telefon nr. ascuns, ...
![]() ![]() ![]() |
telefon nr. ascuns, ...
SSilent |
![]()
|
||
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|||
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu rezolvi nimic.
Trebuie sa ai o dovada ca in urma acelui apel ai fost amenintat sau prejudiciat, respectiv o inregistrare. Cu proba te prezinti la Politie si soliciti deschiderea cazului. Apoi Politia are dreptul sa mearga la Orange/ Vodafone/ Cosmote/ Zapp sau ce o fi si sa faca cercetarile de rigoare. Tu, mai ales daca spui ca nu ai preluat apelul, nu poti nici sa misti un deget. Spor |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1210
1986
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Si cel care suna are dreptul sa isi ascunda numarul de telefon. Nu e obligat sa ti-l arate.
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ani la rindu', cind iti suna romtelefonu', stiai cine te suna sau nu erai revoltat ca nu stii cine-i in partea cealalta?
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
SSilent |
![]()
|
pei acum sunt revoltat... cand era romtelecomu eram mic si nu aveam tangente cu telefoanele... si cand primesc telefon la 4 dimineata cu nr ascuns tind sa ma enervez
![]() |
--------------------
Dacia
1210
1986
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Pai da-l pe Ssilent .
![]() |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Nu era mai simplu sa raspunzi si aflai cine te-o sunat, sau ii ziceai "doua de bine" si apoi dormeai linistit?
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
|
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Omul a presupus (vezi primul post), deci nu are telefon.
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
SSilent |
![]()
|
daca ar fi reteaua sau telefonul (nu stiu care dintre ele se ocupa cu bararea apelurilor) mai inteligente... ar merge sa barezi toate nr. de telefon care vin si nu sunt in agenda...
telefon cu call manager? imi poti da exemple? io am o fosila de Nokia 3310... pot sa barez apeluri... dar ori toate... ori cele de-afara... ori cand vb deja la telefon... nu pot s-o iau selectiv ![]() |
--------------------
Dacia
1210
1986
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
pe orice telefon cu symbian poti pune un call manager...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
QUOTE(SSilent @ 5 Jan 2009, 14:34) ar merge sa barezi toate nr. de telefon care vin si nu sunt in agenda... telefon cu call manager? imi poti da exemple? Uite eu am nokia E71, un exemplu. Poti bara orice combinatie vrei tu, orice numar vrei tu, orice lista, cei ce te suna cu numar ascuns, etc etc etc. |
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
Sau poti face ca mine si pur si simplu inchizi telefonu' noaptea.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 15:07 |