scartaitul portbagajului... :((, e stresant..
![]() ![]() ![]() |
scartaitul portbagajului... :((, e stresant..
andrew14_maverick |
![]()
|
||
![]() Membru resemnat cu DSN... Group: Members Posts: 255 Joined: 14 November 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Clima Rosie
- VL 09 DDD Ignorance is bliss.
|
|||
emil_t |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 519 Joined: 12 August 07 ![]() |
andrew14_maverick si mie imi joaca destul de tare scaunul, am crezut ca e de la suruburi, defapt a ruginit podeaua si s-au rupt intr-o parte suportii.
tot asa mie de 1 an si This post has been edited by emil_t: 12 Mar 2009, 21:38 |
--------------------
Dacia
Supernova
'03
|
|
andrew14_maverick |
![]()
|
![]() Membru resemnat cu DSN... Group: Members Posts: 255 Joined: 14 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Din cate am observat, s-au cam slabit sinele alea, podeaua pare destul de solida, nu cred ca e ruginita. Asta o sa vad exact ceva mai incolo, cand antifonez masina.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Clima Rosie
- VL 09 DDD Ignorance is bliss.
|
|
stephanie |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 133 Joined: 8 November 07 From: RO ![]() |
Eu am scapat in cele din urma de scartaitul ala, dar de abia dupa ce renuntasem la speranta.
- schimbat cheder -schimbat broasca fixa+mobila -montat cui solenza -schimbat polita (din cauza ca era rupta, nu cred ca a ajutat) -tampoanele de cauciuc de la hayon scurtate (infiletate) -strans suruburi prindere plastice spate (inclusiv plastic de pe spatele banchetei) -banda izolatoare pe carligele de prindere bancheta -strans suruburi bancheta (spatar) -desurubat mai mult tampoanele de cauciuc de la spatarul banchetei (am pus si doua cerculete de pasla pe plasticul banchetei unde tangenteaza tampoanele de cauciuc) -schimbat amortizoare si arcuri si limitator franare (la mine erau varza si scartaiau si astea) |
--------------------
Dacia
Supernova
2002, clima ...
- SB-00-000 ai grija de masina, iar masina va avea grija de tine...
|
|
mx_ady |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 172 Joined: 6 June 08 From: Bistrita-N ![]() |
Fratilor eu am sudat suportul de jos am luat jos tanpoanele de cauciuc am lasat din suruburi balamaua fixa pana am vazut ca strange pe cheder dupa care am lipit banda scoci pe haion unde se vedea ca freaca chederul si n-o sa credeti nici un zgomot sau scartait.
|
--------------------
dacia supernova
confort
2003
|
|
mihai 83 |
![]()
|
![]() Membru stelist Group: Members Posts: 179 Joined: 9 May 07 From: Bucuresti nasol ![]() |
Salutareeeeeeeee.Am rezolvat si eu cu zgomotul care credeam ca e de la haion si bancheta spate.Cum?Am schimbat arcurile spate si bucsile de la amortizoare si...LlINISTE!!!Numai de al dracu lasam casetofonul incet sa aud ca...nu se mai aude nimic
![]() |
--------------------
dacia
super nova
2002-clima
- B-xx-xxx
|
|
Reckno |
![]()
|
![]() Adaug tampiti in lista de warn logs! Group: Members Posts: 523 Joined: 18 June 07 ![]() |
mie imi scartie pe spate distrantierul de la balamaua dreapta de prindere a haionului. E largita. Am incercat sa caut alta dar nu se mai gasesc.
|
--------------------
Renault
Megane
Coupe 2011
- MAG
|
|
ion dobrin |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 5 April 09 ![]() |
învelește cuiul cu bandă izolatoare și nu mai scârție
5 Apr 2009, 17:27: ![]() 5 Apr 2009, 17:30: Eu i-am schimbat arcurile față și spate și amortizoarele și surpriză,în amortizoarele de față sunt niște rulmenți axiali care ajută la viraj.am umblat trei zile până i-am găsit că erau uzați și se vira greu. ![]() This post has been edited by ion dobrin: 5 Apr 2009, 16:30 |
--------------------
Dacia Supernova
dacia supernova
2001,injectie aer conditionat,1,4
- is-04yzh
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
In amortizoare? Poate in capul oalei...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
bine precizat Klaus !
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
saftonel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 22 March 08 From: Bucuresti ![]() |
djasu82 tu cu siguranta vrei sa aduni post`uri ...
|
--------------------
Reno
Clio 1.4 16V
2002
- xxx
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
uite cine vorbea ... nu scoate ochii altora ca si tu esti la fel ...
Eu la scaunele din spate am redus cuiele mai mult si am tras un cauciuc mai gros . |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Eu am pus power tape in loc de banda izolatoare la cuiele care tin bancheta spate, si am pus power tape si la zonele unde se freca mocheta de la polita cu mocheta de la suportul difuzoarelor. Se pare ca nu mai scartaie. Recomand power tape de la MOMENT, 10 metri liniari costas 10 lei. E foarte foarte lipicioasa si rezistenta fata de power tapeul de la alte firme, si e chiar ok ca pret.
Urmeaza sa scot suportii lateralei ai politei , cei in car eintra difuzoarele si sa ung cu vaselina suruburile, pentru ca am observat ca daca apas pe marginile astea ale difuzoarelor, incepe sa scartaie ... plastice idioate ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
CrysMM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 473 Joined: 11 March 09 From: Braila - Ulmu ![]() |
Daca tot scoti suportii de la difuzoare lipeste pe marginea plasticului care face contact cu restul caroseriei banda izolatoare panzata sau altceva panzat. O sa vezi ca se reduc multe zgomote si de acolo.
|
--------------------
Dacia
1310 + SuperNova + Ford Focus combi 1,6b
1999 / 2001 / 2010
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
cum am spus si in topicul imbunatatiri...eu am pus banda pentru izolat ferestre si usi de jur imprejurul haionului.....am facut acest lucru deoarece cineva mi-a spus ca vede lumina dinafara pe langa haion....dupa ce am lipid banda de jur imprejur am avut surpriza sa constat ca portbagajul se aseaza mai bine si zgomotul s-a redus simtitor....scartaitul a disparut complet
poze: DSC00694.JPG ( Size: 92.03k ) Number of downloads: 339 DSC00695.JPG ( Size: 113.2k ) Number of downloads: 330 DSC00697.JPG ( Size: 61.19k ) Number of downloads: 337 DSC00698.JPG ( Size: 90.9k ) Number of downloads: 338 DSC00699.JPG ( Size: 107.69k ) Number of downloads: 330 aaaa...si saftonel...sa sti ca e un lucru bun ca unii confirma spusele altora...pentru ca asa sti sigur ca nu sunt vorbe in vant...pentru ca pe forumul asta sunt o gramada care vorbesc fara cap.....numai bine ![]() This post has been edited by Tince1290: 6 Apr 2009, 16:02 |
--------------------
-
-
-
|
|
Relu_GTT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.502 Joined: 11 May 08 From: BRASOV ![]() |
QUOTE(Tince1290 @ 6 Apr 2009, 16:00) cum am spus si in topicul imbunatatiri...eu am pus banda pentru izolat ferestre si usi de jur imprejurul haionului.....am facut acest lucru deoarece cineva mi-a spus ca vede lumina dinafara pe langa haion....dupa ce am lipid banda de jur imprejur am avut surpriza sa constat ca portbagajul se aseaza mai bine si zgomotul s-a redus simtitor....scartaitul a disparut complet poze: DSC00694.JPG ( Size: 92.03k ) Number of downloads: 339 DSC00695.JPG ( Size: 113.2k ) Number of downloads: 330 DSC00697.JPG ( Size: 61.19k ) Number of downloads: 337 DSC00698.JPG ( Size: 90.9k ) Number of downloads: 338 DSC00699.JPG ( Size: 107.69k ) Number of downloads: 330 aaaa...si saftonel...sa sti ca e un lucru bun ca unii confirma spusele altora...pentru ca asa sti sigur ca nu sunt vorbe in vant...pentru ca pe forumul asta sunt o gramada care vorbesc fara cap.....numai bine ![]() La ce fel de magazine as putea gasii o banda asemanatore? Nu ti se inchide mai greu haionul acum ? |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
- BV 27 GTT BMW e46 FL 2.0i
|
|
djasu82 |
![]()
|
tince banda asta e buna de dat si pe plastice la imbinari ... cu siguranta se amortizeaza complet sunetul.
This post has been edited by djasu82: 6 Apr 2009, 19:19 |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
din nefericire nu stiu unde se gaseste
![]() ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
saftonel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 22 March 08 From: Bucuresti ![]() |
una e sa aduci ceva folositor altceva e sa`ti dai cu parerea altceva e sa te bagi in seama...doar sa aduni post`uri cand n`ai ce face...deh
|
--------------------
Reno
Clio 1.4 16V
2002
- xxx
|
|
djasu82 |
![]()
|
tu vorbesti ... pana acuma ai facut afirmati gratuite referitor la mine si atat!
|
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
saftonel |
![]()
|
pai acum te simti cu musca pe caciula? am zis eu ceva de tine? ai probleme grave de personalitate..fugi de mai lipeste 2 rezistente ...azi chiar n`am chef de "afirmatiile tale gratuite"
|
--------------------
Reno
Clio 1.4 16V
2002
- xxx
|
|
mihai 83 |
![]()
|
![]() Membru stelist Group: Members Posts: 179 Joined: 9 May 07 From: Bucuresti nasol ![]() |
djasu tu chiar ai o problema mare de tot.Am urmarit discutia pe care o ai cu saftonel si faci exact cum ai facut cu mine cand am avut amandoi ceva de impartit.Sa stii ca daca iti spune cineva ca nu ai dreptate sau ceva de genul asta nu inseamna ca te jigneste asa cum tu consideri.Las-o mai usor frate ca nu le stii pe toate.
|
--------------------
dacia
super nova
2002-clima
- B-xx-xxx
|
|
iulian sn2001 |
![]()
|
![]() Membru fost incepator Group: Members Posts: 490 Joined: 24 April 07 From: galati ![]() |
Am mai spus asta si o repet(de dragul de a aduna multe posturi).Desi nu sunt avocatul lui Asu si habar nu am cine este sau mai stiu eu ce....va spun ca baiatul asta a facut foarte multe pentru forumul asta.Daca din 6000 de posturi au fost folositoare 3000(adik 50%) si tot este ceva.Si va asigur ca a ajutat foarte multi useri pe forumul asta.
Citeam undeva ca majoritatea blogerilor noi se iau de brogerii mai veki pentru a atrage atentia asupra blogurilor lor. Exact asta faceti voi acum. Care este problema voastra ca el posteaza de dragul de a posta???? Nu vreau sa intru in amanunte legate de varsta fiecaruia ca nu isi au rostul.Si daca compar cunostintele voastre legate de dacia super-nova cu a lui Asu va asigur ca sunteti mult in urma... |
--------------------
dacia
supernova
2001 confort cap sa ai ca mintea vine dup-aia
|
|
djasu82 |
![]()
|
Multan iulian dar nu trebuia sa scri lasa sa isi scrie fiecare pasul ca nu ma deranjeaza fiecare cu afirmatiile lui gratuite. Sti cum se spune : comunismul inca mai dainuie prin venele unora si le place sa-i cenjureze pe altii.
This post has been edited by djasu82: 6 Apr 2009, 21:42 |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
mihai 83 |
![]()
|
Iulian frate,vad ca una-doua sari in apararea lui.Sigur nu il cunosti?Nu ii contest cunostintele lui asu in domeniu,recunosc faptul ca nu ma pricep asa de mult ca el dar,frate,siguuuuur nu le stie el pe toate,mai pot exista si alte pareri,sfaturi si rezolvari,nu doar ale lui,asa cum tu crezi.Bafta!!!
|
--------------------
dacia
super nova
2002-clima
- B-xx-xxx
|
|
iulian sn2001 |
![]()
|
![]() Membru fost incepator Group: Members Posts: 490 Joined: 24 April 07 From: galati ![]() |
Pai scopul unui astfel de forum este acela ca fiecare sa isi poate da cu parerea.Si daca a spus ce crede(ca ar trebui pusa banda aceeia si la imbinarea plasticelor) cu ce a gresit?
Si inca odata NU nu il cunosc.Dar am citit multe dintre posturile lui si de cele mai multe ori da un sfat care este folositor. |
--------------------
dacia
supernova
2001 confort cap sa ai ca mintea vine dup-aia
|
|
saftonel |
![]()
|
bine iulian sn2001 am inteles sfatul tau
![]() |
--------------------
Reno
Clio 1.4 16V
2002
- xxx
|
|
emil_t |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 519 Joined: 12 August 07 ![]() |
QUOTE(djasu82 @ 6 Apr 2009, 17:31) tince banda asta e buna de dat si pe plastice la imbinari ... cu siguranta se amortizeaza complet sunetul. banuiesc ca lumea a inteles ca e sarcastic, de acolo a inceput cearta, avand in vedere ca cearta s-a terminat, ma bag doar in seama. oricum, treaba importanta, asta mi se pare cea mai buna solutie cu banda aia, dar nu stiu cat timp rezista, glicerina boraxata nu o recomand ca dupa o vreme glicerina a lucat culoarea vospelei, manaca din vopsea oare ? |
--------------------
Dacia
Supernova
'03
|
|
stephanie |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 133 Joined: 8 November 07 From: RO ![]() |
banda pe care a pus-o tince la hayon nu atenueaza chiar tot (dar atenueaza destul de bine scartaitul deoarece daca banda urmareste conturul hayonului, acesta nu se m,ai atinge de cheder, deci...nu mai are cum sa scartaie...), dar e foarte buna din punctul de vedere in care intra apa pe la chedere sau se vede afara...
eu am pus si la usi (pentru ca pe dreapta se vedea afara) si am constatat ca nu se mai aude afara chiar asa de ingrozitor si nu mai am nici balti prin masina dupa ce iese de la spalatorie... banda se gaseste la orice magazin de amenajari interioare, eu am pus banda tesa, profil D, daca se inchid usile destul de bine, se poate pune si profil E (profilul E e mai subtire).... teoretic , pe banda scrie ca rezista 8 ani, dar...pentru geamuri, ca pentru usi si hayon, nu stiu, eu am pus cam acum o luna si vad ca deocamdata a tinut destul de bine (daca o sa se desprinda...va anunt). This post has been edited by stephanie: 8 Apr 2009, 08:18 |
--------------------
Dacia
Supernova
2002, clima ...
- SB-00-000 ai grija de masina, iar masina va avea grija de tine...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 21:43 |