Intrebare, fara rost, pentru colegi, puhoi de useri noi ?
![]() ![]() ![]() |
Intrebare, fara rost, pentru colegi, puhoi de useri noi ?
fost membru |
![]()
|
![]() membru analfabet Group: Members Posts: 239 Joined: 1 September 09 From: clasa I-a ![]() |
|
--------------------
dacia
dacia
logan
- CT 09 FMB
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Merced @ 12 Jan 2009, 17:48) Sper ca nu sunai la fel de convingator si pe-atuncea. Sincer... nu stiu de ce se inghesuie atatia useri pe forumu' asta... As intelege daca s-ar da reputatie la fiecare nou-venit, da' asa... moca... zau ca nu inteleg. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
bucatel, pe tine nui te ametesc aia de dau din cap in avatarul tau???...parca au parkinson
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
fost membru |
![]()
|
![]() membru analfabet Group: Members Posts: 239 Joined: 1 September 09 From: clasa I-a ![]() |
Auzi mai bucatel, mai schimbi tu vitezele fara ambreiaj?
![]() Reputatie ........ ![]() ![]() Azi ma uitam intr-un topic : Pretul benzinei ....cand ma uit in bara de jos ce vad?......................Tarzy Deci gresesc eu, in mare, userii mai exista, dar mult mai tacuti....sau mai maturizati ....... This post has been edited by fost membru: 10 Mar 2010, 13:05 |
--------------------
dacia
dacia
logan
- CT 09 FMB
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(fost membru @ 10 Mar 2010, 11:23) Pana sa-mi dau dacia peste cap, o mai faceam din cand in cand. Chiar dupa ce am scris topicul ala, reuseam sa schimb I-II-III-IV-III-II fara sa ating ambreiajul. Si fara sa ma holbez la turometru. ![]() La honda nevestii tot incerc de ceva vreme da' nu-mi iese nici macar s-o scot din viteza, darmite sa mai si schimb. @OAP. Acum ca acum, da' la un moment dat eram trei useri cu acelasi gif cu Beavis & Butthead. Si ne-am mai gasit odata sa si postam toti trei pe acelasi topic... |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(fost membru @ 10 Mar 2010, 06:41) Nu am o ordine anume , sunt foarte multi care au disparut sau sunt foarte tacuti. Noroc, mai arunc din an in pasti cate un ochi mar^H^H^H^caprui prin zona Am sa arunc un ochi in topicurile de anul trecut si am sa pun o lista. Imi vine in cap acum : dariusz bendix radian (se uita acum la mine si tace) bion deconectat adip jack daniels Alexu7 St Executron Ar-18-mos FLP Snush driverx chiar si argon parca a tacut si el, si klaus la fel si mai sunt multi care au disparut de tot. ![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
fost membru |
![]()
|
Pont
Zillele trecute l-am intrebat pe goagal de numele unui membru DC, mare surpriza am avut. Apoi am intrebat de altii......si am aflat multe. De fapt DC este o platforma de pe care au plecat multi si si-au facut forumul lor. Si tot pe acesta platforma se intorc in grupuri organizate. Chiar citeam pe undeva ![]() ![]() This post has been edited by fost membru: 30 Mar 2010, 00:12 |
--------------------
dacia
dacia
logan
- CT 09 FMB
|
|
Cris_Kgs |
![]()
|
![]() "Ăla cu Dacia" Group: Members Posts: 41 Joined: 21 December 08 From: Pitesti ![]() |
![]() This post has been edited by Cris_Kgs: 29 Mar 2010, 17:02 |
--------------------
Dacia / Skoda
Solenza 1.4/Octavia 2 facelift
2005 / 2011 Posesor de Solniță fără turometru, deci feriți-vă.
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(SSilent @ 7 Jan 2009, 07:04) Eu am fost si raman DEMEEENT... ![]() 29 Mar 2010, 19:22: QUOTE(dacialoganmcv @ 6 Jan 2009, 18:51) Eu am fost si raman DEMEEENT... ![]() This post has been edited by dragoselu: 29 Mar 2010, 18:22 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
fost membru |
![]()
|
A, nu era vorba de tine, este doar potrivire.... ma uitam dupa numele unui fost membru.
![]() This post has been edited by fost membru: 29 Mar 2010, 19:06 |
--------------------
dacia
dacia
logan
- CT 09 FMB
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca si de la profilul lui (daca nu vorbesti de userul cu profilu' sters) tot acolo ajungeai.
This post has been edited by tatabobu: 29 Mar 2010, 21:51 |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
mih95 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 119 Joined: 22 October 05 ![]() |
Acum cativa ani cand eram intrebat despre ce masina posed, raspundeam mandru : " Logan de Viteza ! "
Am un prieten pe care il strig : " Nairam " Cu toate ca nu mai posed ..."Dacie" am pastrat la "favorite" forumul DC unde citesc aproape zilnic sectia "Alte discutii" Tot respectul pentru toti cei enumerati in lista de mai sus dar si pentru ceilalti care vin cu o informatie, o gluma, un sfat bun, etc Toate bune. Iepurasul sa va aduca tot ce va doriti ! |
--------------------
.
.
.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Chiar, mi-e dor de Logan de Viteza...
![]() ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.366 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Mie de Argon....
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 23:30 |