comunicare radar
![]() ![]() ![]() |
comunicare radar
Shush |
![]()
|
||
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|||
V A L I |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 344 Joined: 20 September 05 From: BV ![]() |
Am trecut azi pe langa un radar cu o viteza mult mai mare decat ce-a legala. Faza e ca l-am vazut si pe prima strada am facut dreapta... si "colegii" polistului nu au mai avut ce sa opreasca.
Intrebarea e : am scapat sau am sanse mari sa imi vina amenda prin posta ? |
--------------------
Renault
Clio Symbol Fidji
2006 / 1.5 dci / 65 cai
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Mihai San |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 973 Joined: 2 April 08 From: Bucuresti sau Arges ![]() |
vali amenda poate veni prin posta...
|
--------------------
Dacia;
solenza
2005/confort ; vw golf 4 1.6 16v
|
|
adumitrachy |
![]()
|
![]() Membru autohton Group: Members Posts: 915 Joined: 27 January 04 From: Iasi ![]() |
Dracu sa ii ia cu radarele lor. Azi mi-a venit si mie scrisoarea magica
![]() |
--------------------
Dacia 1310 L
Audi B4 quatro
1998 / 1991
- IS 04/84 DLA
|
|
Batrânul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.463 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Exact asa se va intampla. Dar nu inteleg de ce ti-a venit tie scrisoarea cu pricina si nu proprietarului masinii (adica tatalui tau).
This post has been edited by Batrânul: 22 Mar 2009, 07:43 |
--------------------
Renault
Clio IV
2015 / Life 1.2 16V Ex Dacia 1300 (1975), Oltcit (1984), Dacia 1310 (1996), SuperNova (2001), R. Symbol (2007)
Cine nu are batrani sa-si cumpere... Astept oferte... |
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Vazi ca amenda pentru ca n-ai trimis datele e mult mai mare decat amenda pentru viteza. Mai bine comunica datele cuiva care nu are puncte (cu acordul acelei persoane!!!) si asta e.
|
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
bob737 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 334 Joined: 29 March 09 ![]() |
QUOTE(Shush @ 18 Mar 2009, 16:30) Am ridicat procesul verbal de la posta, am si platit amenda. Insa atat pe plic cat si pe procesul verbal numele de familie este scris gresit. Am vreo sansa sa contest pv-ul folosind acest argument ? Pai cred ca mai bine te hotarai de la inceput daca vrei sa platesti amenda sau nu. Acum e foarte greu si nu cred ca ai sanse. In alta ordine de idei... Daca vreti sa nu platiti o amenda deoarece considerati ca nu ati depasit viteza si sunteti victima unui abuz sau pur si simplu nu vreti s-o platiti, cautati si voi intai pe net si veti descoperi ca aveti sanse de peste 90% sa fiti victima unui abuz. Si aici ma refer la faptul ca o camera de luad vederi fixa, pt a putea fi folosita cu succes si legal trebuie sa fie certificata metrologic. Si norma de verificare metrologica, pt camere fixe, prevede obligativitatea existentei a 2 martori care se declanseaza cand treci cu masina peste ei. Socrul meu a primit si el o comunicare prin care i se aduce ca a depasit viteza legala cu 11km/h in satul Borcanesti (DN1- Buc-Ploiesti) si ca va trebui sa plateasca amenda in contul primariei Borcanesti. Am fost si eu la o plimbare in acel sat si bineinteles ca nici urma de martori pe asfalt sau ceva de genul asta. Mai mult de atat, ma indoiesc ca primaria borcanesti are bani de platit certificarea metrologica a unei camere video (asta daca ar fi vreun model care sa suporte asa ceva)...costa f scump. Asa ca abia astept sa vina procesul verbal si sa fac contestatie. Oricum, eu nu sunt de acord cu acest jaf la scara nationala (prostii platesc) si nici nu am de gand sa contribui la el. |
--------------------
BMW M Tech
330
Xi
|
|
adumitrachy |
![]()
|
![]() Membru autohton Group: Members Posts: 915 Joined: 27 January 04 From: Iasi ![]() |
Ai grija sa nu trebuiasca sa fie martori asistenti de fata. In cazul asta nu vei castiga. E posibil sa ma insel, asa ca nu da cu parul
![]() |
--------------------
Dacia 1310 L
Audi B4 quatro
1998 / 1991
- IS 04/84 DLA
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.347 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(bob737 @ 2 Apr 2009, 02:52) Socrul meu a primit si el o comunicare prin care i se aduce ca a depasit viteza legala cu 11km/h in satul Borcanesti (DN1- Buc-Ploiesti) si ca va trebui sa plateasca amenda in contul primariei Borcanesti. Am fost si eu la o plimbare in acel sat si bineinteles ca nici urma de martori pe asfalt sau ceva de genul asta. Mai mult de atat, ma indoiesc ca primaria borcanesti are bani de platit certificarea metrologica a unei camere video (asta daca ar fi vreun model care sa suporte asa ceva)...costa f scump. Asa ca abia astept sa vina procesul verbal si sa fac contestatie. Oricum, eu nu sunt de acord cu acest jaf la scara nationala (prostii platesc) si nici nu am de gand sa contribui la el. Aici te inseli...sunt camere care nu au nevoie de nici un senzor in asfalt si care au certificarea metrologica si toate documentele la zi...pt. ca nu sunt sunt facute de primaria respectiva ci de firma care este proprietara camerei...si care are un acord cu primaria de impartire in diferite procente a amenzii... dupa ce se scad toate cheltuielile de utilizare, posta, etc... |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
bob737 |
![]()
|
Trebuie sa mai citesc norma metrologica; ultima oara cand am citit-o era acum 1 an si stiu sigur ca erau trecuti acei martori in asfalt. Ce mai stiu sigur este faptul ca pe langa Cluj erau asemenea camere instalate pt ca un prieten a patit-o (acum 2 ani parca). La contestatie a castigat pt simplul fapt ca nu respectau norma metrologica. Oricum, la mine e simplu cazul. Din cauza erorii de fabricatie, nu se poate stabili cu precizie daca socrul meu a mers cu 79, 80km/h (in acest caz doar avertisment-viteza legala e de 70km/h acolo) sau cu 81km/h
O sa va tin la curent. |
--------------------
BMW M Tech
330
Xi
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Din cate am citit eu plata amenzii nu are nimic cu dreptul de a depunde contestatie. Daca o sa mi se aprobe contestatia o sa-mi fie inapoiati banii, daca nu raman cu timpul pierdut.
Pe 6 mai sunt "programat" la tribunal. Nu am cerut judecata in lipsa deoarece chiar vreau sa vad poza aia ![]() This post has been edited by Shush: 2 Apr 2009, 22:28 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
ady4x4 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 103 Joined: 29 December 07 ![]() |
QUOTE(ady4x4 @ 27 Jan 2009, 20:13)
nu e prima data cand merg pe acolo ,dar fiind noapte(nu incerc sa ma scuz) nu mi-am dat seama cand am intrat in acel sat doar dupa ce am vazut casele oamenilor si abia atunci am redus viteza azi mi-a venit si mie : 105.5 km pe un sector de drum cu limita de 50.cat va fi amenda? ![]() |
--------------------
dacia supernova
europa
2002
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.347 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Lasa amenda... permisul pe 3 luni...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ady4x4 @ 3 Apr 2009, 21:32) QUOTE(cj98czh @ 3 Apr 2009, 22:40) Nu le trimite datele, da-i in ma-sa. Merge la fisc si tu ramai cu permisu'-n buzunar. ![]() Daca nu era de suspendare, mergea sa le trimiti datele si sa incasezi un max. 6pct. pe permis + amenda aferenta, da' asa e mai "rentabil" 1st chioce. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
cj98czh |
![]()
|
daa asculta-l pe Kojak... nu le trimite ca sa mai poti lua o ameneda pt. necomunicare...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Kojak |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
bob737 |
![]()
|
Deci.... atentie!, in Balotesti, Ciolpani, Puchenii Marii si Barcanesti pe DN1 Buc-Ploiesti sunt 4 camere omologate pe principiul buclei inductive- adica cu senzori in asfalt- de aceea nu suna antiradarul!! Cea mai buna "solutie" de a scapa de amenda este sa nu ridicati de la posta recomandatele primite de la politie. In 6 luni de la data constatarii contraventiei, daca aceasta nu vi se comunica, amenda se prescrie. Ce as mai avea de adaugat ca modelul folosit pe dn1 prevede incastrarea senzorilor in bucati de beton de 3/5cm lucru care s-a omis la reasfaltarea portiunilor respective. Acest lucru poate sa ajute mult in cazul unei contestatii.
|
--------------------
BMW M Tech
330
Xi
|
|
Batrânul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.463 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Buclele inductive montate pe DN1 au dimensiuni mari, nu vad cum ar putea fi incastrate in "bucati de beton de 3/5cm". Poate metri, nu centimetri.
|
--------------------
Renault
Clio IV
2015 / Life 1.2 16V Ex Dacia 1300 (1975), Oltcit (1984), Dacia 1310 (1996), SuperNova (2001), R. Symbol (2007)
Cine nu are batrani sa-si cumpere... Astept oferte... |
|
geocosma |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 207 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
@bob737: Da-ne si noua sursa cu privire la conditiile tehnice de incastrare a senzorilor, ca daca are nevoie cineva sa conteste amenda pe acest aspect, nu-l ajuta sa sustina ca a citit pe un forum ca realizarea buclelor nu s-a efectuat conform proiectului.
Referitor la "lipsa" buclelor in Barcanesti, situatia poate sa fie urmatoarea: acum vreo 2-3 ani s-a reasfaltat portiunea din judetul Prahova, adica dintre limita de judet si Barcanesti. Din acel moment nu se mai vad buclele din asfalt la radarele din Puchenii Mari si Barcanesti, fiind depus un strat nou si uniform de asfalt peste amplasamentul buclelor. Nu stiu cum au facut, credeam ca o sa le dea peste cap sistemul odata cu asfaltarea aceea, dar se pare ca sunt functionale. In Balotesti si Ciolpani inca se mai vad buclele respective. |
--------------------
Renault
Megane Estate II.1
- 2005 - 1,6 16V 115 CP - Confort Privilege
|
|
Fuzz |
![]()
|
![]() gHIdusul Group: Members Posts: 1.013 Joined: 21 October 06 From: RFG ![]() |
Am primit si eu azi 2 bucati din jud. Cluj. Cum e recomandat sa fie trimise ? Cum fac eu dupa aia dovada ca le-am trimis prin fax in caz ca vor sa se ratoiasca la mine cum ca nu am trimis ?
|
--------------------
Renault
Megane Sedan Luxe Privilege 2.2 - 1.6 16v 110cp
Decembrie 2006
- B-XX-FUZ
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
Ceri un bon de casa,chitanta ,ceva.Insa eu iti recomand sa le trimiti prin posta,recomandate,si pastrezi chitanta de la oficiul postal!
|
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
Kojak |
![]()
|
Eu le-am trimis comunicarea prin fax pe 16 martie 2009 si pana in prezent n-am primit procesu' verbal.
E vb. de rutiera de la IPJ Valcea. ...poate ma uita si scap, ca oricum e stufoasa rau ![]() ![]() This post has been edited by Kojak: 24 Apr 2009, 22:52 |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
Fuzz |
![]()
|
![]() gHIdusul Group: Members Posts: 1.013 Joined: 21 October 06 From: RFG ![]() |
Am intrebat o prietena. O sa le trimit prin fax si printr-o setare a fax-ului se primeste si o confirmare ca numarul respectiv a primit fax-ul.
|
--------------------
Renault
Decembrie 2006
- B-XX-FUZ
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Un fel de answerback din telex.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înşel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Fuzz |
![]()
|
Nu prea ma intereseaza procedeul, atata timp cat eu am o dovada ca am trimis. Ce urmeaza dupa aia ramane de vazut
![]() |
--------------------
Renault
Decembrie 2006
- B-XX-FUZ
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Problema e dacă acea foaie este acceptată ca dovadă sau nu. Answerback-ul din telex este, la fax nu știu...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Fuzz |
![]()
|
Ma filmez cand trimit fax-ul si il pun pe youtube
![]() |
--------------------
Renault
Decembrie 2006
- B-XX-FUZ
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd May 2025 - 18:39 |