SOLENZA TUNING SHOW, intalnirea nationala a Solenzarilor
![]() ![]() ![]() |
SOLENZA TUNING SHOW, intalnirea nationala a Solenzarilor
nenestean |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 512 Joined: 22 October 08 From: Sighetu Marmatiei ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
solenza
2004 / motor 1.4
- MM 05 VFP Pe drumul cel bun !!
|
|||
andr3y_yoo |
![]()
|
![]() Membru ma Group: Members Posts: 1.060 Joined: 18 November 08 From: Bucuresti ![]() |
hai sa stabilim data si hai sa dam in ziar
![]() acu pe bune ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
- B-68-BMD Daca Ai cap Iese Altfel Dacia 4 ever :X |
|
benkenobi |
![]()
|
![]() benkenobi Group: Members Posts: 842 Joined: 13 April 06 From: bucuresti ![]() |
[quote=puiu82,11 Jan 2009, 13:46]
ESTE MAXIMA,SA TRAITI!!!!! Astea le putem afla si de la carol si de acasa din fotoliu. Utilizand magica functie:cautare. intreaba-l pe brambus despre ce vorbesc si eventual pe boris. vei intelege mai bine. parca tu spuneai ca ai doua maiini stangi. cum te descurci cu ele in lipsa unui ajutor venit din partea unuia mai priceput?si sa-mi spui apoi daca mai ramane maxima. de acord si la mare la vara, dar unde gasim parcare sa ne grupam in plin sezon? si cum ii aduni de pe plaja pe toti cei care vor fi acolo? nu vor fi tentatiile prea mari ( baruri, cluburi, discoteci, terase, etc) asa incat intalnirea sa ramana doar un vis frumos? sincer , cred ca intalnirea asta nationala este si va ramane doar la stadiul primitiv de intentie. noi sa fim sanatosi. desi un wek end la munte nu ne-ar strica, 11 Jan 2009, 15:56: hai ca am fost off topic si nu este bine. jante KM gaseste omul pe bdul basarabia la lassa. sau in targul vitan barzesti. This post has been edited by benkenobi: 11 Jan 2009, 14:56 |
--------------------
solenza
solenza rapsodie
rapsodie 2003-august
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
problema trebuie discutata, studiata, organizata, promovata si finantata, nu asa hai sa mergem, asa nu se rezolva nimic, majoritatea nu se implica, nu sunt in stare sa vina la carol, spun "hai ca vin si eu diseara la intalnire" dar nu apar...
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
Brambus |
![]()
|
![]() member Group: Members Posts: 647 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(benkenobi @ 11 Jan 2009, 00:40) nu as fi vrut sa raspund , dar daca m-ai intrebat hai sa raspund. cand ziceam ca intalnirile duc la crearea relatiilor interumane ma gandeam ca acestea duc implicit la imbunatatirea masinilor noastre ( stopuri fumurii, aeratoare si manere vopsite si lacuite, insonorizare). apoi ar mai putea fi cesauri logan, plafoniera pe leduri si poate altele. gresesc? <span class='edit'>11 Jan 2009, 00:44:</span> Asta cu relatiile interumane a fost maxima! dl. puiu- acum este clar la ce ma refeream? mai este maxima? Cam tot ce ai enumerat este spre "maxim" din ce se poate face la o solenza pe interior. ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2
2007 Megane 2 R26
- B969FEF
|
|
benkenobi |
![]()
|
![]() benkenobi Group: Members Posts: 842 Joined: 13 April 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(Brambus @ 11 Jan 2009, 19:19) Cam tot ce ai enumerat este spre "maxim" din ce se poate face la o solenza pe interior. ![]() atunci inteleg ca ai o solenza cu imbunatatiri si poti veni la intalnirea nationala. asteptam o confirmare. ce zici? ajutorul a fost pura pasiune. oricand cu placere. sa conduci prudent. si sa ai grija de masinuta ca vad ca multa lume o lauda pe forum. |
--------------------
solenza
solenza rapsodie
rapsodie 2003-august
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Da' io nu inteleg ce naiba tot vreti voi intalniri nationale, organizate la topicul de Imbunatatiri SLZ, cand, daca citeati sectiunea adecvata, ati fii vazut ca se organizeaza intalniri nationale, si ies foarte bine!
This post has been edited by AR-18-MOS: 12 Jan 2009, 18:55 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Banu1974 |
![]()
|
![]() COSTIN Group: Members Posts: 1.155 Joined: 5 October 08 From: BUCURESTI-CHITILA ![]() |
QUOTE(AR-18-MOS @ 12 Jan 2009, 18:55) Da' io nu inteleg ce naiba tot vreti voi intalniri nationale, organizate la topicul de Imbunatatiri SLZ, cand, daca citeati sectiunea adecvata, ati fii vazut ca se organizeaza intalniri nationale, si ies foarte bine! Tu sa vb. cand vei conduce masina ta!s-au cand vei fi proprietar. Oricum nu cred ca poti veni....esti ocupat. ![]() |
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
- B-33-SAC Voi radeti de mine ca sunt diferit,dar eu rad de voi ca sunteti toti la fel!!!
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Vai, domnu' instalator, ce va mai plac "chiftelutele". Degeaba incerci sa pari imperativ, acest lucru nu inseamna ca dai ordine! Asa ca, nu are rost sa iti expui frustrarile, zicandu-mi sa nu postez, pe un forum privat si al carui proprietar nu esti!
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
Banu1974 |
![]()
|
![]() COSTIN Group: Members Posts: 1.155 Joined: 5 October 08 From: BUCURESTI-CHITILA ![]() |
QUOTE(AR-18-MOS @ 12 Jan 2009, 19:14) Vai, domnu' instalator, ce va mai plac "chiftelutele". Degeaba incerci sa pari imperativ, acest lucru nu inseamna ca dai ordine! Asa ca, nu are rost sa iti expui frustrarile, zicandu-mi sa nu postez, pe un forum privat si al carui proprietar nu esti! Eu am spus doar ca nu te regasesti printre noi. Nici macar nu esti proprietar de solenza,dar poate moderatorii stiu deja asta,si totusi te lasa sa postezi si sa jignesti oameni aici.... Propritarului acestei masini iar fi rusine,si o sa afle,cum il denigrezi prin prezenta ta aici. Ai o imagine execrabila!oare cine e frustratul? ![]() |
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
- B-33-SAC Voi radeti de mine ca sunt diferit,dar eu rad de voi ca sunteti toti la fel!!!
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
QUOTE(B-33 -SAC @ 12 Jan 2009, 19:22) Nici macar nu esti proprietar de solenza,dar poate moderatorii stiu deja asta,si totusi te lasa sa postezi si sa jignesti oameni aici.... Arata-mi in care parte a regulamentului, este expus faptul ca userii pot posta doar la sectiunea aferenta cu modelul masinii lor! |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
Banu1974 |
![]()
|
QUOTE(AR-18-MOS @ 12 Jan 2009, 19:31) Arata-mi in care parte a regulamentului, este expus faptul ca userii pot posta doar la sectiunea aferenta cu modelul masinii lor! Mi-e lehamite de tine,domnule,,intelectual"... Eu ma refer la faptul ca folosesti,si stii la ce ma refer,fara jena nr. de inmatriculare care nu-ti apartin.Si ca sa stie toti cei care citesc,inclusiv moderatorii,folosesti nr. unei persoane respectabile care a luat nota de acest fapt si te va reclama curand.Bafta....la dejectii. This post has been edited by B-33 -SAC: 12 Jan 2009, 19:39 |
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
Banu1974 |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
Pune un ©. Si stii de ce ...
![]() Apropo, vezi ca degeaba incerci sa iti atribui replicile mele, ca nu iti ies. @Brambus, eu ma voi abtine sa mai discut ceva cu acest .... user. Ca sa nu umplem forumu' aiurea, il invit sa-mi faca in continuare amenintari pe PM, cum obisnuieste. This post has been edited by AR-18-MOS: 12 Jan 2009, 19:59 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
Brambus |
![]()
|
![]() member Group: Members Posts: 647 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu cred ca are importanta ce meserie are omul, atata timp cat este om in bunul sens al cuvantului! Topicul asta este o varza totala.
|
--------------------
Renault
Megane 2
2007 Megane 2 R26
- B969FEF
|
|
Banu1974 |
![]()
|
QUOTE(AR-18-MOS @ 12 Jan 2009, 19:48) Pune un ©. Si stii de ce ... ![]() Apropo, vezi ca degeaba incerci sa iti atribui replicile mele, ca nu iti ies. @Brambus, eu ma voi abtine sa mai discut ceva cu acest .... user. Ca sa nu umplem forumu' aiurea, il invit sa-mi faca in continuare amenintari pe PM, cum obisnuieste. ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by B-33 -SAC: 12 Jan 2009, 20:46 |
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
|
|
Brambus |
![]()
|
Deja o dati in reglari de conturi si interlopi!
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2
2007 Megane 2 R26
- B969FEF
|
|
abc |
![]()
|
old school kid Group: Members Posts: 651 Joined: 28 November 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
solenza
scala
2003
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Acum hai, ziceti a cui e masina cu -MOS,ca am dat dracu" si filmul la tv ,ca ma tineti in suspans.Scoateti tot!!
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
Episodu' 2, maine ...
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Ca sa nu dorm la noapte,asa-i?
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
Asa se face audienta.
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
Banu1974 |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
|
|
daniM |
![]()
|
Care-i Tolea,care-i Magda?
![]() |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
benkenobi |
![]()
|
ar-18-mos -esti penibil ca sas nu zic abject. indiferent de parerile tale ni-ti da nimeni dreptul sa suni noaptea si sa ameninti familia cuiva.
in alta ordine de idei-daca esti inzestrat cu ratiune foloseste-o in in sens pozitiv. daca nu doresti sa participi la o intrunire nationala este optiunea ta si o vom respecta. daca topicul este deschis unde tu consideri ca nu trebuia este de datoria moderatorilor sa il inchida si eventual sa-l mute. nu are importanta profesia fiecaruia dintre noi. dreptul la opinie si la libera exprimare este consfintit de legea fundamentala a Romaniei. noi il respectam, incearca sa-l respecti si tu. de ce te intereseaza in mod deosebit ce lucreaza unii dintre noi? pe noi nu ne intereseaza ce lucrezi tu. nu ti se pare ca in loc sa dezbatem idei facem atacuri la persoana? nu constati ca deja topicul a devenit o latrina din cauza unei idei fixe care a incoltit si a crescut in mintea ta? b-33-sac-incearca sa ignori posturile care iti aduc atingere la persoana si nu mai utiliza remarci caustice, indiferent daca sunt sau nu justificate. respecte tuturor. |
--------------------
solenza
solenza rapsodie
rapsodie 2003-august
|
|
Lucian1999 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 19 April 07 ![]() |
Fratilor deja ati dato in diverse rau de tot si cum mai spuneau si alti aici nu este locul pt. vendete asta off topic
Acum on topic daca voi credeti ca o intalnire nationala a proprietarilor de Solenza se refera strict la tori utilizatori acestiu forum va inselati amarnic (parerea mea ) baiatul care a avut initiativa trebuie admirat pt. ca pana acum a fost singurul care a avut curajul sa puna problema asa si voi aruncati cu c**** in le nimic nu este imposibil daca vrei credeti va costa mult nu nu este chiar asa sunt cluburi care organizeaza astfel de iesiri anual vezi VW Club , MBW Club si alti vb de astia ca cunosc pers din aceste cluburi si daca voi credeti ca baieti din aceste cluburi sunt baieti de bani gtata la fel va inselati sunt care muncesc luni intregi doar ca sa faca rost de bani necesari pt. a merge la ascest event ca pt. ei asta este un event ati vb si cu CIP - SDP de traba asta BoomPank m-ai dezamagit aveam alta impresie despre tine sincer sa stiti ca se pot face lucruri frumoase si cu bani putini am vazut ca uni fac comparati intre Solenza si alte masini nu puteri face astfel de comparati aveti Solenza din varii motive aveti grija de ele si sa stiti ca e o masima buna cu foarte putini bani poate praji multe masini Bafta |
--------------------
DACIA
SOLENZA
SCALA
- B 82 CNK
|
|
romanvs |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 1.248 Joined: 14 January 08 From: CRAIOVA ![]() |
"Mosule" esti certat rau cu limba romana.Nu am inteles nimic din ce ai vrut sa spui.
|
--------------------
Hyundai
Elantra
2021 D A C I A S O L E N Z A
|
|
Banu1974 |
![]()
|
QUOTE(benkenobi @ 13 Jan 2009, 11:29) ar-18-mos -esti penibil ca sas nu zic abject. indiferent de parerile tale ni-ti da nimeni dreptul sa suni noaptea si sa ameninti familia cuiva. in alta ordine de idei-daca esti inzestrat cu ratiune foloseste-o in in sens pozitiv. daca nu doresti sa participi la o intrunire nationala este optiunea ta si o vom respecta. daca topicul este deschis unde tu consideri ca nu trebuia este de datoria moderatorilor sa il inchida si eventual sa-l mute. nu are importanta profesia fiecaruia dintre noi. dreptul la opinie si la libera exprimare este consfintit de legea fundamentala a Romaniei. noi il respectam, incearca sa-l respecti si tu. de ce te intereseaza in mod deosebit ce lucreaza unii dintre noi? pe noi nu ne intereseaza ce lucrezi tu. nu ti se pare ca in loc sa dezbatem idei facem atacuri la persoana? nu constati ca deja topicul a devenit o latrina din cauza unei idei fixe care a incoltit si a crescut in mintea ta? b-33-sac-incearca sa ignori posturile care iti aduc atingere la persoana si nu mai utiliza remarci caustice, indiferent daca sunt sau nu justificate. respecte tuturor. Multumesc pt sfat,benkenobi,am sa-l urmez.cu siguranta. ![]() |
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
|
|
bobi19xx |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 8 April 08 From: Bucuresti ![]() |
Mai bine se inchide acest topic ca e varza totala in el,100 de useri cu 100 de pareri si plus de asta s-a ajuns si la amenintari,batai zici ca suntem pe un forum de huligani nu pe un forum dedicat masinilor.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003
- B-34-PMN
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 12:06 |