Accident cu Logan Ambition 1.6
![]() ![]() ![]() |
Accident cu Logan Ambition 1.6
Ionut_r2100 |
![]()
|
||
![]() Slow Mo Group: Members Posts: 87 Joined: 8 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Opel Corsa
Enjoy 1.3 CDTi Black Saphirre
2007
- B-x8-AIM
|
|||
m-power |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 108 Joined: 9 December 04 From: Iasiington ![]() |
Sa-l inchida, mai degraba !!!
Nu e vina masinii ca niste inconstienti fac liniute pe zapada, si se lauda dupa aia pe forum ca au busit masina la 120 si ca li s-a facut rau dupa aia...din cauza masinii. |
--------------------
Dacia Logan
Ambiance
- IS xx DAM Daca nu aici...cand??
Daca nu acum....unde ???!? |
|
LucVer |
![]()
|
![]() Membru foarte autentic! ;-) Group: Members Posts: 240 Joined: 9 October 03 From: Brasov ![]() |
Nu cred ca exista lumanari in bisericile din Romania ca "baietii de baieti" sa ii multumeasca ingerasului lor iar tie ti se face scarba de masina? De ce? Ca le-a salvat viata? Doamne, mare ti-e gradina!
![]() |
--------------------
Renault
Fluence Expression Plus 1.6 16v
2011
- BV xx XXX ex-Logan Laureate 1.4
Fortza fie cu tine! - Star Wars |
|
Cr3ativ3 |
![]()
|
![]() Ma-nvart pe-aici...fac cercuri Group: Members Posts: 264 Joined: 19 December 04 From: PITESTI ![]() |
Unu la mana cunosc masina 72 pet ca venea pe aici prin cartier, am vazut si proprietaru si nu mi s-a parut un tip cu fitze de bietas de 18 ani.
Doi daca a fost atat de inconstient sa mearga cu 120 pe acolo asa i-a trebuit dar bine ca nu au mai fost victime. Trei am mers si yo pe drumul ala destul de des ca pe acolo ma duc cu tata sa imi dea si mie masina (am 15 ani) si nu am depasit 80 pe vreme buna chiar fosrte buna si pe aceleas conditii nu am depasit 40 _ 50 km/h. Venea dinspre releu sau cum. Daca venea de acolo sunt curios cum a coborat el serpentinele alea unde nu e nici asfaltat (pavat cu piatra cubica si mai sunt si niste gropi pe deasupra) daca era jos asa cum era (vedeti pozele). Mie mi-a fost frica sa le urc cand era putin polei pe acolo (dar la insistentele lu taicami-o le-am urcat) da la intoarcere nu am mai vrut sa iau masina (lipsa de experienta). Parerea mea ca asa i-a trebuit daca merge cu 120 pe acolo si a avut noroc ca a scapat cu viata. This post has been edited by Cr3ativ3: 10 Feb 2005, 08:19 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 2004 Nu stiu sa ma semnez :P !
|
|
crisstian |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 25 January 05 From: Bistrita ![]() |
Aceeasi parere: la viteza aceea eu zi ca arata bine masina.
Pentru cel care ii sa facut scârbă: cum ai vrea sa arate masina cu un far spart si vreo 2-3 zgârieturi pe ici pe colo pe care sa le scoti in spatele blocului cu polish. Imi pare rau pt. cei care au avut accidentul. Au dat niste bani pe masina si acum ....dar bine ca au scapa sanatosi. |
--------------------
Logan
Ambition 1.6l
noiembrie 2004
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Cr3ativ3 Si citi ani zici ca ai? 15?
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
razvanescu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 90 Joined: 6 January 05 ![]() |
Sunt de aceeasi parere cu ceilalti. Daca masina chiar avea 120 si s-a mai si rasturnat, mi se pare ca arata foarte bine. Nu stiu de inclina sa isi schimbe parerea (in rau) despre masina asta dupa acest accident - poate e vorba de socul a ceea ce a vazut, insa sper ca vreodata sa nu vina cineva care sa spuna ca nu ii place cum arata logan dupa ce a intrat trenul in ea cu 120 la ora si cu pretentia ca trebuia sa ramana si intreaga...
![]() |
--------------------
Logan Preference 1,6
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Ori nu a avut 120 ori Loganu' ii masina de masina....Eu am vazut masini rasturnate la viteze mai mici si aratau mai rau decit asta.
Sa fi fost oare de vina (ca nu s-a turtit mai rau) zapada? A atenuat din soc? ![]() |
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
Cr3ativ3 |
![]()
|
![]() Ma-nvart pe-aici...fac cercuri Group: Members Posts: 264 Joined: 19 December 04 From: PITESTI ![]() |
QUOTE(Slider @ 10 Feb 2005, 08:28) Da. AM 15 ani. Daca vrei sa ma critici ca nu am dreptul sa imi spun parerea te rog frumos sa o lasi balta. Sunt psionat de masini de pe la 7 ani si tot atunci am condus prima data o masina(nu asta de acuma) si stiu mai multe decat stiu unii la o varsta mult mai inaintata. Scuze de off topic This post has been edited by Cr3ativ3: 10 Feb 2005, 08:42 |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
Lucian123 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 240 Joined: 25 August 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(mmx @ 9 Feb 2005, 22:19) Masina avea intre 120-130 km/h, era gheata pe jos si a vrut sa ocoleasca un bolovan. Din pacate nu a reusit si a plonjat in sant, s-a rasturnat in aer, si a picat pe roti cam la 20 m distanta. Acum va rog, sa-mi spuneti parerile dvs. asupra Loganului si care dintre voi a avut un accident grav sau mai putin grav cu Logan. Astept parerile voastre! Multumesc. Arata perfect normal pentru o masina care a facut acrobatiile pe care le povestesti, la viteza aia. |
--------------------
DACIA LOGAN
Laureate 1.4 Rosu
- B40XXX
|
|
Ciombe |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 9 January 04 From: Arad ![]() |
Io nu cred ca masina aia a avut 120! Mai degraba pe undeva pe la 60 -70! Pe bune acum, voi stiti ce inseamna accident/impact la 120??
|
--------------------
Oltena 12 TRS,
Dacia 1304 Papuc
- B-83-JJJ, AR-30-JJJ
|
|
Slider |
![]()
|
OFF TOPIC cu mii de scuze!!!
QUOTE(Cr3ativ3 @ 10 Feb 2005, 08:40) Da. AM 15 ani. Daca vrei sa ma critici ca nu am dreptul sa imi spun parerea te rog frumos sa o lasi balta. Sunt psionat de masini de pe la 7 ani si tot atunci am condus prima data o masina(nu asta de acuma) si stiu mai multe decat stiu unii la o varsta mult mai inaintata. Scuze de off topic Se vede ca ai 15 ani! Nu ai inteles de ce te-am intrebat asta. Nu iti interzice nimeni sa-ti expui ideile si parerile aici. Si nici nu m-am luat de pasiunea ta pentru masini. Si eu tot la virsta aceea am dat cu nasul in benzina si ulei. Numai ca eu m-am limitat a conduce kartul la Casa Pionerilor nu autoturisme pe drumurile publice. Asta nu ai inteles tu! |
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Masina asta n-a avut 120-130 in mod sigur.
Oricum arata super OK si cred ca poate fi reparata fara probleme. |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Cr3ativ3 |
![]()
|
QUOTE(Slider @ 10 Feb 2005, 09:15) Numai ca eu m-am limitat a conduce kartul la Casa Pionerilor nu autoturisme pe drumurile publice. Asta nu ai inteles tu! Pai da dar cum noi in pitesti avem o pista de kartiri foarte mica (cam 200 m) am improvizat si yo ceva. Nu am iesit niciodata singur cu masina pe strada, am iesit numai dupa ora 22, am depasit o singura data pragul de 100km/h si asta m-a costat mult ( trei luni fara masina) si am mers pe drumuri putin circulate cum e cel pe care a avut loc accidentul si pe la tara. Fac in medie cam 7-8 km pe saptamana deci eu nu vad cum as putea sa ii pun pe ceilalti in pericol. DE SUNT SI YO MIC SI TREB SA INVAT. SPER CA MA AJUTATI SI PE MINE . NU? |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
mephistone |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 61 Joined: 11 January 05 From: Timisoara ![]() |
A avut mare noroc ca nu a intalnit vreun pom sau mai rau,vreun autoturism de pe contrasens in derapajul masinii ca se intampla mai rau ca la audi.
Nu cred si refuz sa cred ca a mers pe drumul acela cu 120.Ce l-a determinat sa aiba viteza aceasta?Sa se gandeasca serios,daca intalnea din contrasens o familie intr-o berlina? Masina vad ca nu are nici o roata rupta,cred ca a si plecat pe roti cu ea. Cred ca s-a rasturnat in aer fara sa atinga plafonul,nici geamurile laterale nu sunt sparte. Inca o data refuz sa cred ca a avut masina 120. This post has been edited by mephistone: 10 Feb 2005, 09:33 |
--------------------
DACIA
LOGAN Laureate 1.4
- cameleon don't worry,be happy,feel good
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
mephistone uita-te la prima poza, roata dreapta fata; ti se pare la locul ei ?
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Gata baieti, ca aici nu e emisiunea reflectii rutiere.
Treaba e clara, un inconstient la volanul unei masini care s-a comportat mult mai bine decat soferul, un alt cetatean scarbit de cat de "anemic" e loganul ca rezistenta. Daca era el la volan in berlina 1310 proprie, parerea mea sincera ca nu avea cum sa mai fie scarbit, ci mort de-a binelea. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
asarbane, loganul are airbag renault de ultima generatie cu acelerometru in modulul de airbag. senzori mecanici in bara nu are si nu a avut niciodata. singuri senzori mecanici care s-ar putea monta ar fi satelitii pentru airbagurile laterale care se pozitioneaza intre scaun si usa, langa prag.
nu induce lumea in oroare. :-D p.s. topicul ramane inchis din acelasi motiv invocat mai sus. |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 17:09 |