Politia la romani
![]() ![]() ![]() |
Politia la romani
alex |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
Attached File(s) ![]() |
||
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|||
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Exemple de genul sunt multiple si felicit pe domnul X ca a avut nervii si posibilitatea de a face acest demers. Poate usor usor mai primesc cate un bobarnac ca nu sunt buricul pamantului...
Toata stima domnule X! |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
preghicialex |
![]()
|
Z Group: Members Posts: 240 Joined: 10 August 06 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
X
Y
Z Ex: SuperNova
|
|
Adrian78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 816 Joined: 24 April 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() Însă, așa cum spune și titlul topicului, în România în realitate nu se ia nici o măsură. Pun pariu că polițistul "infractor" a primit maxim o atenționare de genul "Bă, fii și tu atent când mai faci faze d'astea să nu te filmeze careva". |
--------------------
Logan Laureate
1.6
gri perla "Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face!"
|
|
MAS |
![]()
|
![]() Le Bubulateur Group: Members Posts: 205 Joined: 23 August 03 From: Bucuresti ![]() |
Stati linistiti ca li se rupe de orice si oricine... Acum ar fi trebuit ca din cauza mea un politist sa aiba dosar penal pentru amenintari (astea-s catalogate ca fiind infractiui) si prejudicierea demnitatii mele,si dupa lungi investigari si schimburi de scrisorele de amor cu parchetul, dupa audierea unor martori inchipuiti, au ajuns la concluzia ca nu s-a intamplat, dupa ce, in prealabil, dadusera un raspuns prin care justificau atitudinea respectivului politist ca fiind interventie intr-o bataie... Care bataie? Pai aia de i-o dadeam prietenei mele in timp ce ne plimbam linistiti brat la brat ziua in amiaza mare... Urmatorul lor raspuns a fost ca fapta nu s-a intamplat... Pai ori s-a intamplat ori ba?
In fine... Politia Romana... din partea mea nu merita respect sau incredere nici cat negrul sub unghie. Siguranta??? Sa fim seriosi! Sunt primii care sa creeze probleme cetateanului... O adunatura de hoti si repetenti trogloditi. |
--------------------
scandura
cu rulmenti
noua, din 2000
- B-02/36-MAS B222BIP Daaati si mie minus la reputatie. 'dea D-zeu sanatate!
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Bravo respectivului pentru insistenta. Insa nu se rezolva nimic, politia nu face decat ce vrea. Adica sta ascunsa cu radarul sa dea amenzi, dar trece pe langa masinile parcate ilegal si cu avaria si nu face nimic.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
body |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
Bravo si sincere felicitari persoanei respective.Asta pentru ca sunt unii pe aici care cred ca militienii s-au transformat toti in politisti . Eu cred ca nici 50% nu s-au transformat .
|
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
- PH-72-BVR PH-77-MMR body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
|
|
holograma |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 437 Joined: 20 December 06 ![]() |
e buna initiativa domnului X. daca fiecare am semnala nereguluile politistilor, poate ca dupa lupte seculare se va rezolva ceva...
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate
|
|
ramm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
Bine a facut ca a fost insistent. Eu as zice ca maxim 1% sunt politisti.
|
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Si ce ar trebui sa fac, sa stau cu telefonul pregatit sa fac poza de fiecare data cand un dobitoc cu numar de MAI(neaflat in misiune) imi taie calea sau trece pe rosu?
De admirat nenea X , dar cu o floare nu se face primavara. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Uncle-Sam |
![]()
|
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Chestia asta a aparut si la TV?
|
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
- B ** *** Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
daca este adevarat omul asta are toata admiratia mea
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
TheFastOne |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 06 From: Brasov ![]() |
Trebuie trimisa neaparat la un ziar national de scandal
![]() |
--------------------
VolksWagen
Golf Mk4 Variant Highline
2004 1.9 TDI 131 CP
- BV 11 WUW STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
on:
![]() ![]() Sper sa iti urmam cat mai multi exemplul! off: cred ca asa vede si politia respectivul document: ![]() This post has been edited by eXtenSion: 27 Sep 2007, 22:05 Attached thumbnail(s) nupreamergeasa.jpg ( Size: 378.53k ) Number of downloads: 389 |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
cata87 |
![]()
|
![]() membru alb-violet Group: Members Posts: 590 Joined: 4 January 07 From: Timisoara ![]() |
ar trebui date la stiri documentele...atunci sigur ar face ceva
|
--------------------
Dacia
Logan
2008
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Pentru militia rrrrrromana un salut consacrat: degetele mijlocii de la ambele maini, tovarasi, nici macar un milion de pliante impartite prin intersectii nu pot spala mizeria in care inotati in fiecare zi de viata!
Iar pentru domnul insistent: bravo! |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
eurro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 8 November 06 From: Bucuresti ![]() |
felicitari pentru perseverenta, raspunsurile toate date in stilul ambiguu, complet nesatisfacator din nici-un punct de vedere dat de organe, si bineinteles reiese din toate rapsunsurile ca o sa il sanctioneze disciplinar pe militian lunadu-i caii de la bicicleta 3 luni, dandu-i in schimb passat tedei de politie sa mearga bietul om sa dirijeze traficul.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
cum mi-a spus mie cineva : "corb la corb nu scoate ochii"
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Cool. Ineficient probabil, dar macar au pierdut dobitocii timp sa raspunda la sesizari. Care dobitoci, daca o sa primeasca 100 de-astea pe zi, s-ar putea sa se sature si sa-i calmeze pe militieni. Poate...
Un hautu ceva? Cu pasi simpli, de urmat cu copy/paste? |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
hautu?
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
How to !
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Retype |
![]()
|
![]() Himera Group: Members Posts: 223 Joined: 27 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(argon @ 27 Sep 2007, 14:57) Si ce ar trebui sa fac, sa stau cu telefonul pregatit sa fac poza de fiecare data cand un dobitoc cu numar de MAI(neaflat in misiune) imi taie calea sau trece pe rosu? da, si nu doar atat sa le trimiti sesizare. daca am face toti asa s-ar schimba mentalitatea sigur |
--------------------
Dacia Logan 2006/
Audi 6.0 quattro 2006/
Mio a701 cu MioMap
|
|
AmunDei |
![]()
|
![]() Fără turbo viața e pustiu... Group: Members Posts: 1.985 Joined: 8 June 07 From: Cucuveieni Deal ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
1.0 TCe GPL 2020 Daewoo Matiz 0.8 Turbo - 140 HP
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
POLITISTI IN LEAGAN |
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
dar daca in locul politistilor era un tigan cu o masina tare, mai aveati curajul vreunul din voi sa faceti ceva? va spun eu ca NU
|
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
wo_name |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 10 August 04 From: Timisoara ![]() |
bine ca nu ai pus titlul "Politisti in lanturi"
|
--------------------
Dacia
Logan MCV Laureate 1.6 8v
2011
- TM ?? ??? Parerea mea ...
|
|
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
Da, daaaa!.... 00:59
![]() This post has been edited by membru_DC: 29 Mar 2010, 21:30 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 22:30 |