Aerisire ambreiaj, cum se face?
![]() ![]() ![]() |
Aerisire ambreiaj, cum se face?
Bogyciu |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.017 Joined: 11 July 07 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
....
....
....
- ....
|
|||
Relu_GTT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.502 Joined: 11 May 08 From: BRASOV ![]() |
Lichidul ambreajului este acelasi care este si pt frana
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
- BV 27 GTT BMW e46 FL 2.0i
|
|
Relu_GTT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.502 Joined: 11 May 08 From: BRASOV ![]() |
Bogyciu
Unde se afla niplu ala de unde se aeriseste ? |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
- BV 27 GTT BMW e46 FL 2.0i
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
Poate gresesc,dar eu nu am aerisit ambreiajul.....credeam ca se aeriseste singur......
Am schimbat doar lichidul de frana,cu aerisirea de rigoare......si intr-adevar prinde jos,dar m-am obisnuit si chiar imi place asa. Sunt interesat si eu........ Bafta! Am gasit ceva,sper sa fie de ajutor..... http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=4981 This post has been edited by puiu82: 3 Apr 2009, 12:39 |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
Urs |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 352 Joined: 31 December 06 From: Siret ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 tce 2019
|
|
emil_t |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 519 Joined: 12 August 07 ![]() |
este un furtun ce intra in cutia de viteze in dreapta, iti trebuie o surubelnita sa defaci colierul si un prieten sa dea la pompa,
ti-as recomanda dupa ce il desfaci sa-l tragi putin in sus si sa il tii, la mine vedeam cum urca bulele. |
--------------------
Dacia
Supernova
'03
|
|
Bogyciu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.017 Joined: 11 July 07 From: Constanta ![]() |
Multumesc baieti, am facut azi o proba si am umplut motorul de licjid de frana
![]() ![]() |
--------------------
....
....
....
- ....
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 21:09 |