Intrebare, fara rost, pentru colegi, puhoi de useri noi ?
![]() ![]() ![]() |
Intrebare, fara rost, pentru colegi, puhoi de useri noi ?
kog |
![]()
|
||
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|||
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
dacie ie stramoasele noastre
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
da da..... multi frate multi da ...... NOI .......
Edit later: NOI ce facem acu.... chiar trebe sa citim tot ce scriu toti useri de pe forum? sau putem sa citim doar ce scrie fiecare in parte? ![]() Edit later later: Ptiu dr@ce ce a iesit adica vroiam sa spun ca putem sa ne autocitim sau e obligatoriu sa citim ce citesc toti cititorii care citesc pe acest forum.... cititor..... ![]() This post has been edited by nairam: 12 Jan 2009, 16:01 |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Se pune ca-s si eu user nou?
![]() Astept sa vina driverx sa-mi aduca aminte ce recomandari de sudat lonjeroane dadeam la inceput. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
fost membru |
![]()
|
![]() membru analfabet Group: Members Posts: 239 Joined: 1 September 09 From: clasa I-a ![]() |
Ceva ciudat mi se intampla, ma uit in jur si nu mai vad useri cunoscuti.
![]() |
--------------------
dacia
dacia
logan
- CT 09 FMB
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
cum ar fi?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
fost membru |
![]()
|
![]() membru analfabet Group: Members Posts: 239 Joined: 1 September 09 From: clasa I-a ![]() |
Pai toata generatia de acum un an.
Nu am o ordine anume , sunt foarte multi care au disparut sau sunt foarte tacuti. Am sa arunc un ochi in topicurile de anul trecut si am sa pun o lista. Imi vine in cap acum : dariusz bendix radian (se uita acum la mine si tace) bion deconectat adip jack daniels Alexu7 St Executron Ar-18-mos FLP Snush driverx chiar si argon parca a tacut si el, si klaus la fel si mai sunt multi care au disparut de tot. Nu mai zic de os care tare scump la vorba s-a facut si el...cu toate ca-l mai vad uneori in bara de useri. ..... This post has been edited by fost membru: 9 Mar 2010, 22:42 |
--------------------
dacia
dacia
logan
- CT 09 FMB
|
|
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
probabil ca majoritatea au fost avansati in functia de "supervisior"
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
fost membru |
![]()
|
deh, fiecare cu ale lui, unii s-au insurat, altii au dat de greutati, altii poate nici nu mai sunt in tara, altii poate si-au schimbat numele, iar altii chiar s-au plictisit. Doar o mica parte (mica/mica) au fost transformati in supraveghetori din tacere prin banare.... . Sunt atatea posibilitati. (asta cu banarea e relativa, cine stie....stie)
Mi-am mai adus aminte : Logan de viteza ; Mai era cineva cu un aro in avatar, se ocupa cu stuparitul..... eehee lume trece, lume vine..... This post has been edited by fost membru: 9 Mar 2010, 23:02 |
--------------------
dacia
dacia
logan
- CT 09 FMB
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
QUOTE(fost membru @ 9 Mar 2010, 21:41) Pai toata generatia de acum un an. Nu am o ordine anume , sunt foarte multi care au disparut sau sunt foarte tacuti. Am sa arunc un ochi in topicurile de anul trecut si am sa pun o lista. Imi vine in cap acum : dariusz bendix radian (se uita acum la mine si tace) bion deconectat adip jack daniels Alexu7 St Executron Ar-18-mos FLP Snush driverx chiar si argon parca a tacut si el, si klaus la fel si mai sunt multi care au disparut de tot. Nu mai zic de os care tare scump la vorba s-a facut si el...cu toate ca-l mai vad uneori in bara de useri. ..... Shush ![]() QUOTE(fost membru @ 9 Mar 2010, 22:54) Mi-am mai adus aminte : Logan de viteza ; Mai era cineva cu un aro in avatar, se ocupa cu stuparitul..... eehee lume trece, lume vine..... E vorba de Tarzy |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
fost membru |
![]()
|
Da colegu, pe unii va mai vad rar si mai tacuti, nu ca altadata.
![]() |
--------------------
dacia
dacia
logan
- CT 09 FMB
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Executron e mai tacut in ultima vreme caci a avut niste probleme in familie si altaturi ce acest lucru programul a devenit mai aglomerat
![]() Dar urmareste cu interes toate topicurile ![]() |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
fost membru |
![]()
|
Oooooo salutari colegule, aparusi
![]() Ia uite ca ma speriasem degeaba. Deci mai sunteti unii, dar panditi din umbra. Ce ma bucur. ![]() ![]() ![]() This post has been edited by fost membru: 9 Mar 2010, 23:47 |
--------------------
dacia
dacia
logan
- CT 09 FMB
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Salutari!
Si cam ai dreptate acum c-am meditat putin in sensul asta ![]() |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
fost membru |
![]()
|
Ala din bara chiar este ady 77 sau si-o fi vandut contul, ca prea tace si nu zice nimic.
|
--------------------
dacia
dacia
logan
- CT 09 FMB
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
cristian corbu |
![]()
|
![]() bafta Group: Members Posts: 178 Joined: 4 January 10 From: ploiesti PH ![]() |
,,vreme trece,vreme vine..."
|
--------------------
dacia
solenza
2003/confort
- ph 11ubu confort
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
10 mii de euro si va dau contu meu
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
fost membru |
![]()
|
![]() QUOTE(l@u @ 10 Mar 2010, 00:16) Ha ha, leule nu mai ai coama de pe vremuri. Parca si ochiu' ala este incetosat, nu te mai intreb de dantura. Dar privirea tulbure o ai de la vinu' lu dragoselu, nu? ![]() This post has been edited by fost membru: 10 Mar 2010, 00:30 |
--------------------
dacia
dacia
logan
- CT 09 FMB
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
fost membru |
![]()
|
Pai nu ma astept neaparat sa vorbeasca moderatorul klaus sau moderatorul argon sau moderatorul os, dar m-as astepta sa vorbeasca userii klaus, os si argon. Asa cum vorbeste Liviu , despre bicicleta, despre acvariu, despre wii ......
Bine, dar asta ar fi o parere-dorinta, ca fiecare e free, nimic de zis. This post has been edited by fost membru: 10 Mar 2010, 01:05 |
--------------------
dacia
dacia
logan
- CT 09 FMB
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
QUOTE(fost membru @ 9 Mar 2010, 22:41) Pai toata generatia de acum un an. Nu am o ordine anume , sunt foarte multi care au disparut sau sunt foarte tacuti. Am sa arunc un ochi in topicurile de anul trecut si am sa pun o lista. Imi vine in cap acum : dariusz bendix radian (se uita acum la mine si tace) bion deconectat adip jack daniels Alexu7 St Executron Ar-18-mos FLP Snush driverx chiar si argon parca a tacut si el, si klaus la fel si mai sunt multi care au disparut de tot. Nu mai zic de os care tare scump la vorba s-a facut si el...cu toate ca-l mai vad uneori in bara de useri. ..... Prezent la datorie! ![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
ia gasit nevestele ca petrec mai mult timp pe DC decat cu ele.si au bagat foarfeca in cablu de net
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
ATM |
![]()
|
![]() 1948 Tucker Torpedo Group: Members Posts: 596 Joined: 28 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai si nu gasim niste super glue, ceva? pana nu se sparge nucleul vechi de tot.
|
--------------------
MITSUBISHI
COLT
Z30-2005 Inchiriez fiare de calcat, geamuri termopan, betisoare de urechi, aparate de ras. Rog seriozitate.
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Ca sa parafrazez din nou [!] un cintecel mai vechi - partidu' e-n toate, si vegheaza
![]() |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
logan1.5dci pe unde o fi?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(fost membru @ 10 Mar 2010, 01:55) Asa cum vorbeste Liviu , despre bicicleta, despre acvariu, despre wii ...... ....despre off topic, banari.... ![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
sunt multi care intra (cel putin pe gps) pun o intrebare si apoi dispar...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 23:01 |