Lichid spalare parbriz cu METANOL (extrem de toxic), Moarte pe parbriz
![]() ![]() ![]() |
Lichid spalare parbriz cu METANOL (extrem de toxic), Moarte pe parbriz
vijelie |
![]()
|
||
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|||
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Daaaa. La aia ma gandeam si io
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Adevaru-i ca stau la birou si ma frasui de pe o buca pe alta pana reusesc sa ies un pic afara sa dau doua sprituri pe parbriz atunci cand simt ca nu mai pot
![]() PS: cei care spuneti ca ati luat ieftineala cu etanol, sa-mi spuneti daca duhne a trascau, eu am vorbit serios ca-mi miroase masina a birt... |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Poate nu e de la lichid...
![]() |
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Eu am luat iarna trecuta un bidon de 5 litri de la Petrom. Scria pe el ca rezista pana la - 30 grade. Torn in vas si incep sa spal parbrizul. Era in perioada cand se topeau zapezile si era jale pe strazi. A intrat un miros de distilerie in masina de nu puteam sa-mi trag nasul.
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Acu vreo 4 ani, cand eram student la iasi, mi-a dat un unchi de la tara o sticla de 2 litri de tuica. Da tuica dintr-aia trasa de 3 ori, de facea bine incepand de la carii pana la hemoroizi. Asa de bine facea, ca n-am gasit nici un alcoolist prin camin sa bea chestia aia, spirtul mona si ramona erau apa chioara pe langa el.
Asa, si era o iarna dintr-aia zdravana, cu -17 grade afara, iar eu trebuia sa plec acasa, la Galati. Pe Bucium, mi se jegoseste parbrizul de la mazga de pe asfalt, asa ca dau sa spal parbrizul. Solutie in stare lichida mai aveam eu in bidon, nu mai stiu cum (ca vara nu pupam decat aqua chiorens, deh, student, de ma mir acum de ce atunci ma tineau stergatoarele bine-mersi si acum dupa un an le schimb), insa, cand am pulverizat, m-am trezit ca imi ingheata duzele. Mi-am dat eu seama ca imi trebuie ceva sa nu mai inghete, asa ca mi-am amintit de sticla din portbagaj, pe care o duceam acasa, si din care consumasem cam 100 de grame, asa ca am umplut rezervorul de la parbriz cu tuica. N-am mai avut probleme de inghetat, insa de fiecare data cand dadeam din spalator mi se desfunda nasul si ma injurau colegii cu care mergeam acasa. Si am prins numa mazga.... ![]() Asa ca solutia aia care miroase urat e mic copil pe langa ce am pus eu la stergatoare... ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Mai bine puneai tzuica in sistem si te p... pe parbriz...
![]() |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pana una alta, de ce avem doua topicuri pentru acelasi subiect?
http://www.daciaclub.ro/Lichid-Spalare-Par...126362-s60.html |
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Oricum sunt putine doar 2, la rafturile cu aceste produse e cea mai mare aglomeratie.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
dacialoganmcv |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 522 Joined: 9 July 08 ![]() |
QUOTE(cristio_79 @ 7 Jan 2009, 16:10) Eu am luat iarna trecuta un bidon de 5 litri de la Petrom. Scria pe el ca rezista pana la - 30 grade. Torn in vas si incep sa spal parbrizul. Era in perioada cand se topeau zapezile si era jale pe strazi. A intrat un miros de distilerie in masina de nu puteam sa-mi trag nasul. sigur nu era solutie concentrata ce trebuia diluata cu apa distilata? ![]() This post has been edited by Loganel_AG: 7 Jan 2009, 19:28 |
--------------------
Dacia /
Logan MCV /
2006 / Preference / Gris platine
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Lichidul asta de parbriz se gaseste si cu diverse arome?
Bomboana, menta, lamaie etc. |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Dead666Ghost |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 15 October 07 ![]() |
ce caterinca .. dar daca ma stropeste unu, care are stropitorile "bine" reglate, cu alcool metilic ? patesc ceva ? ma topesc ? .. poate in trafic mi se mai intampla ca cel din fata sa imi spele si mie parbrizu.. o sa ma duc sa ii cer eticheta de la lichidu de parbriz .. pey ce inseamna asta sa ma stropeasca cu otrava ?
![]() |
--------------------
nu am
vandut
2013
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd June 2025 - 22:41 |