter
+
blanos
post 7 Jan 2009, 20:49
Post #51

VITEZOMAN

idee buna .dar sa vina doar cei ce au bagat 2000 ? poate are salariu mare baiatu?oricum ar fi buna ointalnire la munte

--------------------
DACIA SOLENZA SCALA,LOGAN VERSIUNE 1,4 ............BLN-urile mele
blanos VITEZOMAN
+
TBird
post 7 Jan 2009, 21:48
Post #52

Membru incepator

From: Constanta

Daca ar fi avut salariu mare nu avea el alta masina cumva ?

--------------------
Cielo Executiv DOHC 1.5 16V 2001 - CT-85-SFD
+
Banu1974
post 7 Jan 2009, 21:54
Post #53

COSTIN

QUOTE(BoomPunk @ 7 Jan 2009, 20:38)
In orice caz...mai multi decât vin la voi la Gr la întâlniri... tongue.gif
Păcat ca acolo la Gr nu prea misca nimic,orasul ala e plin de țărani fițosi,de cocalari,de rromi si romani  țiganizati care nu viseaza decat bmw-uri,nu au ei de ce sa se prezinte la intalnire,chiar daca au solenza,le e rusine sa iasa cu ea....ce-ar zice pitipoancele rupte-n dos de foame,dar care viseaza la bani multi? biggrin.gif
Ar mai iesi oare cu ei la un suc pe la ``mall`` sau la ceas?....Hmm,eu n-as prea crede...biggrin.gif
*

ce dracu le zici,frate, si tu asa pe fatza?ma surprinzi...oare asa o fi?stii tu ceva...cred. radmasa.gif drunksinging.gif LolLolLo.gif valuri.gif

7 Jan 2009, 21:55:
QUOTE(metrix4you @ 7 Jan 2009, 20:24)
stai linistit ca am c***ie , dar nu pot sa vin dintr-un singur motiv : lipsa timpului.sa stii ca vin de la gr , nu este problema.
Bani multi nu am bagat in ea ( in afara de reparatii ) smile.gif , dar sunt mandru cu masinutza mea
O sa fac tot posibilul sa vin odata si la carol , sa vad cati din Buc au c**ie si vin
*

te asteptam cu bratele deschise.

This post has been edited by B-33 -SAC: 7 Jan 2009, 21:55

--------------------
+
metrix4you
post 7 Jan 2009, 23:15
Post #54

Pasionat de Solenza

din pacate nu pot sa-l contrazic pe colegul de mai sus.avea perfecta dreptate ce zicea despre Gr.o mica completare: masinile de "fitze" sunt in mare parte niste rable polisate frumos pe afara si cu numar de Bulgaria... sad.gif
O sa incerc sa vin la Buc,acolo sunt oameni mai normali.
PS. Spuneti si voi ora intalnirii la Carol.parca se tine vinerea

--------------------
+
marius80_eugen
post 7 Jan 2009, 23:23
Post #55

Membru autentic

QUOTE(Solenzul @ 5 Jan 2009, 22:14)
Lasati capitala ca loc de intanlire pentru ca nu toti cunosc.  sad.gif  Intram noi in Bucuresti, sa zicem ca prin minune ajungem si gasim si locul de intanlire dar cum mai iesim? blush.gif  Cum mai ajungem acasa? huh.gif  Purtati de valul de masini din Bucuresti cine stie unde ajungem? mellow.gif Ideea mea este ca pentru o intanlire nationala sa ne intanlim intr-un loc cunoscut la care poate ajunge cu usurinta toata lumea. De exemplu ne-am putea intanlii in parcarea din refugiul de pe autostrada Bucuresti-Pitesti la kilometrul X.  sleep.gif  Voi ce credeti?
*

Eu nu cred ca vreunu din voi nu are un GPS ca sa va indrume catre o locatie anume , dar ca idee va puteti intalni in parcarea din Carefura sau Metro , ca aveti si un Mac prin zona , sa va potoliti foamea si frigul . Daca veti fi mai multi de 4-5 aveti MARE grija la Politie , ca va luati amenzi .
Apoi va puteti face si voi o data ambitie , sa traiti adevarata aventura sa mergeti 20 de km cu masina in Bucuresti si apoi sa mai vb consumuri si altele . E un lucru pe care unii il fac O DATA IN VIATA icon_mrgreen.gif , iar altii in fiecare zi .
Nu vei scoate tu din Bucuresti 30-40 de masini sa se care toti pana la km36 pe frigul asta , ca sa va uitati unii la altii !

QUOTE(metrix4you @ 6 Jan 2009, 20:28)
*

1. propui o intalnire a catorva POSIBILI proprietari de masini la care nici macar TU nu poti veni ;
2. ii jignesti pe altii si le dai cu flit ca , nu au de ce sa vina cu masinile lor daca nu au bagat 2000 de euro in ele ;
3. deci "ceilalti" care se intalnesc la Carol cum sunt dupa tine si ce masini au , dupa parerea ta ?

QUOTE(metrix4you @ 7 Jan 2009, 20:24)
*

Eu cred ca voi vreti sa va numarati cohones-urile si nu stiti cum sa o faceti . Apropos , primele stelute ce reprezinta ? Tu ai 3 cumva ? radmasa.gif

Parerea mea este ca intalnirea NATIONALA se poate face ori la mare , ori la munte , intr-un anotimp/perioada cat mai on-sezon , DAR invitatiile se fac la toti proprietarii de marca / model de masina ( 1310 ... , DSN , SLZ , LGN , Sandero ) , alte discriminari fiind de prost gust / simt . Intalnirea de obicei dureaza si peste noapte , cu un foc de tabara , un gratar , poate si ceva "antigel-uri" pentru posesorii de masini , altfel o intalnire in frig pe nu stiu unde ... lasand oricand un gust amar .
Cum poate sa vina cineva din Sighetul Marmatiei pana in Bucuresti , ca sa fie luat la misto ca el nu a bagat 2000 de euro in masina , sa manance ceva pe graba si apoi sa fuga inapoi si sa fie si satisfacut de acea intalnire ?
Alte cluburi fac aceste intalniri de multi ani , cel putin de 2-3 ori pe an si toata lumea e multumita . Oare in daciaclub de ce nu se fac ? Raspunsul este poate la indemana oricui , dar nu oricine il poate da si in orice caz nu un "boboc", care este in club de cateva zile si vrea sa adune mii de oameni ca sa-si puna el in practica o idee .

Daca aveti de gand sa faceti o intalnire NATIONALA fara discriminari nesimtite , va sustin cel putin cu idei si propuneri .

--------------------
Reno / de toate Reno 2003 - 2017
+
pskint25
post 8 Jan 2009, 00:43
Post #56

Membru de ieri pe maine

boom vroiam sa evidentiez in graba, ca chiar daca bagi ceva banuti in masina nu te poti incadra la o categorie "excusivista" de "tiuneri"...intalnire de "tiuneri adevarati" cred a nu tine cont nici macar de marca, ce sa mai zic de model...cam asta ai vrut sa spui si tu dar ai fost mai acid... cu benzina am glumit si mi s-a parut evident..

sunt de acord cu ultima parte din postul de mai sus al lui marius.

fara frustrari se poate dialoga?

--------------------
Always ahead!
+
Banu1974
post 8 Jan 2009, 14:31
Post #57

COSTIN

QUOTE(pskint25 @ 8 Jan 2009, 00:43)
boom vroiam sa evidentiez in graba, ca chiar daca bagi ceva banuti in masina nu te poti incadra la o categorie "excusivista" de "tiuneri"...intalnire de "tiuneri adevarati" cred a nu tine cont nici macar de marca, ce sa mai zic de model...cam asta ai vrut sa spui si tu dar ai fost mai acid... cu benzina am glumit si mi s-a parut evident..

sunt de acord cu ultima parte din postul de mai sus al lui marius.

fara frustrari se poate dialoga?
*

se poate.dar depinde ce si cum discutam...

--------------------
+
theundertaker
post 8 Jan 2009, 14:40
Post #58

welcome to hell

From: Death Valley

QUOTE(ALO 30 @ 5 Jan 2009, 19:34)
Phui...ce mi-am luat-o... sad.gif
Nu credeam ca toti sunt asa stramtorati...criza criza da chiar ASHEA wink.gif
Ma refeream la o intalnire a tunerilor adevarati nu la cei cu masina lu tata si bani de alocatie...ma gandeam la cei care au bagat un minim de 2000 euro in cotetze laugh.gif
*

Pai....daca eu imi pun 2000 de euro in torpedoul "cotetului" se pune? Ca doar tot in masina sunt bagati, nu?

Oricum ideea e bunicica avand in vedere faptul ca si afara sunt organizate astfel de intalniri, de exemplu posesorii de porsche sau posesorii de harley, etc, dar nu cred ca organizatorii puneau conditia ca doar cei care au investit o anumita suma de bani in masina/motorul lui, se pot prezenta.

Parerea mea....

--------------------
BMW 750i 2010
FERRARI F430/2009
+
benkenobi
post 8 Jan 2009, 15:19
Post #59

benkenobi

From: bucuresti

QUOTE(TBird @ 7 Jan 2009, 22:48)
Daca ar fi avut salariu mare nu avea el alta masina cumva ?
*

a avut mert dar a vandut-o si si-a luat solenza ca a auzit ca este foarte buna. radmasa.gif

8 Jan 2009, 16:32:
bai baieti- care ziceati ca marus eugen a emigrat in congo? uite ca este prin preajma.
mai marius , tu chiar nu ai citit ce am postat undeva anterior, sau iti place sa repeti ca un papagal , emitand apoi pretentia ca ai fost original?
ma refer la locatie cand spun asta.
hai da-ne idei ca noi suntem profani. de ce ai mereu convingerea ca numai tu poti avea sclipiri de geniu? ce dracu, noi traim pe sub pamant?
si in ultima instanta -de ce esti dispus sa dai doar idei? de ce nu te alaturi si tu grupului?
bafta multa.
raman la ideea postata anterior- locatie la munte , vara , cu corturi si stam vreo 2 zile cu tot harnasamentul dupa noi ( mici, bere, friptura, vin si muzica).
hai aveti sange in voi, ce dracu, numai motociclistii pot face intalniri?

This post has been edited by benkenobi: 8 Jan 2009, 15:32

--------------------
solenza solenza rapsodie rapsodie 2003-august
+
klaus
post 8 Jan 2009, 15:32
Post #60

步步

Group: Moderatori

Va multumesc ca existati!

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
13 Pages < 1 2 3 4 > » 
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th May 2025 - 10:26
Forum Renault