SOLENZA TUNING SHOW, intalnirea nationala a Solenzarilor
![]() ![]() ![]() |
SOLENZA TUNING SHOW, intalnirea nationala a Solenzarilor
puiu82 |
![]()
|
||
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
|
||
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|||
CAT_GAB |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 5 January 09 From: BUCURESTI ![]() |
Vineri seara in parcarea aia e loc sa intorci avionul si mi se pare un loc foarte bun acolo atata timp cat ne vedem de treaba noastra.Asa ca votati si asteptam rezultatul.Sau propunem mai multe locatii si supunem la vot.
Mai este o PROBLEMA Sunt o Gramada de INSTITUTII GUVERNAMENTALE nu credeti ca o sa stea CAP DE CRETA cu ochii pe noi CA PE BUTELIE???? ![]() ![]() 27 Apr 2009, 10:26: P.S. Daca la Carol stau pe capul nostru???? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by CAT_GAB: 27 Apr 2009, 10:26 |
--------------------
dacia
SOLENZA
CONFORT
- AG 09 - - -
|
|
Banu1974 |
![]()
|
![]() COSTIN Group: Members Posts: 1.155 Joined: 5 October 08 From: BUCURESTI-CHITILA ![]() |
acolo e si mai ,,riscant"...parerea mea
|
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
- B-33-SAC Voi radeti de mine ca sunt diferit,dar eu rad de voi ca sunteti toti la fel!!!
|
|
CAT_GAB |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 5 January 09 From: BUCURESTI ![]() |
Asta era atentoinarea pe care am vrut sa o dau eu ![]() |
--------------------
dacia
SOLENZA
CONFORT
- AG 09 - - -
|
|
mihai 83 |
![]()
|
![]() Membru stelist Group: Members Posts: 179 Joined: 9 May 07 From: Bucuresti nasol ![]() |
Atunci veniti cu idei pt un loc linistit.Cred k nu o sa gasim nici un loc in orasul asta unde sa ne putem vedea linistiti de ale noastre.
|
--------------------
dacia
super nova
2002-clima
- B-xx-xxx
|
|
GeorDanny |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 22 April 09 From: Giurgiu ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003
- GR-08-VLA DON'T DRINK & DRIVE !!!
|
|
Banu1974 |
![]()
|
![]() COSTIN Group: Members Posts: 1.155 Joined: 5 October 08 From: BUCURESTI-CHITILA ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
- B-33-SAC Voi radeti de mine ca sunt diferit,dar eu rad de voi ca sunteti toti la fel!!!
|
|
tataiedaciotul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 504 Joined: 20 September 08 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala
- B-31-PGD Bucuresti,Dacia Solenza, Scala 2004
|
|
GeorDanny |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 22 April 09 From: Giurgiu ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003
- GR-08-VLA DON'T DRINK & DRIVE !!!
|
|
CAT_GAB |
![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Idee!! De ce nu incercam parcarea Real Berceni ca ei au deschis NonStop lasand deoparte ca in aceeasi incinta sunt Metro OBI Real si nu cred ca or sa ne mai FILMEZE CAP DE CRETA!! Ce ziceti????? |
--------------------
dacia
SOLENZA
CONFORT
- AG 09 - - -
|
|
Banu1974 |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
|
|
CAT_GAB |
![]()
|
era o idee
!!!!! |
--------------------
dacia
SOLENZA
CONFORT
- AG 09 - - -
|
|
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
Topicul se inchide. Offtopic sters.
derivatdeelax are 10 zile pauza. Va rog sa discutati despre intalniri in sectiunea dedicata. |
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 08:20 |