SOLENZA TUNING SHOW, intalnirea nationala a Solenzarilor
![]() ![]() ![]() |
SOLENZA TUNING SHOW, intalnirea nationala a Solenzarilor
ALO 30 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 2 January 09 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
SOLENZA
2004
- BN 30 ALO
|
|||
nenestean |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 512 Joined: 22 October 08 From: Sighetu Marmatiei ![]() |
da.......ie vb de tuning....nu de reparatii si nush mai ce :|
|
--------------------
Dacia
solenza
2004 / motor 1.4
- MM 05 VFP Pe drumul cel bun !!
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
QUOTE(ALO 30 @ 8 Jan 2009, 16:41) Hai fratilor,imi place ca v-am desmortit un pic Sa clarificam cateva treburi : 1 treaba cu 2000 euro nu trebuie luata ad literam 2 eu personal am bagat 4000 in care includ pret masina ,revizii,diverse rahaturi 3 in 99 % din timp conduc un Clio 1,5 dci af. 2008 4 realistic se poate organiza intalnirea asta in sezonul estival,cand se dau concedii 5 zona Brasov ar fi recomandabila pt cam pe la centrul tarisoarei 6 postez un link sa vedeti ce intalnire si-au tras Trabantistii in 2007 in Covasna http://wartburg.uv.ro/covasna-2007.htm 7 benzina nu are cum sa coste mai mult de 250 ron 8 ganditi pozitiv si scuze pt cei ce s-au simtit ofensati de unele afirmatii ![]() 1 daca nu trebuie luata ad literam de ce ai spus-o intr-un mod asa concret?? (ma refer la 2000 de euro, care este o cifra foarte exacta) 2 asta nu se numeste tuning, nici pe departe 3 atunci la ce-ti mai trebuie solnitza?? 4 nu e imposibil, dar e foarte improbabil 5 recomandabil pt ca se afla cam pe la centrul tarii 6 trabantul e deja aproape o masina clasica 7 de 250 ron bagi 84 litri benzina. la un consum mediu de 6,5% (o cifra pt un consum extraurban) ai o autonomie in jur de 1293 de km, pe care dupa mine ii poti folosi sa vezi lucruri mai intersante si frumoase decat brasov-ul (a nu se intelege gresit, chiar imi place ca oras, dar nu e singurul punct turistic din romanica) 8 ce legatura are ganditul pozitiv cu topicul?? |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
Banu1974 |
![]()
|
![]() COSTIN Group: Members Posts: 1.155 Joined: 5 October 08 From: BUCURESTI-CHITILA ![]() |
QUOTE(slider2 @ 8 Jan 2009, 18:10) 1 daca nu trebuie luata ad literam de ce ai spus-o intr-un mod asa concret?? (ma refer la 2000 de euro, care este o cifra foarte exacta) 2 asta nu se numeste tuning, nici pe departe 3 atunci la ce-ti mai trebuie solnitza?? 4 nu e imposibil, dar e foarte improbabil 5 recomandabil pt ca se afla cam pe la centrul tarii 6 trabantul e deja aproape o masina clasica 7 de 250 ron bagi 84 litri benzina. la un consum mediu de 6,5% (o cifra pt un consum extraurban) ai o autonomie in jur de 1293 de km, pe care dupa mine ii poti folosi sa vezi lucruri mai intersante si frumoase decat brasov-ul (a nu se intelege gresit, chiar imi place ca oras, dar nu e singurul punct turistic din romanica) 8 ce legatura are ganditul pozitiv cu topicul?? ai ,,casunat" pe bietul om ![]() |
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
- B-33-SAC Voi radeti de mine ca sunt diferit,dar eu rad de voi ca sunteti toti la fel!!!
|
|
theundertaker |
![]()
|
![]() welcome to hell Group: Members Posts: 80 Joined: 17 October 08 From: Death Valley ![]() |
QUOTE(ALO 30 @ 8 Jan 2009, 16:41) Hai fratilor,imi place ca v-am desmortit un pic Sa clarificam cateva treburi : 1 treaba cu 2000 euro nu trebuie luata ad literam 2 eu personal am bagat 4000 in care includ pret masina ,revizii,diverse rahaturi 3 in 99 % din timp conduc un Clio 1,5 dci af. 2008 4 realistic se poate organiza intalnirea asta in sezonul estival,cand se dau concedii 5 zona Brasov ar fi recomandabila pt cam pe la centrul tarisoarei 6 postez un link sa vedeti ce intalnire si-au tras Trabantistii in 2007 in Covasna http://wartburg.uv.ro/covasna-2007.htm 7 benzina nu are cum sa coste mai mult de 250 ron 8 ganditi pozitiv si scuze pt cei ce s-au simtit ofensati de unele afirmatii ![]() Dupa cum spuneam, ideea este bunicica, dar nu stiu cati ar fi dispusi sa se prezinte, indiferent de locatie. In alta ordine de idei, daca aia cu pefeleul (trabantul) au fost in stare sa bata atata drum, pe caldurile din verile trecute (chiar daca l-au impins, remorcat, dus pe platforma, parasutat, etc, tot s-au prezentat) noi care detinem masini cu AC si mai confortabile, nu putem? Parca si aia cu Loganu au facut ceva intalnire in 2008 la Felix, daca nu ma insel.... Bafta!!! |
--------------------
BMW
750i
2010 FERRARI F430/2009
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(benkenobi @ 8 Jan 2009, 15:19) bai baieti- care ziceati ca marus eugen a emigrat in congo? uite ca este prin preajma. mai marius , tu chiar nu ai citit ce am postat undeva anterior, sau iti place sa repeti ca un papagal , emitand apoi pretentia ca ai fost original? ma refer la locatie cand spun asta. hai da-ne idei ca noi suntem profani. de ce ai mereu convingerea ca numai tu poti avea sclipiri de geniu? ce dracu, noi traim pe sub pamant? si in ultima instanta -de ce esti dispus sa dai doar idei? de ce nu te alaturi si tu grupului? bafta multa. raman la ideea postata anterior- locatie la munte , vara , cu corturi si stam vreo 2 zile cu tot harnasamentul dupa noi ( mici, bere, friptura, vin si muzica). hai aveti sange in voi, ce dracu, numai motociclistii pot face intalniri? Ben dupa cum incepuse topicul cu acea conditie care mi-a crescut tensiunea , imi pare rau ca nu am tinut minte ideea ta , dar ce am spus , am spus-o ca parere , ca o confirmare a ce ai spus tu , adica si eu as fi de acea parere si nu cu pretentia de a fi vre-o sclipire . Eu pur si simplu mi-am amintit de alte cluburi si intalniri si numai la asta m-am gandit , atata tot . Sunt dispus cu ce pot in momentul asta sa ajut , nu stiu ce se va intampla peste nu stiu cat timp , unde voi fi si cu cine . Deocamdata nu ati spus NIMIC concret , cu sclipiri sau fara . Eu de ex. nu as veni cu cortul nici mort . Pot sa dau 80 ron de ex. pe noapte si sa stau decent si la fel gandesc si alti prieteni . Am incercat si cu cortul si in masina si in alte feluri si concluzia a fost ca ori ne intoarcem noaptea acasa , ori inchiriem camere . Bineanteles ca nu oblig pe nimeni la nimic , doar ca eu personal nu agreez cortul , indiferent cat de full options ar fi . Mi se pare normal ca fiecare sa-si spuna parerea , buna sau rea , in legatura cu perioada , locul , cazarea , conditiile si tot asa . Eu as prefera pana in martie , poate chiar pe zapada , de ce nu ? Regiunea Bran-Moieciu in max o luna jumate de acum . Daca o lasati pt la vara , toti pleaca in concedii si se alege praful . Parerea mea : schimbati titlul topicului , stergeti posturile cu flame-uri si daca chiar credeti ca asta vreti , transformati-l intr-un topic de planuri pentru " Intalnirea DaciaClub 2009 ". This post has been edited by marius80_eugen: 9 Jan 2009, 21:21 |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
Banu1974 |
![]()
|
![]() COSTIN Group: Members Posts: 1.155 Joined: 5 October 08 From: BUCURESTI-CHITILA ![]() |
QUOTE(marius80_eugen @ 9 Jan 2009, 21:18) Ben dupa cum incepuse topicul cu acea conditie care mi-a crescut tensiunea , imi pare rau ca nu am tinut minte ideea ta , dar ce am spus , am spus-o ca parere , ca o confirmare a ce ai spus tu , adica si eu as fi de acea parere si nu cu pretentia de a fi vre-o sclipire . Eu pur si simplu mi-am amintit de alte cluburi si intalniri si numai la asta m-am gandit , atata tot . Sunt dispus cu ce pot in momentul asta sa ajut , nu stiu ce se va intampla peste nu stiu cat timp , unde voi fi si cu cine . Deocamdata nu ati spus NIMIC concret , cu sclipiri sau fara . Eu de ex. nu as veni cu cortul nici mort . Pot sa dau 80 ron de ex. pe noapte si sa stau decent si la fel gandesc si alti prieteni . Am incercat si cu cortul si in masina si in alte feluri si concluzia a fost ca ori ne intoarcem noaptea acasa , ori inchiriem camere . Bineanteles ca nu oblig pe nimeni la nimic , doar ca eu personal nu agreez cortul , indiferent cat de full options ar fi . Mi se pare normal ca fiecare sa-si spuna parerea , buna sau rea , in legatura cu perioada , locul , cazarea , conditiile si tot asa . Eu as prefera pana in martie , poate chiar pe zapada , de ce nu ? Regiunea Bran-Moieciu in max o luna jumate de acum . Daca o lasati pt la vara , toti pleaca in concedii si se alege praful . Parerea mea : schimbati titlul topicului , stergeti posturile cu flame-uri si daca chiar credeti ca asta vreti , transformati-l intr-un topic de planuri pentru " Intalnirea DaciaClub 2009 ". nu-l agreez eu prea mult pe marius eugen,dar nu pot decat sa fiu de acord cu el.urasc cortul.da sa se numeasca ,,intalnirea solenzarilor" |
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
- B-33-SAC Voi radeti de mine ca sunt diferit,dar eu rad de voi ca sunteti toti la fel!!!
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Sunt de acord cu numele , DAR ne leaga faptul ca facem parte din acest club , apoi eu NU sunt de acord sa excludem anumite persoane , colegi de club , numai pentru ca au alte modele de masina . Asta este o PROSTIE ! Nu judeci un om dupa buzunar sau dupa o alegere de acum cativa ani .
Stiu de colegii cu frigidere si altele , ca unii si-au facut alt forum si altele , dar nu asta ma intereseaza . Mie mi se pare normal ca aceasta intalnire sa fie deschisa tuturor persoanelor doritoare sa socializeze si sa se distreze . Cine are chef sa-si aduca masina la PARADA , este treaba lui , eu personal daca voi ajunge , vin sa fac un gratar si sa beau ceva . Totodata propun sa se faca un banner pentru fiecare masina care va participa ( nu mai mare de un format A4 ) si sa se puna simbolul DaciaClub si eventual numele ID in josul paginii . Cine face stickere cu DaciaClub , poate se gandesc sa aduca si cateva din acelea pentru cei noi sau pentru cei vechi , care nu le mai au pe masini si le doresc , contra-costa bineanteles . Poate faceti si o lista pentru stikere , cu cei care merg si mai multe idei . This post has been edited by marius80_eugen: 9 Jan 2009, 21:58 |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
metrix4you |
![]()
|
![]() Pasionat de Solenza Group: Members Posts: 505 Joined: 13 March 07 From: Giurgiu ![]() |
ma tenteaza ... iar daca ar fi un loc unde sa aiba si camping si motel/hotel , sa fie toata lumea fericita ar fi excelent.
Sa mai fie si caldurica afara sa merga bericica la gratarel ![]() O posibila locatie , parerea mea " ar fi zona sibiului ... este foarte frumoasa si nici nu prea sunt animale prin padure ![]() Marius ... sper ca ai observat ca eu acolo mai sus am dat doar un citat , nu eu am afirmat treaba cu 2000E |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Rapsodie
- Gr-03-EGV ... doar eu si "Solnitza" mea ...
|
|
blanos |
![]()
|
![]() VITEZOMAN Group: Members Posts: 34 Joined: 6 July 08 ![]() |
sal.eu zic ca-i bn. la munte poate stabilim cv.o data mai trz. sa putem planifica toti concediile cumva.poat cine stie reusim sa ne vedem cu toti .oricum bafta la voi proprietari de solenza si nu numai.
|
--------------------
DACIA
SOLENZA SCALA,LOGAN
VERSIUNE 1,4 ............BLN-urile mele blanos VITEZOMAN
|
|
benkenobi |
![]()
|
![]() benkenobi Group: Members Posts: 842 Joined: 13 April 06 From: bucuresti ![]() |
eu ziceam ca putem veni si cu corturile , gandindu-ma ca nu toti au bani de cazare la cabana sau hotel. sincer nici eu nu prea stau la cort ca nu mai am 20 ani. dar treaba cu gratarul este de memorat, ca daca tot ardem gazul pe acolo macar sa ne si distram putin. si as putea spune ca in acest fel avem nepretuita sansa sa ne si cunoastem ca persoane. stiu eu unii care chiar doresc sa se cunoasca
![]() 10 Jan 2009, 12:45: si sincer- tare as vrea sa vad ca vin cat mai multi. mariuse tu de ce nu vii? eu sunt unul dintre cei care vrea sa te cunoasca ( chiar daca nu impartasesc ideile tale de cele mai multe ori) si ca mine sunt multi. asa ca hai- curaj. 10 Jan 2009, 12:46: si da- trebuie schimbat numele topicului. This post has been edited by benkenobi: 10 Jan 2009, 11:46 |
--------------------
solenza
solenza rapsodie
rapsodie 2003-august
|
|
Banu1974 |
![]()
|
QUOTE(benkenobi @ 10 Jan 2009, 11:42) eu ziceam ca putem veni si cu corturile , gandindu-ma ca nu toti au bani de cazare la cabana sau hotel. sincer nici eu nu prea stau la cort ca nu mai am 20 ani. dar treaba cu gratarul este de memorat, ca daca tot ardem gazul pe acolo macar sa ne si distram putin. si as putea spune ca in acest fel avem nepretuita sansa sa ne si cunoastem ca persoane. stiu eu unii care chiar doresc sa se cunoasca ![]() <span class='edit'>10 Jan 2009, 12:45:</span> si sincer- tare as vrea sa vad ca vin cat mai multi. mariuse tu de ce nu vii? eu sunt unul dintre cei care vrea sa te cunoasca ( chiar daca nu impartasesc ideile tale de cele mai multe ori) si ca mine sunt multi. asa ca hai- curaj. <span class='edit'>10 Jan 2009, 12:46:</span> si da- trebuie schimbat numele topicului. chiar e dorinta mare de ,,cunoastere"...nu stiu ce zici,dar mare dreptate ai! |
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Alta imbunatatire ...
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
benkenobi |
![]()
|
![]() benkenobi Group: Members Posts: 842 Joined: 13 April 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(AR-18-MOS @ 10 Jan 2009, 15:10) topicul se numeste " intalnirea nationala a solenzarilor" daca consideri ca suntem off topic cu discutiile atrage-ne atentia ![]() daca nu , incearca sa vii cu propuneri contructive nu cu remarci caustice. on topic-ce ziceti solenzarilor, o planificam mai spre vara intr-un week-end? undeva la munte? |
--------------------
solenza
solenza rapsodie
rapsodie 2003-august
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
metrix4you |
![]()
|
![]() Pasionat de Solenza Group: Members Posts: 505 Joined: 13 March 07 From: Giurgiu ![]() |
eu ma bag ... daca este vb de un week-end si de preferabil cu cortul
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Rapsodie
|
|
Banu1974 |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
|
|
Brambus |
![]()
|
![]() member Group: Members Posts: 647 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Cam are dreptate AR-18-MOS , nu prea sunt deloc imbunatatiri si chiar este deschis la sectiunea Imbunatatiri.
Bafta, |
--------------------
Renault
Megane 2
2007 Megane 2 R26
- B969FEF
|
|
benkenobi |
![]()
|
legatura cu sectiunea imbunatatiri este chiar propunerea initiatorului topicului si anume aceea de a ne intalni la nivel national, cat mai multi posibil. si ca sa nu vina intreaga tara posesoare de solenza s-a mai pus o conditie- aceea ca masinile sa aibe ceva imbunatatiri.
chiar nu are nici o legatura cu sectiunea imbunatatiri? unde trebuia postat? la sectiunea probleme? hai sa fim seriosi- se pare ca unii ( care probabil nu sunt de acord cu propunerea) cauta motive puerile de a inchide topicul. 33 sac- esti caustic. mai bine vin-o cu o propunere. no offence. scuze de off topic. |
--------------------
solenza
solenza rapsodie
rapsodie 2003-august
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
QUOTE(benkenobi @ 10 Jan 2009, 20:12) La sectiunea Calatorii si Intalniri. 10 Jan 2009, 20:15: QUOTE(B-33 -SAC @ 10 Jan 2009, 17:31) Nu mai rade nimeni? ![]() This post has been edited by AR-18-MOS: 10 Jan 2009, 20:15 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
Brambus |
![]()
|
![]() member Group: Members Posts: 647 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
O imbunatatire la ce? a relatiilor interumane! Benke...fii serios.
|
--------------------
Renault
Megane 2
2007 Megane 2 R26
- B969FEF
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
![]() ![]() @ AR-18-MOS,uite ca rad eu,e voie? ![]() |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
benkenobi |
![]()
|
QUOTE(Brambus @ 10 Jan 2009, 22:09) nu as fi vrut sa raspund , dar daca m-ai intrebat hai sa raspund. cand ziceam ca intalnirile duc la crearea relatiilor interumane ma gandeam ca acestea duc implicit la imbunatatirea masinilor noastre ( stopuri fumurii, aeratoare si manere vopsite si lacuite, insonorizare). apoi ar mai putea fi cesauri logan, plafoniera pe leduri si poate altele. gresesc? 11 Jan 2009, 00:44: Asta cu relatiile interumane a fost maxima! dl. puiu- acum este clar la ce ma refeream? mai este maxima? This post has been edited by benkenobi: 10 Jan 2009, 23:44 |
--------------------
solenza
solenza rapsodie
rapsodie 2003-august
|
|
metrix4you |
![]()
|
dar voi cand va incingeti in declaratii ... se lasa greu
![]() Legat de imbunatatiri ... poate sunt si posesoare de solenza si dupa o intalnire de-asta ... o sa iasa o imbunatatire ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Rapsodie
|
|
benkenobi |
![]()
|
|
--------------------
solenza
solenza rapsodie
rapsodie 2003-august
|
|
Banu1974 |
![]()
|
QUOTE(benkenobi @ 10 Jan 2009, 20:12) legatura cu sectiunea imbunatatiri este chiar propunerea initiatorului topicului si anume aceea de a ne intalni la nivel national, cat mai multi posibil. si ca sa nu vina intreaga tara posesoare de solenza s-a mai pus o conditie- aceea ca masinile sa aibe ceva imbunatatiri. chiar nu are nici o legatura cu sectiunea imbunatatiri? unde trebuia postat? la sectiunea probleme? hai sa fim seriosi- se pare ca unii ( care probabil nu sunt de acord cu propunerea) cauta motive puerile de a inchide topicul. 33 sac- esti caustic. mai bine vin-o cu o propunere. no offence. scuze de off topic. Nu ma supar.Poate ai dreptate .... Ar trebui,si chiar am so fac,sa ignor anumite persoane...cred ca ar fi mai intelept... On...de ce nu facem un circuit?un Transfagarasan de ex.,Cheile Bicazului....? Puiu,nu mai rade ,ca te ingrasi! ![]() This post has been edited by B-33 -SAC: 11 Jan 2009, 01:20 |
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
benkenobi |
![]()
|
33 sac-pai daca citeai atent eu propusesem intalnirea in zona balea lac. faceai si transfagarasanul, era si putin mai central, munte-munte, etc.
vointa sa fie. si vara. si in zona cheilor bicazului , lacul rosu ar merge dar parca este mai "periferic" pentru cei din vestul ....indepartat al tarii ![]() se pare insa ca vorbim numai noi cei din zona bucuresti ca inca nu vad pareri ale userilor din alte zone ale tarii. 11 Jan 2009, 10:50: si in cazul asta .........tot la parcul carol si "la beci". ![]() This post has been edited by benkenobi: 11 Jan 2009, 09:50 |
--------------------
solenza
solenza rapsodie
rapsodie 2003-august
|
|
Banu1974 |
![]()
|
QUOTE(benkenobi @ 11 Jan 2009, 09:49) 33 sac-pai daca citeai atent eu propusesem intalnirea in zona balea lac. faceai si transfagarasanul, era si putin mai central, munte-munte, etc. vointa sa fie. si vara. si in zona cheilor bicazului , lacul rosu ar merge dar parca este mai "periferic" pentru cei din vestul ....indepartat al tarii ![]() se pare insa ca vorbim numai noi cei din zona bucuresti ca inca nu vad pareri ale userilor din alte zone ale tarii. <span class='edit'>11 Jan 2009, 10:50:</span> si in cazul asta .........tot la parcul carol si "la beci". ![]() Vorba tiganului:,,vine ea vara,moare ea mama".... Parca vad ca vine vara,si o sa ne intalnim cativa,din Buc.,pe aici pe la ,,Arges"...pe la Cernica....si cine mai stie pe unde...pacat. Cred ca ,noi astia din Buc.,o sa ne vedem mai des....dar, din pacate , nu vom putea spune niciodata ca am avut si noi o intalnire a ,,solenzarilor" la nivel NATIONAL! |
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
QUOTE(benkenobi @ 11 Jan 2009, 00:40) nu as fi vrut sa raspund , dar daca m-ai intrebat hai sa raspund. cand ziceam ca intalnirile duc la crearea relatiilor interumane ma gandeam ca acestea duc implicit la imbunatatirea masinilor noastre ( stopuri fumurii, aeratoare si manere vopsite si lacuite, insonorizare). apoi ar mai putea fi cesauri logan, plafoniera pe leduri si poate altele. gresesc? <span class='edit'>11 Jan 2009, 00:44:</span> Asta cu relatiile interumane a fost maxima! dl. puiu- acum este clar la ce ma refeream? mai este maxima? ESTE MAXIMA,SA TRAITI!!!!! Astea le putem afla si de la carol si de acasa din fotoliu. Utilizand magica functie:cautare. Eu ma gandeam la altceva,la unele intalniri dintre membrii nostri ![]() Iti admir vointa,dar iti asumi rolul de organizator? @B33SAC,la cat cantaresc,ce mai conteaza....... S-ar putea sa ai mare dreptate cu ce o sa se intample la vara. Desi nu am solenza,as vrea sa vin la o asemenea intalnire. Si propun sa ne intalnim la mare,asa ne intalnim si cu daciotii din Constanta,Tulcea,plus cei care isi vor petrece concediul acolo din toata tara. Daca se stabileste alta locatie si nu imi plange buzunarul,contati pe mine. Bafta! |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 10:57 |